2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ayyy kızlar resmen geceleri uyurken çok zorlanıyorum yaaaa zaten nefes alamıyorum rahat dönemiyorum bi de yatakta eşim olunca iyice sıkılıyorum yaaaa kıyamam üzülüyorum bunu yazarken ama resmen o yokken süper rahat uyuyorum o varken yok ne mümkün uyumak adam resmen yatağı ortalıo uyurken zaten olmuşum bi dünya bi de kenara kıyıya sıkışıcam derken iyice heba oluyorum zaten kalmış hemen hemen 10 günüm acaba söylesem mi bi hafta ayrı yatalım diye ama sonra pişman olur muyum ki o da özünde çok tatlış bi insan sonuçta yatağından rahatından etmek istemem hem o benden istese ayrı yatalım diye çok bozulurdum doğrusu bilemedim :44:

Tıbbi çekince derken cok sukur bir sıkıntım yok. Galiba ben de biraz korkuyorum ve eşimi bahane ediyorum. Bu arada normal doğum istiyorum.

Canim bende normal istiyorum. Çatı muayenesinin nasıl yapılacağını öğrenince ondan biraz istemiyor. Birde doktorumuz erkek. Ben riskleri anlatınca da karari bana bıraktı. Aslında bende biraz tirsiyorum ve eşimi bahane ediyorum galiba. Bu arada senden alıntı yapıp cevap yazamadim hata veriyor.

Haklısıniz canim yaptırım, akşam da yazarim. Inşallah hayal kırıklığı yaşamam. Çünkü normal istiyorum.

TRT 1 de ıyı fikir var muhakkak izleyin kızlar çok yararlı bilgiler veriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çekinecek bişey yok çatı muayenesinde çok müthiş acı veren bişey değil bence en azından örnek olrak dün yediğim kan iğnesi canımı daha çok acıttı erkek diye çekiniyorsan da o doktor sonuçta ve işi zaten bu yani bunda ayıp, günah yok ki bence çekinme ne gerekiyorsa yaptır bi de bak normal doğurmak istiomuşsun ben sezeryan olmasına rağmen yaptırmak zorunda kaldım öyle düşün önemli bişey bu

Merhaba mayıs anneleri nasılsınız bakalım bebişler iyidir umarım..
Ben sürekli uzanıyorum evin içinde dolaşmak bile çok canımı yakıyor asagı çok baskı yapıyor

1 Haftada 170 gr almış oğlum, doktor iyi dedi 35+3 de 2.540 olmuş bana göre az ama doktor iyi diyor, bi sıkıntımız yok çok şükür,
inşallah bu gidişle normal yapıcam doğumu.

1 Haftada 170 gr almış oğlum, doktor iyi dedi 35+3 de 2.540 olmuş bana göre az ama doktor iyi diyor, bi sıkıntımız yok çok şükür,

Canım bu aylarda net kilo çıkmıomuş ki artık dün ben de gittim doktora bi 2.800 dedi, bi 3 dedi sonra da tam olarak artık ölçülmüyor net birşey söylemek imkansız doğumda anlaşılacak dedi yani demem o ki belli olmaz belki de tosunun daha kilolu ki bence şu durumda bile gayet ii kilosu

Hoolleyyyyy :)) Allah başka ayrılık göstermesin inşallah canım, maşallah size

canım adına çok sevindim. iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederiz

oh be sukurler olsun hamd olsun allahi baska bisi yaasatmasin ne sana ne bizlere )) durumuz gelsin ewine bakalim bizim durumuz ne zman gelicek....herseyi yaz bize adim adim ))

Ayy cok sevindim mayis topiginin ilk bebisi hosgeldinn
Allah mutlu ömurler nasip etsin insallah

Bedevi
Canım cok sevindim masallah kızına çabucak toparladı demek...gozunaydin..

canım çok sevindim ...işte bitti gitti herşey kavuşuyosun miniğine , haydi bakalım haftanın başı senle hayırla başlasın inşaAllah... sonrada sırayla gelsin minikler

Çok ama çok sevındım....Bızım guclu-azimli kızımız; aferinnn ona.......Topiğimizin ilk bebişi hoşgeliyor evine, artık Allah hiç ayırmasın, hastalık ve dert yuzu göstermesin annesi:))

Harika bir haber bu. Gözün Aydın canım çok sevindim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözün aydın canım benimm sağlıkla sıhhatle büyüt bebişini benim yerimede kokla ohh misss

Gozunnn aydinn canimm ya valla dun aklima gelmisti daha ne kadar tutacaklar diye. Cok sukur kavusuyosun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..bu zor süreci sizlerin dualarıyla atlattım eminim Allah hepinizden razı olsun zararsız ziyansız hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere...şimdi yine emişmeye gidiyorum öpüyorum hepinizi

1 haftada 170 gr almış oğlum, doktor iyi dedi 35+3 de 2.540 olmuş bana göre az ama doktor iyi diyor, bi sıkıntımız yok çok şükür,

bir haftada 170 gr gerçekten iyi canım benimki 2 aydır 150gr alıyo haftaya orantılarsam bende yarım gitcem bakalım ne kadar almış ama anlaşılan bizim bebişler biraz minyon olacak. Zaten babasıda bende 3.300 civarı doğmuşuz. Bebişlerimizde bize çekecek sanırım Olsun kolay olur doğumuu

emişmek mi,çok tatlısın ya. emişirken arada öpüver kızını bizim yerimize:))

Yok canım nerdee o doğumdan sonra 5 gun kalırım daha uzun kalmam dıyor yanı
Sımdı hayatta gelmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…