Ben son zamanlarda iyice salıverdim zaten bu saatte kahvaltı yapmaya başladım, eskiden 7.30 dedim mi yerdim yemeğimi meyvemi felan saatli yerdim de Allah bebeğimi korusun valla ama yüreğim kalmadı valla yemek yemeye...Çok sağol canım, ben de hep yeterince ilgi gösteremedğim için vicdan azabı içindeyim. Hastalıklar, sorunlar, yorgunluklar...
Amaa ikimciler daha kolay büyüyor dedikleri bu olsa gerek. İlkinde buzdolabı üzerinde yemem gerekenler listesi vardı, hergün ben çetele tutardım, eşm akşamları kontrol ederdi:))) şimdiyse 5 saat aç kaldığım oluyor, doktorum beni sopayla kovalıyor:)))
Suyum az canım benim de hatta kızımın boynunda 3 kordon var, hareketlerini çok korkak bir şekilde yapıyor ve huzursuz ekmek yemeye çalışıyorum bolca ve portakal suyunu hergün içmeye çalışıyorum, muz, yumurta ve süt ihmal etmemeye çalışıyorum yarın gideceğim bakalım ne durumda bizim melek :)Teyzoslat ve bebeleri hepinize merhaba..bizim dun.nstmiz vardi.ilk.kez girdik 30 dk kadar surdu cok sukur iyi cikti haftaya bidaha gitcez her jafta varmis..kizlar ama bugun sabah bende yine sanci oldu adet olcakmis gibi his ama gecti sonra.kafam karisti tecrubeli arkadaslar sorum olacak eger sanci olsaydi o nstde cikarmiydi yada belki nstye baglandigim zaman sanci olmamistur yani nst sagliklimi sonuc veriyo bilemedim..birde bana dontor.suyun.azalmis ama tehlikeli.degil demisti kontrolum icin bir ay sonraya randevu verdi.madme su az iki haftada cagirmasi gerekmezmi? Suyu az olanlar varmi aranizda nasil tedavi uyguladi doktorlariniz vrn gibi umursamadimi yoksa dktrlariniz
Canım kesinlikle mobilyayı hele zamanlı olan bir mobilyayı başkasına yaptırmayacaksın, sen bol bol taciz etmeye bak her gün çemkir ve söylen adama ben olsam öyle yapardım. İnşallah gelir canım en kısa zamanda üzme kendini ne olur gelmese bile strese girme sonradan da olsa halledersin.Allah kahretmesin o adamı yapamadı bi bebek odasını. Ben demiştim ama hazır alalım demiştim uğraşmayalım demiştim sakalımız yokki. Pis adam 24. Haftada gittim 10 günde yaparım dedi 37. Haftaya geldim yok kapakları gelmemiş. Yok orası olmuyormuş yok böyleymiş. Okadar sinirliyimki onada anlatamam. Hayatım yılan hikayesi gibi herkesede sinir oluyorum. Hiç yolunda giden bişey yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok güzel olmuşlar canım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...Tesekkurler😊 canim ben kurabiyeleri kuzenime yaptiriyorum malzemeleri beraber aldik biberon tulum besik figurleri aldik kurabiyesini kendisi yapiyor seker hamuru hazir zaten harf aldik diger kesici sekilli aparatlar kendisinde var siparis calisiyor cunku sadece dedigim gibi bana lazim olan figurleri exra aldik biz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ne çektin şu kocandan yaaaa valla seninkini çuvala koyup dinlene dinlene dövmek istiyorum eğer kusura bakmazsan, benim de eşimle aram kötü olsa emin ol seninkinin attığından farklı bir mesaj atmazdı. Hepsi aynı yani dün akşam bana gelmiş diyor ki; ben sana kötü mü davranıyorum kalbini mi kırıyorum e herhalde dedim eve gelip beni aşağılayıp aşağılayıp, cep telefonundan haber okuyup face'e girip, twitter da takılmaktan başka birşey yapmıyorsun ki dedim. Arada benimle konuşuyorsun onda da zaten ağzından hayırlı bir kelime çıkmıyor ya hakaret ya aşağılama ya da vücudum ile dalga geçme oluyor hiç paylaşımımız kalmadı...bugün çok hastayım resmen dökülüyorum burnum silmekten kıpkırmızı oldu.ofise geldim yemek yedim yeniden çıkıcam şimdi dışarı.çokta yoruldum.bebek habire ittiriyor müşteriyle toplantıda karnım bir o yana bir bu yana büküldü adam bakakaldı resmen göbeğime.gülesim geldi benimdeciddiyetimi bozmadan bitirdim toplantıyı giderken adam hala göbeğime tuhaf tuhaf bakıyordu
bugün eşime acayip sinir oldum her fırsatta bana bağırıyor aramızdaki iletişim tamamen koptu.artık aynı evde iki yabancıyız.geçicigibide değil durum beni sevmeyen bir adamla aynı evde yaşamak heleki buna mecbur olmak çok kötü.Ayaz doğsun bakacağız duruma.bu sabah öyle dedim artık.en çokta oğlumun yanında bana bağırınca kızıyorum üzülüyorum yoksa zaten artık hiç umrumda değil kendisi.ama oğlum etkileniyor herşeyim o benim.
