2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ay yerimmm çok güzel olmuş canım güle güle kullan benimde şuan terk derdim halı vallahi bulamıyorum isteiğim gibi bişey. bulsam tamam olacak bende paylaşcam bütüm oda resimlerini. senin bebişin mobilyalarıda sanki benmkinemi benziyo ne kristal kulp lu falan

superler tatlim bayildimmmm allah ii gunlerde kullanmai nasip etsin cok ciciler....

ewet cok haklsin hic farkinda olmadan bi cok sey yasioz bitanem ve bi okadar da bilgi sahibi oluoz....az kaldi sik disini ii haberler insallah her muaynede...

Insallah canim. Bende denizde kumda buyudum cocuklarimda insallah oyle buyuyecekler. Bol gunes bol yuzme saglikli vucut :)

aaaa inanmiorum kardolabi unutmusum cibinlikleri unutmusum neyse cuma temizlikten sonra son hallerini cekerim artik )))

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın bıdık çok güzeller

ben eve döndükten sonra kullanırım diyordum, hastaneden mi başlasak ki??? bi de paçalı model bunaltmaz mı illa dikişimizi olacak ya alttan ya karında, ben de ondan bu bıdık modeli seçmiştim...sen de rahatsız dedin;(( iyice kafam karıştı ... ama mesajı aldım büyük beden alıcam illa))

canim alttan cit citli dan cok memnundum ben ip askili ve alttan citcitliydi hele calisrken okadar rahatti anlatamam....ama bu model sanirim cok zayiflar icin hani belden gogusten hop toplanio otururkennn...hani tul corablar war ya diz alti elinle indirirken sararak indirdiini farzet ahanda oyle oluo....belki ilk gunler hastanede baglariz bisiler dikise gelmicek gibi sonradan korseye baslariz bilemedim ki akil werin kankicanlar huuu....

inşaAllah annesi üzmez meleğin seni yardımcınız içinde çok sevindim yaa Allah gönlüne göre verir bu sefer son zamanında sana güçlük yaşatmaz

Gülegüle kullansın cnm çok güzeller :)

[QUOE=nurgulalper;34811805]herşeyin çok güzel canım bayıldım sende çok tatlısın bu arada bende normal tekli koltuğu koydum çocukların odasına onu kullanıcam[/QUOTE]

canim bak oyle bi kilif yap sende bana annemler yapti ama cok memnunum kaldiriom yika sirkele tekrar gecir koltuk zarar gormez hem ))

Nasıl yani benim plesenta şimdi 2 haftada çok mu yaşlanmıştır. Bebeğimi besleyemeyecek kadar. Suyum azalmış mıdır? Bebeğim kakası ı yutar mı ? Böyle bi risk varsa doktorum neden beni plesentam yaşlanmaya başladığı halde 2 hafta sonra çağırdı. Çok endişelendim şuanda.:18::44:

Gülegüle kullansın cnm çok güzeller :)

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın bıdık çok güzeller

superler tatlim bayildimmmm allah ii gunlerde kullanmai nasip etsin cok ciciler....
Çok teşekürler teyzeleri inşallah Allah hepimizinkini sağlıkla kullanmayı nasip eder :)

Canım teşekkürler Meltem mobilyadan almıştık mobilyasını dream modeli sanırım bebişlerin etiketleri de aynı olacak benimki de böyle

Canım hiç korkma belki biliyorsundur ben 28. hafta kontrolümde yazdım plasenta yaşlanmam var diye, 5 dakika için olacak birşey değil bu. Benimki o zamandan beri yaşlanmaya devam ediyor normali 34-36. haftada başlaması imiş benimki çok erken başlamıştı ve ona rağmen 2 haftada bir gidiyordul sakın telaş yapma bebeklerimizin emaneti Allah'a zaten içini lütfen ferah tut..

Böyle şeyler okuyunca doktoruma çok öfkeleniyorum. Madem bu kadar risk varda neden hala 2 hafta sonra gel diyor diye. Sonra normal görmese neden bizi riske atsın diyorum. Kafam çok karışık. Çok kızıyorum herşeyde zaten bu ara

Aynısı bana da oldu daha dün gidip üstüne geçici dolgu yapıştırttım geçici çok sert birşeyler yeme yine düşer dedi istersen sen de bir doktoruna sor...

Kız ben o sabiyi yerim yaaaa canım benim, nasıl da ağlarmış gibi yaparmış gözlerini açıp kaparmış kurban olsun teyzesi ona, maşallah kilosu da çok güzel annesi çok iyi bakmış bebeğineeeee :)

Samin ol canım bebeğini besleyemecek duruma gelirsen zaten bebek kendini dışarıya atıyor demişti doktorum bu da doğumu başlatıyormuş. İnşallah hiç birşey olamz Allah'ın izniyle eğer içine çok sinmiyorsa 2 hafta bekleme çok sancım var gelmek istiyorum de ve git görün doktoruna aklın bebişinde kalmasın :)

Gidecem gitmesine De bu seferde doğuma gel bi daha diyecek diye korkuyorum. En iyisi bekleyeyim Pazartesi'ye kadar

anladım canım teşekkür ederim olmadı dikişler geçince giyerim ben de

internetten araştırdığım kadarıyla doktorların bir kısmı tavsiye etmiyo... gereksiz diyen de var ama kullananlar çok memnun... ben almaya karar verdim, doğal malzeme olsun istiyorum sadece, pamuk-bambu gibi, bi de dediğin gibi paçalı boydan olacak))

Allahim su ev yerlessin artik cok yoruldum cooook.kizlar sizede hic bakamiyorum okuyomuyorum yazdiklarinizi.umarim hafta sonuna bitmis olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…