2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bu app Store dan indirdim kk yı bi tuhafmış ya daha ısınmadım smiley mimileyde yok :S

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyla alakasiz olacak ama aranizda hali yikama makinesi kullanan varmi varsa memnunmusunuz

Hepsi çok güzel canım ellerine sağlık valla, o zaman hazır yakalmışken sorayım, şeker hamurlu kurabiyeleri yaparken hangi aparatları kullandın? İnternetten bakıyorum alacağım ama bazırları birbirine çok benziyor hangisini tercih etmem gerektiği konusunda kararsız kaldım, var mı bir önerin :)

:)) çok güldüm cidden

Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:

Canım allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallahh, heyecanla takipte olacağım :)

Oy anam benim de içim şişti sen anlatırken valla.. Biraz şımarıklık yapmaya başlamış sanki. Ama sanırım dominant bi yapısı var alıp karşına tek tek bi daha anlatsan konuşmaya çalışsan hiç mi anlamaz sence? Gerçi sende dominant bi kadınsın belkide bi yerden sonra kurallarını anlamaya başlar. Ama zor iş cidden benimde kayınvalidem bakacak inşallah yaşamayız bi sorun en büyük korkularımdan biri bu ne yalan söyleyeyim

hımm 5 gercektende duşukmuş...umarım biraz yukselmıştır şimdi.kan hapları malesef ksbızlık yapıyor ilk zamanlarda bendede çok oldu onun yanında doktorum balıkyağıda vermişti onun cok faydasını gordum nadir kabız oluyorum.

Yalnizlik ve her sey kotu gidiyor hissi cok tanidik.. Ama hamilelikte hafiza da azaliyormus ya onun da etkisi var sanirim, bir kucuk guzel seyde geciveriyor.. Sana iyi gelen birini arasan veya bi cikip yuruyus yapip hava alsan.. Bizim de mobilyalar gecen haftasonu geldi. Ben ne kdr bir an once alalim ancak gelir desem de kocanin rahatligindan kaldi bu zamana iste.. Korkuyodum bu halde nasil yerlestircem diye.. Biraz stresli oldu ama bitti gitti, simdi duzenlemeleri yapiyorum zevkli zevkli.. Bir sekilde halloluyor her sey, sana iyi gelen ne vrsa biraz ona yonelmeye calis. Para harcamamak icin evde kagittan susler yapabilirsin, film belgesel izleyebilirsin, emzirme videolari izleyebilirsin ki acisiz dogru emzirme icin gerekli de olabilir:) balkonda bi keyif bile iyi gelebilir

bende adapazarlıyım ama bursada oturuyorum.tum akrabalarım izmit adapazarı ..off özledim mesela.yazları karasudayım ...

:)) Yaza yollar Adapazarına düşüyor sanırım :) Lilacsofie sen ben bebişler görüşebiliriz :))

Zararı yok diye biliyorum ama dönerkende yavaş olmak gerektiğini biz döndükçe bebekte yerleşiyormuş kordon açısından yavas hareketler iyimiş..
Bende sağa yatıyorum arada bilinçli olarak çünkü canım yanıyor hep sol olunca..
Bana da dedi doktor sola yat diye ama özellikle gün içinde dinlenirken soluna yat dinlen dedi..

Bende düşünüyorum,daha almadım ama :)
Sadece dikkat edilmeli farklı sağlık sorunlarına sebep olabiliyor çok sıkı şeyler,yani alacak arkadaslar içinde söylemek istedim normal korse değil lohusalık korsesi almak gerekiyor

Tesekkurler😊 canim ben kurabiyeleri kuzenime yaptiriyorum malzemeleri beraber aldik biberon tulum besik figurleri aldik kurabiyesini kendisi yapiyor seker hamuru hazir zaten harf aldik diger kesici sekilli aparatlar kendisinde var siparis calisiyor cunku sadece dedigim gibi bana lazim olan figurleri exra aldik biz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay memleketlim ne çokmuş çok sevindim.bide gurcuyuz deyin de daha çok sevineyimmm

sormayın kızlar.. bugun de yavrum bı tuhafkı anlayamadım gıttı.. taş gıbı karnım taş!! gerilince oluyor sanırım... bır de hıckırıyormu ne anlamıyorum.. kasıklarımda bı kıpırtılar bı kıpırtılar... hoplamalar zıplamalar.. yarın da kontrol var.. bakalım bı surprız yapacak mı veled-i şahanem..

