2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hoşgeldin aramıza :) iyi doğurmadan gelebildin o baskı bendede var. Ama gittiğimde yine tuvaletimi yapabiliyorum ne zaman gitsem yapıyorum zaten şuan hiç yok mesela ama gitsem yine yaparım. Tutmaya çalıştığım zaman mutlaka kaçıyor zaten :)

merhaba arkadaşlar,

epey zamandır sizleri takip ediyorum ama siz muhabbeti almış götürmüşsünüz,dahil olamadım.bende mayıs annesi olucam inşallah.hazırlıklarımı tamamladım sayılır.banyo havlusu hariç.sizler havluları nerden aldınız,tavsiyelerinizi bekliyorum.bu iarada hastane çantamı hazırlıyorum.battaniye koydum 2 tane ama kışlık battaniyesini de koysam mı bilemedim.mayıs sonunda doğum bekliyorum.birkaç hastane çantası listesi okudum bazıları öyle abartmışlarki sanırım sefere çıkacaklar :)şaka bi yana tecrübesizlikte var biraz paylaşmakta fayda var.

Benim evde canım çok sıkılıyor temizlik yapmıyorum zaten. Sadece yemek. Bana yapacak oyalanacak bişeyler lazım. Bunalıma girdim resmen. Bak bu saat oldu eşimde yok. Annemde çık yürüyüş yap hava güzel diyor. Kendim başıma mı yürüyeyim mal gibi dedim. Bu seferde ben mi geleyim burdan yürümeye diyor dalga geçiyor bide. Ben ne yapsam ya sıkılmasa canım.

Hoşgeldin ben havlusunu internetten almıştım pahalı bişey değildi. Polar battsniyeyide hastaneden çıkarken oto koltuğunun üstüne örtmek için götürüyorum. Dışarıda üşüyebilir

Son düzenleme:

walla canim o can bole sikilio malesef esimde mesaidemis 9 da gelcek yemek kahwe 11 sonra pit uyucak benim can sikilmaya dewam )) herkese dil uzatiiom watsaptan sonra ebebeke giriom belgesel izliom cekirdek citlatip dondurma yiyom kizin odasinda wakit geciriom orayi burayi susluom ))

Hosgeldin bende dun dahil oldum mayis basi benm dogumda hastane cantama koyduklarini soyleyeyim bende bayagi arastirarak olusturdum

Bebek icin 2takim hastane cikisi
Bir ince orgu battaniye
Bir normal penue battaniye
Yenidogan bez
Yenidogan biberon mama kasigi (bir yakinimda dogunca emmedi kasikla verdiler sutu)
Kendime 2pijama takimi
1 sabaklik takimi
Kadin pedi
Emzirme sutyeni
5 tane ic camasiri
Seyehat bakim urunleri (gratisten aldim)
Terlik
Corap
Tulbent
Havlu
Cop posedi
Gogus ucu kremi😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

He birde bebek esyalarini ve kendi kullanacagin esyalari ayri keselere koydum kolaylik olsun diye oneririm bebek esyalarini direk keseli hemsireye verecegim onlar istediklerini giydirsin esyalari kullansin diye umarim yardimci olmusumdur benm dogum cantam bu😁

Merhaba arkadaşım ben özdilekten banyo bebek seti aldım. Looney tunes serisinden.tavsiye ederim

seni gidi seni ))) sen aylarca gizli takiplerdesin demek ki )) anlat bakalim kizi mi oluo oglun mu isim buldun mu pufudik oldun mu ) bebisimizin sagligi nasil ))

Evet yaa yazmak okumaktan daha iyi geliyormus bosuna beklemisim :))
Oglus geliyor bize, sagligimiz yerinde cok sukur. Sadece kilo boy iki hafta onde giderken bu zamana kadar, doktorum uc hafta onde kesin sezeryan dedi pat diye, garanti olsun diye baska yere gittim o daha dusuk olctu.. Huylandim bir kere, normal dogumcu bi doktora gittim kafam rahat artik en azindan.. Herkesin gonlune gore ve en sagliklisi olacak sekilde olur dogumu umarim.
Odaniz da sen de tam tahmin ettigim gibi cok tatli cok minnossunuzzz. Birkac ay onceydi hatirliyorum, annemle cikamiyorum hic bir hazirlik yapamadik dedigin gunleri, simdi nasil da guzel olmus her sey ve vaktinde hazirlanmis nazar degmesin. 😊

Hoşgeldin ben havlusunu internetten almıştım pahalı bişey değildi. Polar battsniyeyide hastaneden çıkarken oto koltuğunun üstüne örtmek için götürüyorum. Dışarıda üşüyebilir
teşekkürler.bende bütün eşyalarını internetten aldım.bak bu oto koltuğu için kullanmak mantıklı.zaten yıkadım ütüledim hepsi hazır.gözden kaçırmak istemiyorum .bi kavuşsaydık

teşekkürler,sende hoşgeldin,hoşgeldik :) senin listen benimkiyle hemen hemen aynı.bende pişik kremi ve pişik önleyici kremde var.bebek için ıslak pamuğu da unutma 2 küçük hurç aldım,biri kendime diğeri oğlum için.kolaylık olsun.çok mu inceliyoruz ne

Merhaba arkadaşım ben özdilekten banyo bebek seti aldım. Looney tunes serisinden.tavsiye ederim

çok teşekkürler.özdileğin havlusu yumuşacık oluyor,ona da bakarım.içine tülbent sericem zaten.çok sanslılar bizimkiler çok :)

Hahah dogru soyluyorsun, dogurmaya gelmis oldum 😀
Aynen ben de bes dak aralikli bile olsa yapabiliyorum, en rahat oldugum sey o 😀
Peki bu asagidan kafana kdr gerilme gibi bir his oluyor mu? Yani kasilma bu mu cozemiyorum, sertlesiyor gibi o sirada karnim sanki.. Tam kelimelere dokemiyorum da o hissi anlatamiyorum 😊 doktora anlatmaya calistim, normaldedi tabi ki 😀

Hosbuldum bu arada 😄

Canim benim kalsiyumdan yana sıkıntım yok. Çünkü bol bol yemeye çalışıyorum. Yalnız kan hapı kullanaiyorum. Cok fena kabızlık yapıyor. 2 ay önce 2 hafta boyunca serum taktım . Depoların 5 e düşmüştü. Ayan da kan değerlerim normal. Ama takviye yapamadigim icin onlarda hızla tukeniyor

Onlarda var islak mendil haric 😊 normal dusunuyorum ya fazla bise koymayayim dedim ama azi bile bi valiz sen dusun😁 ay ne guzel tatli telaslar benim bebegin bugn masallahi var ne ayagi duruyor ne elleri sanki gelmek istiyor cikarin beni diye bagiriyor azicik karnim agriyor ama ben baya tum camlar acik oturuyorm evde yaniyorumda usuttum heralde😁

Ben English Home'dan aldim baslikli havlulari, 20 TL gibi bir seydi ve cok tatlilar.

Battaniye konusunda kararsiz kaldim ama annem teyzem illa kalin koydurtular, ben penye de koydum nolur nolmaz

Bestekiz beni de ekler misin. Odanizi cooooook merak ediyorum.

Karnım sem sert oluyor sonra aşağı doğru bi baskı oluyor ve nefes alışverişim değişiyor o an sanırım o kasılma oluyor

Karnım sem sert oluyor sonra aşağı doğru bi baskı oluyor ve nefes alışverişim değişiyor o an sanırım o kasılma oluyor

Dogurmadan once cozebilirsem kasilma isini iyidir 😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…