oyy ağrımaz mı ama mecbur yapıyorum;( bi de üstüne kalkıp yemek yaptım ama uyuyunca geçmiş çok şükür
sen de güzel sonuçlarla gel inşallah...
maşallahaynından bende de var
ben biri beğendim canım... bence al çok işe yarayacak bunlar
HRCR rumuzlu arkadaşım;
Ben doktoruma sordum. D vitamini ve kalsiyum eksikliği gördüğü için önermiştir, kullanabilir dedi.
Doktorum hem dünya tatlısı hem de bilgili, tecrübeli bir kadındır, ona güvenirim, ben ne derse yaparım.
Kalsiyum eksikliği için, osteocare var, ayrıca onu da kullanabilir dedi. Ben yeterli süt ürünü tüketemediğim için ilk haftalardan beri kullandım mesela.
Sen yine de içine sindiği gibi yap ama bence kullanabilirsin arkadaşım.
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın bıdıkçok güzeller
ben eve döndükten sonra kullanırım diyordum, hastaneden mi başlasak ki??? bi de paçalı model bunaltmaz mı illa dikişimizi olacak ya alttan ya karında, ben de ondan bu bıdık modeli seçmiştim...sen de rahatsız dedin;(( iyice kafam karıştı... ama mesajı aldım büyük beden alıcam illa ))
Buda bizin tontiş göbeğimizzz ve totomuz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duygusallık başımıza bela zatenCanım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel haberlerle gel...
Yazarım tabi arkadaşım evmanya diye bir siteden almış, arkasında da ekohalı yazıyor disney felan öyle şeyler yazıyor sağ olsun kuzenim. Üniversitesini ben okuttum o da şimdi işe girdi, almayacağımı duyunca halıyı dayanamamış almış zaten hormon patlaması gibiyim bir de bunu söyleyince bana hüngür hüngür ağladım
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın bıdıkçok güzeller
ben eve döndükten sonra kullanırım diyordum, hastaneden mi başlasak ki??? bi de paçalı model bunaltmaz mı illa dikişimizi olacak ya alttan ya karında, ben de ondan bu bıdık modeli seçmiştim...sen de rahatsız dedin;(( iyice kafam karıştı... ama mesajı aldım büyük beden alıcam illa ))
canim alttan cit citli dan cok memnundum ben ip askili ve alttan citcitliydi hele calisrken okadar rahatti anlatamam....ama bu model sanirim cok zayiflar icin hani belden gogusten hop toplanio otururkennn...hani tul corablar war ya diz alti elinle indirirken sararak indirdiini farzet ahanda oyle oluo....belki ilk gunler hastanede baglariz bisiler dikise gelmicek gibi sonradan korseye baslariz bilemedim ki akil werin kankicanlar huuu....
Teşekkür ederim canim. Içimi rahatlattin. Bu arada inşallah isteğin gibi bir yardımcı bulursun. Yaklaşık iki üç aydır yazdıklarınizi takip ediyorum. Daha öncesinde bilmiyordum bu forumu. Keşke en başından bilseymisim diyorum. Sizlerin sayesinde cok şey öğrendim.
Gule gule kullansin Rengin hanim:) cok begendimmSelam kızlar nasılsınız doğuranımız var mı?
Ben hep yatıştaydım ama bebeğimin eşyalarını hazırlamaya çalıştım bir kaç gündür kendimce elimden geldiği kadarıyla annemle beraber hastane çantamızı ve odamızı hazırladık. Kuzenim halı almış bize sağ olsun ev çok küçük diye almayacaktık ama dayanamamış almış :) Kzımın kolonylarını sipariş verdim, lavanta keselerini, çikolatalarını ve kapı süsünü halletmeye çalıştım inşallah ben doğurmadan hepsi gelir :) Dolaplardaki eşyalarını sizinle paylaşmak istedim ve halısını :)
Eki Görüntüle 1059729 Eki Görüntüle 1059731
Hic bisi yok bi gobegin var ya masallah:)Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım teşekkür ederimolmadı dikişler geçince giyerim ben de
internetten araştırdığım kadarıyla doktorların bir kısmı tavsiye etmiyo... gereksiz diyen de var ama kullananlar çok memnun... ben almaya karar verdim, doğal malzeme olsun istiyorum sadece, pamuk-bambu gibi, bi de dediğin gibi paçalı boydan olacak))
duygusallık başımıza bela zatenayın 1 inde doğum günüm vardı kuzenim artvinde evli aradı kutlamak için ben oturdum ağladım
ben oğlumda korse almamıştım hastanede zaten bişey sardıtmıyolar bide halinde olmuyo onunla uğraşıcak kii sezeryan olursanız daha zor bağlamak yada korse giymek.. ben normal doğum yapmıştım 3 gün hastanede yattım eve geliincede şal falan bağladık istediğim kadarda sıktım çok çabuk karnım gitmişti.. ilk başta sizde öyle yapıp sonra bedeninize göre bir korse alırsınız daha iyi olur
canım bana kadın doğumcum vermişti devit 3 ten biraz kullandım daha vermedi zaten. ama tadı iğrençmiş oğluma bebekken veriyodum çıkarıyodu çocuk haklıymış vallasende istersen kadın doğumcuna danış için rahatlar
himmm 1 sn simdi hastaneden ciktik dikislerimizin sizisi bitti bildigimiz boyun salini doladik sadece gobegimize bumu bu kadar mi sonra ne oluo icine mi cekio....gobek kendini.....bide ne kadar sure yaptin sonra hic karnin birtlamadi mi)) )) cok sordum ama kusura bakma...