eskisi gibi üzülmüyorum alıştım artık yanlızlığa mutsuzluğa akşam olunca oğlumla olmak bana yetiyor bide bebeğim doğunca gerisi hiç umrumda değil zaten.
Aman canım iyi bari yazdıklarını ilk okuduğumda beni bir ateş aldı zaten :)Evet kuzum gormedim yazdıgını :) geldi makine şuanda hersey cok guzel :)) işten döndüğümde annemle kv sohbet ediyolardı :) sıkıntı yok şuan çok şükür :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lütfen doktoruna bir görün ve tahlil yaptır, çok tehlikeli dönemlerdeyiz bebeğinin en hassas olduğu dönem senin vücudundaki herhangi bir enfeksiyon onu çok etkiler...Kızlar acıdan nefes bile alamıyorum neredeyse. Sistit(idrar yolu enfeksiyonu) başladı son 1 ay kala napıcam benBu akşam üzeri hiçbi şey yoktu ama az önce banyodan çıktım tuvalete girdim ki idrarımda nasıl bi yanma var anlatamam. İdrara çıkamadım sanki her yerime bıçaklar sapladılar. şuan acıdan mahvolmuş durumdayım napıcam ben Çok üzgünüm bebeğime bir şey olur mu ne yapmam lazım. Hamilelik öncesinde ilaçla halletmiştik ama 6 yaşından beri çekiyorum bu sistiti Ama hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum nefes alamıyorum sanki :26:
Yaşasıııııınnnn, Allah size başka ayrılık vermesin inşallah annesi bizi unutma arada foto felan gönder olur mu..Iyigeceler kızlarrrrPazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
Çok geçmiş olsun umarım zamanını bekler bebiş lütfen sakin ol.Gunaydin canlar.,.Kusura bakmayin gecmise bakamadim alintida yapamadim olanlari anlatm dedim cok yorgunumda..Dun 1:30da randevum vardi bebesim 2.5 kg mis.34+2 bugun uyumlu.Bebegin cok assagida oldugunu soyledi dogumhaneye gonderdi kontrol ettiler Rahim agzinda yumusama varmis.Dogumun ilk evresiymis bu.Yenidoganyogunbakim olan bi hastaneye basvur ded iler.Baska hastanee gittim nstde sancisi coktu.Serum bagladilar 1lt.Yine nstye bagladilar yine sanci.Ben sadece belimde ve karnimda hissediodum bazen assagiya baski yapiodu.Serum baglayip 20 dk aralrla turuncu bi kapsuller icirdiler 3 tans.Yine bagladilar bu sefer sancisi biraz daha indi.gece 1 de eve gonderdiler sanci 3dk ya dustugunde gel dediler.Rahim agzindaki yumusama durmamis sadece acilmayi durdurmuslar..Doktor aslinda seni dogurtturabilirdim cunku bebegin normal bi bebek 34.haftayi bitiren bebekler erken dogum olmuyor ve kuveze konmuyor dedi.Korktugumdan degil sadece 39. Haftasinda sogmasi daha saglikli dedi.Bende tmm dedim simdi yatagimdayim gece 1den beri gozume sadece 1 saat belki uyku girmistir cok kasilikasildikca benide kasio gibi.,.Rabbim tum bebejlere sifa versin ins.
Bnde umuttepedeydim :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar!
Eski sayfaların hepsini okuyamadım, çok hızlı ilerliyor vallahi...
Bedevicim, Bebişin evine hoşgelsin inşallah! Bundan sonra hep beraber olun!
