2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
gunaydın kızlar

bugun ınanılmaz hareketlı benım veledım.

yarın kontrolumuz var.

cıktı cıkacak gıbı.. bır de hem gobegım asagı dustu hem kafası dayandı hemde ayakları hala agzımdan cıkacak gıbı yavrumun.. boyu mu uzadı nedır?!

şaşkınım valla..

Amiinn insallahh o gunleri gorucez:)

Hayirli haberlerle gel insallah:)

Bende pazartesiyi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende Pazartesi yi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlaaar doktorum haftaya gel doğuma dedi (tansiyonum yükseldi son haftlarda) beni bi korku bi heycan bi panik kapladı henüz 37 hftlığım ama bebişim 1 hft ilerde gidiyor.. şu an 3 kilo hftya biraz daha alır heralde.. bu arada genel anestezi düşünüyrum süt inmeme ağrı vb konularında bilgili daha önce genel anstz doğum yapmış var mı aranızda bana fikir verebilecek?

unutmam canım yoldayken yazarım

Günaydınnn sana ve yavruşuna artık heyecan doruğa ulaşmak üzere bizede haber ver dr nuz ne söyledi hayırlı haberlerle gelin

inşallah canım haber veririm

offf kızlar cok dertliyim..

benım velede annem bakacak bılıyorsunuz.. bende kalacak..
şimdiden bıktırdı.. "onu ıstemem bunu ıstemem.. kayınvalden her dakka gelmesın.. bilmemne" bir ton basladı zırvalamaya...

bıktım artık onun gonlunu eylemeye calışmaktan.. sırtıma agrılar gırıyor her sohbetı acıldıgında..

ıstedıklerını yapmazsak alıp "cocugunu" evıne goturur orda bakarmıs..!!!!

sinirden kudurmak uzereyım! şımarma kendıne gel dedım en son! benım evım benım kurallarım dedım.. uzmekte ıstemıyorum ama herkesın gonlu olsun dıye cabalamktan yoruldum artık!

neymıs kv corap katlamayı bıle bılmıyormus!!!!!!!!!!! sanane arkadasım SANANE YAAA!!! katlatmazsın olur bıter! eşleştirsin o bıle bana yeter yanı!
su halımle corap dusunecek halım mı var !!!

-sen eve elletmezsın mutfaga sokarsın olur bıter diyorum
- o şimdi bulaşıkları da duzgun yıkayamz dıyor!!!!!!!!!!!!!

çıldırmak uzereyım! bu kadın benı sıgaraya sevk edıyor!!!! şuan kalbım kulaklarımda atıyor!

gunadyınnn okurken ben haycenlandım bı anda, cok panık heycan vs yapma rht ol,,hyaırlsıyla sağ salim sen ve yawrusun kurutulursun ınşallah canım.. bi nefeste kolaylaıkla atlar inşallah.. tansıyon sebebıyle mı erken çağır dı dr ? 38 haftalık pek erken sayılmaz gerçi ama, bırde neden genel anestezı dusunuyosun sağlığınla mı ılgılı bi sorun var?

Bende daha once epidural oldum bunda genel anestezi dusunuyorum bilgisi olan varsa banada anlatsa iyi olur :)

sömürdü bu veletler biziii e odası ne zman gelcek bişey kalmadıki senin doğumada:26:

Teyzoslat ve bebeleri hepinize merhaba..bizim dun.nstmiz vardi.ilk.kez girdik 30 dk kadar surdu cok sukur iyi cikti haftaya bidaha gitcez her jafta varmis..kizlar ama bugun sabah bende yine sanci oldu adet olcakmis gibi his ama gecti sonra.kafam karisti tecrubeli arkadaslar sorum olacak eger sanci olsaydi o nstde cikarmiydi yada belki nstye baglandigim zaman sanci olmamistur yani nst sagliklimi sonuc veriyo bilemedim..birde bana dontor.suyun.azalmis ama tehlikeli.degil demisti kontrolum icin bir ay sonraya randevu verdi.madme su az iki haftada cagirmasi gerekmezmi? Suyu az olanlar varmi aranizda nasil tedavi uyguladi doktorlariniz vrn gibi umursamadimi yoksa dktrlariniz

Teyzoslat ve bebeleri hepinize merhaba..bizim dun.nstmiz vardi.ilk.kez girdik 30 dk kadar surdu cok sukur iyi cikti haftaya bidaha gitcez her jafta varmis..kizlar ama bugun sabah bende yine sanci oldu adet olcakmis gibi his ama gecti sonra.kafam karisti tecrubeli arkadaslar sorum olacak eger sanci olsaydi o nstde cikarmiydi yada belki nstye baglandigim zaman sanci olmamistur yani nst sagliklimi sonuc veriyo bilemedim..birde bana dontor.suyun.azalmis ama tehlikeli.degil demisti kontrolum icin bir ay sonraya randevu verdi.madem su az iki haftada cagirmasi gerekmezmi? Suyu az olanlar varmi aranizda nasil tedavi uyguladi doktorlariniz benmki gibi umursamadimi yoksa

Canım tansiyonun kaça kadar yükseliyor ben tansiyon ilacı kullanıyorum banada 37 yada 38 haftada tansiyon durumuna göre çocuğu alabiliriz dedi

Neden üzülüyorsunki ne güzel işte az kalmış:))

Annende çocuk gibi davranıyor. Anne emin misin bebeğe bakacağına yoksa ben mi sana bakacağım deseydin. Birazda kv ni kıskanıyor galiba. Ah anneler :)) ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ama :)) alttan alacaksın yapacak bişey yok canım

sömürdü bu veletler biziii e odası ne zman gelcek bişey kalmadıki senin doğumada:26:

Allah kahretmesin o adamı yapamadı bi bebek odasını. Ben demiştim ama hazır alalım demiştim uğraşmayalım demiştim sakalımız yokki. Pis adam 24. Haftada gittim 10 günde yaparım dedi 37. Haftaya geldim yok kapakları gelmemiş. Yok orası olmuyormuş yok böyleymiş. Okadar sinirliyimki onada anlatamam. Hayatım yılan hikayesi gibi herkesede sinir oluyorum. Hiç yolunda giden bişey yok.

Aman ya Rabbim herkes ne kadanda gergin tırstım bi köşede durup bakıniyim ben sesizce en iyisi

Aaaa ne guzel 1 hafta kalmis benim daha 1 ayim var ( tatlim hic korkma pozitif ol sut kisiden kisiye degisiyo benim hemen gelmisti sezeryandan uyandim 4 saat sora emzirebilmistim agri icin zaten agri kesici veriyolar kum turbasi koyuyolar o iyi geliyo nasil odaklanirsan oyle oluyo ben boyle dusunuyorum doktorun musade ettigi anda kalkmaya calis birazcik agrin olcak ama dolastikca iyi geliyo bi tanidigim 20 gun yatti nasil yatar ya diye dusundum durdum cunku ben dogumdan 4 saat sora kalktim makyajimi yaptim bebek 5 gunluk felandi kendim goturdum hastaneye kimsede gelmedi gayet rahattim yani hersey gonlunce olsun sezeryana girmeden once zaten anestezi uzmani bilgi alisverisinde bulunuyo ameliyathanede seninle konusurken 10 sn. Bile surmeden uykuya daliyosun 1 saat sora odanda oluyosun insallah hersey mukemmel gecer hepimiz icin Allah saglikla kucagina Almayi nasip etsin minigini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…