Selam kızlar nasılsınız doğuranımız var mı?
Ben hep yatıştaydım ama bebeğimin eşyalarını hazırlamaya çalıştım bir kaç gündür kendimce elimden geldiği kadarıyla annemle beraber hastane çantamızı ve odamızı hazırladık. Kuzenim halı almış bize sağ olsun ev çok küçük diye almayacaktık ama dayanamamış almış :) Kzımın kolonylarını sipariş verdim, lavanta keselerini, çikolatalarını ve kapı süsünü halletmeye çalıştım inşallah ben doğurmadan hepsi gelir :) Dolaplardaki eşyalarını sizinle paylaşmak istedim ve halısını :)
Eki Görüntüle 1059729 Eki Görüntüle 1059731
superler tatlim bayildimmmm allah ii gunlerde kullanmai nasip etsin cok ciciler....Selam kızlar nasılsınız doğuranımız var mı?
Ben hep yatıştaydım ama bebeğimin eşyalarını hazırlamaya çalıştım bir kaç gündür kendimce elimden geldiği kadarıyla annemle beraber hastane çantamızı ve odamızı hazırladık. Kuzenim halı almış bize sağ olsun ev çok küçük diye almayacaktık ama dayanamamış almış :) Kzımın kolonylarını sipariş verdim, lavanta keselerini, çikolatalarını ve kapı süsünü halletmeye çalıştım inşallah ben doğurmadan hepsi gelir :) Dolaplardaki eşyalarını sizinle paylaşmak istedim ve halısını :)
Kızlar bu arada burada konuşulmuştu.plasenta yaşlanması su azlığı vs..
dün doktorum bilgi verdi bu konularla ilgili.
bebeğin kendi doğum sürecinin başlanması beklenir ancak 40.ve üzeri haftalarda plasenta yaşlanır,su azalır bebeği taşıyamaz,bebek kaka yapar vs dedi.
en sağlıklısı 38.39 haftalarda kendisinden gelen doğumlardır dedi...
benim de suyum idare edecek kadar olmuş.nst de sancı çıkmadı.
5gün ara ile nst istedi.ve kontrolümüz 5 günden 5 güne olsun dedi..
bu arada burda yazılanlardan okuduğumla ne kadar bilgi sahibi olduğumu öğrendim.
bende öğrendiklerimi paylaşayım istedim.
:) çok hoş neden olmasın?yuzdururuz minikleri..karasunun kumu zaten çok iyidir eskileribilmem bilirmisiniz ama demir içeriği çok fazladır kumun ..ziyah siyah olrdu kumun ustu.ilk kızımda bacakları çok yamuktu yaklaşık 6 aylıkkken dedesi surekli kumlara bastırdı kumun altına gömdu şimdi sutun gibi bcakları çok faydası oluyor...
Selam kızlar nasılsınız doğuranımız var mı?
canim bana sag sol yat dedi dr ozellikle bi yan solemedi ama zaten bi tarafa yatmak imkansiz uykuda donuorum saga da
canim korse isi super konu acilmis walla arastiralim hepimiz ne zaman kullanmaya baslanmali geceleri cikartcaz mi hastanede o telasla cok daha zor olmaz mi birde tatlim bu tip cok rahatsiz ben tam 3 markanin aldim bole daha once diet yapiodum toplasin die....ucuzuda pahalisida hop yukari kiwrilio yada asagi kiwrilio okadar sinir bozucudu ki anlatamam sonra pacali vve alttan cit citli aldim bir de ufak almayin cok cunku giymek izdirap oluor.....peki hamilelik gibogi tamamen gitsin die kullanilcak bi sekil war mi yoksa herhangi korsede oluo mu
hep yasioruz hayatim dimi ayni sikintilari allah yardimcimiz olsun..
begendim))
Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
en kötüsü de insan manevi olarak destek istiyor yanında birilerinin olmasını.
