Gördüm canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin evinize mutluluk, huzur, bereket getirsin inşallah...
Bende tanistim 3 gundur hele ilk gun o kadar fazla oldu ki cok korktum. Bide bende icimden birsey kopuyo gibi oluyo elim ayagim bosaliyo sanki bi bakiyorum karnima toplanmis sag tarafa.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun canm singer aldin sanirim... bizde singer kullaniuoruz cokta memnunuz alinti yapmadan yazdim kk de markayi görmedin heralde ama onu alicam demissin zatensormayın kızlar.. bugun de yavrum bı tuhafkı anlayamadım gıttı.. taş gıbı karnım taş!! gerilince oluyor sanırım... bır de hıckırıyormu ne anlamıyorum.. kasıklarımda bı kıpırtılar bı kıpırtılar... hoplamalar zıplamalar.. yarın da kontrol var.. bakalım bı surprız yapacak mı veled-i şahanem..
neyse annemle bıdaha konustum "yok ben sana soyluyorum ona kotu davranmam merak etme" dıyor..
bir de isim koyamadım hala.. gelen gecen isim derdine düştü..
:)
neyse sabah cok sinirliydim de şimdi iyiyim cok şükür..
bugun dıkıs makınem gelıyor o yuzden mutluyum .. ya da mutlu olmaya calısıyorum .. öyle desem daha dogru :)
Norvecinkini yeni duyuyorum cok iyimis bende isvecteyim 1 seneden cocugumla kalicam ve calismadigim halde yaklasik 1,5 sene maasa bagliycaklarbenimde öyle donemlerim oldu iki ratafıda resmen tehdit ettim bugun bana yarın size die.öyle böyle idare ettiler ama hep sinir harbi..ikincide direkt işi bıraktım kimsenin nazını cazını cekemem dedim.özel sektor tabii.bunuda buyutur kendini kurtarınca gene başlarım ama memeursanız yada çalışmak zorunda iseniz tabii işler daha farklı.gidip norveçte yaşayalım diyorum bazen; anneyi çok guzel destekliyor sen yeterki çocuk yap üç sene onla kal ben kesintisiz maaşını vericem diyormuşsuper super hem çocuğunla kaliteli vakit geçir hem maaşını al..ne kadar ütopik bizler için değilmi?????
Benim baba tarafım Balıkesir'li dedeler fln..Annemler arnavut :)
Eş tarafımda Boşnak :)
Hayirli olsun canm singer aldin sanirim... bizde singer kullaniuoruz cokta memnunuz alinti yapmadan yazdim kk de markayi görmedin heralde ama onu alicam demissin zaten
bugun ilk kez kendim icin bisi yapip arkadasa gezmege gittim..mukkemmel seler yedim ama nefes alamaz durumdayim....beni goren herkes cok yaki dogurcan deyip durdu....salak sacmasi bahsetmek bile istemiorum sleer solediler yemi ederim insanlardan NEFRET EDİORUM kafai yedirtcek bunlar bana yada ben dillerini koparip agizlarina sokucam......YANLİZLİK demisssiniz bende yarin dan sonra yanliz kalicam yine annem war die sesim cikmio du dedem gelio biliosunuz yarin benim temizliimi gonlimu yapip gidicek annem oysaki benm ona hep ihticm war ;((( ;(((( gelsin yanliz sikici gunler.....bugun sadece canimi sikan en ufak konudan bahsetmek istiorum
SONDA ozelllikle hemsirem sen bilirsin bu sonda benm canimi hic acitmadi ya bugun ah ah o sonda war ya o sonda dediler bukkadar sei sokuolar dediler ( elle dirsek arasi uzunluk yaparsin ya hih bu kadar der gibi ) bende oralikli olmadim aciklama bile yapmadim ama cok az bir uc taktiklarina eminim oyle hortum gibi bisiyi icime sokmadilar...tabi ki cok onemsiz ve canimizi en az acitacak sey bu fakat kafama takildi...
