canim arkadaslik yollasaydin yaaa))) ben simdi ekledim bakabilirsin albumumuze )))
Gördüm canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin evinize mutluluk, huzur, bereket getirsin inşallah...canim arkadaslik yollasaydin yaaa))) ben simdi ekledim bakabilirsin albumumuze )))
Bende Pazartesi yi :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlaaardoktorum haftaya gel doğuma dedi (tansiyonum yükseldi son haftlarda) beni bi korku bi heycan bi panik kapladı henüz 37 hftlığım ama bebişim 1 hft ilerde gidiyor.. şu an 3 kilo hftya biraz daha alır heralde.. bu arada genel anestezi düşünüyrum süt inmeme ağrı vb konularında bilgili daha önce genel anstz doğum yapmış var mı aranızda bana fikir verebilecek?
Zor bir durum bi hafta birinde bi hafta birinde kalsin birbirlerinin isine karismasinlar.offf kızlar cok dertliyim..
benım velede annem bakacak bılıyorsunuz.. bende kalacak..
şimdiden bıktırdı.. "onu ıstemem bunu ıstemem.. kayınvalden her dakka gelmesın.. bilmemne" bir ton basladı zırvalamaya...
bıktım artık onun gonlunu eylemeye calışmaktan.. sırtıma agrılar gırıyor her sohbetı acıldıgında..
ıstedıklerını yapmazsak alıp "cocugunu" evıne goturur orda bakarmıs..!!!!
sinirden kudurmak uzereyım! şımarma kendıne gel dedım en son! benım evım benım kurallarım dedım.. uzmekte ıstemıyorum ama herkesın gonlu olsun dıye cabalamktan yoruldum artık!
neymıs kv corap katlamayı bıle bılmıyormus!!!!!!!!!!! sanane arkadasım SANANE YAAA!!! katlatmazsın olur bıter! eşleştirsin o bıle bana yeter yanı!
su halımle corap dusunecek halım mı var !!!
-sen eve elletmezsın mutfaga sokarsın olur bıter diyorum
- o şimdi bulaşıkları da duzgun yıkayamz dıyor!!!!!!!!!!!!!
çıldırmak uzereyım! bu kadın benı sıgaraya sevk edıyor!!!! şuan kalbım kulaklarımda atıyor!
allah kahretmesin o adamı yapamadı bi bebek odasını. Ben demiştim ama hazır alalım demiştim uğraşmayalım demiştim sakalımız yokki. Pis adam 24. Haftada gittim 10 günde yaparım dedi 37. Haftaya geldim yok kapakları gelmemiş. Yok orası olmuyormuş yok böyleymiş. Okadar sinirliyimki onada anlatamam. Hayatım yılan hikayesi gibi herkesede sinir oluyorum. Hiç yolunda giden bişey yok.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konuyla alakasiz olacak ama aranizda hali yikama makinesi kullanan varmi varsa memnunmusunuz
ben 250 tane yaptım tanesi 1 tlden aza geldi. şişeleri 65 kuruştan aldım. normalde 75 kuruşa satılıyor sanırım ama 250 tane alınca indirim yaptılar. gül suyu 45 tl tuttu 6 lt. kurdele gül silikon 20 tl civarı heralde. internette tanesini 5 tlye satıyorlar :)
Canım suyu için bişey diyemicem ama riske atmaz diye düşünüyorum. Ama nst ben 3 kere girdm şimdiye kadar ilk girdiğimde ebe cihazı anlatmıştı. Bu cihazla hareket ve kalp atışlarına bakıyoruz. Sancıya da bakıyoruz ama doktor isterse demişti. Yani sistem bizim hadtanedeki gibiyse sancıya bakmamış olabilirler..Teyzoslat ve bebeleri hepinize merhaba..bizim dun.nstmiz vardi.ilk.kez girdik 30 dk kadar surdu cok sukur iyi cikti haftaya bidaha gitcez her jafta varmis..kizlar ama bugun sabah bende yine sanci oldu adet olcakmis gibi his ama gecti sonra.kafam karisti tecrubeli arkadaslar sorum olacak eger sanci olsaydi o nstde cikarmiydi yada belki nstye baglandigim zaman sanci olmamistur yani nst sagliklimi sonuc veriyo bilemedim..birde bana dontor.suyun.azalmis ama tehlikeli.degil demisti kontrolum icin bir ay sonraya randevu verdi.madme su az iki haftada cagirmasi gerekmezmi? Suyu az olanlar varmi aranizda nasil tedavi uyguladi doktorlariniz vrn gibi umursamadimi yoksa dktrlariniz
Kizlar mrb bise sorcam benm bebek asagida tamamda ya hareket ederken.sanki afedersiniz seyimdn cikcak gibi hissediyorum yada orda bi kipirti oluyo asagida olanlar sizde boyel oluyomu normalmi yoksa bnmki gercekten yola cikmismi
Kızlaaardoktorum haftaya gel doğuma dedi (tansiyonum yükseldi son haftlarda) beni bi korku bi heycan bi panik kapladı henüz 37 hftlığım ama bebişim 1 hft ilerde gidiyor.. şu an 3 kilo hftya biraz daha alır heralde.. bu arada genel anestezi düşünüyrum süt inmeme ağrı vb konularında bilgili daha önce genel anstz doğum yapmış var mı aranızda bana fikir verebilecek?