neyse annemle bıdaha konustum "yok ben sana soyluyorum ona kotu davranmam merak etme" dıyor..

bir de isim koyamadım hala.. gelen gecen isim derdine düştü..
:)

neyse sabah cok sinirliydim de şimdi iyiyim cok şükür..

bugun dıkıs makınem gelıyor o yuzden mutluyum .. ya da mutlu olmaya calısıyorum .. öyle desem daha dogru :)

Konuyla alakasiz olacak ama aranizda hali yikama makinesi kullanan varmi varsa memnunmusunuz

ben kullanıyorum tabii hamile kaldığımdan beri kullanamıyorum karın kaslarını muthiş yoruyor.benimki ole 2000 tl lik yok bilmem ne marka ,temizlik robotlarından değil aura marka işimi fazlasıyla goruyor ayda bir halı koltuk ne varsa yıkardım.hele yatak yıkamak muthiş oluyor.eski yatağımın alezi yoktu.şimdi kendinden fermuarlılar çıktıda çok rahat ettim.ondanda otesi kızımın 9.aydan sonra idrar yolu enfeksiyonu çok olurdu çok kusardı ne yatk kalırdı ne yorgan ne halı o dönemde muthiş rahat etmiştim ...benim gibi elektronik eşya canavarı iseniz çok pahalışeyler almayın derim supurke yaparken hortumundan çeker supurke arkadamdan üç dört takla atarak gelir

Anladım canım çok güzel görünüyorlar llerine sağlık kuzenininde :) ben de artık karartıp gözümü alacağım bikaç malzeme. Belli mi olur belki acemi şansına bişeye benzerler

İlginç bi dönemdeyiz mutlu olmak için bahanelere ihtiyacımız var.. Sen bütün bahanelerini iyi değerlendir gelsin makinen cicili bicili şeyler yap kızına düşünme hiçbirşeyi.. Benimde kafam allak bullak bu sıralar mutsuz olmak için yer arıyorum sanki, sonrada kendi kendime kızıyorum

Biz isim konusunu hallettik sanırım :) 2 gün önce doğum günüydü eşimin özellikle onun istediği bi isim vardı, faceden gece mesaj attım sonunada, "imza: benim yerime de kutla diye tekmeler savuran minik kızın BADE.." diye not düşünce artık kesinleşmiş oldu herkes kızımızın adını biliyor artık değiştiremeyizde

benimde öyle donemlerim oldu iki ratafıda resmen tehdit ettim bugun bana yarın size die.öyle böyle idare ettiler ama hep sinir harbi..ikincide direkt işi bıraktım kimsenin nazını cazını cekemem dedim.özel sektor tabii.bunuda buyutur kendini kurtarınca gene başlarım ama memeursanız yada çalışmak zorunda iseniz tabii işler daha farklı.gidip norveçte yaşayalım diyorum bazen; anneyi çok guzel destekliyor sen yeterki çocuk yap üç sene onla kal ben kesintisiz maaşını vericem diyormuşsuper super hem çocuğunla kaliteli vakit geçir hem maaşını al..ne kadar ütopik bizler için değilmi?????

Dün kontrolüm vardı..
Kilo konusunda sorunlar yaşamıştık bilenler vardır..

benim sat 08 08 2013
buna göre dün 34+6ydım..
Daha önceki kontrollerimizde hep önde çıkıyorduk..

Dün çıkan sonuçlarda şöyle,

Bpd 35+5
Hc 34+5
AC 33
FL 33+6 haftaya tekabül ediyormuş..Hepsini yazdı doktor bana böyle..