Ayyy amaannnn bu milletn çenesi insanı bitirio krşke herşey sonda kadar kolay olsa. Ben iki kez ameliyat geçirdim nolcak ondan yaaaa abartmışlar hmde fazlasıyla
Canim bildiğin bebe pudrasi agda dan önce yapacağın yere bolca sür terleme yapmasın sonra agda sonra bez sonra cırrrrt :)sagol canm cevabin icin :) Bana sifonyer lazim aslinda bebegin esyalarini rahatca katmak icin hazir sifonyer alicakken altini degistirebilecegim bisey olsun istiyorum... elimiz skisti baya herseyi sona biraktik cunki ama sukur borcumuz yok. tek sorun baska bir ulkeye tasinma ihtimalimiz var tarihi belirsiz belki 6 ay belki 1 yil belkide 2 yil sonra olabilir 6 ay icin dusununce gereksiz geliyor ama gidip gitmiycegimizide bilmiyorum vakitte alabilir... esimin is bulmasina bagli belki daha uygun bisey alirim esime kalsa bunu alicam konuyu kapaticam kökten skildi benim bu kararsizligimdan ve hala eksigimiz olmasindan
Masallah göbisinebulundugun yer sicak sanirim tisörtle olduguna göre kiskandim valla....
cizgin de belirli duruyor benimkine göre benimki daha ince nedense
Canm bu pudra bebek pudrasi dimi ? birde agda icinmi bu önerin epilatör icinmi acaba? agda hic vucudumu tutmuyor artik yapisip kaliyor öylece mecbur yarim yamalak haliyle birakiyorum
Bebekler kismetleriyle gelir derler insallah geldigi gibi eliniz, elimiz bollasir canim inan bizde asiri masrafa girdik ilk bebek olmasini bosver yillarca gelmedi yaramaz veledbizim normalde her ay bir butcemiz vardir su kadari saklariz bu kadari harcariz diye son 2 ayda daha hesaba girmeden gittiler borca girmedik ama elimiz cok skisti... kardesimi getirdik ve yolladik onunda masraflari bayaa tuttu... esim beni dinleseydi her ay birsey alsaydik suan hem hazirligimiz biterdi hem rahat olurduk iste laf dinletemiyorum saglik olsun insallah miniginin altinlari bol bol olur bizde altin takma merasimide yok malesef ancak hediye getirirler cimriler
Dun esimle dogum yapicagim hastanenin önunden gectik maksat dogum ani olurda birden gelirse yollari karistirmadan bulalim diye.. tam vardik esime dedimki acaba girsem iceri cok sancim var hatta baska seyler geliyor desem alirlar mi beni doguma oda sen anlatinca onlarda ooo hosgeldin buyur gec alalim seni doguma simdiye kadar nerdeydin diycekler bide diyo
Adi ustunde Gebeler kullanamaz diyormus kesinlikle kullanmani tavsiye etmemAllah korusun son haftalarda bir sorun cikarir basina... gerekirse baska bir doktora gidersin..
Ayy nasıl hesap soruyorum yaa :)ben izmitte okudum da ondan heyecan yaptımTeyzeme gitmiştim beni çok merak ediyordu,özleşmiştik,o torunlara baktığı için gelemiyor buara gelemeyecekte ondan,hem değişiklik olur dedik :))
Evet adapazarındayım :) Bir kişicik olsaydı burada çok sevinecektim :)
Maşallah miniğee
Sevindim yapmadığına :) az daha alışırsın bu fikre :)
Doktorla konuşmadım canım yarın soracağım..Bugün bir sayfada denk geldim araştırdım..Meğer 35-37 hafta arası gereken birşeymiş..
Bilginde iyi oldu,sağol..
Plasenta için cuma dopplere girecem,inşallah plasentada bu testlerde engel olmaz normal doğuma..
Basket kısmı doğru göbiş çok tatlı,ama kendinede haksızlık etme :)) Hiç abartılı bir halin yok :) maşallah..