Benimde oyle oluyor gobegimden falan cikinti oluyorya asagidanda ayni sey olutor sanki
Sağol canım annemin taktiği hala geçerli yanieski kıyafetlerimi çok özledim inşallah biz de kısa sürede girebiliriz içlerine
selam canım, hoşgeldinyap takvimini görelim ))
maşallah sana)
anladım şekerim, teşekkürlerçözdüm sayenizde
çok çok geçmiş olsun;(
Cok sagolun kizlar dun Sancim cok vardi öglen vakti bide önceki aksam afedersiniz cok tuvalete cikinca dogum belirtisidir dedi bi arkadasim sagolsun korkuma korku ekledi
ama yalanci kasilmalar yasamisim sukur cok korktum sanci geldikce bebekte kipirdadi ve o kipirdatikca canim 2 kat yandi...
Doktor dinlenmem gerekttigini söyledi tekrar ederse hastaneye gidicem...bu haftalar riskliymis erken dogum icin en ufak zorlanmamizda gelebilirlermis... en guzeli 37 yi bitirmek bi 10 gun daha gecse seve seve beklerim bebisimi ama simdi gelsin istemem... Ne olur ne olmaz cantami hazirliyip besigini duzenliycem artik az bisiyler kaldi zaten insallah hepimizin bebisleri hayirlisiyle sorunsuz gelirler... Bana kalsa hic gelmesin karnimda seviyorum diyorum ama öylede olmaz biliyorum :))
Bu arada ESilaGuluBb dogum her an gelebilir diye banyoya girdim temizlenim iyice dedim hersey guzel hallettim epilatörle... amaaa sira koltukaltina gelince isler degisti birini uflaya puflaya terler icinde bitirdim sonra baktimki coook yaniyoo hafiftende kaniyo .. dayanamyip diger koltukaltimida jilete vurdumcesaretine hayranim cok aciyomus bu epilatörle orayi almak en son yillar önce denemistim senden aldim cesaretide bugun denedim denemez olaydim
Canım ben pazartesi gittiğimde söylememişti de geçen hafta çarşamba günü 33+0 günde 2023 gr dı bana iyi gibi geldi seninki, bence maşallah yaw :)
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Canım bence zaten ne olsa ağlayacaz durumdayız, dün gece saat iki de uyandım kalktım karnımı sevdim Allah'ım diyorum kızım buradan çıkacak ama ben karnımda koruduğum kadar koruyabilecek miyim onu, ona iyi bakabilecek miyim acaba, herşeyini anlayabilecek miyim, ya ağlarda bilemezsem, ya üzersem, ya bir yerini incitirsem, onun için içimde sevgiden başka birşey beslememe izin verme diye diye 1 saat ağladım sonra bir bardak süt içip yattım
Bununla geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın..
