2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Inan bende yiyorum artik....arada cips kola cunku canim cekiyo.nescafeyi bol sutlu iciyorum...13yildir sigara icerdim.sukur olsun bi cirpida biraktim.agzima surmedim.dogumdan sonra bakcem:)

inşallah herşey yoluna girer canım. ben taşları öyle böyle düşürdüm ama mahfoldum yaa. çok yıprattı beni. allah ım sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Yani 8 aydirrr yazmadim yazmadim,sirf senin yawrunun odasini meraktan daha duramicamm.
Mayis annelerinin ilk gunlerinden bu yana herbir sayfayi takip ettim) butun dert sknti ve sewinclerinize ortak oldum.ayni seyleri yasadim.
Itiraf ediyorum ben de burdayim.... ;-p
Bestekiz beni de arkkadas olarak ekler misin;-)

sayfalar uçmuş gitmiş insan yetişemiyor :) doğum yapan var mı? :) bir iki alıntı yapıcam biraz geç oldu ama inşallah faydalı olur.

Günaydın kızlarr

bende el ve ayak izi olan albümden almak istiyorum, internetten alamıyorum kredi kartı kullanmadığım için, ankarada satılan yerler var mı bildiğiniz?

zannedersem çukurambardaki toker bebede var.

çok beğendim.
Ellerine sağlık.şişe+süs+kolonya ne kadara mal oldu acaba.

ben 250 tane yaptım tanesi 1 tlden aza geldi. şişeleri 65 kuruştan aldım. normalde 75 kuruşa satılıyor sanırım ama 250 tane alınca indirim yaptılar. gül suyu 45 tl tuttu 6 lt. kurdele gül silikon 20 tl civarı heralde. internette tanesini 5 tlye satıyorlar :)

ben ikeadan bunu aldım canım :) ınsallah memnun kalırım.. malesef yer itibariyle bunu almak zorunda kaldım.. odamız bıraz ufak sıgmıyor baskası..
Eki Görüntüle 1059690
Hayirli olsun canm seklide rengide cok hos gule gule kullanin insallah da bayagi buyukmus zaten... icinede fazlasiyla esya sigar gibime geldi

Son düzenleme:
Masallah bende hamilelikle ilgili her belirti cikti halbuki 7. ayima kadar hamis oldugumu unutuyordum sonra catladim, oram buram sisti, sirtim acidi vsvs tum belirtiler cikti ayak altina yastik koymayi bende bikacgundur yapiyorum gercekten faydasini gördum

inş doğum sancısı değildir canım biraz daha dursun bebiş güzel haberlerle gel inş

Bebegin gelisimini tamamlamistir ins.canim gevsemeye calis.Artik akcigerleri gelisimini tamamlamistir saniyorum.Kuvezede almazlar kilosu iyiydi sanirim.Bizi haberdar et.Allah hayirlisini versin ins.

Cok sagolun kizlar dun Sancim cok vardi öglen vakti bide önceki aksam afedersiniz cok tuvalete cikinca dogum belirtisidir dedi bi arkadasim sagolsun korkuma korku ekledi
ama yalanci kasilmalar yasamisim sukur cok korktum sanci geldikce bebekte kipirdadi ve o kipirdatikca canim 2 kat yandi...
Doktor dinlenmem gerekttigini söyledi tekrar ederse hastaneye gidicem...bu haftalar riskliymis erken dogum icin en ufak zorlanmamizda gelebilirlermis... en guzeli 37 yi bitirmek bi 10 gun daha gecse seve seve beklerim bebisimi ama simdi gelsin istemem... Ne olur ne olmaz cantami hazirliyip besigini duzenliycem artik az bisiyler kaldi zaten insallah hepimizin bebisleri hayirlisiyle sorunsuz gelirler... Bana kalsa hic gelmesin karnimda seviyorum diyorum ama öylede olmaz biliyorum :))

Bu arada ESilaGuluBb dogum her an gelebilir diye banyoya girdim temizlenim iyice dedim hersey guzel hallettim epilatörle... amaaa sira koltukaltina gelince isler degisti birini uflaya puflaya terler icinde bitirdim sonra baktimki coook yaniyoo hafiftende kaniyo .. dayanamyip diger koltukaltimida jilete vurdum cesaretine hayranim cok aciyomus bu epilatörle orayi almak en son yillar önce denemistim senden aldim cesaretide bugun denedim denemez olaydim

Canim plesanta yaslanmasi 30 dan önce baslayipta 40 a kadar dogumu bekleyenler var... Bebegin kakasini yutma ihtimalide genelde gecikmis dogumlarda görulebilir özellikle 41 den sonra... Simdilik bunlari dusunme son 2 haftacik az kaldi bu korkularin biticek daha sonra mayis anneleri kilo veriyor
mayis bebekleri agliyor uyutmuyor sutum yetiyor mu disleri cikicak gibi topiklerde görusucez insallah

Ayni sorunlar bendede var malesef wc den tam cikiyorum yine geliyor... bizim banyo tuvalet bir esimde korkudan hep girmeden önce sorar gidicekmisin diye cunki girdigi gibi cagiriyorum bazen onu acillll diye
Yalanci kasilmalar yasadim sanirim ama dunde cok kötu geecmisti afedersin ishaldim arkadasimda dogumun ilk belirtisi ishal dedi bide kilo kaybinda varsa tamamdir dedi tartilayim dedim 1,5 kilom gitmisti cok korktum valla insallah bi 10 gun daha bekler...

