Su kaybı olmuştur cnm, çok çok bol su iç. Geçmiş olsun bittiğine çok sevindim.
Doğuma günler kala hasta olmayalım vallahi.
Geçen gün oğlumla aynı şişeden su içtik. Normalde hamile kaldığımdan beri hasta olmayayım diye çok dikkat ediyordum.
Dün baktım onun burnu akıyor, bugun benim boğazım ağrıyor. Amanınnnnnnn dedimmm....
Hoşgeldin aramıza :) iyi doğurmadan gelebildino baskı bendede var. Ama gittiğimde yine tuvaletimi yapabiliyorum ne zaman gitsem yapıyorum zaten şuan hiç yok mesela ama gitsem yine yaparım. Tutmaya çalıştığım zaman mutlaka kaçıyor zaten :)
merhaba arkadaşlar,
epey zamandır sizleri takip ediyorum ama siz muhabbeti almış götürmüşsünüz,dahil olamadım.bende mayıs annesi olucam inşallah.hazırlıklarımı tamamladım sayılır.banyo havlusu hariç.sizler havluları nerden aldınız,tavsiyelerinizi bekliyorum.bu iarada hastane çantamı hazırlıyorum.battaniye koydum 2 tane ama kışlık battaniyesini de koysam mı bilemedim.mayıs sonunda doğum bekliyorum.birkaç hastane çantası listesi okudum bazıları öyle abartmışlarki sanırım sefere çıkacaklar :)şaka bi yana tecrübesizlikte var biraz paylaşmakta fayda var.
Benim evde canım çok sıkılıyor temizlik yapmıyorum zaten. Sadece yemek. Bana yapacak oyalanacak bişeyler lazım. Bunalıma girdim resmen. Bak bu saat oldu eşimde yok. Annemde çık yürüyüş yap hava güzel diyor. Kendim başıma mı yürüyeyim mal gibi dedim. Bu seferde ben mi geleyim burdan yürümeye diyor dalga geçiyor bide. Ben ne yapsam ya sıkılmasa canım.
Canim plesanta yaslanmasi 30 dan önce baslayipta 40 a kadar dogumu bekleyenler var... Bebegin kakasini yutma ihtimalide genelde gecikmis dogumlarda görulebilir özellikle 41 den sonra... Simdilik bunlari dusunme son 2 haftacik az kaldi bu korkularin biticek daha sonra mayis anneleri kilo veriyor
mayis bebekleri agliyor uyutmuyor sutum yetiyor mu disleri cikicak gibi topiklerde görusucez insallah
Ayni sorunlar bendede var malesef wc den tam cikiyorum yine geliyor... bizim banyo tuvalet bir esimde korkudan hep girmeden önce sorar gidicekmisin diye cunki girdigi gibi cagiriyorum bazen onu acillll diye
Yalanci kasilmalar yasadim sanirim ama dunde cok kötu geecmisti afedersin ishaldim arkadasimda dogumun ilk belirtisi ishal dedi bide kilo kaybinda varsa tamamdir dedi tartilayim dedim 1,5 kilom gitmisti cok korktum valla insallah bi 10 gun daha bekler...
Günaydın kızlarr, öğleden sonra kontrolüm var
ilk günler gibi heyecanlanmaya başladım artık kontrollerde
Kasilma genelde karinda sisme olarak taniniyor ama o sisen yerde bebek yok sadece hava var gibi bisey bikac saniye surup kendiliginden normal halini aliyor... Ilk kuvette uzandigimda fark etmistim sag göbisim sisti birden elimi katim bebisin ayagidir dedim bide bakiyorum bos elliyorum hicbisey yok ama sisik sola göre gözlerimle gördum o sisme anini ve inme anini toplamda 10 saniye aldi belki ilkin urkutucu olmustu ama alistim artik suan azaldi sanki
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.bende cumartesiyi bekliyorum 4 gözlee gelmek bilmedi
Canım ben pazartesi gittiğimde söylememişti de geçen hafta çarşamba günü 33+0 günde 2023 gr dı bana iyi gibi geldi seninki, bence maşallah yaw :)Kilosu iyi mi diyorsun dr birşey demiyor da, normal diyor.
