2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayirli olsun canm singer aldin sanirim... bizde singer kullaniuoruz cokta memnunuz alinti yapmadan yazdim kk de markayi görmedin heralde ama onu alicam demissin zaten

Norvecinkini yeni duyuyorum cok iyimis bende isvecteyim 1 seneden cocugumla kalicam ve calismadigim halde yaklasik 1,5 sene maasa bagliycaklar
Norvecinki kanunlari degistirilmediyse eger daha iyimis.

Hayirli olsun canm singer aldin sanirim... bizde singer kullaniuoruz cokta memnunuz alinti yapmadan yazdim kk de markayi görmedin heralde ama onu alicam demissin zaten

Evet kuzum gormedim yazdıgını :) geldi makine şuanda hersey cok guzel :)) işten döndüğümde annemle kv sohbet ediyolardı :) sıkıntı yok şuan çok şükür :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy amaannnn bu milletn çenesi insanı bitirio krşke herşey sonda kadar kolay olsa. Ben iki kez ameliyat geçirdim nolcak ondan yaaaa abartmışlar hmde fazlasıyla

sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki takip edemiyorum işten eve gelince direkt yemek yiyip azcık oturup uyuyorum bu aralar yine uyku bastı.Bebek bakım çantası arıyorum önerileriniz var mı?

Ayyy amaannnn bu milletn çenesi insanı bitirio krşke herşey sonda kadar kolay olsa. Ben iki kez ameliyat geçirdim nolcak ondan yaaaa abartmışlar hmde fazlasıyla

bana da bi kez taktilar bende senin gibi dusunuom ama artik psikomuz geregi acaba mi dioruz.....kk yorumlara baktim ki hic okumam korkmayayim die 10 yorum dan 1 tanesi acidi demis....yani bu da cok normal bi sonuc....o 10 da ki bir kisi olacaksakta allah baska dert wermesin yapcak bisi yok )))

nisan annelerine bakindim bir sayfa okudum ciktim.....keyfim ii ce kacti sutu gelmiomus hala emzirtiolarmis mama werdirmiomus hemsire kuzuma bisi olcak die korkuom ama war bi bildikleri dio...yazik kiza sanirim bilgisi yok yada agzi dili baglanio insanin allah yardimcisi olsun.....ben o hemsireyi gebertirim sanane yaaa denerim denerim gelmiosa ölsun mu bu cocuk sarilik mi olsun pes yani gerekirse gizli werim yada ona ne yaaa hastaneyi bile terk edebilrim asabaimi bozmasinlar benim
BU ARADA SEZARYEN OLMUS biride korkutugm gibi olmadi hic bisi 3.gun kendim baktim dio )

Canim bildiğin bebe pudrasi agda dan önce yapacağın yere bolca sür terleme yapmasın sonra agda sonra bez sonra cırrrrt :)
Ayy nasıl hesap soruyorum yaa :)ben izmitte okudum da ondan heyecan yaptım
Inşallah bi sorun olmaz arada gelişimleri yavaşlıyor arada hızlanıyor
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlar
Günaydın güzel annelerr karnınız aşağıya indimi? Benim iki gündür indi ve rahat nefes alıyorum çok şükür
Ay Hayır ya tam ciciklerimin altından bir basket topu başlıyor çok yukarda benimki nefes alamıyorum hep batıyor göğüs kafesim
Dun grip oldum cok fecii bugun ne nefes alabiliom ne cesmem duruo.Halsizlestim yaa sancimda var.Halimi gorseniz topalliyan nineler gibi elimdede mendil eksik olmuo
Geçmiş olsun dikkat et ihlamur zencefil bal limon...topigimizin meşhur hasta çayını iç
Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
Anammm çok heyecanlandim şimdi bak....allah sıhhatle kucağına aldırsın inşallah
Maşallah suphanallah tu tu tu... hem kızına hem çalışanına...Bu arada adını ne koyacaktin kizcenin
Canim okyanus suyu kullanabilirsin bende oldu bir süre devamli tikaliydi burnum dayanamayıp ortivine kullandım azıcık sıkıp hemen yikadim o bile rahatlattı

Aynısını yaşıyorum bebek yukarda olduğu için kaburgalari acıtıyor...bahsettiğin aynı acıyı çekiyorum birebir...birkaç haftaya geçecek inşallah az kaldı bu arada ekliyorum seni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adı Deren olacak canım. Buarada ben de izmitte okudum, 95-99 sen????

Benim eşim çok yardımcı olmasada iyidir ya :) seviyorum onu. Ben normalde daha asabiydim şimdide asabiydim benim karakterim sert biraz ama beni çekebiliyor ki bazen çok laf söylüyorum. Canım benim okadar temiz saf kalpliki allahım hiç kirletmesin kalbini :) işte çok ince düşünceli değildir ama :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biliyorum ama o konuda yorum yapmayacam canım :) boşver bak ilkinde hissetmemişsin bile ben hiç bilmiyorum ilk defa takılacak ben damar yolundan bile çok korkuyorum bana hiç damaryolu takılmadı. O yüzden boşver yaşayacağız bunları günlerce sonda kalmayacak biDe zaten 6-7 saat Allah herşeyi kolaylıkla geçirtsin hepimize inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsanlarin karnima bakmasini sevmiyorum.herkes sempatikce soruyor.ikiz mi dogum ne zaman diye.ikiz degil ve daha 1 ay varrrrrrr.ne bilim sikildim bu sorudan

bugun bebegimin haraketini 3 e kadar hissetmedim.taksiye atlayip dr gittim.kafasi iyice asagi inmis.suyu azalmis.onumuzdeki 1 hafta dogum yok ama cantan hazir olsun dedi.haftada 1 cagiriyor.kasiklarim bacak aram agriyor fazla hareket edemiyorum.kemiklerim aciliyor gibi.troit ve tansiyon var bi de.bakalim hayirlisi.ama kizim vaktinde dogacak hissediyorum.2800 gr olmus

dun gece harika bir ruya gordum.dusunmek bile huzur verdi bugun

Kızlar acıdan nefes bile alamıyorum neredeyse. Sistit(idrar yolu enfeksiyonu) başladı son 1 ay kala napıcam ben Bu akşam üzeri hiçbi şey yoktu ama az önce banyodan çıktım tuvalete girdim ki idrarımda nasıl bi yanma var anlatamam. İdrara çıkamadım sanki her yerime bıçaklar sapladılar. şuan acıdan mahvolmuş durumdayım napıcam ben Çok üzgünüm bebeğime bir şey olur mu ne yapmam lazım. Hamilelik öncesinde ilaçla halletmiştik ama 6 yaşından beri çekiyorum bu sistiti Ama hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum nefes alamıyorum sanki :26:

Son düzenleme:
Iyigeceler kızlarrrr Pazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza

Bebegin dönmesi, dogum pozisyonunu alması konuşulmuş.
Bunun icin İnşikak suresi okunuyor, surede secde ayeti var, her okunduğunda bebekte başını aşağı ittiriyomuş.
Doğum hikayelerinin birinde okumuştum, sancı esnasında yürürken sürekli bunu okudugunu ve omuzdan gelen cocuğun sureyi her okuduğunda secde ayetinde başını aşağı ittirdiğini hissettiğini ve sonunda normal doğurduğunu yazmıştı birisi. Aklimizda bulunsun

Iyigeceler kızlarrrr Pazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza

Elhamdülilllah, sonunda cok sevindim canim
Herkeste senden haber bekliyodu nede olsa topigin ilk goz agrisi
Eve getirince bizi unutma, bi resim ekle teyzeleri icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…