2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canim arkadaslik yollasaydin yaaa ))) ben simdi ekledim bakabilirsin albumumuze )))

Bestecim hepsi çok güzeldi. Güle güle giymek, kullanmak nasip olsun inşallah.
Buarada bebek çikolatası için yazdığın yazıyı hatırlıyorum. Eğer bebek şekeri yapmak istersen netten malzemesini alıp yapabileceğin yerler var ve inanılmaz ucuza mal oluyor, göndereyim mi sana?

Bende Pazartesi yi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) daha cook var ama senin son zaten tadini cikar:)

Hayirli olsun haftaya bi kac bebisimiz olacak :)

Zor bir durum bi hafta birinde bi hafta birinde kalsin birbirlerinin isine karismasinlar.
Allah sana da sabir versinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım ara sürekli taciz et öyle yapmayınca getirmiyo pislikler.. Bu piyasa böyle maalesef

Konuyla alakasiz olacak ama aranizda hali yikama makinesi kullanan varmi varsa memnunmusunuz

ben kullanıyorum Thomas markası .Yıkarken biraz zor oluyor o yüzden ben genelde eşime yaptırıyorum ama çok güzel oluyor yıkandıktan sonra.ben sadece koltuklarda kullanıoyorum memnunum.

Kizlar mrb bise sorcam benm bebek asagida tamamda ya hareket ederken.sanki afedersiniz seyimdn cikcak gibi hissediyorum yada orda bi kipirti oluyo asagida olanlar sizde boyel oluyomu normalmi yoksa bnmki gercekten yola cikmismi

bugün çok hastayım resmen dökülüyorum burnum silmekten kıpkırmızı oldu.ofise geldim yemek yedim yeniden çıkıcam şimdi dışarı.çokta yoruldum.bebek habire ittiriyor müşteriyle toplantıda karnım bir o yana bir bu yana büküldü adam bakakaldı resmen göbeğime.gülesim geldi benimdeciddiyetimi bozmadan bitirdim toplantıyı giderken adam hala göbeğime tuhaf tuhaf bakıyordu
bugün eşime acayip sinir oldum her fırsatta bana bağırıyor aramızdaki iletişim tamamen koptu.artık aynı evde iki yabancıyız.geçicigibide değil durum beni sevmeyen bir adamla aynı evde yaşamak heleki buna mecbur olmak çok kötü.Ayaz doğsun bakacağız duruma.bu sabah öyle dedim artık.en çokta oğlumun yanında bana bağırınca kızıyorum üzülüyorum yoksa zaten artık hiç umrumda değil kendisi.ama oğlum etkileniyor herşeyim o benim.
eskisi gibi üzülmüyorum alıştım artık yanlızlığa mutsuzluğa akşam olunca oğlumla olmak bana yetiyor bide bebeğim doğunca gerisi hiç umrumda değil zaten.

Kız olunca ne güzel Gül suyu koyuyorsun. Benim bebeğim erkek. Mavi renkli kolonya bulamadım. Herşey hazır içine kolonya yok. Napcaz bilmiyorum

Canım suyu için bişey diyemicem ama riske atmaz diye düşünüyorum. Ama nst ben 3 kere girdm şimdiye kadar ilk girdiğimde ebe cihazı anlatmıştı. Bu cihazla hareket ve kalp atışlarına bakıyoruz. Sancıya da bakıyoruz ama doktor isterse demişti. Yani sistem bizim hadtanedeki gibiyse sancıya bakmamış olabilirler..

Kizlar mrb bise sorcam benm bebek asagida tamamda ya hareket ederken.sanki afedersiniz seyimdn cikcak gibi hissediyorum yada orda bi kipirti oluyo asagida olanlar sizde boyel oluyomu normalmi yoksa bnmki gercekten yola cikmismi

Benimde oyle oluyor gobegimden falan cikinti oluyorya asagidanda ayni sey olutor sanki

Rabbim hayırlısiyla kucaginiza almayı nasip eylesin.

