2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Uyku deme bıraksalar akşama kadar yatarım yani :) ben çok korkuyordum 2.yi düşünürken o kusmaları düşündükçe ne yaparım diyordum...

Allah oğlumun yüzüne baktı resmen. Canım inşallah sendegüzel haberlerle gelirsin..

kızlar merhaba benimde sonradan aklıma geldi mayıs anneleri başlığına bakmak :) herkes için hayırlısını diliyorum bakalım mayıs ilk hafta bekliyoruz ama daha cok erken düşünmek için öncelikli olarak ikili tarama testimiz var umarım güzel atlatırız :)

hoşgeldin canım aramıza Allah sağlıkla eline aldırsın yavrucuğunu. Listemize ekliyorum senide

Arkadaşlar Merhaba, kısmetse eğer bende mayıs annesi olacağım. Sabahları bulantılarla uyanıyorum. İstifra ederken zorlanıyorum. İnş geçer kısa zamanda. çok zor.

canım sende hoşgeldin aramıza. Sağlıklı hamilelikler diliyorum sanada

canım benıde strese soktu sorma :) ıkı gun boyunca hep aklımdaydı. bugun hcg 7000 den 13000 e cıkmıs. keseyede tekrar baktık 7.8 mm olmus yolk sac oluşmuş. haftaya gel kalp atıslarını duyalım. 6 haftalıkmışım. şükürler olsun. bıraz olsun rahatladım..

ben kendimi yüzüstü yatmaktan alamıyorum en rahat ettiğim pozisyon o. zaten gece çok sık uyanıyorum aynı pozisyonda asla sürekli yatamıyorum. bir sağ bir sol bir yüzüstü bir sırtüstü sürekli değiştirerek yatıyorum.

bir de su içemiyorum bir türlü. zorlayarak 1.5 litre en fazla ikiye çıkıyorum ama zorla. ne önerirsiniz bu konuda nasıl su içmemi artırabilirim? 330 ml lik küçük su şişeleri bile aldım içmesi daha kolay olur diye ama çok yol katedemedim

Son düzenleme:
Kalp atislarini dinlemeye gittik ve kocaman bi kese ama bos kurtaj dedi doktor cok uzgunm

Hakkında hayırlısı olsn canım, vardır bunda da bi hayır.. Geçmiş olsun üzülme fazla inşallah tez vakitte sağlıklı evlatların olur.

Bu haftaya kadar nasıl anlamamışlar ona şaşırdım sadece

eminem_59 cok gecmıs olsun..
Rabbım uzuntusune alıstırmadan saglıklısını tekrar nasıp etsın

hanımlar kızımın son uc gundur, goruntude hafıf pamukcuk ama pamukcuk nasıl olur dedırten, agzında dokuntuler vardı.
Alerjık bı bunyesı oldugundan doktora gıdelım dedık.
"pamukcuk" dedı doktor...yenıdoganken bıle olmadıgı ıcın hafıf gulumsettı bu durum benı.
Uzuntuden oldugunu su kesme donemınde gorebılıyoruz dedı...hayırlısı.. bugun 6 gundur emmıyor.
zaten 2yasında o sebeple kadesını ıstemıstık ama ıste 2yılın alıskanlıgı...
ben de cok zorlandım...emzırmek muthıs bısey----goreceksınız.

Daha 1 kere bile kan tahlili yaptırmadım.. :)

Maşallah bebişine :) benimde o haftada 7.22 idi..

Bende hep istemişimdir 2 yıl emzirmh ama sadece 4 ay emdi :) baz sorunlardan dolayı sütüm pek olmadı da

İnşallah bunda becerebilirim.

Kızına da mevlam şifa versin.

Son düzenleme:
selam,ben dramamine kullanıyorum günde 1 tane alsam rahatlatıyo beni,hatta doktorum günde 3 kere alcaksın dedi,ben gerekmedikçe kullanmıyorum,çevremdede çoğu kişi bu ilacı kullanıyo

benim bulantılar dayanılmaz olduğunda tıp fakültesi acil servisine gittim oradaki hekim çok zorda kalmadıkça kullanmayın ilk 3 ay çocuğun organlarının oluştuğu ay bu aylarda her türlü ilacın çocuğa zararı var dedi. ısrarla kullanma dedi. bende korktum kullanmıyorum canım, birde eczacı bi tanıdığımız kimyasal bi ilaç çocuğa elbette zararı vardır dedi...

selamlar bende mayıs annesi olacağım 9 haftalık gebeyim kalp atışlarını duyduk çok şükür cuma da kontrolümüz var kasık ağrım baştan beri devam ediyor.bulantım yok çok şükür. Allah bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. muhtemel doğum tarihim 5 mayıs

sat ım 29 temmuz 24 yaşındayım hemşire yim boluda yaşıyorum benide aranıza alırmısınız :)

of kızlar hergün dahada kötüye gidiyorum bulantılar baş dönmeleri hamile kaldığıma pişman ettirdi beni.
kendimden geçtim oğluma bile yemek yapamıyorum, yazık acıktım dedi bisküvi yedi. zaten yiyen bir çocuk değil ama işde....

elevitle folbiol ü birlikte atıyorum, yarın atmıycam bakalım bulantı ne olacak.
birde yarın doktora gidicem ilk 5 haftalıkken gitmiştim kalp atışı falan yoktu, kan da aldırmam lazım.
sağlık ocağıda kan bekliyor.

ben msj ını ilk okudugumda inanmamistim ,nasil olabilir bir kadin siddeti destekleyebilir demistim ki dusunduklerimi beneklibonibon yazdigi icin yazmamistim, ama goruyorum ki bir de meslektasimmisin daha da hayretler icinde kaldim yazmaya karar verdim....t dili edebiyati ogretmeniyim,....
hangi meslek gurubu olursa olsun ,ister hemsire ister dr ister cicekci,kargocu,kapıcı...kim ki meslegini iyi yapmaz ihmal eder her turlu cezai yaptirimi hakeder ASLA AMA ASLA SİDDET İ HAKetmez...bir defa bunu kabul et sayin meslektasim....

ilk mesajında soyledigin sozleri hele ki bir ogretmenin zikretmesi onaylamasi da ,su kınadıgın , gorevlerini yapmıyorlar,havalara giriyorlar vs vs yakınmalari ile aynı kategoriyi olusturur.

unutma ki bebegimize sevdiklerimize su an birsey olsa kosup gidip medet umacagimiz meslek gurubu da doktorlardır,,tamam kotu davranislarla karsilasmissin ama dedigim gibi ,bu onlarinSİDDETİ HAKEDİYORLAR inancina sahip olmana sebepolduysa ,kusura bakma sorun sendedir senin bakis acindadir sayin meslektasim....

isini iyi yapmayan dedigin gibi havalara giren ogretnemler de var ne diyecegiz onlar da mı siddeti hakettsin bu bakis acisi bizi ,toplumu nereye surekler bir dk olsun durup dusundun mu?

ayrica beneklibonibon bebegin ile ilgili polemik de yapmamis ,burada hepimizin birbirimize yaptigi iyi dileklerde bulunmus ,ama dedigim gibi senin bakış acın o kadar olumsuz ki ,onu bile baska baska mecralara suruklemissin...umarim baslik sahibi okuyordur yazdiklarini ve bu siddet yanlisi yorumlar icin geregini yapıyordur, yapacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…