kontrolleriniz kaç haftada bir olmaya basladı artık hanımlar
Amiinn insallahh o gunleri gorucez:)
Hayirli haberlerle gel insallah:)
Bende pazartesiyi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
almıştır canım merak etme. bu konuda bende takıntılıyım vallahi hemen suratım düşüveriyo. dr normal desede ben umduğumu bulamayınca üzülüyorum. ama alıyolar çok şükür. gelince yazmayı unutma kilosunu
Günaydınnn sana ve yavruşuna artık heyecan doruğa ulaşmak üzere bizede haber ver dr nuz ne söyledi hayırlı haberlerle gelin
Günaydın kızlar akşam bir türlü alıntı yapip mesaj yazamadim. Cevapla deyince hata veriyor. Sinir oldum ya. Sizde de oluyor mu?
Kızlaaardoktorum haftaya gel doğuma dedi (tansiyonum yükseldi son haftlarda) beni bi korku bi heycan bi panik kapladı henüz 37 hftlığım ama bebişim 1 hft ilerde gidiyor.. şu an 3 kilo hftya biraz daha alır heralde.. bu arada genel anestezi düşünüyrum süt inmeme ağrı vb konularında bilgili daha önce genel anstz doğum yapmış var mı aranızda bana fikir verebilecek?
Bende daha once epidural oldum bunda genel anestezi dusunuyorum bilgisi olan varsa banada anlatsa iyi olur :)Kızlaaardoktorum haftaya gel doğuma dedi (tansiyonum yükseldi son haftlarda) beni bi korku bi heycan bi panik kapladı henüz 37 hftlığım ama bebişim 1 hft ilerde gidiyor.. şu an 3 kilo hftya biraz daha alır heralde.. bu arada genel anestezi düşünüyrum süt inmeme ağrı vb konularında bilgili daha önce genel anstz doğum yapmış var mı aranızda bana fikir verebilecek?
Bakalım canım bu tarz şeylerle uğraşmak istiyorum ama paramızda yok ayın 15 ine kadar çok madurum :) param olmayınca dışarıda çıkadın gelmiyor işte 15 imden sonrada 7 gün kalıyor doğuma zaten annemde gelmiş olur. Odasıyla oyalandmıyorum çünkü daha odasıda gelmedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın evet olmaz mı telden girince daha çok karşılaşıorum
bizim haftada 1 olmaya basladi cnm.kontrolleriniz kaç haftada bir olmaya basladı artık hanımlar
Kızlaaardoktorum haftaya gel doğuma dedi (tansiyonum yükseldi son haftlarda) beni bi korku bi heycan bi panik kapladı henüz 37 hftlığım ama bebişim 1 hft ilerde gidiyor.. şu an 3 kilo hftya biraz daha alır heralde.. bu arada genel anestezi düşünüyrum süt inmeme ağrı vb konularında bilgili daha önce genel anstz doğum yapmış var mı aranızda bana fikir verebilecek?
Annende çocuk gibi davranıyor. Anne emin misin bebeğe bakacağına yoksa ben mi sana bakacağım deseydin. Birazda kv ni kıskanıyor galiba. Ah anneler :)) ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ama :)) alttan alacaksın yapacak bişey yok canımofff kızlar cok dertliyim..
benım velede annem bakacak bılıyorsunuz.. bende kalacak..
şimdiden bıktırdı.. "onu ıstemem bunu ıstemem.. kayınvalden her dakka gelmesın.. bilmemne" bir ton basladı zırvalamaya...
bıktım artık onun gonlunu eylemeye calışmaktan.. sırtıma agrılar gırıyor her sohbetı acıldıgında..
ıstedıklerını yapmazsak alıp "cocugunu" evıne goturur orda bakarmıs..!!!!
sinirden kudurmak uzereyım! şımarma kendıne gel dedım en son! benım evım benım kurallarım dedım.. uzmekte ıstemıyorum ama herkesın gonlu olsun dıye cabalamktan yoruldum artık!
neymıs kv corap katlamayı bıle bılmıyormus!!!!!!!!!!! sanane arkadasım SANANE YAAA!!! katlatmazsın olur bıter! eşleştirsin o bıle bana yeter yanı!
su halımle corap dusunecek halım mı var !!!
-sen eve elletmezsın mutfaga sokarsın olur bıter diyorum
- o şimdi bulaşıkları da duzgun yıkayamz dıyor!!!!!!!!!!!!!
çıldırmak uzereyım! bu kadın benı sıgaraya sevk edıyor!!!! şuan kalbım kulaklarımda atıyor!
sömürdü bu veletler biziiie odası ne zman gelcek bişey kalmadıki senin doğumada:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?