2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah sifa versin kizlar.Esimde bana grip satti.Iki gundur sumukluuu diee dalga gecio ustune beyefdii.,.

ayy aynen 5 dk da birde gitsem kesin çıkıyo bişeyler

hoşgeldin canım bende mayıs sonlarına bekliyorum bebişimi. ama öyle kalın battaniye falan götürmeyi düşünmüyorum1 tane penye aldım 1 tanede içi penye dışı polar gibi yine çok kalın değil öyle bir battaniyemiz var. sıcakta bebeğimi bunaltmak istemiyorum

canım benimm bende haftayadan sonra evde yalnız takılcam vallahi ama tek başıma yürümeyi düşünüyorum.. kahvaltımı yapıp evi toparlayıp çıkarım yarım saat yürürüm gelirim yine evle uğraşırım diyorum gerçi ben evdede pc başında olucam evden çalışacağım için bebişinin odası varsa oraya bişeyler yapabilirsin süsleme açısından. ben minik kavanozlar aldım dün içlerini rankli badem şekerleriylle doldurcam kurdelayla süslücem.. çikolatadan başka bide onları koycam bide kolonya alcam onu süslüücem belki istersen böyle şeylerle uğraşabilirsin

Umarim 37-38i sorunsuz tamamlariz. Artik telefona yetisemezsem dogurdum saniyor millet. Yakinda hala dogurmadinmilar baslayacak kizlar hazir olun

Günaydın kızlarr, öğleden sonra kontrolüm var
ilk günler gibi heyecanlanmaya başladım artık kontrollerde

Cok tesekkur ederim aciklaman icin
Bendeki farkli bisi demek ki bos sislik yok hic. Sirtini dayadigi yer sisiyor sadece :)
Baslarda korktum tansiyonum mu cikiyo o sirada diye o da normaldi.. Kan beynime sicriyo gibi bir his :))
Neyse artik az kaldi saka maka dogurcaz :))

Günaydın kızlar akşam bir türlü alıntı yapip mesaj yazamadim. Cevapla deyince hata veriyor. Sinir oldum ya. Sizde de oluyor mu?

Kilosu iyi mi diyorsun dr birşey demiyor da, normal diyor.
Canım ben pazartesi gittiğimde söylememişti de geçen hafta çarşamba günü 33+0 günde 2023 gr dı bana iyi gibi geldi seninki, bence maşallah yaw :)

Gule gule kullansin Rengin hanim:) cok begendimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederiz teyzesi :)

duygusallık başımıza bela zaten ayın 1 inde doğum günüm vardı kuzenim artvinde evli aradı kutlamak için ben oturdum ağladım
Canım bence zaten ne olsa ağlayacaz durumdayız, dün gece saat iki de uyandım kalktım karnımı sevdim Allah'ım diyorum kızım buradan çıkacak ama ben karnımda koruduğum kadar koruyabilecek miyim onu, ona iyi bakabilecek miyim acaba, herşeyini anlayabilecek miyim, ya ağlarda bilemezsem, ya üzersem, ya bir yerini incitirsem, onun için içimde sevgiden başka birşey beslememe izin verme diye diye 1 saat ağladım sonra bir bardak süt içip yattım

Bununla geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın..

Ben hep heyecanlanıyorum yaaaaa, sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, doktor her seferinde benimde kalp atışlarımı ölçerken normalde de böyle mi felan diyor hııııı diyorum geçiyorum :)

Canım senin bebişin odasını bir ben göremedim yaaaaaa ((((((

inşallah canım her şey yolundadır, bi de rüyamda bebeğim kilo almıyordu onu düşünüyorum kilosunu merak ediyorum çok

almıştır canım merak etme. bu konuda bende takıntılıyım vallahi hemen suratım düşüveriyo. dr normal desede ben umduğumu bulamayınca üzülüyorum. ama alıyolar çok şükür. gelince yazmayı unutma kilosunu

Amiinn insallahh o gunleri gorucez:)

Hayirli haberlerle gel insallah:)

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. bende cumartesiyi bekliyorum 4 gözlee gelmek bilmedi

Bende pazartesiyi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakalım canım bu tarz şeylerle uğraşmak istiyorum ama paramızda yok ayın 15 ine kadar çok madurum :) param olmayınca dışarıda çıkadın gelmiyor işte 15 imden sonrada 7 gün kalıyor doğuma zaten annemde gelmiş olur. Odasıyla oyalandmıyorum çünkü daha odasıda gelmedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…