2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın guzel hamisler. Yarın hafta sonu. Hafta sonu full uyumayı düşünüyorum. Pazartesi son günüm. Doğum iznim başlıyor. Darısı diğer hamislerin başına. Artık cok sıkıldım çalışmaktan. Bugün minnosumu görmeye gideceğiz. Doktorum bugün çatı muayenesi yapacak fakat eşim yaptirmami istemiyor. Cok kararsizim sizce ne yapmaliyim gerek var mi yapmaya?

Ben son zamanlarda iyice salıverdim zaten bu saatte kahvaltı yapmaya başladım, eskiden 7.30 dedim mi yerdim yemeğimi meyvemi felan saatli yerdim de Allah bebeğimi korusun valla ama yüreğim kalmadı valla yemek yemeye...
Suyum az canım benim de hatta kızımın boynunda 3 kordon var, hareketlerini çok korkak bir şekilde yapıyor ve huzursuz ekmek yemeye çalışıyorum bolca ve portakal suyunu hergün içmeye çalışıyorum, muz, yumurta ve süt ihmal etmemeye çalışıyorum yarın gideceğim bakalım ne durumda bizim melek :)

Canım kesinlikle mobilyayı hele zamanlı olan bir mobilyayı başkasına yaptırmayacaksın, sen bol bol taciz etmeye bak her gün çemkir ve söylen adama ben olsam öyle yapardım. İnşallah gelir canım en kısa zamanda üzme kendini ne olur gelmese bile strese girme sonradan da olsa halledersin.

Çok güzel olmuşlar canım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Canım ne çektin şu kocandan yaaaa valla seninkini çuvala koyup dinlene dinlene dövmek istiyorum eğer kusura bakmazsan, benim de eşimle aram kötü olsa emin ol seninkinin attığından farklı bir mesaj atmazdı. Hepsi aynı yani dün akşam bana gelmiş diyor ki; ben sana kötü mü davranıyorum kalbini mi kırıyorum e herhalde dedim eve gelip beni aşağılayıp aşağılayıp, cep telefonundan haber okuyup face'e girip, twitter da takılmaktan başka birşey yapmıyorsun ki dedim. Arada benimle konuşuyorsun onda da zaten ağzından hayırlı bir kelime çıkmıyor ya hakaret ya aşağılama ya da vücudum ile dalga geçme oluyor hiç paylaşımımız kalmadı...

Aman canım iyi bari yazdıklarını ilk okuduğumda beni bir ateş aldı zaten :)

Lütfen doktoruna bir görün ve tahlil yaptır, çok tehlikeli dönemlerdeyiz bebeğinin en hassas olduğu dönem senin vücudundaki herhangi bir enfeksiyon onu çok etkiler...

Iyigeceler kızlarrrr Pazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
Yaşasıııııınnnn, Allah size başka ayrılık vermesin inşallah annesi bizi unutma arada foto felan gönder olur mu..

Çok geçmiş olsun umarım zamanını bekler bebiş lütfen sakin ol.

Allahım şu mide yanmaları bir de bende kesilse... 24 saat midem yanıyor. ne gecem ne gündüzüm kaldı. gaviscon fayda etmiyor. Benim bebeğimin aşağıya inmeye niyeti yok. hala kaburgamın altında fink atıyor. nefes alamıyorum, canım yanıyor. aylardır tekme ile kaburgamı ittiremeyeceğini, orada kendisine yer açılamayacağını öğrenemedi gitti. iyice sıkıştı içeride sanırım. artık ben de yaratığa dönüştüm iyice. pilates topundan farkım kalmadı.

Günaydın canlar:)

Dün foruma giremedim çünkü minnoşumun odası geldi teyzeleri Birkaç gün havalansın yerleştiricem inşallah herşeyini... Yarın da kontrolümüz var, gülcemalini gösterir inşallah

Hepiniz iyisiniz umarım, geçmişe bakıp geliyoruuuummm

Kuzucuğum çok öksürüyoo, sesi kısıldı, genizi dolu, şimdi doktora götürüyorum. Bitkisel çözümler işe yaramadı. Doğuma az var diye heyecan yapıyorum. Bakamazlar kuzuma iki güncük, daha da kötü olur. Benım de bogaz berbat(

Annem dün aramıs, meak etme ben doğumdan sonra 5 gün!!!!!! kalırım diyor. Allllaahhhh razı olsun. 19 Mayısta kcasıyla bozcaada gezileri varmış!!! Allah buyuk, gun olup devran dönecek, onların bize muhtac oldugu gunler de gelecek..

