Kızlaaarr yaptım yaptım bakın nasıl olmuş. Mavi bulamadım bende yeşil kolonya koydum. Olmamışmı. Ben çok beğendim
Eki Görüntüle 1062631 Eki Görüntüle 1062632 Eki Görüntüle 1062633 Eki Görüntüle 1062634
oh oh oh maşallahçok güzel bir haber ) Allah ayırmasın canım benim
çok geçmiş olsun canım benim, ama korkma çok şükür endişelenecek haftalar geride kaldı, bebişin kocaman olmuş... sağlıkla gelsin inşallah...
Benim de yarın olacak muhtemelen olmazsa gelecek hafta... ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum en kötü ihtimal çok kemikli olma durumu falan anlaşılır, bir riski olsa herkese yapılmazdı, eşin neden istemiyor, tıbbi bir çekinceniz mi var???
Haklısıniz canim yaptırım, akşam da yazarim. Inşallah hayal kırıklığı yaşamam. Çünkü normal istiyorum.valla kimisi doğum başlamadan çatının açılıp açılmıca anlaşılmaz diyomuş sadece doğum öncesi bakıyomuş diye duydum ama bizim geline doktoru yaptı hatta çatın iyi tam bi normal doğum kadınısın demiş çok kolay bi doğum oldu onunki
benim doktorum henüz bişey demedi ama isterse yaptırırım bence sen de mutlaka yaptır ne dicek ben bile merak ettim
Canim bende normal istiyorum. Çatı muayenesinin nasıl yapılacağını öğrenince ondan biraz istemiyor. Birde doktorumuz erkek. Ben riskleri anlatınca da karari bana bıraktı. Aslında bende biraz tirsiyorum ve eşimi bahane ediyorum galiba. Bu arada senden alıntı yapıp cevap yazamadim hata veriyor.
almıştır canım merak etme. bu konuda bende takıntılıyım vallahi hemen suratım düşüveriyo. dr normal desede ben umduğumu bulamayınca üzülüyorum. ama alıyolar çok şükür. gelince yazmayı unutma kilosunu
1 Haftada 170 gr almış oğlum, doktor iyi dedi 35+3 de 2.540 olmuş bana göre az ama doktor iyi diyor, bi sıkıntımız yok çok şükür,
inşallah bu gidişle normal yapıcam doğumu.
Hoolleyyyyy :)) Allah başka ayrılık göstermesin inşallah canım, maşallah size
canım adına çok sevindim. iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederiz
oh be sukurler olsun hamd olsun allahi baska bisi yaasatmasin ne sana ne bizlere)) durumuz gelsin ewine bakalim bizim durumuz ne zman gelicek....herseyi yaz bize adim adim ))
Ayy cok sevindim mayis topiginin ilk bebisi hosgeldinn
Allah mutlu ömurler nasip etsin insallah
Bedevi
Canım cok sevindim masallah kızına çabucak toparladı demek...gozunaydin..
Adıyla yaşasın adı gibi güzel olsun Bahtı da
2007 2011 de okudum ben çok severim izmiti İzmitten geçerken aptal bir gülümseme olur yüzümde...
Ooohhh be sonunda.maşallah hemen fotoğraf isteriz ona göre
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok sevindim ...işte bitti gitti herşey kavuşuyosun miniğine , haydi bakalım haftanın başı senle hayırla başlasın inşaAllah... sonrada sırayla gelsin minikler
Çok ama çok sevındım....Bızım guclu-azimli kızımız; aferinnn ona.......Topiğimizin ilk bebişi hoşgeliyor evine, artık Allah hiç ayırmasın, hastalık ve dert yuzu göstermesin annesi:))
Allah bir daha ayırmasın sizi canım çok sevindim.bol bol sarıl öp kokla minnoşunu artık.. Daha en başından çok çektin .. Bu senin hakkın!! Allah sana ve eşine bağışlasın yavrunu :) güZel haberlerini bekliyoruz artık
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Harika bir haber bu. Gözün Aydın canım çok sevindim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydın canım benimm sağlıkla sıhhatle büyüt bebişinibenim yerimede kokla ohh misss
Gozunnn aydinn canimm ya valla dun aklima gelmisti daha ne kadar tutacaklar diye. Cok sukur kavusuyosun:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben son zamanlarda iyice salıverdim zaten bu saatte kahvaltı yapmaya başladım, eskiden 7.30 dedim mi yerdim yemeğimi meyvemi felan saatli yerdim de Allah bebeğimi korusun valla ama yüreğim kalmadı valla yemek yemeye...
