Elhamdülilllah, sonundacok sevindim canim
Herkeste senden haber bekliyodunede olsa topigin ilk goz agrisi
Eve getirince bizi unutma, bi resim ekle teyzeleri icin
Iyigeceler kızlarrrrPazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
Kızlar acıdan nefes bile alamıyorum neredeyse. Sistit(idrar yolu enfeksiyonu) başladı son 1 ay kala napıcam benBu akşam üzeri hiçbi şey yoktu ama az önce banyodan çıktım tuvalete girdim ki idrarımda nasıl bi yanma var anlatamam. İdrara çıkamadım sanki her yerime bıçaklar sapladılar. şuan acıdan mahvolmuş durumdayım napıcam ben Çok üzgünüm bebeğime bir şey olur mu ne yapmam lazım. Hamilelik öncesinde ilaçla halletmiştik ama 6 yaşından beri çekiyorum bu sistiti Ama hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum nefes alamıyorum sanki :26:
Iyigeceler kızlarrrrPazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
Biliyorum ama o konuda yorum yapmayacam canım :) boşver bak ilkinde hissetmemişsin bile ben hiç bilmiyorum ilk defa takılacak ben damar yolundan bile çok korkuyorum bana hiç damaryolu takılmadı. O yüzden boşver yaşayacağız bunları günlerce sonda kalmayacak biDe zaten 6-7 saat Allah herşeyi kolaylıkla geçirtsin hepimize inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ekledim canikom)) ama cok saskinim bizi sessizden bu ksdar tskip eden olduunu bilmiordum.....ayrica bu kadar merak uyandirdigim ici ozur dilerim herkesin hersei kendine guzeldir....cok tesekkur ederim heycanimi paylasanan herkese....
/QUOTE]
Ozurr muu ilahii) masallah kizinin herseyi cok tatli olmus.allah gule gule saglikli sihhatli kullanmayi nasip etsin ins.(hepimize)
Ben genelde telden girdigim icin hic yazmak icin ugrasmadim.bi de aslinda yazarsam kafama cok takicam yasadiklarimi die dusundum heralde.ay oram ay buram dememeyi tercih ediyorum galiba;-p ama diyorum ya en basindan beri hepinizi hep okudum...
Ayy cok sevindim mayis topiginin ilk bebisi hosgeldinnIyigeceler kızlarrrrPazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
Kızlaaarr yaptım yaptım bakın nasıl olmuş. Mavi bulamadım bende yeşil kolonya koydum. Olmamışmı. Ben çok beğendim
Eki Görüntüle 1062631 Eki Görüntüle 1062632 Eki Görüntüle 1062633 Eki Görüntüle 1062634
Adıyla yaşasın adı gibi güzel olsun Bahtı daAdı Deren olacak canım. Buarada ben de izmitte okudum, 95-99 sen????
Adıyla yaşasın adı gibi güzel olsun Bahtı da
2007 2011 de okudum ben çok severim izmiti İzmitten geçerken aptal bir gülümseme olur yüzümde...
Ooohhh be sonunda.maşallah hemen fotoğraf isteriz ona göre
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok begendim..kolonya şişelerini nereden aldın canım? Yada bana bi internet sitesi verebilecek olan var mı?
Akgün züccaciye.com canım.
Psabahcenin sitesine göre daha hesaplı. 25 li kutular halınde satılıyor. Aynı gun kargo.
Kolonya 5 lt eyüp sabri tuncer 49.5 tl
Etiket basımı : sticker baskı merkezi.cok hızlı kargo.
Kolonya ve etiket sitelerini muhtesem, bir soru soruyorsun yarın saat ıcınde yardımcı olmak ıcın arıyorlar fılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?