Yarın farklı yerde doppler cekilecekti ama gerek kalmadı doktor onuda yaptı..Uzun uzunca ultrasondaydık..Biara doppler sırasında uğraştırıyor ufaklık elini kolunu getiriyor dedi :)
Doktor çok ilgilendiği için tedirginliğim yok..
15 günü geçenlerde tedirgin oluyoruz ama sen bunu gerilik olarak düşünme sadece göbek çevresi daha geri ama gün içinde dinlenirken soluna yat yediklerine dikkat et dedi..

Herşey o kadar gzel ilerledi ki :)

Hastanenin kursu ve doğum servisi,doğumhaneyi merak etmiştim..
Doktor tahlillerle,Nst istemişti..Nstde bayanlar bağlayıp gitti çok sağlıklı bir sonuc cıkmamış,tahlillerinle cuma günü bakarız demişti doktor tekrar..Buarada son 2 gecedir zıplatacak derecede batmalarım olmuştu ondan istedi nst..

Sonra doğum servisini gezerken tanıdık bir hemşireyle doktorla karşılaştık,görev saati bittiği için son son gezip çıkıyordu doktor,madem buradasın sana tekrar nst isteyelim dedi veeee doğumhaneye gönderdi normalde giremiyorum :)
Tanıdık dediğim hemşirede doğumhaneden bir arkadasını aradı ve kurs için bilgi almak istediğimi söyledi nst cekileceğim için doğumhaneye girebileceğimden sınıfıda gördüm..

Sonuç kurs 5 gün 5 ders sürüyor haftada 1 dersler,ama yetişemem belki diye bayan yarın ki 3 ayrı gruba 3 derse sokacak,pazartesi ve carsambada diğer dersleri göreceğim..
Doğumhane çok çok sakinn,ferah ve temizdi,hemşirelerin ebelerin acil,poliklinik vs yerlerdekilerle alakası yok,o kadar canayakın ve sakinler ki..
Nstde birşeyimiz çıkmadı,yanımda sancı çeken bir bayan vardı konustuk hep :) Yeni doğmuş bir bebeği ailesiyle buluşmasını izledim doğumhanenin önünde :)) Pamuktan burun,yanak yapılmış gbydi maşallah :))
Ben cıkarkende biri tam doğuruyordu onun ve ebelerin seslerin duydum hep öyle güzel yönlendiriyorlardı ki..

Bi ebeylede muhabbet ettim çok sevdim :) Nst sırasında benim minik çok gürültü yaptıda,senin ki çok hareketli maşallah bu iyi birşey dedi :)
Hep orda mı diye merak ettim, karşılaşırız mutlaka merak etme 1 gün nöbetçiyim bigün değilim zaten dedi :)

Çook uzun yazdım ama kusura bakmayın,çok sevinçle,iyi bir moralle geldim eve..Dün gece çok rahat uyudum..Orda olmak beni korkutmadı aksine cesaret verdi..Önyargılarımdan kurtuldum hastanede olabileceklerle ilgili..

Benimde halilarim koltuklarim acik renk tek cocukken zorlanmiyordum ayda 1 siliyordum arkasindan buhar tutuyordum ama 2. Yle birlikte zor olacak silmek :) pratik cozum ariyorum acikcasi :) hali yikama makinesi iyi olur diye dusundum. Sagol bilgi icin bi bakayim netten nasil biseymis

hic merak etme tatlim yawas yawas olur ve cok ii gelio insana gercekten

ay memleketlim ne çokmuş çok sevindim.bide gurcuyuz deyin de daha çok sevineyimmm

Benim baba tarafım Balıkesir'li dedeler fln..Annemler arnavut :)
Eş tarafımda Boşnak :)

Son düzenleme:
canım durumun çok zor gerçekten , takma diycem ama mümkün değil biliyorum.... belki haddim değil ama annen gerçekten haksızlık yapıyo. ne demek kv gelmesin neden onun torunuda onun değil mi? genelde gelinler şikayet eder kv gelmese diye annede olur mu der sizde tam tersi yapmamalı bence. en başta seni üzmemek için yapmamalı..... umarım kızmadın, ben her durumda iki taraflı düşünürüm annelerin ikiside unutmasın ki o hayat sizin

canim arkadaslik yollasaydin yaaa ))) ben simdi ekledim bakabilirsin albumumuze )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…