Inşallah bi sorun olmaz arada gelişimleri yavaşlıyor arada hızlanıyor32.haftada birden bana 10 gün önde gidiyor (2250 gr) dedi.2 hafta sonra gittiğimde 1 hafta geri göbek çevresi (2260 gr) dedi.2 haftada 10 gr almış.2 ihtimal var ya 32.haftada yanlış ölçtü yada gerçekten bir sorun var bilmiyorum.benim de o 2 hafta yorucu ve aşırı stresliydi ondanmı oldu bilmiyorum.haftasıyla uyumluyuz Allah'tan.bir sonraki randevuda herşey belli olucak.inş bir sorun çıkmaz
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlarselam kızlar,
geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir.
oğlum ve ben iyiyiz ancak anneannemiz hastalandı, kaç haftadır onunla uğraşıyoruz evimin yolunu unuttum nerdeyse. kalp krizi malesef.ona en çok ihtiyaç duyduğum zamanda...bebeğimiz 15 gün sonra sezeryanla gelecek inşallah ama bebeğimin hazırlıkları ile ev ile uğraşacak durumda değilim. ağrılarım var ve hala çalışıyorum önümüzdeki haftaya kadar dayanmalıyım. temizlik falan hak getire, bir kadın ayarladım ama inşallah yarı yolda bırakmaz doğumdan önce temizlicek. kv de hemen gelsin istemiyorum doğumdan sonrası için lazım çünkü. bakıma ihtiyacım olacak...doğurmadan lohusa depresyonuna giriyorum sanırım.
Ay Hayır ya tam ciciklerimin altından bir basket topu başlıyor çok yukarda benimki nefes alamıyorum hep batıyor göğüs kafesimGünaydın güzel annelerr karnınız aşağıya indimi? Benim iki gündür indi ve rahat nefes alıyorum çok şükür
Geçmiş olsun dikkat et ihlamur zencefil bal limon...topigimizin meşhur hasta çayını içDun grip oldum cok fecii bugun ne nefes alabiliom ne cesmem duruo.Halsizlestim yaa sancimda var.Halimi gorseniz topalliyan nineler gibi elimdede mendil eksik olmuo
Anammm çok heyecanlandim şimdi bak....allah sıhhatle kucağına aldırsın inşallahKizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
Maşallah suphanallah tu tu tu... hem kızına hem çalışanına...Bu arada adını ne koyacaktin kizceninKızlar dün kontrolümüz vardı. Kızımın yüzünü gördüm net şekilde, gözlerini açıp kapatıyordu sureklı. Sonra bır anda ağlamaya başladı evet şaşırmayın yuzunu burusturup bıldıgınız ağlayan bebek suratı yaptı. Sanırım uyumak ıstıyordu ultrasondan rahatsız oldu.
O kadar duygulandım ki, içgüdüsel olarak kucağıma alasım geldi biran karnımdaolduğunu unutup. Kıyamam meleğime:)
Buarada gece dörtten beri aşağı kısımda aşırı baskı ve acı var. Sanki tuvaletim var gibi, ya da affedersiniz tam vajina bitimin tekme atıp acıtıyor gıbı. Tecrubelerım dogum kanalına gırmeye calısıyor dıyor. Gece sefer girip sonra nasıl olduysa cıkıp tam tersi dönmüştü.
4 dönüyor kızım bir rahat dursa 3 haftacık daha nolurrr... Hastane çantamı yerleştirmedim daha ayıp bana. Bebek şekerlerimi de haftaya yapacaktım.
Buarada 35 hftalık 2700 gr.
Dün başlayan yardımcıyı çok sevdim çok ısındım. Bugun testlerı de ıyı cıktı. Insallah artık bır sorun cıkmaz.
Canim okyanus suyu kullanabilirsin bende oldu bir süre devamli tikaliydi burnum dayanamayıp ortivine kullandım azıcık sıkıp hemen yikadim o bile rahatlattıburnum tıkalı arkadaslar ağzımdan nefes almaya calışıyorum yetmiyor sanki çok kötu hıssediyorum kendimi ne açar burnumu vicks sursemmi dışına ayyy deli olacam fenalık geçirecek durumdayım zaten cigerler sıkısık rahat değildim şimdide bu off ne yapayım...
ii ki warsiniz yaaa))) gelin bi sarilayim......bugun pek bi duygusalim ))) hele ki kitap okurken agladim yaa artik korkarim be kendimden bugun kimse cikmasin karsima ;((( bide bi agri dan bahsedicem ...