Ayy dun kendi kendime evin icinde yuruyordum birden hapsirdim yerimde dondum kaldim esim cok yasa dedi ben cevap veremedim göz göze geldik kaldik öylece sonra altina isemis cocuklar gibi banyoya kostum esimde anladi bisiler kacirdigimi iyiki minik ped takmadan gezmiyorum

Bende cok skiliyorum okumam gereken kitaplarim bitirmem gereken kurslarim var ama hamilelikte cekilecek gibi degiller basima agri giriyor okul ders lafi bile gecince... simdilik tembel davraniyorum firsat bu firsat diyip kore dizisi buldum gecen pc yi tv ye bagliyip izliyorum dizilerin iyi yani en cok 20 bölumluk oluyor turk dizileri gibi 200-300 bölumluk degiller birde her bölumu 1 saatlik oyuzden seviyorum

Ben havlularini ve diger tum giyimlerini butikbebeden aldim her bi kac gunde bir urunlerini degistiriyolar takip edersen cok guzel modelleri var.. dayanamayip bir bornozda almistim ama 2yas oldugu icin sakladim kumasi cook guzel bunun sarisini almistim digerlerindende ayni sekilde memnunum

Ayni benim gibi bir duzenin varmis dondurma cekirdek az öncede eksi bir salata yaptim... esim de 10 da uyuyor bebek gibi iyiki bebisin odasi hazir gidip baktikca esyalarina rahatlarsin benim o odaya giresim bile yok bebisle alakali hicbisey yok cunki suan fazlasiyla daginik yavas yavas duzenliycez orayida oyun odamiz olsun bari :))

Kasilma genelde karinda sisme olarak taniniyor ama o sisen yerde bebek yok sadece hava var gibi bisey bikac saniye surup kendiliginden normal halini aliyor... Ilk kuvette uzandigimda fark etmistim sag göbisim sisti birden elimi katim bebisin ayagidir dedim bide bakiyorum bos elliyorum hicbisey yok ama sisik sola göre gözlerimle gördum o sisme anini ve inme anini toplamda 10 saniye aldi belki ilkin urkutucu olmustu ama alistim artik suan azaldi sanki

Cok gecmis olsun canim kendine dikkat et bende gecen ay 1 hafta yatakta kalmistim 6. gununde nane limon kaynatip ictim 1 kasik bal ilave edip... ertesi gun kalktigimda gribimin 100/90 i gecmisti

Bende öyle yapayanlizim apartmandaki komsularimdan birine bi tabak yemek göturmeye gitsem kapiyi acmazlar acan olsa bile yemegi almadan yuzume kaparlar kapamasalar bile yemegi alip cöpe dökerler ama asla yemezler dusun okadar insanlarin birbirinden cekindigi kactigi robot seklinde yasadigi bir ulkede yasiyorum Sosyal bir yasamdan, ulkeden buraya suruklendim iste hayirlisi böyleymis hamilelikte dahada skici oldu o ayri...
o bahsedilen yasak meyveyi bile bulamiyorum Kendinide hic yanliz hissetme kk de vaktini gecir iyiki burayi tanimisim bir nebze olsun gurbetligimi unutturuyor burasi ve hepimiz ayni heyecanlari yasiyoruz...
Bu saydiklarini kacamak olarak yapabilirsin arada ama o sigarayi icme bari direkt bebisin amniyon sivisina giriyor o zehir
kolaya kafeye gelince bazen kacamak yap canim ama sigara
bende cay iciyorum bugunlerde hamileligimin ilk 5 ayinda agzima imamin seyi gibi olan caydan bile almamistim suan kacamak yapiyorum demli olmamak sartiyla dogumdan sonra bir caydanligi agzima dikip icerim artik

Allah korusun canim ben burdayim hala yanlis alarm kandirikci sanciydi insallah bi 10 gun daha bekler veledim suan gelmesin diye dua ediyorum size haber vermeden dualarinizi almadanda girmem doguma filan tabi insallah acil olmazsa :44:

Sukur gecti canm 10 defada cikilirmiymis wc ye bir aksamda bugunde kasilma ve siddetli sancilar yasadim tartiya baktim 1,5 kilomda gitmisti kesin geliyor dedi bi arkadasim korkuma korku ekledi azicik.... sukur oda yalanci sanci cikti bir sureden sonra kendiliginden geti

NESH.dikmeye usendim kiyafetleri esime sorayim markayi bari dedim...bizimde dikis makinemiz singermis biz memnunuz marka olarak tavsiye ederim model olarak surekli degisiyor yenileri cikiyor bizimki 2 seneyi geciyor alali modelide istersen yinede bakabilirim canim bu sefer usenmeden

Son düzenleme:

Bence guzel bir sifonyet al bol cekmeceli extra olarak en ucuzundan ikea dan alt degistirme al. Ben oyle yaptim. Baya kullandim, tr de 69 lira danirim ahsap alt degistirme. Sagdan soldan sikisik koyarsan ciddi ciddi saglam. Ben 3 yil kesintisiz kulandim. Hala arada kullaniliyor. Altina oyuncak kouuyorduk simdi asli gorevine donecek. 3 sene sonra atilsa bile dert etmem, fiyati iyi cunku.

Su kaybı olmuştur cnm, çok çok bol su iç. Geçmiş olsun bittiğine çok sevindim.
Doğuma günler kala hasta olmayalım vallahi.
Geçen gün oğlumla aynı şişeden su içtik. Normalde hamile kaldığımdan beri hasta olmayayım diye çok dikkat ediyordum.
Dün baktım onun burnu akıyor, bugun benim boğazım ağrıyor. Amanınnnnnnn dedimmm....

Gunaydin tatlim.Bebisinin orada biraz daha vakit gecirmesine sevindim canim.Bide anestol kullansan nasil olur denedinmi hic¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…