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın bıdıkçok güzeller
ben eve döndükten sonra kullanırım diyordum, hastaneden mi başlasak ki??? bi de paçalı model bunaltmaz mı illa dikişimizi olacak ya alttan ya karında, ben de ondan bu bıdık modeli seçmiştim...sen de rahatsız dedin;(( iyice kafam karıştı... ama mesajı aldım büyük beden alıcam illa ))
Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kızımın yüzünü gördüm net şekilde, gözlerini açıp kapatıyordu sureklı. Sonra bır anda ağlamaya başladı evet şaşırmayın yuzunu burusturup bıldıgınız ağlayan bebek suratı yaptı. Sanırım uyumak ıstıyordu ultrasondan rahatsız oldu.
O kadar duygulandım ki, içgüdüsel olarak kucağıma alasım geldi biran karnımdaolduğunu unutup. Kıyamam meleğime:)
Buarada gece dörtten beri aşağı kısımda aşırı baskı ve acı var. Sanki tuvaletim var gibi, ya da affedersiniz tam vajina bitimin tekme atıp acıtıyor gıbı. Tecrubelerım dogum kanalına gırmeye calısıyor dıyor. Gece sefer girip sonra nasıl olduysa cıkıp tam tersi dönmüştü.
4 dönüyor kızım bir rahat dursa 3 haftacık daha nolurrr... Hastane çantamı yerleştirmedim daha ayıp bana. Bebek şekerlerimi de haftaya yapacaktım.
Buarada 35 hftalık 2700 gr.
Dün başlayan yardımcıyı çok sevdim çok ısındım. Bugun testlerı de ıyı cıktı. Insallah artık bır sorun cıkmaz.
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel haberlerle gel...
Yazarım tabi arkadaşım evmanya diye bir siteden almış, arkasında da ekohalı yazıyor disney felan öyle şeyler yazıyor sağ olsun kuzenim. Üniversitesini ben okuttum o da şimdi işe girdi, almayacağımı duyunca halıyı dayanamamış almış zaten hormon patlaması gibiyim bir de bunu söyleyince bana hüngür hüngür ağladım
Gülegüle kullansın cnm çok güzeller :)
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın bıdıkçok güzeller
Çok teşekürler teyzeleri inşallah Allah hepimizinkini sağlıkla kullanmayı nasip eder :)superler tatlim bayildimmmm allah ii gunlerde kullanmai nasip etsin cok ciciler....
Canım teşekkürler Meltem mobilyadan almıştık mobilyasını dream modeli sanırım bebişlerin etiketleri de aynı olacak benimki de böyleay yerimmmçok güzel olmuş canım güle güle kullan benimde şuan terk derdim halı vallahi bulamıyorum isteiğim gibi bişey. bulsam tamam olacak bende paylaşcam bütüm oda resimlerini. senin bebişin mobilyalarıda sanki benmkinemi benziyo ne kristal kulp lu falan
Canım hiç korkma belki biliyorsundur ben 28. hafta kontrolümde yazdım plasenta yaşlanmam var diye, 5 dakika için olacak birşey değil bu. Benimki o zamandan beri yaşlanmaya devam ediyor normali 34-36. haftada başlaması imiş benimki çok erken başlamıştı ve ona rağmen 2 haftada bir gidiyordul sakın telaş yapma bebeklerimizin emaneti Allah'a zaten içini lütfen ferah tut..Nasıl yani benim plesenta şimdi 2 haftada çok mu yaşlanmıştır. Bebeğimi besleyemeyecek kadar. Suyum azalmış mıdır? Bebeğim kakası ı yutar mı ? Böyle bi risk varsa doktorum neden beni plesentam yaşlanmaya başladığı halde 2 hafta sonra çağırdı. Çok endişelendim şuanda.:18::44:
Canım hiç korkma belki biliyorsundur ben 28. hafta kontrolümde yazdım plasenta yaşlanmam var diye, 5 dakika için olacak birşey değil bu. Benimki o zamandan beri yaşlanmaya devam ediyor normali 34-36. haftada başlaması imiş benimki çok erken başlamıştı ve ona rağmen 2 haftada bir gidiyordul sakın telaş yapma bebeklerimizin emaneti Allah'a zaten içini lütfen ferah tut..