Gogsumun alti gobegimin basladigi sisko yerrrr okadar sizlio ki bazen sanki normal de orayi ayagiyla diziyle bastirio gibi)) ama sonradaaa tam anlamiyla icin icin yanio )) war mi bole sikayeti olan falan bi yeri mi yirtti acaba die dusunmekten alamadim kendimi ))
Canim bildiğin bebe pudrasi agda dan önce yapacağın yere bolca sür terleme yapmasın sonra agda sonra bez sonra cırrrrt :)
Ayy nasıl hesap soruyorum yaa :)ben izmitte okudum da ondan heyecan yaptım
Inşallah bi sorun olmaz arada gelişimleri yavaşlıyor arada hızlanıyor
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlar
Ay Hayır ya tam ciciklerimin altından bir basket topu başlıyor çok yukarda benimki nefes alamıyorum hep batıyor göğüs kafesim
Geçmiş olsun dikkat et ihlamur zencefil bal limon...topigimizin meşhur hasta çayını iç
Anammm çok heyecanlandim şimdi bak....allah sıhhatle kucağına aldırsın inşallah
Maşallah suphanallah tu tu tu... hem kızına hem çalışanına...Bu arada adını ne koyacaktin kizcenin
Canim okyanus suyu kullanabilirsin bende oldu bir süre devamli tikaliydi burnum dayanamayıp ortivine kullandım azıcık sıkıp hemen yikadim o bile rahatlattı
Aynısını yaşıyorum bebek yukarda olduğu için kaburgalari acıtıyor...bahsettiğin aynı acıyı çekiyorum birebir...birkaç haftaya geçecek inşallah az kaldı bu arada ekliyorum seni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim 1 hafta once gittigimde ben bisi demedi dr ama bu hafta ben esime arabala git gel artik ben farkli seler hissediorum asada resmen yer acio aralio gibi dedim...ayni sikayetler bende dd war sanirim ii ce asagi kaydi apis aram cok sizlio artik....demkkki normal uzerinde durulmicak olagan bisi az kaldi dayanicaz.
northstar ve ofertacim siz yine watsaptan konusunuonuz ben anca ablama ve erkek kardesime ordan cemkiriom ;((( esim fabrikada tel yasak bi oglen bi cay molasinda ario artik 3 kes falan ii ce kaydi ayarlarim anlio cunku....kasilman varmi hareket etti mi cevizini yedin mi sekerini olctun mu SAOL DİOM SEWGİLİM BENİ BU KADAR DUSUNME sonra da dio ki sen nasilsin askim sorcam senide nie bole yapion...ahhh ahhh allah razi olsun ewliligimde de hamileligimde cok yardimci oldu hakkini odeyemem...bakalim lohusada degiscek mi gorcez.....benim ruh halim okadar degiske o kadar asabi ole cekilmez oldum ki adam gig demio ayarim bozulmasin die....ama arada bi film ondada kopuo ama cabuk baglioz....
bugun ilk kez kendim icin bisi yapip arkadasa gezmege gittim..mukkemmel seler yedim ama nefes alamaz durumdayim....beni goren herkes cok yaki dogurcan deyip durdu....salak sacmasi bahsetmek bile istemiorum sleer solediler yemi ederim insanlardan NEFRET EDİORUM kafai yedirtcek bunlar bana yada ben dillerini koparip agizlarina sokucam......YANLİZLİK demisssiniz bende yarin dan sonra yanliz kalicam yine annem war die sesim cikmio du dedem gelio biliosunuz yarin benim temizliimi gonlimu yapip gidicek annem oysaki benm ona hep ihticm war ;((( ;(((( gelsin yanliz sikici gunler.....bugun sadece canimi sikan en ufak konudan bahsetmek istiorum
SONDA ozelllikle hemsirem sen bilirsin bu sonda benm canimi hic acitmadi ya bugun ah ah o sonda war ya o sonda dediler bukkadar sei sokuolar dediler ( elle dirsek arasi uzunluk yaparsin ya hih bu kadar der gibi ) bende oralikli olmadim aciklama bile yapmadim ama cok az bir uc taktiklarina eminim oyle hortum gibi bisiyi icime sokmadilar...tabi ki cok onemsiz ve canimizi en az acitacak sey bu fakat kafama takildi...
Kız olunca ne güzel Gül suyu koyuyorsun. Benim bebeğim erkek. Mavi renkli kolonya bulamadım. Herşey hazır içine kolonya yok. Napcaz bilmiyorum
Iyigeceler kızlarrrrPazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?