2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Benim ilk kizimda makat gelisliydi. Doktor sanciyla doner belki dedi ama donmedi. 39+6 da sancimin gelmesiyle birlikte sezaryen oldum

canım Allah tan hayırlısı tabi ama son anda dönen de var .. 20 hafta baş aşağı durup son hafta yatay pozisyon alan da var..

doğum anına kadar beklersın ona gore aksıyon alınır.. dediğin gibi sağlıklı olsun da :) nasıl olursa olsun :)

Valla bende merak ediyorum arkadaşım karnım düşmedi ama sanki ağzımdan çıkacak bide grip oldum nefesim hiç yetmiyo artık

boyları uzuyor herhalde.. tam bızı somureceklerı dönemdeymısız suanda..

gecmıs oolsun bu arada canım Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

Boya canım sende :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende eşimle whatsap ta konuştum dayanamıyom artık çok mutsuzum depresyondayım dedim okadar sabretmenin beklemenin patlaması olacaktı oldu işte dedim (

evet doğru söylüyosun aslında son anda dönenleri de okudum hayırlısı artık hepimiz için :)

tatlım ara sürekli taciz et öyle yapmayınca getirmiyo pislikler.. Bu piyasa böyle maalesef

Arıyoruzda canım çok korkuyorum odası gelmeden bebek gelirse falan diye. Şeytan diyor ki git hazır al bi yerden oda zaten teşhir ürünü olur artık bu saatten sonra yapılıp gelmez bile. O adamında bütün aldığı tahtalar elinde kalsın diyor ama işte. Eşime kıyamıyorum onun ahbabı. Zaten insanın başına ne gelirse akrabadan ahbabtan gelir

Son düzenleme:
Normal yani.ama bnm bebis donmus hrmde kanala dayanmis falan.demisti.doktor .ama kanal okadar yakinmidir bikini bolgemize ne bilim.acaba piskolojikmi diyorum ama yok yani oyle hissediyorum resmen.kipirti oluyo rahatsiz edici bi his

Benim bebegin kafasi asagida ama kanalda degil dedi doktor. Ona ragmen bir iki aydir parmaklariyla sanki oralari yokluyor gibi hissediyorum:) normal sanirim. Bir de bazen kipirti degil de acima da oluyor oralarda

Benim bebegin kafasi asagida ama kanalda degil dedi doktor. Ona ragmen bir iki aydir parmaklariyla sanki oralari yokluyor gibi hissediyorum:) normal sanirim. Bir de bazen kipirti degil de acima da oluyor oralarda

Acaba burdan geçebilir miyim ki ben diye yokluyordur :))

Benim ilk kizimda makat gelisliydi. Doktor sanciyla doner belki dedi ama donmedi. 39+6 da sancimin gelmesiyle birlikte sezaryen oldum

Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin. çok heyecanlı sen önceden doğum yapmışsın tabii her doğum birbirinden farklı derler ama süreci az çok biliyosun tecrübeli bi annesin :) çok merak ediyorum nasıl olucak ne olucak hayırlısı artık :)

hamsi kolonyası mavi renk canım bulabilirsen al

Ru
Serumdan sonra 400 yükseldi. Su anda ne alemde bilmiyorum. Yarın kontrolün var tekrar bakar degerlerime. Ama ben cok düştüğünü düşünmüyorum. Çünkü serumdan önce saçlarım cok dökülüyordu ama su anda dökülme yok. Kansızlık saç dökülmesini tetikliyor diye biliyorum. Kabiz olmamak içinde her sanal üç tane dogal kuru kayısı yiyorum ardından bir bardak su iciyorum ve cok rahatım. Burdan kabiz olan arkadaşlara duyurulur

Boya canım sende :)))

Yaa düşünmedim değil gıda boyası yada toz boya ile ama sonra yaparım boyası dibine fln çöker cesaret edemiyorum

hamsi kolonyası mavi renk canım bulabilirsen al

Bildiğimiz hamsinin kolonyasımı hiç duymadım ama sorayım bakalım bulabilecekmiyim..

Çok sağol canım, ben de hep yeterince ilgi gösteremedğim için vicdan azabı içindeyim. Hastalıklar, sorunlar, yorgunluklar...
Amaa ikimciler daha kolay büyüyor dedikleri bu olsa gerek. İlkinde buzdolabı üzerinde yemem gerekenler listesi vardı, hergün ben çetele tutardım, eşm akşamları kontrol ederdi:))) şimdiyse 5 saat aç kaldığım oluyor, doktorum beni sopayla kovalıyor:)))

evet canım ben 2011 de fıtık ameliyatı geçirdim o yüzden genel düşünüyorum.. epidural yapılacak omurun hem alt hem üstündeydi fıtıklar..
valla insan çok heycanlanıyo :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)

Canım tansiyonun kaça kadar yükseliyor ben tansiyon ilacı kullanıyorum banada 37 yada 38 haftada tansiyon durumuna göre çocuğu alabiliriz dedi

benim tansiyon 148 10 - 150 10 oldu max ben de alfaton mu ne diye bi ilaç kullanıyorum sabah akşam 250 mglik.. fakat benim normalde tansiyonum hep 110 lardaydı 120 bile pek olmazdı 130 çıksa bile baş ağrısı yapıyor.. 150 başımı çatlattı diyebilirim.. anne sağlığını tehlikeye atmamak için alıyorlarmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…