2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Mrb saiking seninle bebislerimizin doğum tarihleri aynıymis

Teşekkür ederim canim. Içimi rahatlattin. Bu arada inşallah isteğin gibi bir yardımcı bulursun. Yaklaşık iki üç aydır yazdıklarınizi takip ediyorum. Daha öncesinde bilmiyordum bu forumu. Keşke en başından bilseymisim diyorum. Sizlerin sayesinde cok şey öğrendim.

canımcım BESTEKIZ da söylemişya aynısını bende yaşadım...fazlalıklarımı saklıyayım diyee (düğünde vs) aldım markasını hatırlamıyorum ama güvenilir bilinen bir markaydı ( 5- 6 yıl oldu) o şekilde kullanılmıyo... bende eski südyenimin kol lastiklrini çıkardım, güzelce diktim 2 yandan sonra rahatça kullandım ...

Buda bizin tontiş göbeğimizzz ve totomuz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyy maşallah sen basen bölgesinden fazla almamışsın benimki daha büyük eve gidince çekip yarın atayım Allahın izniyle çok şişkoyum ben çok

duygusallık başımıza bela zaten ayın 1 inde doğum günüm vardı kuzenim artvinde evli aradı kutlamak için ben oturdum ağladım

ben oğlumda korse almamıştım hastanede zaten bişey sardıtmıyolar bide halinde olmuyo onunla uğraşıcak kii sezeryan olursanız daha zor bağlamak yada korse giymek.. ben normal doğum yapmıştım 3 gün hastanede yattım eve geliincede şal falan bağladık istediğim kadarda sıktım çok çabuk karnım gitmişti.. ilk başta sizde öyle yapıp sonra bedeninize göre bir korse alırsınız daha iyi olur

canım bana kadın doğumcum vermişti devit 3 ten biraz kullandım daha vermedi zaten. ama tadı iğrençmiş oğluma bebekken veriyodum çıkarıyodu çocuk haklıymış valla sende istersen kadın doğumcuna danış için rahatlar

Gule gule kullansin Rengin hanim:) cok begendimm

Son düzenleme:

yaaa aslinda ewet bana da ozaman korse tembellestirio dediler...karin kaslarini hic calismio bu sefer dediler..ama bole kalmasin gobegim zaten bigliodu ))

himmm 1 sn simdi hastaneden ciktik dikislerimizin sizisi bitti bildigimiz boyun salini doladik sadece gobegimize bumu bu kadar mi sonra ne oluo icine mi cekio....gobek kendini.....bide ne kadar sure yaptin sonra hic karnin birtlamadi mi )) )) cok sordum ama kusura bakma...

ben 15, 20 gün falan öyle bağladım faydasınıda gördüm düşün 30 kilo almıştım oğlumdaki en son 8. ayda tartılmıştım ondan sonra daha tartıya çıkmadım korkudan ama 40 çıkınca eski kıyafetlerimi giymeye başlamıştım... hem zaten eskilerde kuşak falan bağlarmış doğumdan sonra işe yarıyo yani

besteeeeeee,

herşeyiniz çooookkk guzel, gule gule sevgiyle huzurla mutlulukla aşkla eskisinler,bu odada hergununuz birbirinden guzel geçsin.

Son düzenleme:
al benden de o kadar annemi cagirdim simdi ugra die cuma temizlik war hersey temiz olsun die yikiom ew hadi kalk gidelim dio dunde sikildim ananemde yasadiklarimi anlatmam sart.....kesinlikle telas yapma bi sakin ol yolunda gitmeyen bisi olsa hissedersin artik tatlim hooppp kosarsin dr.a )) bana da biri gerek yoktur die cagirmamistir dedi ama hepiniz iki haftada bir gidiodunuz benim hem akintim wardi hemde suyum azdi su cok bilmis hatun 1 ay sonra gel demisti....oteki dr 2hafta sonra dedi....gelde delirme nasil bu kadar alakasiz isler bu durumlar bilmem......sende sakin ol hayatimmm az kaldi bu stres beni mahfedio zaten sen13 lere dustun ben 30lardayim dusun....
Allahim su ev yerlessin artik cok yoruldum cooook.kizlar sizede hic bakamiyorum okuyomuyorum yazdiklarinizi.umarim hafta sonuna bitmis olur hersey
al benden de okadar ancak hafta sonuna toplanir hali yok bilmem ne cok sinir bozucu ))
Buda bizin tontiş göbeğimizzz ve totomuz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben neden gormedim )) gormiom
asadan toplanana ne cozum buldun ))

himmm efkar bastirdim sana )) tamamdir gorew anlasildi ))

bende osteocare kullanıyorum zira sıfır yumurta sıfır sut tuketiyorum ...yoğurt uda pilav makarna sarma gibi şeylerle he bide şimdi tazeceik pazarlarda
semiz otu çıktı onun salatasını yapıp yıyorum.semiz otu omega 3 yonunden çok zengin.:26:

Kizlar ya sanci giriyor karnima sanci geldikce bebekte kipirdiyor sanki zorluyor karnimi gibi ve kipirdadikca canim yaniyor varmi böyle bir durum yasiyan :18:

Bazen oyle bastiriyor ki alta yeni wcden cikmis da olsam saatlerdir tutmusum gibi aciyor. Bir de 5. Aydan beri agri olmadan karnimdan boynuma basima kadar tuhaf bir his geliyor, nefesim kesilcek gibi.. Kasilma o mu bilmiyorum bu aralar gunde bir kac kez oluyor, hareket edip nefes alinca geciyor..

Hastaneye gidicem demissin umarim sorun yoktur.

Hosbuldukkk

Senden guzel haberler duymayi istiyorum.. Bundan sonra hep iyi seyler bulsun seni insallah!

Hastanedeki dogum egitiminde dogum sonrasi korseyi onermediklerini soylediler, sonra arastirdim artik onermiyormus doktorlar kaslari tembellestirdiginden. Ben de kararsiz kaldim yillardir kullaniliyor sonucta ama simdilik listemden sildim, sonra bakicam artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…