Iş yerinden de giremiyorum. Internet kisitli. Off off
Aman ya Rabbim herkes ne kadanda gergin tırstım bi köşede durup bakıniyim ben sesizce en iyisi
Çoğunu kendim yaptım süslemeleri bana ait tepsi çerçeveler lavanta kesesi taç terlik süsü anı defteri bardaklar kısaca süste hazır almadım hepsini kendim yaptım 😁Eki Görüntüle 1057140 Eki Görüntüle 1057141 Eki Görüntüle 1057142 Eki Görüntüle 1057143 Eki Görüntüle 1057144 Eki Görüntüle 1057145 Eki Görüntüle 1057146
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar yaaaa ben ki eskiden küçük bir melek gibi uyuyan kadın bildiğin kocaman bir canavara dönüşmüşüm.... Gece o kadar horlamışım ki sanırsın yatak odasında traktör çalışıyor ,eşimin uykusu o kadar ağırdır adam resmen benim horlama sesime uyanmış, beni dürtmüş bi de hiç o taraflı olmamışım hatırlamıyorum o da almış eline kamerayı bir güzel çekmiş beni işin en acı yanı da ne bilio musunuz sabah bilgisayardan bi canavar sesi gelio ben de yaaaa o ses ne be nerden gelio dedim bir baktımmmmm ekranda ben varım, böyle bir çirkinlik olamaz, yemin ederim bi hayvan videosu falan izlio sandıydım o görüntüden sonra eşime bi kez daha saygı duydum ayı desenli pijamalarım ve sonsuz gürültüme rağmen hala yanımda olduğu için
Bu horlama olayı doğumdan sonra geçecek mi ya lütfen geçsinnnnnn çok fena
Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
offf kızlar cok dertliyim..
benım velede annem bakacak bılıyorsunuz.. bende kalacak..
şimdiden bıktırdı.. "onu ıstemem bunu ıstemem.. kayınvalden her dakka gelmesın.. bilmemne" bir ton basladı zırvalamaya...
bıktım artık onun gonlunu eylemeye calışmaktan.. sırtıma agrılar gırıyor her sohbetı acıldıgında..
ıstedıklerını yapmazsak alıp "cocugunu" evıne goturur orda bakarmıs..!!!!
sinirden kudurmak uzereyım! şımarma kendıne gel dedım en son! benım evım benım kurallarım dedım.. uzmekte ıstemıyorum ama herkesın gonlu olsun dıye cabalamktan yoruldum artık!
neymıs kv corap katlamayı bıle bılmıyormus!!!!!!!!!!! sanane arkadasım SANANE YAAA!!! katlatmazsın olur bıter! eşleştirsin o bıle bana yeter yanı!
su halımle corap dusunecek halım mı var !!!
-sen eve elletmezsın mutfaga sokarsın olur bıter diyorum
- o şimdi bulaşıkları da duzgun yıkayamz dıyor!!!!!!!!!!!!!
çıldırmak uzereyım! bu kadın benı sıgaraya sevk edıyor!!!! şuan kalbım kulaklarımda atıyor!
Canim benim kalsiyumdan yana sıkıntım yok. Çünkü bol bol yemeye çalışıyorum. Yalnız kan hapı kullanaiyorum. Cok fena kabızlık yapıyor. 2 ay önce 2 hafta boyunca serum taktım . Depoların 5 e düşmüştü. Ayan da kan değerlerim normal. Ama takviye yapamadigim icin onlarda hızla tukeniyor
Allah kahretmesin o adamı yapamadı bi bebek odasını. Ben demiştim ama hazır alalım demiştim uğraşmayalım demiştim sakalımız yokki. Pis adam 24. Haftada gittim 10 günde yaparım dedi 37. Haftaya geldim yok kapakları gelmemiş. Yok orası olmuyormuş yok böyleymiş. Okadar sinirliyimki onada anlatamam. Hayatım yılan hikayesi gibi herkesede sinir oluyorum. Hiç yolunda giden bişey yok.
bende adapazarlıyım ama bursada oturuyorum.tum akrabalarım izmit adapazarı ..off özledim mesela.yazları karasudayım ...
bir de bir şey daha soracağım. hepiniz sola mı yatıyorsunuz? doktor bana sola yat dedi. sola yatıyorum ama ne zaman uyansam üstüm açık bir şekilde sağa dönmüş oluyorum. sağda karnım çok acıyor ama uykuda engel olamıyorum. bebeğe zararı var mıdır acaba. :26:
kızlar doğurduktan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz???
annem şal sarmış her doğumundan sonra, çok iyi toparlıyor dedi... gerçi ben daha doktoruma da sormadım ne der acaba...fikri olan???
ben hepsi buradadan bambu bi model beğendim, terletmez yazıyo
Eki Görüntüle 1059471
ne beden alsam bilemedim, eskiden olsa kesin small olur derdim ama medium mu olur acaba???
