2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Aaa çok ayıp yaşlı falan...çitirsin sen :) ben Umuttepe de okudum ama herekeyi çok severim zaten tuzlada oturuyorum keşke Hereke de asistan, hoca falan olsam ne güzel trenle gider gelirdim
Bnde umuttepedeydim :)

Kaç mezunusun branş neydi?
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun yaa beklesin bebis biraz daha sen de dikkat et kendine.
E hadi gözün aydın ben de bitirince atacağım resimleri hersey yarım daha...
Canim ya Kıyamam minige tam alerjik rahatsızlıklar mevsimindeyiz inşallah iyilesirsiniz.
Bizde de durum farklı değil eşim yatağın ortasında yatıyor üstüne bir de bana sarılıyor ayakucuna kaçıyorum üstüme çıkıyor bu sefer...her gece kavga kıyamet tuvalete gidip geliyorum yattığım kısıtlı alanı da işgal etmiş oluyor beyim çapraz yatıyor yatakta...ben cemkiriyorum tabi zaten uyku yok dogru duzgun...
kısmetse 2 hafta sonra bugün bende bebeğime kavuşacağım
Herkes tarih almaya başlamış yaa ne güzel biz daha nst yüzü görmedik pelvik muayene olmadık doğuma ilgili hiç konuşmadık bile...gerçi dr erken doğum riskin yok dedi 37 de yaparız onları dedi...
Bayıldım yaa çok güzel aldın mi yaptirdin mi yaptın mi pembis istiyorum ben de boyle süslü püslü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba mayıs anneleri nasılsınız bakalım bebişler iyidir umarım..
Ben sürekli uzanıyorum evin içinde dolaşmak bile çok canımı yakıyor asagı çok baskı yapıyor

Canm ayni sorun bendede var ayni haftalardayiz senle.ama erken.degilmidir bu baskilar?gerci benimki zaten kanala dayanmis erken.dogum riskim var yatiyorum bende bolbol annenm geldi o bakiyo sagolsun.herkeste baski var diyince acaba diyorum doktorum beni korkuttumu

Slm kizlar bende mayis annesi olucam insallah 2 bebegimi bekliorum sizinle bazi tecrubelerimi paylasmak istedim
1.dogumdan hemen sonra bebeginizi emzirmeden gogusunuze
Muhakkak sogan surun 20 ay emzirmis biri olarak hic gogus yarasi yasamadim.
2. bebeginizi emzirmeden once 1 nar tanesini patlatip suyunu bebeginize emdirin
Boylece gaz sancisi yasamayacak Allahin izniyle
Su an aklima gelenler bunlar umarim faydalananlar olur hepimize
Simdiden hayirli dogumlar ☺️
damagina hurma surmeyide unutmayin peygamberimizin
Kuvvetli sunnetidir hatirlatmak istedim...

Norvecinkini yeni duyuyorum cok iyimis bende isvecteyim 1 seneden cocugumla kalicam ve calismadigim halde yaklasik 1,5 sene maasa bagliycaklar
Norvecinki kanunlari degistirilmediyse eger daha iyimis.

çocuk parası oluyor galiba dediğiniz almanyadada öyl euygulamalar var sanırım.özellikle değinmek istediğim konu aslında çalışan anneye destek;yani sen yeterki çocugunla kaliteli vakit geçir ben sana maaşını gene vericem diyormuş.çocuk uç yaşına gelince zaten bakımı daha kolay kreşti ana okulu derken buyuyorlar yani dadı yada anane babane gibi gerek kalmıyor.işin tabiii başka başka boyutları sıkıntıları vs muhakkak vardır ...ama bizde oylemi hele ki memur anneler çalışmak zorunda olan anneler doğum öncesi ve doğum sonrası az olan izinler bebekten ayrılmak kim bakacak ;benim gibi bakabilecekmi endişesi!!!bu konuyla ilgili daha önce konuşulmuş hatta bi gerginlik sezmiştimburalarda :) neyse farklı dusunceler tabii olacaktır.

bu aralar nieyse kendimi rahat hissediyorum hareketleri azaldı uyuduğu zamanlar uzadı sanırım.ama aşağıya baskı yok yukaroya baskı yok tam ortada sanki.hissedilir derecede akıntılarım azaldı.sadece gece çok gergin oluyorum yani karnım ..kasılmalar arttı ama sancı yok agrısız yani.sadece yoğut yemek işkence bi gaz sancısıki insana heh şimdi doğuruyorum dedirtior keyifliyim yane kısa sureceğini biliyorum

Geçmiş olsun cnm bu saatten sonra doğsada sıkıntı olmaz inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmis olsun allah saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah

Hepinizden tesekkur ederim desteklerinize canlar.INS.sag Salim kucagimaza alalim hayirlisiyla bebislerimizi.Bugun hic hareket etmedi sancimda hafif var sancim cogalinca gitmeyi dusunuyorum.Zaten en gec 1hafta surer dediler.Hayirlisi ins.

