- 4 Nisan 2011
- 1.964
- 1.366
- 373
Aaa çok ayıp yaşlı falan...çitirsin sen :) ben Umuttepe de okudum ama herekeyi çok severim zaten tuzlada oturuyorum keşke Hereke de asistan, hoca falan olsam ne güzel trenle gider gelirdim:))) oyy ben amma yaşlı kalmışım:)))
Biz depremde yıkılan Arslanbey kampüsünde okumuştuk. Sen Hereke'de okumuşsundur herhalde. Ben de İzmit'i çok severim, ben de farklı bir yeri vardır. Son sene asistan olarak okulda kalıp orada yaşamayı bile düşünüyordum ama deprem vs kısmet işte...
Bnde umuttepedeydim :)
Kaç mezunusun branş neydi?
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun yaa beklesin bebis biraz daha sen de dikkat et kendine.Gunaydin canlar.,.Kusura bakmayin gecmise bakamadim alintida yapamadim olanlari anlatm dedim cok yorgunumda..Dun 1:30da randevum vardi bebesim 2.5 kg mis.34+2 bugun uyumlu.Bebegin cok assagida oldugunu soyledi dogumhaneye gonderdi kontrol ettiler Rahim agzinda yumusama varmis.Dogumun ilk evresiymis bu.Yenidoganyogunbakim olan bi hastaneye basvur ded iler.Baska hastanee gittim nstde sancisi coktu.Serum bagladilar 1lt.Yine nstye bagladilar yine sanci.Ben sadece belimde ve karnimda hissediodum bazen assagiya baski yapiodu.Serum baglayip 20 dk aralrla turuncu bi kapsuller icirdiler 3 tans.Yine bagladilar bu sefer sancisi biraz daha indi.gece 1 de eve gonderdiler sanci 3dk ya dustugunde gel dediler.Rahim agzindaki yumusama durmamis sadece acilmayi durdurmuslar..Doktor aslinda seni dogurtturabilirdim cunku bebegin normal bi bebek 34.haftayi bitiren bebekler erken dogum olmuyor ve kuveze konmuyor dedi.Korktugumdan degil sadece 39. Haftasinda sogmasi daha saglikli dedi.Bende tmm dedim simdi yatagimdayim gece 1den beri gozume sadece 1 saat belki uyku girmistir cok kasilikasildikca benide kasio gibi.,.Rabbim tum bebejlere sifa versin ins.
E hadi gözün aydın ben de bitirince atacağım resimleri hersey yarım daha...Günaydın canlar:)
Dün foruma giremedim çünkü minnoşumun odası geldi teyzeleriBirkaç gün havalansın yerleştiricem inşallah herşeyini... Yarın da kontrolümüz var, gülcemalini gösterir inşallah
Hepiniz iyisiniz umarım, geçmişe bakıp geliyoruuuummm
Canim ya Kıyamam minige tam alerjik rahatsızlıklar mevsimindeyiz inşallah iyilesirsiniz.Kuzucuğum çok öksürüyoo, sesi kısıldı, genizi dolu, şimdi doktora götürüyorum. Bitkisel çözümler işe yaramadı. Doğuma az var diye heyecan yapıyorum. Bakamazlar kuzuma iki güncük, daha da kötü olur. Benım de bogaz berbat(
Annem dün aramıs, meak etme ben doğumdan sonra 5 gün!!!!!! kalırım diyor. Allllaahhhh razı olsun. 19 Mayısta kcasıyla bozcaada gezileri varmış!!! Allah buyuk, gun olup devran dönecek, onların bize muhtac oldugu gunler de gelecek..
Buarada hasta çocuğunu yuvaya gönderip, diğerlerini umursamayan annelere de sinir oluyorummm!!!!
Bizde de durum farklı değil eşim yatağın ortasında yatıyor üstüne bir de bana sarılıyor ayakucuna kaçıyorum üstüme çıkıyor bu sefer...her gece kavga kıyamet tuvalete gidip geliyorum yattığım kısıtlı alanı da işgal etmiş oluyor beyim çapraz yatıyor yatakta...ben cemkiriyorum tabi zaten uyku yok dogru duzgun...Ayyy kızlar resmen geceleri uyurken çok zorlanıyorum yaaaa zaten nefes alamıyorum rahat dönemiyorum bi de yatakta eşim olunca iyice sıkılıyorum yaaaa kıyamam üzülüyorum bunu yazarken ama resmen o yokken süper rahat uyuyorum o varken yok ne mümkün uyumak adam resmen yatağı ortalıo uyurken zaten olmuşum bi dünya bi de kenara kıyıya sıkışıcam derken iyice heba oluyorum zaten kalmış hemen hemen 10 günüm acaba söylesem mi bi hafta ayrı yatalım diye ama sonra pişman olur muyum ki o da özünde çok tatlış bi insan sonuçtayatağından rahatından etmek istemem hem o benden istese ayrı yatalım diye çok bozulurdum doğrusu bilemedim :44:
Herkes tarih almaya başlamış yaa ne güzel biz daha nst yüzü görmedik pelvik muayene olmadık doğuma ilgili hiç konuşmadık bile...gerçi dr erken doğum riskin yok dedi 37 de yaparız onları dedi...kısmetse 2 hafta sonra bugün bende bebeğime kavuşacağım
Bayıldım yaa çok güzel aldın mi yaptirdin mi yaptın mi pembis istiyorum ben de boyle süslü püslüEki Görüntüle 1063159 Eki Görüntüle 1063159 kızlar lohusa tacım ve terliğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.