Hepsi çok güzel canım ellerine sağlık valla, o zaman hazır yakalmışken sorayım, şeker hamurlu kurabiyeleri yaparken hangi aparatları kullandın? İnternetten bakıyorum alacağım ama bazırları birbirine çok benziyor hangisini tercih etmem gerektiği konusunda kararsız kaldım, var mı bir önerin :)
:)) çok güldüm cidden
Canım allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallahh, heyecanla takipte olacağım :)
Oy anam benim de içim şişti sen anlatırken valla.. Biraz şımarıklık yapmaya başlamış sanki. Ama sanırım dominant bi yapısı var alıp karşına tek tek bi daha anlatsan konuşmaya çalışsan hiç mi anlamaz sence? Gerçi sende dominant bi kadınsın belkide bi yerden sonra kurallarını anlamaya başlar. Ama zor iş cidden benimde kayınvalidem bakacak inşallah yaşamayız bi sorun en büyük korkularımdan biri bu ne yalan söyleyeyim
:)) Yaza yollar Adapazarına düşüyor sanırım :) Lilacsofie sen ben bebişler görüşebiliriz :))
Zararı yok diye biliyorum ama dönerkende yavaş olmak gerektiğini biz döndükçe bebekte yerleşiyormuş kordon açısından yavas hareketler iyimiş..
Bende sağa yatıyorum arada bilinçli olarak çünkü canım yanıyor hep sol olunca..
Bana da dedi doktor sola yat diye ama özellikle gün içinde dinlenirken soluna yat dinlen dedi..
Bende düşünüyorum,daha almadım ama :)
Sadece dikkat edilmeli farklı sağlık sorunlarına sebep olabiliyor çok sıkı şeyler,yani alacak arkadaslar içinde söylemek istedim normal korse değil lohusalık korsesi almak gerekiyor
Annende çocuk gibi davranıyor. Anne emin misin bebeğe bakacağına yoksa ben mi sana bakacağım deseydin. Birazda kv ni kıskanıyor galiba. Ah anneler :)) ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ama :)) alttan alacaksın yapacak bişey yok canım
Oy anam benim de içim şişti sen anlatırken valla.. Biraz şımarıklık yapmaya başlamış sanki. Ama sanırım dominant bi yapısı var alıp karşına tek tek bi daha anlatsan konuşmaya çalışsan hiç mi anlamaz sence? Gerçi sende dominant bi kadınsın belkide bi yerden sonra kurallarını anlamaya başlar. Ama zor iş cidden benimde kayınvalidem bakacak inşallah yaşamayız bi sorun en büyük korkularımdan biri bu ne yalan söyleyeyim
:)) Yaza yollar Adapazarına düşüyor sanırım :) Lilacsofie sen ben bebişler görüşebiliriz :))
Zararı yok diye biliyorum ama dönerkende yavaş olmak gerektiğini biz döndükçe bebekte yerleşiyormuş kordon açısından yavas hareketler iyimiş..
Bende sağa yatıyorum arada bilinçli olarak çünkü canım yanıyor hep sol olunca..
Bana da dedi doktor sola yat diye ama özellikle gün içinde dinlenirken soluna yat dinlen dedi..
Bende düşünüyorum,daha almadım ama :)
Sadece dikkat edilmeli farklı sağlık sorunlarına sebep olabiliyor çok sıkı şeyler,yani alacak arkadaslar içinde söylemek istedim normal korse değil lohusalık korsesi almak gerekiyor
Konuyla alakasiz olacak ama aranizda hali yikama makinesi kullanan varmi varsa memnunmusunuz
Anladım canım çok güzel görünüyorlar llerine sağlık kuzenininde :) ben de artık karartıp gözümü alacağım bikaç malzeme. Belli mi olur belki acemi şansına bişeye benzerlerTesekkurler😊 canim ben kurabiyeleri kuzenime yaptiriyorum malzemeleri beraber aldik biberon tulum besik figurleri aldik kurabiyesini kendisi yapiyor seker hamuru hazir zaten harf aldik diger kesici sekilli aparatlar kendisinde var siparis calisiyor cunku sadece dedigim gibi bana lazim olan figurleri exra aldik biz
sormayın kızlar.. bugun de yavrum bı tuhafkı anlayamadım gıttı.. taş gıbı karnım taş!! gerilince oluyor sanırım... bır de hıckırıyormu ne anlamıyorum.. kasıklarımda bı kıpırtılar bı kıpırtılar... hoplamalar zıplamalar.. yarın da kontrol var.. bakalım bı surprız yapacak mı veled-i şahanem..
neyse annemle bıdaha konustum "yok ben sana soyluyorum ona kotu davranmam merak etme" dıyor..
bir de isim koyamadım hala.. gelen gecen isim derdine düştü..
