Neden üzülüyorsunki ne güzel işte az kalmış:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin. çok heyecanlı sen önceden doğum yapmışsın tabii her doğum birbirinden farklı derler ama süreci az çok biliyosun tecrübeli bi annesin :) çok merak ediyorum nasıl olucak ne olucak hayırlısı artık :)
Aaaa ne guzel 1 hafta kalmis benim daha 1 ayim var( tatlim hic korkma pozitif ol sut kisiden kisiye degisiyo benim hemen gelmisti sezeryandan uyandim 4 saat sora emzirebilmistim agri icin zaten agri kesici veriyolar kum turbasi koyuyolar o iyi geliyo nasil odaklanirsan oyle oluyo ben boyle dusunuyorum doktorun musade ettigi anda kalkmaya calis birazcik agrin olcak ama dolastikca iyi geliyo bi tanidigim 20 gun yatti nasil yatar ya diye dusundum durdum cunku ben dogumdan 4 saat sora kalktim makyajimi yaptim bebek 5 gunluk felandi kendim goturdum hastaneye kimsede gelmedi gayet rahattim yani hersey gonlunce olsun sezeryana girmeden once zaten anestezi uzmani bilgi alisverisinde bulunuyo ameliyathanede seninle konusurken 10 sn. Bile surmeden uykuya daliyosun 1 saat sora odanda oluyosun insallah hersey mukemmel gecer hepimiz icin Allah saglikla kucagina Almayi nasip etsin minigini :)
Rabbim hayırlısiyla kucaginiza almayı nasip eylesin.
Bende eşimle whatsap ta konuştum dayanamıyom artık çok mutsuzum depresyondayım dedim okadar sabretmenin beklemenin patlaması olacaktı oldu işte dedim(
bende whatsaptan bişeyler yazdım kendine stres atacak başka bişey bul benle uğraşma yazmış.
yani tam ipler koptu bizde
Anam benimki öyle dese ben yolarım onu. Allah'tan. Alttan almış bizi düşün bebeğimizi düşün sevgimizi düşün falan yazmış. Çok mutlu olacağız falan yazmış işte. Şimdi dışardayım rahatlamaya ihtiyacım vardı dışarı attım kendimi.
Migros'ta yeşil meyve buldum kilosu 17 lira. :)
Bence sizde atlatscaksınız ben bu tarz büyük şeylerde annesine söylüyorum sende öyle yapsan gelince konuşsun oğluyla ayağını denk alsın
Senin. Bebisindemi donmus canm kafasi asagidami birde bnm cok asagida bebek diyedoktor erken.dogar. bu cocuk dedi cok tedirginim dua edinbana zamani beklesin kuzucum
Ru
Serumdan sonra 400 yükseldi. Su anda ne alemde bilmiyorum. Yarın kontrolün var tekrar bakar degerlerime. Ama ben cok düştüğünü düşünmüyorum. Çünkü serumdan önce saçlarım cok dökülüyordu ama su anda dökülme yok. Kansızlık saç dökülmesini tetikliyor diye biliyorum. Kabiz olmamak içinde her sanal üç tane dogal kuru kayısı yiyorum ardından bir bardak su iciyorum ve cok rahatım. Burdan kabiz olan arkadaşlara duyurulur
kızlar ben en son iki hafta önce gittim doktora bi sonraki muayene haftaya
tam 36. haftaya girerken gitmiştik doktorum hiç bebek dönmüş falan demedi
açıkçası o an heyecandan benimde sormak aklıma gelmedi
sizlerin bebekler döndü mü ya da kaçıncı haftaya kadar dönme ihtimali var çünkü internette son ayda dönmesi zor yazıyo
hatta başka bi sayfada okudum birinin doktoru artık dönmesi zor sezeryana hazırlan demiş öyle mi gerçekten
önemli olan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız normal veya sezeryan benim için hiç farketmez ama merak ettim
Benim bebegin kafasi asagida ama kanalda degil dedi doktor. Ona ragmen bir iki aydir parmaklariyla sanki oralari yokluyor gibi hissediyorum:) normal sanirim. Bir de bazen kipirti degil de acima da oluyor oralarda
He he çok tatlısınız ya:)Acaba burdan geçebilir miyim ki ben diye yokluyordur :))
hamsi kolonyası mavi renk canım bulabilirsen al
ekledim canikomYani 8 aydirrr yazmadim yazmadim,sirf senin yawrunun odasini meraktan daha duramicamm.
Mayis annelerinin ilk gunlerinden bu yana herbir sayfayi takip ettim) butun dert sknti ve sewinclerinize ortak oldum.ayni seyleri yasadim.
Itiraf ediyorum ben de burdayim.... ;-p
Bestekiz beni de arkkadas olarak ekler misin;-)
canim daha onceden yazdigim gibi ben warim...suyu sinirin altinda hareketlerine cok dikkat et bebegin dedi bol su ic dedi limonlu su visne suyu sade su suya cok onem wer dedi...ben gece wc de uyucak duruma gelmeme rahmen 10 gun boyunca wc den ciktigim anda bile su ictim....sonuc 10 gun sonra normaldi...Teyzoslat ve bebeleri hepinize merhaba..bizim dun.nstmiz vardi.ilk.kez girdik 30 dk kadar surdu cok sukur iyi cikti haftaya bidaha gitcez her jafta varmis..kizlar ama bugun sabah bende yine sanci oldu adet olcakmis gibi his ama gecti sonra.kafam karisti tecrubeli arkadaslar sorum olacak eger sanci olsaydi o nstde cikarmiydi yada belki nstye baglandigim zaman sanci olmamistur yani nst sagliklimi sonuc veriyo bilemedim..birde bana dontor.suyun.azalmis ama tehlikeli.degil demisti kontrolum icin bir ay sonraya randevu verdi.madem su az iki haftada cagirmasi gerekmezmi? Suyu az olanlar varmi aranizda nasil tedavi uyguladi doktorlariniz benmki gibi umursamadimi yoksa
Dün kontrolüm vardı..
