2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba canim. Mayis anneleri listesine eklemek icin bilgilerrimi istemissin. Bilgi olarak neler lazım ve dr bunu sana msj olarak nasıl atabilirim. Yardımcı olursan sevinirim

Ozel mesajla gonderebilirsin gonderemiyorsan burdan yaz canim. Konunun ilk mesajinda bi liste var ordaki bilgiler. Son adet tarihin yasadigin sehir meslegin vb.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok fena boğazım şişti bir bu eksikti tam oldu.gözlerimden yaşlar geliyor burnum akıyor yaptım bir demlik ıhlamur limon içiyorum bide minoset içtim geçer inşallah.o kadar sıkıntı çıktı işte bir şekilde.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Şimdi çorba mantı yedim kolayda içtim Sabah'ta kola içmiştim nescafede içtim bugün bi tanede sigara içtim.:2: artık bebeğime faydam değil zararım dokunuyor. Dayanamıyorum kendime engel olamıyorum napayım çok yalnızım çok mutsuzum herkes beni yalnız bırakıyor. Çok moralim bozuk çok doğursamda yavrumla gidrçersem bu mutsuzluğu yalnızlığımı

Son düzenleme:
ahh ne yapacağım zaten işe gelip gitmek zorlaştı 25 ine kadar nasıl dayanıcam bide hasta oldum şahtım şahbaz oldummm

Artık dayanamıyorum hasta oldum çalışamayacağım desen. Ya da günde sadece 2-3 saat çalışabilirim desen kabul etmezler mi acaba

Ay sen bi hayirlisiyla dogurursan senin kadar bende rahatlicam cekmedigin kalmadı be canım. bende 24.de cikicam izne az kaldi az :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık dayanamıyorum hasta oldum çalışamayacağım desen. Ya da günde sadece 2-3 saat çalışabilirim desen kabul etmezler mi acaba

canım niye yanlızsın bak biz varız bu depresyon halleri hepimizde var sanırım hormonlar yüzünden.takma kafana diyeceğim ama biliyorum takacaksın .

Ay sen bi hayirlisiyla dogurursan senin kadar bende rahatlicam cekmedigin kalmadı be canım. bende 24.de cikicam izne az kaldi az :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorma artık daha ne kaldı bende bekliyorum.neyse bebeğim sağsağlim doğsada bitse şu çilem.az kaldı az.

Sağol canım annemin taktiği hala geçerli yani eski kıyafetlerimi çok özledim inşallah biz de kısa sürede girebiliriz içlerine

Mrb saiking seninle bebislerimizin doğum tarihleri aynıymis

selam canım, hoşgeldin yap takvimini görelim))

Buda bizin tontiş göbeğimizzz ve totomuz :))

maşallah sana)

anladım şekerim, teşekkürler çözdüm sayenizde

çok çok geçmiş olsun;(

Canim gecmis olsun bende ayni 2 haftadir gribim agrilarim gecti ama burun tikanikligi ve oksuruk kaldi sezeryan olacagim icin solunum yollarimin acik olmasi lazim asist diye bir ilac verdi doktor suya dokup iciyorum biraz iyi geldi birde dun basladim siyah turpun icine bal koyuyorum oda iyi geldi okusurugum azaldi gibi ilac icin bisi diyemiycem doktorunun onermesi lazim ama turpla balin bi sakincasi olmayacagini dusunuyorum birde aksamlari sut isit balla ic oda gogsu yumusatiyo ihlamurda iyi geliyo

Cok gecmis olsun canim ya yarin izin alip esinin abisi gelene kadar dinlen bence.

