2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin

ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı başından geçen birinin olması güzel :) inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.. inşallah her şey hepimiz için yolunda gider.. :) ne bileyim ilk olması anestezi olması olumsuz bi sürü şey yazıyo nette insanın aklı karışıyo işte..

bende whatsaptan bişeyler yazdım kendine stres atacak başka bişey bul benle uğraşma yazmış.

yani tam ipler koptu bizde

bende whatsaptan bişeyler yazdım kendine stres atacak başka bişey bul benle uğraşma yazmış.

Anam benimki öyle dese ben yolarım onu. Allah'tan. Alttan almış bizi düşün bebeğimizi düşün sevgimizi düşün falan yazmış. Çok mutlu olacağız falan yazmış işte. Şimdi dışardayım rahatlamaya ihtiyacım vardı dışarı attım kendimi.

Migros'ta yeşil meyve buldum kilosu 17 lira. :)

Bence sizde atlatscaksınız ben bu tarz büyük şeylerde annesine söylüyorum sende öyle yapsan gelince konuşsun oğluyla ayağını denk alsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende yollayacağım zaten az kaldı.annesine söylemekmi hiç fayda etmez umurlarında bile olmaz onların tek derdi hasta olan abi şu anda.

Senin. Bebisindemi donmus canm kafasi asagidami birde bnm cok asagida bebek diyedoktor erken.dogar. bu cocuk dedi cok tedirginim dua edinbana zamani beklesin kuzucum

beni gören doğum çok yakın galiba diyor :) kafası aşağıda canım.ama doktorum aşağıda demiyor .inş erken doğmazlar gününü beklerler.benim bildiğin kucağımda :) herkez ne kadar aşağıda diyor :)

Saçların en sağlam olduğu dönemdeyiz bebek 3 aylık olana kadar böyle devam eder benim normalde dökülür şimdi çok rahatım keşke hep böyle olsa

Bizim gelinimizin son hafta kontrolünde bile hala dönmemis, doğuma giderken dönmüş üstelik normal doğumla 4 kg doğurdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bebegin kafasi asagida ama kanalda degil dedi doktor. Ona ragmen bir iki aydir parmaklariyla sanki oralari yokluyor gibi hissediyorum:) normal sanirim. Bir de bazen kipirti degil de acima da oluyor oralarda

Acaba burdan geçebilir miyim ki ben diye yokluyordur :))

He he çok tatlısınız ya:)

hamsi kolonyası mavi renk canım bulabilirsen al

Gerçekden böle kolonya varmış

Anam düşünsene adam şunu açayım bi dökeyim dese sokakta falan hamsi kokacak :) ıyyy :)

Dün hastanemize kontrole gittik. Kadın doğum servisini, odaları görmek ve emzirme hemşiresi ve kat sorumlusu ile görüşmek istedim.
1) 2 kişilik ve tek kişilik odalar var. Sezeryan olacaksak rezerve kabul ediliyormuş odalara ama normal doğum olacaksak yer olduğu takdirde tercih yapabiliyormuşuz.
2) Eşleri doğuma almıyorlarmış, foto istersek hemşirelere makina verebilirmişiz.
3) Emzirme hemşiresine hastanede göğüs pompası olup olmadığını ve hangi şartlarda kullanabileceğimizi sordum. Hastanede varmış, steril ucunu kendimiz alıyormuşuz ama ben kendi pompamı götüreceğim. Çünkü göğsümün birinde cerrahi dikişten dolayı göğüs ucu içe dönük, ilk günden itibaren bir göğsüm için ihtiyacım olacağını düşünüyorum.
4) Sancıyla geldiğimiz takdirde nasıl bir süreç işliyormuş onu sordum. Yatış verilip odada açılma olması bekleniyormuş. Yeterince açılma olunca doğumhaneye alınıyormuş. (O tarz soğuk ortamlardan nefret ederim, son aşamaya kadar odada yakınlarımla olmak iyi olur enazından)
Rahatlamış ve korkularımdan biraz olsun arınmış şekilde oradan ayrılırken, koridorda serum takılı bir şekilde yürüyüşe çıkmış ve yüz ifadesinden acı çektiği belli olan hamişi görünce arkama bakmadan kaçtım :))
Gittiğiniz hastane ile bu tarz görüşmeleri yapmanızı tavsiye ederim, insanı rahatlatıyor. Zaten özel hastaneler bizi hasta değil müşteri olarak algıladıkları için bu konuda gayet ilgili ve sabırlılar.
Doktorumu seviyorum ve güveniyorum ama aşırı sakin bir kadın. 34. Haftadayım ve bana 1 ay sonra.! tekrar gel dedi. Çok geç olmaz mı dedim, bişey olursa telefonlaşırız dedi. 37. Haftamın sonunda çalışamaz raporu almak için tekrar gideceğim...
Dün ilk defa sancılarım oldu, yalancı olduklarını düşündüğüm için önemsemedim, uzanıp ayaklarımın altına yastık koyup nefes egzersizi yaptım geçti :)
Allah hepimizin yardımcısı olsunnn.. 👼