:)
neyse sabah cok sinirliydim de şimdi iyiyim cok şükür..
bugun dıkıs makınem gelıyor o yuzden mutluyum .. ya da mutlu olmaya calısıyorum .. öyle desem daha dogru :)
şimdiden bıktırdı.. "onu ıstemem bunu ıstemem.. kayınvalden her dakka gelmesın.. bilmemne" bir ton basladı zırvalamaya...
bıktım artık onun gonlunu eylemeye calışmaktan.. sırtıma agrılar gırıyor her sohbetı acıldıgında..
sinirden kudurmak uzereyım! şımarma kendıne gel dedım en son! benım evım benım kurallarım dedım.. uzmekte ıstemıyorum ama herkesın gonlu olsun dıye cabalamktan yoruldum artık!
neymıs kv corap katlamayı bıle bılmıyormus!!!!!!!!!!! sanane arkadasım SANANE YAAA!!! katlatmazsın olur bıter! eşleştirsin o bıle bana yeter yanı!
çıldırmak uzereyım! bu kadın benı sıgaraya sevk edıyor!!!! şuan kalbım kulaklarımda atıyor!
Benimde halilarim koltuklarim acik renk tek cocukken zorlanmiyordum ayda 1 siliyordum arkasindan buhar tutuyordum ama 2. Yle birlikte zor olacak silmek :) pratik cozum ariyorum acikcasi :) hali yikama makinesi iyi olur diye dusundum. Sagol bilgi icin bi bakayim netten nasil biseymisben kullanıyorum tabii hamile kaldığımdan beri kullanamıyorum karın kaslarını muthiş yoruyor.benimki ole 2000 tl lik yok bilmem ne marka ,temizlik robotlarından değil aura marka işimi fazlasıyla goruyor ayda bir halı koltuk ne varsa yıkardım.hele yatak yıkamak muthiş oluyor.eski yatağımın alezi yoktu.şimdi kendinden fermuarlılar çıktıda çok rahat ettim.ondanda otesi kızımın 9.aydan sonra idrar yolu enfeksiyonu çok olurdu çok kusardı ne yatk kalırdı ne yorgan ne halı o dönemde muthiş rahat etmiştim ...benim gibi elektronik eşya canavarı iseniz çok pahalışeyler almayın derim supurke yaparken hortumundan çeker supurke arkadamdan üç dört takla atarak gelir
hic merak etme tatlim yawas yawas olur ve cok ii gelio insanaAyni benim gibi bir duzenin varmis dondurma cekirdek az öncede eksi bir salata yaptim... esim de 10 da uyuyor bebek gibiiyiki bebisin odasi hazir gidip baktikca esyalarina rahatlarsin benim o odaya giresim bile yok bebisle alakali hicbisey yok cunki suan fazlasiyla daginik yavas yavas duzenliycez orayida oyun odamiz olsun bari :))
ay memleketlim ne çokmuş çok sevindim.bide gurcuyuz deyin de daha çok sevineyimmm
canim arkadaslik yollasaydin yaaaCanım ben pazartesi gittiğimde söylememişti de geçen hafta çarşamba günü 33+0 günde 2023 gr dı bana iyi gibi geldi seninki, bence maşallah yaw :)
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Canım bence zaten ne olsa ağlayacaz durumdayız, dün gece saat iki de uyandım kalktım karnımı sevdim Allah'ım diyorum kızım buradan çıkacak ama ben karnımda koruduğum kadar koruyabilecek miyim onu, ona iyi bakabilecek miyim acaba, herşeyini anlayabilecek miyim, ya ağlarda bilemezsem, ya üzersem, ya bir yerini incitirsem, onun için içimde sevgiden başka birşey beslememe izin verme diye diye 1 saat ağladım sonra bir bardak süt içip yattım
Bununla geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın..
Ben hep heyecanlanıyorum yaaaaa, sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, doktor her seferinde benimde kalp atışlarımı ölçerken normalde de böyle mi felan diyor hııııı diyorum geçiyorum :)
Canım senin bebişin odasını bir ben göremedim yaaaaaa((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?