kızlar ben en son iki hafta önce gittim doktora bi sonraki muayene haftaya
tam 36. haftaya girerken gitmiştik doktorum hiç bebek dönmüş falan demedi
açıkçası o an heyecandan benimde sormak aklıma gelmedi
sizlerin bebekler döndü mü ya da kaçıncı haftaya kadar dönme ihtimali var çünkü internette son ayda dönmesi zor yazıyo
hatta başka bi sayfada okudum birinin doktoru artık dönmesi zor sezeryana hazırlan demiş öyle mi gerçekten
önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız normal veya sezeryan benim için hiç farketmez ama merak ettim
kızlar ben en son iki hafta önce gittim doktora bi sonraki muayene haftaya
tam 36. haftaya girerken gitmiştik doktorum hiç bebek dönmüş falan demedi
açıkçası o an heyecandan benimde sormak aklıma gelmedi
sizlerin bebekler döndü mü ya da kaçıncı haftaya kadar dönme ihtimali var çünkü internette son ayda dönmesi zor yazıyo
hatta başka bi sayfada okudum birinin doktoru artık dönmesi zor sezeryana hazırlan demiş öyle mi gerçekten
önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız normal veya sezeryan benim için hiç farketmez ama merak ettim
Valla bende merak ediyorum arkadaşım karnım düşmedi ama sanki ağzımdan çıkacak bide grip oldum nefesim hiç yetmiyo artık
Kız olunca ne güzel Gül suyu koyuyorsun. Benim bebeğim erkek. Mavi renkli kolonya bulamadım. Herşey hazır içine kolonya yok. Napcaz bilmiyorum
Canım suyu için bişey diyemicem ama riske atmaz diye düşünüyorum. Ama nst ben 3 kere girdm şimdiye kadar ilk girdiğimde ebe cihazı anlatmıştı. Bu cihazla hareket ve kalp atışlarına bakıyoruz. Sancıya da bakıyoruz ama doktor isterse demişti. Yani sistem bizim hadtanedeki gibiyse sancıya bakmamış olabilirler..
canım bizim bebekte tersti, salı günü kontrol vardı ve dönmüş ... ama bildiğim kadarıyla doğum anında bile dönen oluyomuş gönlünü ferah tut kısmeti nasılsa o şekilde gelir, hayırla inşaAllah
bugün çok hastayım resmen dökülüyorum burnum silmekten kıpkırmızı oldu.ofise geldim yemek yedim yeniden çıkıcam şimdi dışarı.çokta yoruldum.bebek habire ittiriyor müşteriyle toplantıda karnım bir o yana bir bu yana büküldü adam bakakaldı resmen göbeğime.gülesim geldi benimdeciddiyetimi bozmadan bitirdim toplantıyı giderken adam hala göbeğime tuhaf tuhaf bakıyordu
bugün eşime acayip sinir oldum her fırsatta bana bağırıyor aramızdaki iletişim tamamen koptu.artık aynı evde iki yabancıyız.geçicigibide değil durum beni sevmeyen bir adamla aynı evde yaşamak heleki buna mecbur olmak çok kötü.Ayaz doğsun bakacağız duruma.bu sabah öyle dedim artık.en çokta oğlumun yanında bana bağırınca kızıyorum üzülüyorum yoksa zaten artık hiç umrumda değil kendisi.ama oğlum etkileniyor herşeyim o benim.
eskisi gibi üzülmüyorum alıştım artık yanlızlığa mutsuzluğa akşam olunca oğlumla olmak bana yetiyor bide bebeğim doğunca gerisi hiç umrumda değil zaten.
canım Allah tan hayırlısı tabi ama son anda dönen de var .. 20 hafta baş aşağı durup son hafta yatay pozisyon alan da var..
