Merhaba canim. Mayis anneleri listesine eklemek icin bilgilerrimi istemissin. Bilgi olarak neler lazım ve dr bunu sana msj olarak nasıl atabilirim. Yardımcı olursan sevinirim
çok fena boğazım şişti bir bu eksikti tam oldu.gözlerimden yaşlar geliyor burnum akıyor yaptım bir demlik ıhlamur limon içiyorum bide minoset içtim geçer inşallah.o kadar sıkıntı çıktı işte bir şekilde.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ahh ne yapacağım zaten işe gelip gitmek zorlaştı 25 ine kadar nasıl dayanıcam bide hasta oldum şahtım şahbaz oldummm
çok fena boğazım şişti bir bu eksikti tam oldu.gözlerimden yaşlar geliyor burnum akıyor yaptım bir demlik ıhlamur limon içiyorum bide minoset içtim geçer inşallah.o kadar sıkıntı çıktı işte bir şekilde.
Şimdi çorba mantı yedim kolayda içtim Sabah'ta kola içmiştim nescafede içtim bugün bi tanede sigara içtim.:2: artık bebeğime faydam değil zararım dokunuyor. Dayanamıyorum kendime engel olamıyorum napayım çok yalnızım çok mutsuzum herkes beni yalnız bırakıyor. Çok moralim bozuk çok doğursamda yavrumla gidrçersem bu mutsuzluğu yalnızlığımı
Artık dayanamıyorum hasta oldum çalışamayacağım desen. Ya da günde sadece 2-3 saat çalışabilirim desen kabul etmezler mi acaba
Ay sen bi hayirlisiyla dogurursan senin kadar bende rahatlicam cekmedigin kalmadı be canım. bende 24.de cikicam izne az kaldi az :)
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben oğlumda korse almamıştım hastanede zaten bişey sardıtmıyolar bide halinde olmuyo onunla uğraşıcak kii sezeryan olursanız daha zor bağlamak yada korse giymek.. ben normal doğum yapmıştım 3 gün hastanede yattım eve geliincede şal falan bağladık istediğim kadarda sıktım çok çabuk karnım gitmişti.. ilk başta sizde öyle yapıp sonra bedeninize göre bir korse alırsınız daha iyi olur
ben 15, 20 gün falan öyle bağladım faydasınıda gördüm düşün 30 kilo almıştım oğlumdaki en son 8. ayda tartılmıştım ondan sonra daha tartıya çıkmadım korkudan ama 40 çıkınca eski kıyafetlerimi giymeye başlamıştım... hem zaten eskilerde kuşak falan bağlarmış doğumdan sonra işe yarıyo yani
Mrb saiking seninle bebislerimizin doğum tarihleri aynıymis
Buda bizin tontiş göbeğimizzz ve totomuz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımcım BESTEKIZ da söylemişya aynısını bende yaşadım...fazlalıklarımı saklıyayım diyee (düğünde vs) aldım markasını hatırlamıyorum ama güvenilir bilinen bir markaydı ( 5- 6 yıl oldu) o şekilde kullanılmıyo... bende eski südyenimin kol lastiklrini çıkardım, güzelce diktim 2 yandan sonra rahatça kullandım ...
Canim gecmis olsun bende ayni 2 haftadir gribim agrilarim gecti ama burun tikanikligi ve oksuruk kaldi sezeryan olacagim icin solunum yollarimin acik olmasi lazim asist diye bir ilac verdi doktor suya dokup iciyorum biraz iyi geldi birde dun basladim siyah turpun icine bal koyuyorum oda iyi geldi okusurugum azaldi gibi ilac icin bisi diyemiycem doktorunun onermesi lazim ama turpla balin bi sakincasi olmayacagini dusunuyorum birde aksamlari sut isit balla ic oda gogsu yumusatiyo ihlamurda iyi geliyoçok fena boğazım şişti bir bu eksikti tam oldu.gözlerimden yaşlar geliyor burnum akıyor yaptım bir demlik ıhlamur limon içiyorum bide minoset içtim geçer inşallah.o kadar sıkıntı çıktı işte bir şekilde.
Şimdi çorba mantı yedim kolayda içtim Sabah'ta kola içmiştim nescafede içtim bugün bi tanede sigara içtim.:2: artık bebeğime faydam değil zararım dokunuyor. Dayanamıyorum kendime engel olamıyorum napayım çok yalnızım çok mutsuzum herkes beni yalnız bırakıyor. Çok moralim bozuk çok doğursamda yavrumla gidrçersem bu mutsuzluğu yalnızlığımı
al benden de o kadar annemi cagirdim simdi ugra die cuma temizlik war hersey temiz olsun die yikiom ew hadi kalk gidelim dio dunde sikildim ananemde yasadiklarimi anlatmam sart.....kesinlikle telas yapma bi sakin ol yolunda gitmeyen bisi olsa hissedersin artik tatlim hooppp kosarsin dr.a)) bana da biri gerek yoktur die cagirmamistir dedi ama hepiniz iki haftada bir gidiodunuz benim hem akintim wardi hemde suyum azdi su cok bilmis hatun 1 ay sonra gel demisti....oteki dr 2hafta sonra dedi....gelde delirme nasil bu kadar alakasiz isler bu durumlar bilmem......sende sakin ol hayatimmm az kaldi bu stres beni mahfedio zaten sen13 lere dustun ben 30lardayim dusun....
al benden de okadar ancak hafta sonuna toplanir hali yok bilmem ne cok sinir bozucu))
ben neden gormedim)) gormiom
asadan toplanana ne cozum buldun))
himmm efkar bastirdim sana)) tamamdir gorew anlasildi ))
canım çok geçmiş olsun dkkat et yapableceklerini yap en azından dahada ilerlemesin inşaAllah hemen toparlarsın
2 gündür yeni hamişler katıldı aramıza ( 90+5 deki gol gibi son anda geldiniz)hoş geldiniz
ya bide PAPATYAORJ DR gidecekti değil mi? yanlış anlamadıysam :44: ses seda yok acaba
Selam kızlar ben de sonradan katılanlardanım. Site uygulamasını yeni yeni çözüyorum :/ çok karmaşık geliyo hala. Keşke baştan takip edebilseydim.
