:))) oyy ben amma yaşlı kalmışım:)))
Biz depremde yıkılan Arslanbey kampüsünde okumuştuk. Sen Hereke'de okumuşsundur herhalde. Ben de İzmit'i çok severim, ben de farklı bir yeri vardır. Son sene asistan olarak okulda kalıp orada yaşamayı bile düşünüyordum ama deprem vs kısmet işte...
Gunaydin canlar.,.Kusura bakmayin gecmise bakamadim alintida yapamadim olanlari anlatm dedim cok yorgunumda..Dun 1:30da randevum vardi bebesim 2.5 kg mis.34+2 bugun uyumlu.Bebegin cok assagida oldugunu soyledi dogumhaneye gonderdi kontrol ettiler Rahim agzinda yumusama varmis.Dogumun ilk evresiymis bu.Yenidoganyogunbakim olan bi hastaneye basvur ded iler.Baska hastanee gittim nstde sancisi coktu.Serum bagladilar 1lt.Yine nstye bagladilar yine sanci.Ben sadece belimde ve karnimda hissediodum bazen assagiya baski yapiodu.Serum baglayip 20 dk aralrla turuncu bi kapsuller icirdiler 3 tans.Yine bagladilar bu sefer sancisi biraz daha indi.gece 1 de eve gonderdiler sanci 3dk ya dustugunde gel dediler.Rahim agzindaki yumusama durmamis sadece acilmayi durdurmuslar..Doktor aslinda seni dogurtturabilirdim cunku bebegin normal bi bebek 34.haftayi bitiren bebekler erken dogum olmuyor ve kuveze konmuyor dedi.Korktugumdan degil sadece 39. Haftasinda sogmasi daha saglikli dedi.Bende tmm dedim simdi yatagimdayim gece 1den beri gozume sadece 1 saat belki uyku girmistir cok kasilikasildikca benide kasio gibi.,.Rabbim tum bebejlere sifa versin ins.
Kizlar bu arada doguran falan varmi.
Canım çok buyuk geçmiş olsun Allah hayırlısını versin inşallah.hiç kötü düşünme moralini yüksek tut.hiçbişeyin de canını sıkmAsına izin verme. Sağlıklı sıhhatle doğsunlar inşallah.
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlaaarr yaptım yaptım bakın nasıl olmuş. Mavi bulamadım bende yeşil kolonya koydum. Olmamışmı. Ben çok beğendim
Eki Görüntüle 1062631 Eki Görüntüle 1062632 Eki Görüntüle 1062633 Eki Görüntüle 1062634
Normal yani.ama bnm bebis donmus hrmde kanala dayanmis falan.demisti.doktor .ama kanal okadar yakinmidir bikini bolgemize ne bilim.acaba piskolojikmi diyorum ama yok yani oyle hissediyorum resmen.kipirti oluyo rahatsiz edici bi his
Kızlaaarr yaptım yaptım bakın nasıl olmuş. Mavi bulamadım bende yeşil kolonya koydum. Olmamışmı. Ben çok beğendim
Eki Görüntüle 1062631 Eki Görüntüle 1062632 Eki Görüntüle 1062633 Eki Görüntüle 1062634
Iyigeceler kızlarrrrPazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
Gunaydin canlar.,.Kusura bakmayin gecmise bakamadim alintida yapamadim olanlari anlatm dedim cok yorgunumda..Dun 1:30da randevum vardi bebesim 2.5 kg mis.34+2 bugun uyumlu.Bebegin cok assagida oldugunu soyledi dogumhaneye gonderdi kontrol ettiler Rahim agzinda yumusama varmis.Dogumun ilk evresiymis bu.Yenidoganyogunbakim olan bi hastaneye basvur ded iler.Baska hastanee gittim nstde sancisi coktu.Serum bagladilar 1lt.Yine nstye bagladilar yine sanci.Ben sadece belimde ve karnimda hissediodum bazen assagiya baski yapiodu.Serum baglayip 20 dk aralrla turuncu bi kapsuller icirdiler 3 tans.Yine bagladilar bu sefer sancisi biraz daha indi.gece 1 de eve gonderdiler sanci 3dk ya dustugunde gel dediler.Rahim agzindaki yumusama durmamis sadece acilmayi durdurmuslar..Doktor aslinda seni dogurtturabilirdim cunku bebegin normal bi bebek 34.haftayi bitiren bebekler erken dogum olmuyor ve kuveze konmuyor dedi.Korktugumdan degil sadece 39. Haftasinda sogmasi daha saglikli dedi.Bende tmm dedim simdi yatagimdayim gece 1den beri gozume sadece 1 saat belki uyku girmistir cok kasilikasildikca benide kasio gibi.,.Rabbim tum bebejlere sifa versin ins.
Günaydın canlar :) Benim eski dikişler doktorun dedigi gibi gercektende zorlamaya basladi.Bel agrisina birde bu eklendi az kaldi az :)
Iyigeceler kızlarrrrPazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
Gecmis olsun allah saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallahGunaydin canlar.,.Kusura bakmayin gecmise bakamadim alintida yapamadim olanlari anlatm dedim cok yorgunumda..Dun 1:30da randevum vardi bebesim 2.5 kg mis.34+2 bugun uyumlu.Bebegin cok assagida oldugunu soyledi dogumhaneye gonderdi kontrol ettiler Rahim agzinda yumusama varmis.Dogumun ilk evresiymis bu.Yenidoganyogunbakim olan bi hastaneye basvur ded iler.Baska hastanee gittim nstde sancisi coktu.Serum bagladilar 1lt.Yine nstye bagladilar yine sanci.Ben sadece belimde ve karnimda hissediodum bazen assagiya baski yapiodu.Serum baglayip 20 dk aralrla turuncu bi kapsuller icirdiler 3 tans.Yine bagladilar bu sefer sancisi biraz daha indi.gece 1 de eve gonderdiler sanci 3dk ya dustugunde gel dediler.Rahim agzindaki yumusama durmamis sadece acilmayi durdurmuslar..Doktor aslinda seni dogurtturabilirdim cunku bebegin normal bi bebek 34.haftayi bitiren bebekler erken dogum olmuyor ve kuveze konmuyor dedi.Korktugumdan degil sadece 39. Haftasinda sogmasi daha saglikli dedi.Bende tmm dedim simdi yatagimdayim gece 1den beri gozume sadece 1 saat belki uyku girmistir cok kasilikasildikca benide kasio gibi.,.Rabbim tum bebejlere sifa versin ins.
Böyle şeyler okuyunca doktoruma çok öfkeleniyorum. Madem bu kadar risk varda neden hala 2 hafta sonra gel diyor diye. Sonra normal görmese neden bizi riske atsın diyorum. Kafam çok karışık. Çok kızıyorum herşeyde zaten bu ara
Kızlar acıdan nefes bile alamıyorum neredeyse. Sistit(idrar yolu enfeksiyonu) başladı son 1 ay kala napıcam benBu akşam üzeri hiçbi şey yoktu ama az önce banyodan çıktım tuvalete girdim ki idrarımda nasıl bi yanma var anlatamam. İdrara çıkamadım sanki her yerime bıçaklar sapladılar. şuan acıdan mahvolmuş durumdayım napıcam ben Çok üzgünüm bebeğime bir şey olur mu ne yapmam lazım. Hamilelik öncesinde ilaçla halletmiştik ama 6 yaşından beri çekiyorum bu sistiti Ama hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum nefes alamıyorum sanki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?