Bazen oyle bastiriyor ki alta yeni wcden cikmis da olsam saatlerdir tutmusum gibi aciyor. Bir de 5. Aydan beri agri olmadan karnimdan boynuma basima kadar tuhaf bir his geliyor, nefesim kesilcek gibi.. Kasilma o mu bilmiyorum bu aralar gunde bir kac kez oluyor, hareket edip nefes alinca geciyor..
Hastaneye gidicem demissin umarim sorun yoktur.
Gule gule kullansin Rengin hanim:) cok begendimm
Buda bizin tontiş göbeğimizzz ve totomuz :))
Hic bisi yok bi gobegin var ya masallah:)Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canim. Mayis anneleri listesine eklemek icin bilgilerrimi istemissin. Bilgi olarak neler lazım ve dr bunu sana msj olarak nasıl atabilirim. Yardımcı olursan sevinirim
merhaba arkadaşlar,
epey zamandır sizleri takip ediyorum ama siz muhabbeti almış götürmüşsünüz,dahil olamadım.bende mayıs annesi olucam inşallah.hazırlıklarımı tamamladım sayılır.banyo havlusu hariç.sizler havluları nerden aldınız,tavsiyelerinizi bekliyorum.bu iarada hastane çantamı hazırlıyorum.battaniye koydum 2 tane ama kışlık battaniyesini de koysam mı bilemedim.mayıs sonunda doğum bekliyorum.birkaç hastane çantası listesi okudum bazıları öyle abartmışlarki sanırım sefere çıkacaklar :)şaka bi yana tecrübesizlikte var biraz paylaşmakta fayda var.
Benim evde canım çok sıkılıyor temizlik yapmıyorum zaten. Sadece yemek. Bana yapacak oyalanacak bişeyler lazım. Bunalıma girdim resmen. Bak bu saat oldu eşimde yok. Annemde çık yürüyüş yap hava güzel diyor. Kendim başıma mı yürüyeyim mal gibi dedim. Bu seferde ben mi geleyim burdan yürümeye diyor dalga geçiyor bide. Ben ne yapsam ya sıkılmasa canım.
merhaba arkadaşlar,
epey zamandır sizleri takip ediyorum ama siz muhabbeti almış götürmüşsünüz,dahil olamadım.bende mayıs annesi olucam inşallah.hazırlıklarımı tamamladım sayılır.banyo havlusu hariç.sizler havluları nerden aldınız,tavsiyelerinizi bekliyorum.bu iarada hastane çantamı hazırlıyorum.battaniye koydum 2 tane ama kışlık battaniyesini de koysam mı bilemedim.mayıs sonunda doğum bekliyorum.birkaç hastane çantası listesi okudum bazıları öyle abartmışlarki sanırım sefere çıkacaklar :)şaka bi yana tecrübesizlikte var biraz paylaşmakta fayda var.
merhaba arkadaşlar,
merhaba arkadaşlar,
seni gidi seni))) sen aylarca gizli takiplerdesin demek ki )) anlat bakalim kizi mi oluo oglun mu isim buldun mu pufudik oldun mu ) bebisimizin sagligi nasil ))
teşekkürler.bende bütün eşyalarını internetten aldım.bak bu oto koltuğu için kullanmak mantıklı.zaten yıkadım ütüledim hepsi hazır.gözden kaçırmak istemiyorum .bi kavuşsaydıkHoşgeldin ben havlusunu internetten almıştım pahalı bişey değildi. Polar battsniyeyide hastaneden çıkarken oto koltuğunun üstüne örtmek için götürüyorum. Dışarıda üşüyebilir
Hosgeldin bende dun dahil oldum mayis basi benm dogumda hastane cantama koyduklarini soyleyeyim bende bayagi arastirarak olusturdum
Bebek icin 2takim hastane cikisi
Bir ince orgu battaniye
Bir normal penue battaniye
Yenidogan bez
Yenidogan biberon mama kasigi (bir yakinimda dogunca emmedi kasikla verdiler sutu)
Kendime 2pijama takimi
1 sabaklik takimi
Kadin pedi
Emzirme sutyeni
5 tane ic camasiri
Seyehat bakim urunleri (gratisten aldim)
Terlik
Corap
Tulbent
Havlu
Cop posedi
Gogus ucu kremi😁
Eki Görüntüle 1060257
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşım ben özdilekten banyo bebek seti aldım. Looney tunes serisinden.tavsiye ederim
Hoşgeldin aramıza :) iyi doğurmadan gelebildino baskı bendede var. Ama gittiğimde yine tuvaletimi yapabiliyorum ne zaman gitsem yapıyorum zaten şuan hiç yok mesela ama gitsem yine yaparım. Tutmaya çalıştığım zaman mutlaka kaçıyor zaten :)
Hoşgeldin aramıza :) iyi doğurmadan gelebildino baskı bendede var. Ama gittiğimde yine tuvaletimi yapabiliyorum ne zaman gitsem yapıyorum zaten şuan hiç yok mesela ama gitsem yine yaparım. Tutmaya çalıştığım zaman mutlaka kaçıyor zaten :)
bende osteocare kullanıyorum zira sıfır yumurta sıfır sut tuketiyorum ...yoğurt uda pilav makarna sarma gibi şeylerle he bide şimdi tazeceik pazarlarda
semiz otu çıktı onun salatasını yapıp yıyorum.semiz otu omega 3 yonunden çok zengin.:26:
teşekkürler.bende bütün eşyalarını internetten aldım.bak bu oto koltuğu için kullanmak mantıklı.zaten yıkadım ütüledim hepsi hazır.gözden kaçırmak istemiyorum .bi kavuşsaydık
teşekkürler,sende hoşgeldin,hoşgeldik :) senin listen benimkiyle hemen hemen aynı.bende pişik kremi ve pişik önleyici kremde var.bebek için ıslak pamuğu da unutma2 küçük hurç aldım,biri kendime diğeri oğlum için.kolaylık olsun.çok mu inceliyoruz ne
çok teşekkürler.özdileğin havlusu yumuşacık oluyor,ona da bakarım.içine tülbent sericem zaten.çok sanslılar bizimkiler çok :)
merhaba arkadaşlar,
walla canim o can bole sikilio malesef esimde mesaidemis 9 da gelcek yemek kahwe 11 sonra pit uyucak benim can sikilmaya dewam)) herkese dil uzatiiom watsaptan sonra ebebeke giriom belgesel izliom cekirdek citlatip dondurma yiyom kizin odasinda wakit geciriom orayi burayi susluom ))
Hahah dogru soyluyorsun, dogurmaya gelmis oldum 😀
Aynen ben de bes dak aralikli bile olsa yapabiliyorum, en rahat oldugum sey o 😀
Peki bu asagidan kafana kdr gerilme gibi bir his oluyor mu? Yani kasilma bu mu cozemiyorum, sertlesiyor gibi o sirada karnim sanki.. Tam kelimelere dokemiyorum da o hissi anlatamiyorum 😊 doktora anlatmaya calistim, normaldedi tabi ki 😀
Karnım sem sert oluyor sonra aşağı doğru bi baskı oluyor ve nefes alışverişim değişiyor o an sanırım o kasılma oluyor
Dogurmadan once cozebilirsem kasilma isini iyidir 😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?