Bugün dr gittim (35+2) benim kızımın kafası 1 buçuk aydır 2 hafta önden gidiyo böyle hızlı ilerlemeye devam edip kafa 9,5 cm yi geçerse sezaryen oluyomuş çünkü çatı max 10 cm açılırmışkilosu 2830 boyu 50 cm yaramazımın. Dr yalancı kasılmaların olacağını bi de bebeğin hareketlerinin sürekliliğine dikkat et, dedi. Bu saatten sonra gelse de buyursun gelsin ama 2 hafta daha beklese daha güzel olur dedi.10 gün sonraya tekrar çağırdı... Güzel, mutlu bi gün :)
Sağol canım amin inşallah.Bu arada yardimci buldun sanirim cooook sevindim inan kendim birini ariyormusumda bulmusum gibi hissettim insallah sorunsuz yaninda calisir ve herseyi rahatlikla atlatirsin
Evet cnm hemen süslemeler, şişeler, şekerler gibi kıytırık işlere verdim bile kendimi:)))oyy benim bile içim burkuldu kıyamam yaaa kuzuyaaa. canım benm allah a şükür herşeyin yoluna girmesine çok sevindim. artık bebişi bekleyebilirsin 4 gözle
Lazım gibi değil mi o zaman, güle güle kullansın şimdiden:)yanlış okumusum canm :) sadece besigi var bebisin besiginin takimi olan sifonyeri vardi ama icime sinmedigi icin almamistim oyuzden bi eksigimiz o kaldi
Cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavussun insallah annecin sende rahat bir dogum yaparsin insallah.
Hadi hayirli olsun. Allah yardimcin olsun:)
Benimkide dun uyuyordu doktor yuzunu gosterirken eliyle rahatsiz olmus gibi yuzunu kapadi bende ilk kez o kadar net gordugum icin agladim :)
Senin prensese minyon gibi demislerdi ama pek oyle olmayacak gibi annesi o kadar yogunluguna ragmen iyi bakmis:)
Insallah bu seferki yardimcin kalir yaninda ya cok az kaldi.
Cok saol canm cok aciklayici olmus yorumun dunki yemekten olsa gerek sayi 7 iken 10 u buldu ve 4 te uyudumbugun normalim eger azda olsa tekrarlamaya devam ederse hastaneye giderim. Son haftalar diye mi ne kk de bazi arkadaslardada ayni sorun vardı benimde basima geldi
Aynı dönemde aynı şeyleri yaşamak, paylaşmak çok güzel gerçekten. İyi ki birbirimizi bulduk kızlar:)Teşekkür ederim canim. Içimi rahatlattin. Bu arada inşallah isteğin gibi bir yardımcı bulursun. Yaklaşık iki üç aydır yazdıklarınizi takip ediyorum. Daha öncesinde bilmiyordum bu forumu. Keşke en başından bilseymisim diyorum. Sizlerin sayesinde cok şey öğrendim.
Kilosu iyi mi diyorsun dr birşey demiyor da, normal diyor.Aynısı bana da oldu daha dün gidip üstüne geçici dolgu yapıştırttım geçici çok sert birşeyler yeme yine düşer dedi istersen sen de bir doktoruna sor...
Kız ben o sabiyi yerim yaaaa canım benim, nasıl da ağlarmış gibi yaparmış gözlerini açıp kaparmış kurban olsun teyzesi ona, maşallah kilosu da çok güzel annesi çok iyi bakmış bebeğineeeee :)
Amin canım inşallah...inşaAllah annesi üzmez meleğin seniyardımcınız içinde çok sevindim yaa Allah gönlüne göre verir bu sefer son zamanında sana güçlük yaşatmaz
gecmis olsun canim ihlamuru ihmal etme icine zencefil tarcin falan da koy....çok fena boğazım şişti bir bu eksikti tam oldu.gözlerimden yaşlar geliyor burnum akıyor yaptım bir demlik ıhlamur limon içiyorum bide minoset içtim geçer inşallah.o kadar sıkıntı çıktı işte bir şekilde.
Evet yaa yazmak okumaktan daha iyi geliyormus bosuna beklemisim :))
Oglus geliyor bize, sagligimiz yerinde cok sukur. Sadece kilo boy iki hafta onde giderken bu zamana kadar, doktorum uc hafta onde kesin sezeryan dedi pat diye, garanti olsun diye baska yere gittim o daha dusuk olctu.. Huylandim bir kere, normal dogumcu bi doktora gittim kafam rahat artik en azindan.. Herkesin gonlune gore ve en sagliklisi olacak sekilde olur dogumu umarim.
Odaniz da sen de tam tahmin ettigim gibi cok tatli cok minnossunuzzz. Birkac ay onceydi hatirliyorum, annemle cikamiyorum hic bir hazirlik yapamadik dedigin gunleri, simdi nasil da guzel olmus her sey ve vaktinde hazirlanmis nazar degmesin. 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?