Ben hep heyecanlanıyorum yaaaaa, sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, doktor her seferinde benimde kalp atışlarımı ölçerken normalde de böyle mi felan diyor hııııı diyorum geçiyorum :)
Canım senin bebişin odasını bir ben göremedim yaaaaaa((((((
Normal yani.ama bnm bebis donmus hrmde kanala dayanmis falan.demisti.doktor .ama kanal okadar yakinmidir bikini bolgemize ne bilim.acaba piskolojikmi diyorum ama yok yani oyle hissediyorum resmen.kipirti oluyo rahatsiz edici bi his
benimde öyle canım.parmakları falan çıkcak şimdi diyorum bazen
Normal canim merak etme benim bebek hep asagidaydi halada asagida bu haftalara gelmem mucizeydi yani oyle diyim. Tam o deligin oldugu yerden cikacak gibi oluyor bazen kolunu falan dayiyor :) rahatsiz edici ama tek avantaji hic mide yanmam ve rdflum olmadi asagida oldugu icin. Ben alistim artik idare ediyorum :)Normal yani.ama bnm bebis donmus hrmde kanala dayanmis falan.demisti.doktor .ama kanal okadar yakinmidir bikini bolgemize ne bilim.acaba piskolojikmi diyorum ama yok yani oyle hissediyorum resmen.kipirti oluyo rahatsiz edici bi his
benimde öyle donemlerim oldu iki ratafıda resmen tehdit ettim bugun bana yarın size die.öyle böyle idare ettiler ama hep sinir harbi..ikincide direkt işi bıraktım kimsenin nazını cazını cekemem dedim.özel sektor tabii.bunuda buyutur kendini kurtarınca gene başlarım ama memeursanız yada çalışmak zorunda iseniz tabii işler daha farklı.gidip norveçte yaşayalım diyorum bazen; anneyi çok guzel destekliyor sen yeterki çocuk yap üç sene onla kal ben kesintisiz maaşını vericem diyormuşsuper super hem çocuğunla kaliteli vakit geçir hem maaşını al..ne kadar ütopik bizler için değilmi?????
İlginç bi dönemdeyiz mutlu olmak için bahanelere ihtiyacımız var.. Sen bütün bahanelerini iyi değerlendir gelsin makinen cicili bicili şeyler yap kızına düşünme hiçbirşeyi.. Benimde kafam allak bullak bu sıralar mutsuz olmak için yer arıyorum sanki, sonrada kendi kendime kızıyorum
Biz isim konusunu hallettik sanırım :) 2 gün önce doğum günüydü eşimin özellikle onun istediği bi isim vardı, faceden gece mesaj attım sonunada, "imza: benim yerime de kutla diye tekmeler savuran minik kızın BADE.." diye not düşünce artık kesinleşmiş oldu herkes kızımızın adını biliyor artık değiştiremeyizde
canım durumun çok zor gerçekten , takma diycem ama mümkün değil biliyorum.... belki haddim değil ama annen gerçekten haksızlık yapıyo. ne demek kv gelmesin neden onun torunuda onun değil mi? genelde gelinler şikayet eder kv gelmese diye annede olur mu der sizde tam tersiyapmamalı bence. en başta seni üzmemek için yapmamalı..... umarım kızmadın, ben her durumda iki taraflı düşünürüm annelerin ikiside unutmasın ki o hayat sizin
Zor bir durum bi hafta birinde bi hafta birinde kalsin birbirlerinin isine karismasinlar.
Allah sana da sabir versinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlarr, öğleden sonra kontrolüm var
ilk günler gibi heyecanlanmaya başladım artık kontrollerde
kontrolleriniz kaç haftada bir olmaya basladı artık hanımlar
Teyzoslat ve bebeleri hepinize merhaba..bizim dun.nstmiz vardi.ilk.kez girdik 30 dk kadar surdu cok sukur iyi cikti haftaya bidaha gitcez her jafta varmis..kizlar ama bugun sabah bende yine sanci oldu adet olcakmis gibi his ama gecti sonra.kafam karisti tecrubeli arkadaslar sorum olacak eger sanci olsaydi o nstde cikarmiydi yada belki nstye baglandigim zaman sanci olmamistur yani nst sagliklimi sonuc veriyo bilemedim..birde bana dontor.suyun.azalmis ama tehlikeli.degil demisti kontrolum icin bir ay sonraya randevu verdi.madme su az iki haftada cagirmasi gerekmezmi? Suyu az olanlar varmi aranizda nasil tedavi uyguladi doktorlariniz vrn gibi umursamadimi yoksa dktrlariniz
kızlar ben en son iki hafta önce gittim doktora bi sonraki muayene haftaya
tam 36. haftaya girerken gitmiştik doktorum hiç bebek dönmüş falan demedi
açıkçası o an heyecandan benimde sormak aklıma gelmedi
sizlerin bebekler döndü mü ya da kaçıncı haftaya kadar dönme ihtimali var çünkü internette son ayda dönmesi zor yazıyo
hatta başka bi sayfada okudum birinin doktoru artık dönmesi zor sezeryana hazırlan demiş öyle mi gerçekten
önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız normal veya sezeryan benim için hiç farketmez ama merak ettim
gunaydın kızlar
bugun ınanılmaz hareketlı benım veledım.
yarın kontrolumuz var.
cıktı cıkacak gıbı.. bır de hem gobegım asagı dustu hem kafası dayandı hemde ayakları hala agzımdan cıkacak gıbı yavrumun.. boyu mu uzadı nedır?!
şaşkınım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?