Aynısı bana da oldu daha dün gidip üstüne geçici dolgu yapıştırttım geçici çok sert birşeyler yeme yine düşer dedi istersen sen de bir doktoruna sor...kızlar benm kanal tedavisi yaptığım dişimin dolgusu düştü , ve dişim de dışdan görünen kısmı da kırılmış artık içi dolgu da olmaz ve dlim sürekli takılmaya başladı uğrşıncada biraz acıyo , dişçiye gitsem bişey yapabilir mi , muhtemelen artık dolgu olmaz yeni diş yapıp takmam gerekir , şuan yapılır mı yoksa doğumdan sonraya mı artık
Kız ben o sabiyi yerim yaaaa canım benim, nasıl da ağlarmış gibi yaparmış gözlerini açıp kaparmış kurban olsun teyzesi ona, maşallah kilosu da çok güzel annesi çok iyi bakmış bebeğineeeee :)Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kızımın yüzünü gördüm net şekilde, gözlerini açıp kapatıyordu sureklı. Sonra bır anda ağlamaya başladı evet şaşırmayın yuzunu burusturup bıldıgınız ağlayan bebek suratı yaptı. Sanırım uyumak ıstıyordu ultrasondan rahatsız oldu.
O kadar duygulandım ki, içgüdüsel olarak kucağıma alasım geldi biran karnımdaolduğunu unutup. Kıyamam meleğime:)
Buarada gece dörtten beri aşağı kısımda aşırı baskı ve acı var. Sanki tuvaletim var gibi, ya da affedersiniz tam vajina bitimin tekme atıp acıtıyor gıbı. Tecrubelerım dogum kanalına gırmeye calısıyor dıyor. Gece sefer girip sonra nasıl olduysa cıkıp tam tersi dönmüştü.
4 dönüyor kızım bir rahat dursa 3 haftacık daha nolurrr... Hastane çantamı yerleştirmedim daha ayıp bana. Bebek şekerlerimi de haftaya yapacaktım.
Buarada 35 hftalık 2700 gr.
Dün başlayan yardımcıyı çok sevdim çok ısındım. Bugun testlerı de ıyı cıktı. Insallah artık bır sorun cıkmaz.
Samin ol canım bebeğini besleyemecek duruma gelirsen zaten bebek kendini dışarıya atıyor demişti doktorum bu da doğumu başlatıyormuş. İnşallah hiç birşey olamz Allah'ın izniyle eğer içine çok sinmiyorsa 2 hafta bekleme çok sancım var gelmek istiyorum de ve git görün doktoruna aklın bebişinde kalmasın :)Böyle şeyler okuyunca doktoruma çok öfkeleniyorum. Madem bu kadar risk varda neden hala 2 hafta sonra gel diyor diye. Sonra normal görmese neden bizi riske atsın diyorum. Kafam çok karışık. Çok kızıyorum herşeyde zaten bu ara
Samin ol canım bebeğini besleyemecek duruma gelirsen zaten bebek kendini dışarıya atıyor demişti doktorum bu da doğumu başlatıyormuş. İnşallah hiç birşey olamz Allah'ın izniyle eğer içine çok sinmiyorsa 2 hafta bekleme çok sancım var gelmek istiyorum de ve git görün doktoruna aklın bebişinde kalmasın :)
canim alttan cit citli dan cok memnundum ben ip askili ve alttan citcitliydi hele calisrken okadar rahatti anlatamam....ama bu model sanirim cok zayiflar icin hani belden gogusten hop toplanio otururkennn...hani tul corablar war ya diz alti elinle indirirken sararak indirdiini farzet ahanda oyle oluo....belki ilk gunler hastanede baglariz bisiler dikise gelmicek gibi sonradan korseye baslariz bilemedim ki akil werin kankicanlar huuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?