Suyum az canım benim de hatta kızımın boynunda 3 kordon var, hareketlerini çok korkak bir şekilde yapıyor ve huzursuz ekmek yemeye çalışıyorum bolca ve portakal suyunu hergün içmeye çalışıyorum, muz, yumurta ve süt ihmal etmemeye çalışıyorum yarın gideceğim bakalım ne durumda bizim melek :)
Canım kesinlikle mobilyayı hele zamanlı olan bir mobilyayı başkasına yaptırmayacaksın, sen bol bol taciz etmeye bak her gün çemkir ve söylen adama ben olsam öyle yapardım. İnşallah gelir canım en kısa zamanda üzme kendini ne olur gelmese bile strese girme sonradan da olsa halledersin.
Çok güzel olmuşlar canım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
Canım ne çektin şu kocandan yaaaa valla seninkini çuvala koyup dinlene dinlene dövmek istiyorum eğer kusura bakmazsan, benim de eşimle aram kötü olsa emin ol seninkinin attığından farklı bir mesaj atmazdı. Hepsi aynı yani dün akşam bana gelmiş diyor ki; ben sana kötü mü davranıyorum kalbini mi kırıyorum e herhalde dedim eve gelip beni aşağılayıp aşağılayıp, cep telefonundan haber okuyup face'e girip, twitter da takılmaktan başka birşey yapmıyorsun ki dedim. Arada benimle konuşuyorsun onda da zaten ağzından hayırlı bir kelime çıkmıyor ya hakaret ya aşağılama ya da vücudum ile dalga geçme oluyor hiç paylaşımımız kalmadı...
Aman canım iyi bari yazdıklarını ilk okuduğumda beni bir ateş aldı zaten :)
Lütfen doktoruna bir görün ve tahlil yaptır, çok tehlikeli dönemlerdeyiz bebeğinin en hassas olduğu dönem senin vücudundaki herhangi bir enfeksiyon onu çok etkiler...
Yaşasıııııınnnn, Allah size başka ayrılık vermesin inşallah annesi bizi unutma arada foto felan gönder olur mu..
Çok geçmiş olsun umarım zamanını bekler bebiş lütfen sakin ol.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..bu zor süreci sizlerin dualarıyla atlattım eminim Allah hepinizden razı olsun zararsız ziyansız hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere...şimdi yine emişmeye gidiyorum öpüyorum hepinizioh oh oh maşallahçok güzel bir haber ) Allah ayırmasın canım benim
çok geçmiş olsun canım benim, ama korkma çok şükür endişelenecek haftalar geride kaldı, bebişin kocaman olmuş... sağlıkla gelsin inşallah...
Benim de yarın olacak muhtemelen olmazsa gelecek hafta... ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum en kötü ihtimal çok kemikli olma durumu falan anlaşılır, bir riski olsa herkese yapılmazdı, eşin neden istemiyor, tıbbi bir çekinceniz mi var???
1 haftada 170 gr almış oğlum, doktor iyi dedi 35+3 de 2.540 olmuş bana göre az ama doktor iyi diyor, bi sıkıntımız yok çok şükür,
inşallah bu gidişle normal yapıcam doğumu.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..bu zor süreci sizlerin dualarıyla atlattım eminim Allah hepinizden razı olsun zararsız ziyansız hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere...şimdi yine emişmeye gidiyorum öpüyorum hepinizi
çok geçmiş olsun canım kıyamam ben ona.bende çok hastayım oğluma geçmesin diye yaklaşmıyorum iki gündür.annenin gelmesine çok sevindim 5 gün azmış ama en azından toparlanırsın biraz sende.hemde oğluna o bakar gözün arkada kalmaz.
Eki Görüntüle 1063212 Eki Görüntüle 1063211
Bunlarda keselerimiz ve kapı süsümüz kapı süsü bizimkinde sidar yazıcak ama bunun aynısı
Cok guzel cok şık, cok elıt. Gule gule kullanın guzel mutlu gunlerınız olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?