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bugun oglusumla konusurken artik bana coddi ciddi cevaplar verdigini farkettim😁 ayaklari parmaklari hic durmuyor avucumun icinde topugunu hissetmek dunyanin en keyifli seyi butun gun karnimda onunla oynayabilirim heycanli oglum benimmm👼🙏💖

ekledim canikom )) ama cok saskinim bizi sessizden bu ksdar tskip eden olduunu bilmiordum.....ayrica bu kadar merak uyandirdigim ici ozur dilerim herkesin hersei kendine guzeldir....cok tesekkur ederim heycanimi paylasanan herkese....
canim daha onceden yazdigim gibi ben warim...suyu sinirin altinda hareketlerine cok dikkat et bebegin dedi bol su ic dedi limonlu su visne suyu sade su suya cok onem wer dedi...ben gece wc de uyucak duruma gelmeme rahmen 10 gun boyunca wc den ciktigim anda bile su ictim....sonuc 10 gun sonra normaldi...

ozu aydin tatlim benim...ck merak ettim hangi sehir hangi hastane bu yaa....

Canım benim hamsi kolonyası ama hamsi gibi balık kokmuyo. Güzel kokusu merak etme:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu zamana kadar nefes alamıyordum son 4 gündür inanılmaz rahatladım bu sefer kasıklara baskı arttı.

Kizlar mrb bise sorcam benm bebek asagida tamamda ya hareket ederken.sanki afedersiniz seyimdn cikcak gibi hissediyorum yada orda bi kipirti oluyo asagida olanlar sizde boyel oluyomu normalmi yoksa bnmki gercekten yola cikmismi
canim 1 hafta once gittigimde ben bisi demedi dr ama bu hafta ben esime arabala git gel artik ben farkli seler hissediorum asada resmen yer acio aralio gibi dedim...ayni sikayetler bende dd war sanirim ii ce asagi kaydi apis aram cok sizlio artik....demkkki normal uzerinde durulmicak olagan bisi az kaldi dayanicaz.

northstar ve ofertacim siz yine watsaptan konusunuonuz ben anca ablama ve erkek kardesime ordan cemkiriom ;((( esim fabrikada tel yasak bi oglen bi cay molasinda ario artik 3 kes falan ii ce kaydi ayarlarim anlio cunku....kasilman varmi hareket etti mi cevizini yedin mi sekerini olctun mu SAOL DİOM SEWGİLİM BENİ BU KADAR DUSUNME sonra da dio ki sen nasilsin askim sorcam senide nie bole yapion...ahhh ahhh allah razi olsun ewliligimde de hamileligimde cok yardimci oldu hakkini odeyemem...bakalim lohusada degiscek mi gorcez.....benim ruh halim okadar degiske o kadar asabi ole cekilmez oldum ki adam gig demio ayarim bozulmasin die....ama arada bi film ondada kopuo ama cabuk baglioz....

bugun ilk kez kendim icin bisi yapip arkadasa gezmege gittim..mukkemmel seler yedim ama nefes alamaz durumdayim....beni goren herkes cok yaki dogurcan deyip durdu....salak sacmasi bahsetmek bile istemiorum sleer solediler yemi ederim insanlardan NEFRET EDİORUM kafai yedirtcek bunlar bana yada ben dillerini koparip agizlarina sokucam......YANLİZLİK demisssiniz bende yarin dan sonra yanliz kalicam yine annem war die sesim cikmio du dedem gelio biliosunuz yarin benim temizliimi gonlimu yapip gidicek annem oysaki benm ona hep ihticm war ;((( ;(((( gelsin yanliz sikici gunler.....bugun sadece canimi sikan en ufak konudan bahsetmek istiorum
SONDA ozelllikle hemsirem sen bilirsin bu sonda benm canimi hic acitmadi ya bugun ah ah o sonda war ya o sonda dediler bukkadar sei sokuolar dediler ( elle dirsek arasi uzunluk yaparsin ya hih bu kadar der gibi ) bende oralikli olmadim aciklama bile yapmadim ama cok az bir uc taktiklarina eminim oyle hortum gibi bisiyi icime sokmadilar...tabi ki cok onemsiz ve canimizi en az acitacak sey bu fakat kafama takildi...

olur tatlim hic degilse fikir olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…