merhaba anneler nasılsınız hazırlıklar tamam mı ? bebişleriniz nasıl? benimki her zamanki gibi.çok uslu geceleri uyutmuyo çok hareketli olduğundan diyen annelere imreniyorum ((

soğanı duymuştum arkadaşım.ama doğum çantama koymadım koysammı ki?nar tanesini ilk defa sizden duyuyorum.
hurmam ve zemzem suyum hazır çantamda

tavsiyelerin için çok sağol arkadaşım....
ben çok çekmiştim malum yaralardan....
soğanı nası sürcez,yani her emzirmeden önce kesim olduğu gibi mi?
sürüp silip sonra mı bebeğe vericez..
çocuk gibi sordum ama :))

soğanı duymuştum arkadaşım.ama doğum çantama koymadım koysammı ki?nar tanesini ilk defa sizden duyuyorum.
hurmam ve zemzem suyum hazır çantamda

Kesinlikle tavsiye ederim tavsiye ettigim herkes
Cok tsk etti firumda da bakabilirsin cok kullanan var

Dün bütün gün depresyonda gibiydim nasılsın desen ağlıycam o derece... gece yatmadan doğumu düşünüp ağladım eşim rahatlatmaya çalıştı... sonra bütün gece rüyamda nontstar niçki doğru yazdımmı emin değilim :) seninle uğraştım doğum hakkında birileri canını sıkmış seni rahatlatmaya çalışıyodum...ondan önceki gecede bestekız aynı şekilde seni görmüştüm rüyamda

Birazdan kontrole gidicem geçmişi okumadım henüz gelince okuycam inş herkes iyidir

Biliyorum suan dogmasindan yana degilsin benim gibi ama bu topikte kiminki doğarsa artık kendini kurtaracagina inaniyorum... sen kendini kasmamaya calis ve wc disinda ayaga kalkma 1 gun bile iceride kalmasi kâr. ..
Çok büyük geçmiş olsun canım

cNm gozunaydin cok sevindim.kizlar bedevi cikmis sanirim.sayfadan bebegi kac haftalikti dogdugunda hatirlyan varmi

29 haftalıktı diye hatırlıyorum 1 kilo civarindaydi duru bebek aynı BDT si benden bir gün önceydi ordan hatırlıyorum

Canım geçmiş olsun seni çk iyi anlıyorum çünkü biz de hasta olduk oğlumla inş hemen atlatırsınız
Senin güçlü bi duruşun var herhalde annen kendi becerir diye mi düşünüyo ben aylar önceden acındırdım kendimi haftaya kız kardeşim sonra öteki kız kardeşim doğuma annem gelecek kaynanam da geri kalmaz herhalde onlar da gelir gör cümbüşü

evet net belli değil +- 280 gr yazıyordu, aman iyi olsunda başka sağlık problemi olmasın yeterki

boyu 48 cm aslında minyon sayılmaz, 3 olsun da yeter bana zaten normal istiyorum çok iri olursa sezeryan falan derler

İlk emzirmeden once sadece 1 kere. Hafif sikarak suyunu cikarin goguslerinize surun
Kurusun silmeyin sonra bebegi emzirin.hemsireler kiziyor biraz ama artik size kalmis kokudan bebek
Almio memeyi filan diebilirler biraz ugrasin alacaktir muhakkak 😊

artık diyetime hiç dikkat edemiyorum şimdi öğlen yemeğinde de çok kaçırdım şeker almış başını gidiyor artık sabrım kalmadı diyet yapmaya.2 hafta sonra izne çıkacağım ama çok yoruluyorum artık.nasıl dayanıcam bilmiyorum.önümüzdeki hafta geçse sonraki izin heyecanından çabuk geçer artık.bugün havada çok kasvetli hiç bişey yapmak istemiyor canım haftanın yorgunluğuda var.bu arada dün bebeğimin beşiği geldi odamızı yerleştireceğim bu hafta sonu.yarın temizlikte var evde kadın gelecek koşturmaca devam yani hafasonuda bende.

kontrolden geldik :)

2 haftada tam 500gr almıs veledim.
boyu aynı 49 cm kalmıs..
2750 gr olmus. suyumuz gayet ıyı :)

bi sürpriz yapmaz haftasıyla uyumlu gelir dedi dr.
83 kg cıktım.. 85 le gelirim artık doğuma dedim, dr daha fazla olur dedı :)))

bilemiyorum.. kendımı yorgun hıssedıyorum ama 1 hafta daha dayanabılırım inşallah.. sonra da dogması ıcın hergun yuruyup hurma yemeyı planlıyorum :)
19unda 37. hafta raporumu almaya gıdıcem :)

nst den nefret edıyorum! bi işe yaradıgı yok sacma sapan yatınca sancı kalmıyokı zaten o kasılmayı ayakta ölçsunler bakalım kac cıkıyor.. sancım yatınca 40 cıkıyor.. zaten 40ta bısey hıssetmıyorumkı.. hele bı ayakta olcsun bakalım.. gorsun halimi..

zaten o yatarak dogurma olayını da hıc anlamıyorum!!! yercekımı sebebıyle bebek ayakta ya da cömelerek daha rahat cıkar.. bence ona gore bı sıstem yapmaları gerekıyor!yatarak ben onu nası ıttırcemkı! ondan sonra "sen ıkınamadın o yuzden sezeryana alcaz" derler...

nıye bu kadar sinir yaptıysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…