Benimde oyle oluyor gobegimden falan cikinti oluyorya asagidanda ayni sey olutor sanki

Normal yani.ama bnm bebis donmus hrmde kanala dayanmis falan.demisti.doktor .ama kanal okadar yakinmidir bikini bolgemize ne bilim.acaba piskolojikmi diyorum ama yok yani oyle hissediyorum resmen.kipirti oluyo rahatsiz edici bi his

aynen canım eskilerin taktikleri çok işe yarıyo bi bildikleri var yani ben lohusayken anneannem hep ellerini içeri sok dışarda tutma sonra çocuk kışın üstünü doğru düzgün örtmez hep dışarda bırakır derdi tabiii ben inanmaz koca karı lafı derdim ama oğlum doğdu 5 yaşına geldi kışın çok soğuklarda bile kollar dışardaydı anneanneme hak verdim yani kışın hep tulumla yatırdım

çok geçmiş olssun canım inş prensesin vaktinde gelir

Normal yani.ama bnm bebis donmus hrmde kanala dayanmis falan.demisti.doktor .ama kanal okadar yakinmidir bikini bolgemize ne bilim.acaba piskolojikmi diyorum ama yok yani oyle hissediyorum resmen.kipirti oluyo rahatsiz edici bi his

benimde öyle canım.parmakları falan çıkcak şimdi diyorum bazen

Normal canim merak etme benim bebek hep asagidaydi halada asagida bu haftalara gelmem mucizeydi yani oyle diyim. Tam o deligin oldugu yerden cikacak gibi oluyor bazen kolunu falan dayiyor :) rahatsiz edici ama tek avantaji hic mide yanmam ve rdflum olmadi asagida oldugu icin. Ben alistim artik idare ediyorum :)

ahh nerdeeee....

Allah ismiyle yasatsın canım :)

yok canım nıye kızayım.. fazla dusuncesız bır annem var sanırım.. aslında degıstı .. böyle degıldı.. ne bılım yaa bılemıyorum ..

Zor bir durum bi hafta birinde bi hafta birinde kalsin birbirlerinin isine karismasinlar.
Allah sana da sabir versinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım cok sağol..

Günaydın kızlarr, öğleden sonra kontrolüm var
ilk günler gibi heyecanlanmaya başladım artık kontrollerde

aynen yaaa bende yarın gidicem ilk zamanlardan daha fazla heyecan var iyimi kilo almışmı dönmüşmü derken şimdi bide hadi doğuma dermi diye düşünüyo insan

kontrolleriniz kaç haftada bir olmaya basladı artık hanımlar

ben enson geçen hafta gittim 33+3 düm bu hafta tekrar çağırdı yarın gidicem

hadi hayırlısı canım inş çok kolay ve gülümseyerek hatırlıycağın bir doğum olur

benim başından beri suyum az bol su iç demişti günde en az 3 lt daha iyiye gitmişti imdi gene azalmış tekrar bol su dedi

kızlar ben en son iki hafta önce gittim doktora bi sonraki muayene haftaya
tam 36. haftaya girerken gitmiştik doktorum hiç bebek dönmüş falan demedi
açıkçası o an heyecandan benimde sormak aklıma gelmedi
sizlerin bebekler döndü mü ya da kaçıncı haftaya kadar dönme ihtimali var çünkü internette son ayda dönmesi zor yazıyo
hatta başka bi sayfada okudum birinin doktoru artık dönmesi zor sezeryana hazırlan demiş öyle mi gerçekten
önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız normal veya sezeryan benim için hiç farketmez ama merak ettim

canım bizim bebekte tersti, salı günü kontrol vardı ve dönmüş ... ama bildiğim kadarıyla doğum anında bile dönen oluyomuş gönlünü ferah tut kısmeti nasılsa o şekilde gelir, hayırla inşaAllah

Valla bende merak ediyorum arkadaşım karnım düşmedi ama sanki ağzımdan çıkacak bide grip oldum nefesim hiç yetmiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…