Dün doktorumuzun yanındaydım. Bu hafta bekliyordum senden dogumu dedi, beni de heyecanlandırdı. Sonra psikologumuzla bir seans yaptık, bebişimle konuştuk. (özel bir teknikle böyle enteresan birşey yapıyoruz)
Doğumun yaklaştıgını soyle anlayabiliyorum: Nefesim inanılmaz rahatladı, bebegimiz asagıda...Reflüm yani mide yanmam tamamen kesildi. Daha önce çok sık tuvalete gidiyordum, artık bu durum iyice arttı. Bebek aşağı dogru kafa vurma calısmalarına başladı :) Ara ara enerji patlamaları olmaya başladı. Dün akşam yogun bir adet sancısı oldu uzun süre. Ne zaman gelir bilemiyorum ama belirtiler şimdilik böyle...Çok fazla yalancı kasılma yasamıorum, yasasam da hissetmiyorum sanırım. En azından doktor hissetmediğimi söyledi. Bebeğin hareketelri ile karıstırıyorum sanırım.
Bugün eğitimim var akşama kadar yine, hepinizi öpüyorum :)
Allahım şu mide yanmaları bir de bende kesilse... 24 saat midem yanıyor. ne gecem ne gündüzüm kaldı. gaviscon fayda etmiyor. Benim bebeğimin aşağıya inmeye niyeti yok. hala kaburgamın altında fink atıyor. nefes alamıyorum, canım yanıyor. aylardır tekme ile kaburgamı ittiremeyeceğini, orada kendisine yer açılamayacağını öğrenemedi gitti.iyice sıkıştı içeride sanırım. artık ben de yaratığa dönüştüm iyice. pilates topundan farkım kalmadı.
Ben bu zamana kadar nefes alamıyordum son 4 gündür inanılmaz rahatladım bu sefer kasıklara baskı arttı.
36. Hafta da bana da yaslanma baslamis dedi. Normal dedi sonra. 37 de cagirmadi fakat ben agrim var degince gel bakalim dedi. 37 de kreclenme var dedi tekrar. Ben telasla e fark etmezsem bebege bisey olurmu dedim. Bebek karnini doyuramaz hale gelince dogumu baslatir dedi dr. Oyle ac kalmaz dedi. Bilemiyorum.
Günaydın guzel hamisler. Yarın hafta sonu. Hafta sonu full uyumayı düşünüyorum. Pazartesi son günüm. Doğum iznim başlıyor. Darısı diğer hamislerin başına. Artık cok sıkıldım çalışmaktan. Bugün minnosumu görmeye gideceğiz. Doktorum bugün çatı muayenesi yapacak fakat eşim yaptirmami istemiyor. Cok kararsizim sizce ne yapmaliyim gerek var mi yapmaya?
Günaydın guzel hamisler. Yarın hafta sonu. Hafta sonu full uyumayı düşünüyorum. Pazartesi son günüm. Doğum iznim başlıyor. Darısı diğer hamislerin başına. Artık cok sıkıldım çalışmaktan. Bugün minnosumu görmeye gideceğiz. Doktorum bugün çatı muayenesi yapacak fakat eşim yaptirmami istemiyor. Cok kararsizim sizce ne yapmaliyim gerek var mi yapmaya?
Bizim gelinimizin son hafta kontrolünde bile hala dönmemis, doğuma giderken dönmüş üstelik normal doğumla 4 kg doğurdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben son zamanlarda iyice salıverdim zaten bu saatte kahvaltı yapmaya başladım, eskiden 7.30 dedim mi yerdim yemeğimi meyvemi felan saatli yerdim de Allah bebeğimi korusun valla ama yüreğim kalmadı valla yemek yemeye...
Suyum az canım benim de hatta kızımın boynunda 3 kordon var, hareketlerini çok korkak bir şekilde yapıyor ve huzursuz ekmek yemeye çalışıyorum bolca ve portakal suyunu hergün içmeye çalışıyorum, muz, yumurta ve süt ihmal etmemeye çalışıyorum yarın gideceğim bakalım ne durumda bizim melek :)
Canım kesinlikle mobilyayı hele zamanlı olan bir mobilyayı başkasına yaptırmayacaksın, sen bol bol taciz etmeye bak her gün çemkir ve söylen adama ben olsam öyle yapardım. İnşallah gelir canım en kısa zamanda üzme kendini ne olur gelmese bile strese girme sonradan da olsa halledersin.
Çok güzel olmuşlar canım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
Canım ne çektin şu kocandan yaaaa valla seninkini çuvala koyup dinlene dinlene dövmek istiyorum eğer kusura bakmazsan, benim de eşimle aram kötü olsa emin ol seninkinin attığından farklı bir mesaj atmazdı. Hepsi aynı yani dün akşam bana gelmiş diyor ki; ben sana kötü mü davranıyorum kalbini mi kırıyorum e herhalde dedim eve gelip beni aşağılayıp aşağılayıp, cep telefonundan haber okuyup face'e girip, twitter da takılmaktan başka birşey yapmıyorsun ki dedim. Arada benimle konuşuyorsun onda da zaten ağzından hayırlı bir kelime çıkmıyor ya hakaret ya aşağılama ya da vücudum ile dalga geçme oluyor hiç paylaşımımız kalmadı...