Teşekkür ederiz teyzesi :)Gule gule kullansin Rengin hanim:) cok begendimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bence zaten ne olsa ağlayacaz durumdayız, dün gece saat iki de uyandım kalktım karnımı sevdim Allah'ım diyorum kızım buradan çıkacak ama ben karnımda koruduğum kadar koruyabilecek miyim onu, ona iyi bakabilecek miyim acaba, herşeyini anlayabilecek miyim, ya ağlarda bilemezsem, ya üzersem, ya bir yerini incitirsem, onun için içimde sevgiden başka birşey beslememe izin verme diye diye 1 saat ağladım sonra bir bardak süt içip yattımduygusallık başımıza bela zatenayın 1 inde doğum günüm vardı kuzenim artvinde evli aradı kutlamak için ben oturdum ağladım
Bununla geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın..Cok sagolun kizlar dun Sancim cok vardi öglen vakti bide önceki aksam afedersiniz cok tuvalete cikinca dogum belirtisidir dedi bi arkadasim sagolsun korkuma korku ekledi
ama yalanci kasilmalar yasamisim sukur cok korktum sanci geldikce bebekte kipirdadi ve o kipirdatikca canim 2 kat yandi...
Doktor dinlenmem gerekttigini söyledi tekrar ederse hastaneye gidicem...bu haftalar riskliymis erken dogum icin en ufak zorlanmamizda gelebilirlermis... en guzeli 37 yi bitirmek bi 10 gun daha gecse seve seve beklerim bebisimi ama simdi gelsin istemem... Ne olur ne olmaz cantami hazirliyip besigini duzenliycem artik az bisiyler kaldi zaten insallah hepimizin bebisleri hayirlisiyle sorunsuz gelirler... Bana kalsa hic gelmesin karnimda seviyorum diyorum ama öylede olmaz biliyorum :))
Ben hep heyecanlanıyorum yaaaaa, sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, doktor her seferinde benimde kalp atışlarımı ölçerken normalde de böyle mi felan diyor hııııı diyorum geçiyorum :)Günaydın kızlarr, öğleden sonra kontrolüm var
Canım senin bebişin odasını bir ben göremedim yaaaaaacanim alttan cit citli dan cok memnundum ben ip askili ve alttan citcitliydi hele calisrken okadar rahatti anlatamam....ama bu model sanirim cok zayiflar icin hani belden gogusten hop toplanio otururkennn...hani tul corablar war ya diz alti elinle indirirken sararak indirdiini farzet ahanda oyle oluo....belki ilk gunler hastanede baglariz bisiler dikise gelmicek gibi sonradan korseye baslariz bilemedim ki akil werin kankicanlar huuu....
kontrolleriniz kaç haftada bir olmaya basladı artık hanımlar
inşallah canım her şey yolundadır, bi de rüyamda bebeğim kilo almıyordu onu düşünüyorum kilosunu merak ediyorum çok
Nasıl mucizevi değil mi onların içerideki yaşamlarına tanık olmak buradan. Benim dr hala haftasıyla uyumlu vs dıyor. Mınyondan haftasıyla uyumluya terfi ettik gerçi. Sanırım benım göbegıme ve aldıgım kılolara bakıp benden daha ıyı bır performans beklıyor:))
Ultrasonda bakıyorum 2.700 ama 2 kılosu sırf yanakta:))) Allah'ım o yanakları öpmek kısmet olsun bana:))
Hayirli haberlerle gel insallah:)Günaydın kızlarr, öğleden sonra kontrolüm var
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.bende cumartesiyi bekliyorum 4 gözlee gelmek bilmedi
Günaydın kızlarr, öğleden sonra kontrolüm var
Günaydın kızlar akşam bir türlü alıntı yapip mesaj yazamadim. Cevapla deyince hata veriyor. Sinir oldum ya. Sizde de oluyor mu?
canım benimm bende haftayadan sonra evde yalnız takılcam vallahi ama tek başıma yürümeyi düşünüyorum.. kahvaltımı yapıp evi toparlayıp çıkarım yarım saat yürürüm gelirim yine evle uğraşırım diyorumgerçi ben evdede pc başında olucam evden çalışacağım için bebişinin odası varsa oraya bişeyler yapabilirsin süsleme açısından. ben minik kavanozlar aldım dün içlerini rankli badem şekerleriylle doldurcam kurdelayla süslücem.. çikolatadan başka bide onları koycam bide kolonya alcam onu süslüücem belki istersen böyle şeylerle uğraşabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?