Kilo konusunda sorunlar yaşamıştık bilenler vardır..
benim sat 08 08 2013
buna göre dün 34+6ydım..
Daha önceki kontrollerimizde hep önde çıkıyorduk..
Dün çıkan sonuçlarda şöyle,
Bpd 35+5
Hc 34+5
AC 33
FL 33+6 haftaya tekabül ediyormuş..Hepsini yazdı doktor bana böyle..
Yarın farklı yerde doppler cekilecekti ama gerek kalmadı doktor onuda yaptı..Uzun uzunca ultrasondaydık..Biara doppler sırasında uğraştırıyor ufaklık elini kolunu getiriyor dedi :)
Doktor çok ilgilendiği için tedirginliğim yok..
15 günü geçenlerde tedirgin oluyoruz ama sen bunu gerilik olarak düşünme sadece göbek çevresi daha geri ama gün içinde dinlenirken soluna yat yediklerine dikkat et dedi..
Herşey o kadar gzel ilerledi ki :)
Hastanenin kursu ve doğum servisi,doğumhaneyi merak etmiştim..
Doktor tahlillerle,Nst istemişti..Nstde bayanlar bağlayıp gitti çok sağlıklı bir sonuc cıkmamış,tahlillerinle cuma günü bakarız demişti doktor tekrar..Buarada son 2 gecedir zıplatacak derecede batmalarım olmuştu ondan istedi nst..
Sonra doğum servisini gezerken tanıdık bir hemşireyle doktorla karşılaştık,görev saati bittiği için son son gezip çıkıyordu doktor,madem buradasın sana tekrar nst isteyelim dedi veeee doğumhaneye gönderdi normalde giremiyorum :)
Tanıdık dediğim hemşirede doğumhaneden bir arkadasını aradı ve kurs için bilgi almak istediğimi söyledi nst cekileceğim için doğumhaneye girebileceğimden sınıfıda gördüm..
Sonuç kurs 5 gün 5 ders sürüyor haftada 1 dersler,ama yetişemem belki diye bayan yarın ki 3 ayrı gruba 3 derse sokacak,pazartesi ve carsambada diğer dersleri göreceğim..
Doğumhane çok çok sakinn,ferah ve temizdi,hemşirelerin ebelerin acil,poliklinik vs yerlerdekilerle alakası yok,o kadar canayakın ve sakinler ki..
Nstde birşeyimiz çıkmadı,yanımda sancı çeken bir bayan vardı konustuk hep :) Yeni doğmuş bir bebeği ailesiyle buluşmasını izledim doğumhanenin önünde :)) Pamuktan burun,yanak yapılmış gbydi maşallah :))
Ben cıkarkende biri tam doğuruyordu onun ve ebelerin seslerin duydum hep öyle güzel yönlendiriyorlardı ki..
Bi ebeylede muhabbet ettim çok sevdim :) Nst sırasında benim minik çok gürültü yaptıda,senin ki çok hareketli maşallah bu iyi birşey dedi :)
Hep orda mı diye merak ettim, karşılaşırız mutlaka merak etme 1 gün nöbetçiyim bigün değilim zaten dedi :)
Çook uzun yazdım ama kusura bakmayın,çok sevinçle,iyi bir moralle geldim eve..Dün gece çok rahat uyudum..Orda olmak beni korkutmadı aksine cesaret verdi..Önyargılarımdan kurtuldum hastanede olabileceklerle ilgili..
Ya cidden bende merak ediyorum sürekli aynada bakıp duruyorum inmiş mi diye aynı geliyor gözüme ama kuzenim aşağıya inmiş doğum yakın dedi mide yanmam eskisi gibi değil ama bence hala normal yürüyebiliyorum yürüyüşünde değişmesi lazım değil mi acaba penguenler gibi yürüyorum da normal mi sanıyorum :44:
canim 1 hafta once gittigimde ben bisi demedi dr ama bu hafta ben esime arabala git gel artik ben farkli seler hissediorum asada resmen yer acio aralio gibi dedim...ayni sikayetler bende dd war sanirim ii ce asagi kaydi apis aram cok sizlio artik....demkkki normal uzerinde durulmicak olagan bisi az kaldi dayanicaz.Kizlar mrb bise sorcam benm bebek asagida tamamda ya hareket ederken.sanki afedersiniz seyimdn cikcak gibi hissediyorum yada orda bi kipirti oluyo asagida olanlar sizde boyel oluyomu normalmi yoksa bnmki gercekten yola cikmismi
bende whatsaptan bişeyler yazdım kendine stres atacak başka bişey bul benle uğraşma yazmış.
yani tam ipler koptu bizde
Bestecim hepsi çok güzeldi. Güle güle giymek, kullanmak nasip olsun inşallah.
Buarada bebek çikolatası için yazdığın yazıyı hatırlıyorum. Eğer bebek şekeri yapmak istersen netten malzemesini alıp yapabileceğin yerler var ve inanılmaz ucuza mal oluyor, göndereyim mi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?