Aman canım iyi bari yazdıklarını ilk okuduğumda beni bir ateş aldı zaten :)
Lütfen doktoruna bir görün ve tahlil yaptır, çok tehlikeli dönemlerdeyiz bebeğinin en hassas olduğu dönem senin vücudundaki herhangi bir enfeksiyon onu çok etkiler...
Yaşasıııııınnnn, Allah size başka ayrılık vermesin inşallah annesi bizi unutma arada foto felan gönder olur mu..
Çok geçmiş olsun umarım zamanını bekler bebiş lütfen sakin ol.
Iyigeceler kızlarrrrPazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
Gunaydin canlar.,.Kusura bakmayin gecmise bakamadim alintida yapamadim olanlari anlatm dedim cok yorgunumda..Dun 1:30da randevum vardi bebesim 2.5 kg mis.34+2 bugun uyumlu.Bebegin cok assagida oldugunu soyledi dogumhaneye gonderdi kontrol ettiler Rahim agzinda yumusama varmis.Dogumun ilk evresiymis bu.Yenidoganyogunbakim olan bi hastaneye basvur ded iler.Baska hastanee gittim nstde sancisi coktu.Serum bagladilar 1lt.Yine nstye bagladilar yine sanci.Ben sadece belimde ve karnimda hissediodum bazen assagiya baski yapiodu.Serum baglayip 20 dk aralrla turuncu bi kapsuller icirdiler 3 tans.Yine bagladilar bu sefer sancisi biraz daha indi.gece 1 de eve gonderdiler sanci 3dk ya dustugunde gel dediler.Rahim agzindaki yumusama durmamis sadece acilmayi durdurmuslar..Doktor aslinda seni dogurtturabilirdim cunku bebegin normal bi bebek 34.haftayi bitiren bebekler erken dogum olmuyor ve kuveze konmuyor dedi.Korktugumdan degil sadece 39. Haftasinda sogmasi daha saglikli dedi.Bende tmm dedim simdi yatagimdayim gece 1den beri gozume sadece 1 saat belki uyku girmistir cok kasilikasildikca benide kasio gibi.,.Rabbim tum bebejlere sifa versin ins.
Kızlaaarr yaptım yaptım bakın nasıl olmuş. Mavi bulamadım bende yeşil kolonya koydum. Olmamışmı. Ben çok beğendim
Eki Görüntüle 1062631 Eki Görüntüle 1062632 Eki Görüntüle 1062633 Eki Görüntüle 1062634
Günaydın canlar:)
Dün foruma giremedim çünkü minnoşumun odası geldi teyzeleriBirkaç gün havalansın yerleştiricem inşallah herşeyini... Yarın da kontrolümüz var, gülcemalini gösterir inşallah
Hepiniz iyisiniz umarım, geçmişe bakıp geliyoruuuummm
selam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşekkürler, annem daha iyi biraz biraz yardımcı olmaya başlayacak umarım doğumdan sonra.
ağrısı olan erken doğum riski olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun.bugün son iş günüm artık sonuna kadar dayandım aktarma işinin ama çok yoruldum.
iki hafta sonra bugün inşallah kavuşacağız oğlumla.
evdeyken yazamazsam şimdiden hepimize hayırlı doğumlar dilerim, allah yardımcımız olsun. bu süreçte eksik etmediğiniz destekleriniz tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.
bizim odamızda salı günü gelicek çok heyecanlı di mi ben de bi an önce gelse de yerşeştirsem bitmiş halini bi görsem istiyorum
size ve bebişinize de hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün
Kuzucuğum çok öksürüyoo, sesi kısıldı, genizi dolu, şimdi doktora götürüyorum. Bitkisel çözümler işe yaramadı. Doğuma az var diye heyecan yapıyorum. Bakamazlar kuzuma iki güncük, daha da kötü olur. Benım de bogaz berbat(
Annem dün aramıs, meak etme ben doğumdan sonra 5 gün!!!!!! kalırım diyor. Allllaahhhh razı olsun. 19 Mayısta kcasıyla bozcaada gezileri varmış!!! Allah buyuk, gun olup devran dönecek, onların bize muhtac oldugu gunler de gelecek..
Buarada hasta çocuğunu yuvaya gönderip, diğerlerini umursamayan annelere de sinir oluyorummm!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?