2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Çok geçmiş olsun. Doktora gittin mi? Benim dr bu durumda hemen gel demişti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiorum ben kendimde kalkicak gucu hisseder hissetmez cikarttirmai isticem kalkip wc gitmek cok ii olur die dusunuom...ama ben anladim ki senin ne demek istedigini ;((((

Iyigeceler kızlarrrr Pazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza

oh be sukurler olsun hamd olsun allahi baska bisi yaasatmasin ne sana ne bizlere )) durumuz gelsin ewine bakalim bizim durumuz ne zman gelicek....herseyi yaz bize adim adim ))

Bu arada madem ben de yazmaya basladim kendimden bahsedeyim azcik....
Benim de oglusum olcak ins.adini asim koymayi dusunuyoruz.bdt 29 mayis.istanbulu kurtarcaz kismetse....

Bedevi
Canım cok sevindim masallah kızına çabucak toparladı demek...gozunaydin..

Adı Deren olacak canım. Buarada ben de izmitte okudum, 95-99 sen????
Adıyla yaşasın adı gibi güzel olsun Bahtı da
2007 2011 de okudum ben çok severim izmiti İzmitten geçerken aptal bir gülümseme olur yüzümde...
Iyigeceler kızlarrrr Pazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza

Ooohhh be sonunda.maşallah hemen fotoğraf isteriz ona göre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok sevindim ...işte bitti gitti herşey kavuşuyosun miniğine , haydi bakalım haftanın başı senle hayırla başlasın inşaAllah... sonrada sırayla gelsin minikler

:))) oyy ben amma yaşlı kalmışım:)))

Biz depremde yıkılan Arslanbey kampüsünde okumuştuk. Sen Hereke'de okumuşsundur herhalde. Ben de İzmit'i çok severim, ben de farklı bir yeri vardır. Son sene asistan olarak okulda kalıp orada yaşamayı bile düşünüyordum ama deprem vs kısmet işte...

Cok begendim..kolonya şişelerini nereden aldın canım? Yada bana bi internet sitesi verebilecek olan var mı?

Akgün züccaciye.com canım.
Psabahcenin sitesine göre daha hesaplı. 25 li kutular halınde satılıyor. Aynı gun kargo.

Kolonya 5 lt eyüp sabri tuncer 49.5 tl

Etiket basımı : sticker baskı merkezi.cok hızlı kargo.

Kolonya ve etiket sitelerini muhtesem, bir soru soruyorsun yarın saat ıcınde yardımcı olmak ıcın arıyorlar fılan...

Çok ama çok sevındım....Bızım guclu-azimli kızımız; aferinnn ona.......Topiğimizin ilk bebişi hoşgeliyor evine, artık Allah hiç ayırmasın, hastalık ve dert yuzu göstermesin annesi:))

Canım cok tesekkur ederim 10 numara yardımın için...:)

Allah bir daha ayırmasın sizi canım çok sevindim.bol bol sarıl öp kokla minnoşunu artık.. Daha en başından çok çektin .. Bu senin hakkın!! Allah sana ve eşine bağışlasın yavrunu :) güZel haberlerini bekliyoruz artık

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…