al benden de o kadar annemi cagirdim simdi ugra die cuma temizlik war hersey temiz olsun die yikiom ew hadi kalk gidelim dio dunde sikildim ananemde yasadiklarimi anlatmam sart.....kesinlikle telas yapma bi sakin ol yolunda gitmeyen bisi olsa hissedersin artik tatlim hooppp kosarsin dr.aBöyle şeyler okuyunca doktoruma çok öfkeleniyorum. Madem bu kadar risk varda neden hala 2 hafta sonra gel diyor diye. Sonra normal görmese neden bizi riske atsın diyorum. Kafam çok karışık. Çok kızıyorum herşeyde zaten bu ara
al benden de okadar ancak hafta sonuna toplanir hali yok bilmem ne cok sinir bozucuAllahim su ev yerlessin artik cok yoruldum cooook.kizlar sizede hic bakamiyorum okuyomuyorum yazdiklarinizi.umarim hafta sonuna bitmis olur hersey
ben neden gormedimBuda bizin tontiş göbeğimizzz ve totomuz :))
asadan toplanana ne cozum bulduncanımcım BESTEKIZ da söylemişya aynısını bende yaşadım...fazlalıklarımı saklıyayım diyee (düğünde vs) aldım markasını hatırlamıyorum ama güvenilir bilinen bir markaydı ( 5- 6 yıl oldu) o şekilde kullanılmıyo... bende eski südyenimin kol lastiklrini çıkardım, güzelce diktim 2 yandan sonra rahatça kullandım ...
ben 15, 20 gün falan öyle bağladım faydasınıda gördüm düşün 30 kilo almıştım oğlumdaki en son 8. ayda tartılmıştım ondan sonra daha tartıya çıkmadım korkudan ama 40 çıkınca eski kıyafetlerimi giymeye başlamıştım... hem zaten eskilerde kuşak falan bağlarmış doğumdan sonra işe yarıyo yani
besteeeeeee,
herşeyiniz çooookkk guzel, gule gule sevgiyle huzurla mutlulukla aşkla eskisinler,bu odada hergununuz birbirinden guzel geçsin.
Teşekkür ederim canim. Içimi rahatlattin. Bu arada inşallah isteğin gibi bir yardımcı bulursun. Yaklaşık iki üç aydır yazdıklarınizi takip ediyorum. Daha öncesinde bilmiyordum bu forumu. Keşke en başından bilseymisim diyorum. Sizlerin sayesinde cok şey öğrendim.
Kizlar ya sanci giriyor karnima sanci geldikce bebekte kipirdiyor sanki zorluyor karnimi gibi ve kipirdadikca canim yaniyor varmi böyle bir durum yasiyan :18:
Kızlar tlf giriyorum alıntı yapamıyorum çok tşkr ederim isim konusunda çok yardımcı oldunuz sağolun
Ben en baştan beri Arası beğenmiştim Adıyla büyüsün minik kuzucuk.
ay ay ay çok heycanlı.hadi bakalım başlıyor gelmeye bebeklerimiz.
bencede duygu sömürüsüne başla şimdiden sen.
çok sevindim inşallah bu defa gönlüne göre biri çıkar çok uğraştın bu yardımcılarla.bebeişimizede maşallah büyümüş küçük hanım.
canım kendine dikkat et ama boşver insan ne ederse kendine ediyor.
okuyunca üzüldüm niye doğumiznini başlatmıyorsun az kalmış seninde.ben ayın 23 ünde ayrılıyorum inşallah.
bende hiç sola yatamıyorum gece solla başlayıp nasıl oluyorsa her sabah sağdan kalkıyorum olmuyor bir türlü
hoş geldin canım.
kızlar doğurduktan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz???
annem şal sarmış her doğumundan sonra, çok iyi toparlıyor dedi... gerçi ben daha doktoruma da sormadım ne der acaba...fikri olan???
ben hepsi buradadan bambu bi model beğendim, terletmez yazıyo
Eki Görüntüle 1059471
ne beden alsam bilemedim, eskiden olsa kesin small olur derdim ama medium mu olur acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?