Bende zor tutuyorum kendimi ruyama bile giriyor hatta ama sonra vicdan azabida korkutuyor dogumu yapip evime kocamin yanina gidebilecegim gunlerin hayalini kuruyorum

bestecim hemen cevap vevreyim vallaaha sen sorunca aklıma geldi benimki yarım değil diz üstünde başlıyordu... onun için aşşağıdan yana sorun yaşamıyodum

canım çok geçmiş olsun dkkat et yapableceklerini yap en azından dahada ilerlemesin inşaAllah hemen toparlarsın

2 gündür yeni hamişler katıldı aramıza ( 90+5 deki gol gibi son anda geldiniz) hoş geldiniz

ya bide PAPATYAORJ DR gidecekti değil mi? yanlış anlamadıysam :44: ses seda yok acaba

Hosbuldukk 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar ben de sonradan katılanlardanım. Site uygulamasını yeni yeni çözüyorum :/ çok karmaşık geliyo hala. Keşke baştan takip edebilseydim.
Bugün dr gittim (35+2) benim kızımın kafası 1 buçuk aydır 2 hafta önden gidiyo böyle hızlı ilerlemeye devam edip kafa 9,5 cm yi geçerse sezaryen oluyomuş çünkü çatı max 10 cm açılırmış kilosu 2830 boyu 50 cm yaramazımın. Dr yalancı kasılmaların olacağını bi de bebeğin hareketlerinin sürekliliğine dikkat et, dedi. Bu saatten sonra gelse de buyursun gelsin ama 2 hafta daha beklese daha güzel olur dedi.10 gün sonraya tekrar çağırdı... Güzel, mutlu bi gün :)

Maşallah senin bebiş bayağı önden gidiyormuş :) sağlıklı olsunlarda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada yardimci buldun sanirim cooook sevindim inan kendim birini ariyormusumda bulmusum gibi hissettim insallah sorunsuz yaninda calisir ve herseyi rahatlikla atlatirsin
Sağol canım amin inşallah.

oyy benim bile içim burkuldu kıyamam yaaa kuzuyaaa. canım benm allah a şükür herşeyin yoluna girmesine çok sevindim. artık bebişi bekleyebilirsin 4 gözle
Evet cnm hemen süslemeler, şişeler, şekerler gibi kıytırık işlere verdim bile kendimi:)))

yanlış okumusum canm :) sadece besigi var bebisin besiginin takimi olan sifonyeri vardi ama icime sinmedigi icin almamistim oyuzden bi eksigimiz o kaldi
Lazım gibi değil mi o zaman, güle güle kullansın şimdiden:)

Nasıl mucizevi değil mi onların içerideki yaşamlarına tanık olmak buradan. Benim dr hala haftasıyla uyumlu vs dıyor. Mınyondan haftasıyla uyumluya terfi ettik gerçi. Sanırım benım göbegıme ve aldıgım kılolara bakıp benden daha ıyı bır performans beklıyor:))
Ultrasonda bakıyorum 2.700 ama 2 kılosu sırf yanakta:))) Allah'ım o yanakları öpmek kısmet olsun bana:))

Burada ishalli bir salgın var... Yaz başlarken ve yazın çok olur gerçi boyle salgınlar. İnşallah sen şimdi daha iyisindir, öyle ciddi birşey değildir.

Aynı dönemde aynı şeyleri yaşamak, paylaşmak çok güzel gerçekten. İyi ki birbirimizi bulduk kızlar:)

Kilosu iyi mi diyorsun dr birşey demiyor da, normal diyor.

inşaAllah annesi üzmez meleğin seni yardımcınız içinde çok sevindim yaa Allah gönlüne göre verir bu sefer son zamanında sana güçlük yaşatmaz
Amin canım inşallah...

gecmis olsun canim ihlamuru ihmal etme icine zencefil tarcin falan da koy....

wallaa ben cok acik saldigimi 1 hafta once solemistim....ne cukalata dondurma ne cips cekirdek tursu bile yemiodum...ama noktaaa bu gunler geri gelmicek bu zewki bidaha tadamicaz.....bu fakli boyuttu birde psikoloijisi war belki 8 aydir ilk kez cips yedim ama yemek degil yuttum patates kizartiim yaninada pizza ve cola....saka yapiom sanma esime iki gozum iki cesme yalwardim yakardim hickira hickira da oyle.....hala cakir keyfimmm dicek yok mutluluguma.....( isimleri ile yazdim kizlar ozur dilerim akil edemedim o an)

ayyyy cok utandim ya....inanmiorum bayada bi yakindan takip etmissin hemde....tesekkur ederimmm canim ewet sonra annem elimden tuttu bi donem allahtan geldik bu gunlere ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…