2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bnde umuttepedeydim :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin canlar.,.Kusura bakmayin gecmise bakamadim alintida yapamadim olanlari anlatm dedim cok yorgunumda..Dun 1:30da randevum vardi bebesim 2.5 kg mis.34+2 bugun uyumlu.Bebegin cok assagida oldugunu soyledi dogumhaneye gonderdi kontrol ettiler Rahim agzinda yumusama varmis.Dogumun ilk evresiymis bu.Yenidoganyogunbakim olan bi hastaneye basvur ded iler.Baska hastanee gittim nstde sancisi coktu.Serum bagladilar 1lt.Yine nstye bagladilar yine sanci.Ben sadece belimde ve karnimda hissediodum bazen assagiya baski yapiodu.Serum baglayip 20 dk aralrla turuncu bi kapsuller icirdiler 3 tans.Yine bagladilar bu sefer sancisi biraz daha indi.gece 1 de eve gonderdiler sanci 3dk ya dustugunde gel dediler.Rahim agzindaki yumusama durmamis sadece acilmayi durdurmuslar..Doktor aslinda seni dogurtturabilirdim cunku bebegin normal bi bebek 34.haftayi bitiren bebekler erken dogum olmuyor ve kuveze konmuyor dedi.Korktugumdan degil sadece 39. Haftasinda sogmasi daha saglikli dedi.Bende tmm dedim simdi yatagimdayim gece 1den beri gozume sadece 1 saat belki uyku girmistir cok kasili kasildikca benide kasio gibi.,.Rabbim tum bebejlere sifa versin ins.

Son düzenleme:
Kizlar bu arada doguran falan varmi.

Canım çok buyuk geçmiş olsun Allah hayırlısını versin inşallah.hiç kötü düşünme moralini yüksek tut.hiçbişeyin de canını sıkmAsına izin verme. Sağlıklı sıhhatle doğsunlar inşallah.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin INS.canim saol.

Normal yani.ama bnm bebis donmus hrmde kanala dayanmis falan.demisti.doktor .ama kanal okadar yakinmidir bikini bolgemize ne bilim.acaba piskolojikmi diyorum ama yok yani oyle hissediyorum resmen.kipirti oluyo rahatsiz edici bi his

Dogrudur cnm aynısı oluyo bende de

Günaydın canlar :) Benim eski dikişler doktorun dedigi gibi gercektende zorlamaya basladi.Bel agrisina birde bu eklendi az kaldi az :)

Negri cnm okadar çok ağrın varsa enfeksiyon ilerlemiş olabilir Dr la görüş bence antibiyotik başlanması gerekebilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun cnm bu saatten sonra doğsada sıkıntı olmaz inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmis olsun allah saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah

36. Hafta da bana da yaslanma baslamis dedi. Normal dedi sonra. 37 de cagirmadi fakat ben agrim var degince gel bakalim dedi. 37 de kreclenme var dedi tekrar. Ben telasla e fark etmezsem bebege bisey olurmu dedim. Bebek karnini doyuramaz hale gelince dogumu baslatir dedi dr. Oyle ac kalmaz dedi. Bilemiyorum.

çok geçmiş olsun enfeksiyon olmasın bir tahlil yaptır istersen.

harika olmuş ben çok beğendim ellerine sağlık

Iyigeceler kızlarrrr Pazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza

ay nasıl sevindim maşallah duru bebeğimize.resim koymayı unutma annesi.

geçmiş olsun canım inşallah bekler bebişin aceleci bu mayıs bebekleri nedense

Günaydın kızlar!

Eski sayfaların hepsini okuyamadım, çok hızlı ilerliyor vallahi...

Bedevicim, Bebişin evine hoşgelsin inşallah! Bundan sonra hep beraber olun!

Dün doktorumuzun yanındaydım. Bu hafta bekliyordum senden dogumu dedi, beni de heyecanlandırdı. Sonra psikologumuzla bir seans yaptık, bebişimle konuştuk. (özel bir teknikle böyle enteresan birşey yapıyoruz)

Doğumun yaklaştıgını soyle anlayabiliyorum: Nefesim inanılmaz rahatladı, bebegimiz asagıda...Reflüm yani mide yanmam tamamen kesildi. Daha önce çok sık tuvalete gidiyordum, artık bu durum iyice arttı. Bebek aşağı dogru kafa vurma calısmalarına başladı :) Ara ara enerji patlamaları olmaya başladı. Dün akşam yogun bir adet sancısı oldu uzun süre. Ne zaman gelir bilemiyorum ama belirtiler şimdilik böyle...Çok fazla yalancı kasılma yasamıorum, yasasam da hissetmiyorum sanırım. En azından doktor hissetmediğimi söyledi. Bebeğin hareketelri ile karıstırıyorum sanırım.
Bugün eğitimim var akşama kadar yine, hepinizi öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…