doğum anına kadar beklersın ona gore aksıyon alınır.. dediğin gibi sağlıklı olsun da :) nasıl olursa olsun :)
tatlım ara sürekli taciz et öyle yapmayınca getirmiyo pislikler.. Bu piyasa böyle maalesef
Normal yani.ama bnm bebis donmus hrmde kanala dayanmis falan.demisti.doktor .ama kanal okadar yakinmidir bikini bolgemize ne bilim.acaba piskolojikmi diyorum ama yok yani oyle hissediyorum resmen.kipirti oluyo rahatsiz edici bi his
Benim bebegin kafasi asagida ama kanalda degil dedi doktor. Ona ragmen bir iki aydir parmaklariyla sanki oralari yokluyor gibi hissediyorum:) normal sanirim. Bir de bazen kipirti degil de acima da oluyor oralarda
Benim ilk kizimda makat gelisliydi. Doktor sanciyla doner belki dedi ama donmedi. 39+6 da sancimin gelmesiyle birlikte sezaryen oldum
boyları uzuyor herhalde.. tam bızı somureceklerı dönemdeymısız suanda..
gecmıs oolsun bu arada canım Allah yardımcın olsun
Acaba burdan geçebilir miyim ki ben diye yokluyordur :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız olunca ne güzel Gül suyu koyuyorsun. Benim bebeğim erkek. Mavi renkli kolonya bulamadım. Herşey hazır içine kolonya yok. Napcaz bilmiyorum
Canım suyu için bişey diyemicem ama riske atmaz diye düşünüyorum. Ama nst ben 3 kere girdm şimdiye kadar ilk girdiğimde ebe cihazı anlatmıştı. Bu cihazla hareket ve kalp atışlarına bakıyoruz. Sancıya da bakıyoruz ama doktor isterse demişti. Yani sistem bizim hadtanedeki gibiyse sancıya bakmamış olabilirler..
bizde de yasak girmek chrome kullanıyosan ctrl shift N tuşuna bastığında öz geçmişin görünmüyoreğer tarayıcıdan kontrol ediyolarsa aklında bulunsun
hımm 5 gercektende duşukmuş...umarım biraz yukselmıştır şimdi.kan hapları malesef ksbızlık yapıyor ilk zamanlarda bendede çok oldu onun yanında doktorum balıkyağıda vermişti onun cok faydasını gordum nadir kabız oluyorum.
Boya canım sende :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hamsi kolonyası mavi renk canım bulabilirsen al
Canım ben pazartesi gittiğimde söylememişti de geçen hafta çarşamba günü 33+0 günde 2023 gr dı bana iyi gibi geldi seninki, bence maşallah yaw :)
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Canım bence zaten ne olsa ağlayacaz durumdayız, dün gece saat iki de uyandım kalktım karnımı sevdim Allah'ım diyorum kızım buradan çıkacak ama ben karnımda koruduğum kadar koruyabilecek miyim onu, ona iyi bakabilecek miyim acaba, herşeyini anlayabilecek miyim, ya ağlarda bilemezsem, ya üzersem, ya bir yerini incitirsem, onun için içimde sevgiden başka birşey beslememe izin verme diye diye 1 saat ağladım sonra bir bardak süt içip yattım
Bununla geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın..
Ben hep heyecanlanıyorum yaaaaa, sanki kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, doktor her seferinde benimde kalp atışlarımı ölçerken normalde de böyle mi felan diyor hııııı diyorum geçiyorum :)
Canım senin bebişin odasını bir ben göremedim yaaaaaa((((((
gunadyınnn okurken ben haycenlandım bı anda, cok panık heycan vs yapma rht ol,,hyaırlsıyla sağ salim sen ve yawrusun kurutulursun ınşallah canım.. bi nefeste kolaylaıkla atlar inşallah.. tansıyon sebebıyle mı erken çağır dı dr ? 38 haftalık pek erken sayılmaz gerçi ama, bırde neden genel anestezı dusunuyosun sağlığınla mı ılgılı bi sorun var?
Canım tansiyonun kaça kadar yükseliyor ben tansiyon ilacı kullanıyorum banada 37 yada 38 haftada tansiyon durumuna göre çocuğu alabiliriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?