Buarada hasta çocuğunu yuvaya gönderip, diğerlerini umursamayan annelere de sinir oluyorummm!!!!

Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik canım ha gayret hepimize...

Ben bu zamana kadar nefes alamıyordum son 4 gündür inanılmaz rahatladım bu sefer kasıklara baskı arttı.

kasıklara attıysa inmiş seninki benimki de yavaş yavaş ineydi 38. - 39. haftamda hayırlısıyla normal doğum yapaydım ne güzel olurdu

Hımm iyi bari açlıktan bişey olmasın zayıflamasın yavrularımız. Bazı Dr lar gereksiz korkutuyorlar insanı. Benim Dr da olumsuz şeyler söylemedi. Burada bir arkadaşın Dr hep olumsuz şeyler söyleyince merakta kaldım. Iki haftadır pazartesi bekliyorum korkuyorum suyu falan azalacak bişey olacak diye. Sağlıkla bi doğsaydılar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal doğum yapacaksan tabimizde gerek var. Ona göre doğumu planlayacaksınız eşin neden karışıyor bu duruma onu anlamadım. Riskli olsa kimseye yapılmaz herkese yapılıyor. He ben sezeryanda kesinleştirdiğim için bana yapmadı ama normal düşünsem yapacaktı tabiki.

günaydın canım yaptır çatı muayeneyi tabi ki gerek var normal doğum olabilir mi olamaz mı diye bakacak doktorun

Canım ben kocama çemkiriyorum o adama çemkirsin. Gelmezse nasıl üzülmeyeyim odası gelecek diye bütün eşyaları salona attık ana baba günü o halde temizlik bile yapılamaz misafirlerde gelir çok ayıp olur rezil oluruz

Iyigeceler kızlarrrr Pazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza

oh oh oh maşallah çok güzel bir haber) Allah ayırmasın canım benim

çok geçmiş olsun canım benim, ama korkma çok şükür endişelenecek haftalar geride kaldı, bebişin kocaman olmuş... sağlıkla gelsin inşallah...

Benim de yarın olacak muhtemelen olmazsa gelecek hafta... ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum en kötü ihtimal çok kemikli olma durumu falan anlaşılır, bir riski olsa herkese yapılmazdı, eşin neden istemiyor, tıbbi bir çekinceniz mi var???

valla kimisi doğum başlamadan çatının açılıp açılmıca anlaşılmaz diyomuş sadece doğum öncesi bakıyomuş diye duydum ama bizim geline doktoru yaptı hatta çatın iyi tam bi normal doğum kadınısın demiş çok kolay bi doğum oldu onunki
benim doktorum henüz bişey demedi ama isterse yaptırırım bence sen de mutlaka yaptır ne dicek ben bile merak ettim

selam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkürler, annem daha iyi biraz biraz yardımcı olmaya başlayacak umarım doğumdan sonra.
ağrısı olan erken doğum riski olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun.bugün son iş günüm artık sonuna kadar dayandım aktarma işinin ama çok yoruldum.
iki hafta sonra bugün inşallah kavuşacağız oğlumla.
evdeyken yazamazsam şimdiden hepimize hayırlı doğumlar dilerim, allah yardımcımız olsun. bu süreçte eksik etmediğiniz destekleriniz tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.

bizim odamızda salı günü gelicek çok heyecanlı di mi ben de bi an önce gelse de yerşeştirsem bitmiş halini bi görsem istiyorum
size ve bebişinize de hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün

anneciğine maşallah, daha da iyi olur inşallah...iznin de hayırlı olsun...habersiz bırakma bizi...böyle vedalaşır gibi yazmayın yahu;(((

sağlıkla sıhhatle al minnoşunu kucağına inşallah

bizim odamızda salı günü gelicek çok heyecanlı di mi ben de bi an önce gelse de yerşeştirsem bitmiş halini bi görsem istiyorum
size ve bebişinize de hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün

âmin canım, çok sağol... aynen öyle valla her adımı ayrı bir heyecan...ilk 29 Ağustos'ta sabah idrar testi yapmıştım... akşamına gidip kan testi o Dakikadan beri her safha ayrı bir sevinç, heyecan oldu... Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

çok geçmiş olsun canım kıyamam ben ona.bende çok hastayım oğluma geçmesin diye yaklaşmıyorum iki gündür.annenin gelmesine çok sevindim 5 gün azmış ama en azından toparlanırsın biraz sende.hemde oğluna o bakar gözün arkada kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…