2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

2005-2009 - iktisat canım :) sen?

MAŞALLAH TONTİŞE GÖZÜN AYDIN CANIM İYİ BİŞEY ÇIKMAMIŞ. BEBEĞİN KONUMUNDA DEĞİŞİKLİK VARMIYMIŞ ÇIKIŞA ÇOK YAKINDI SANIRIM HALA ÖYLEMİ

isim olarak hatırlamıyorum ama biriniz mantar kapaklı şişe de kolonya yapmıştı. ben şimdi verdiği adreslere girdim beğendim ancak sticker olayına kafam takıldı. mantar şişelere hangi ebatlarda sticker hazırlattın acaba? verdiği adresteki kavanozlar için ve çapı 4 cm, ama mantar şişenin tüm çapı 3cm sanırım.

hangi ebatlarda şişe ve sticker hazırlattın acaba, hatırlıyor musun?

Yok canım nerdee o doğumdan sonra 5 gun kalırım daha uzun kalmam dıyor yanı
Sımdı hayatta gelmezzz
Bosver oylesi daha iyi. Benim annemde dogumda 20 gun kalmisti herseye karisiyolar. Gittikleri zaman zor oluyo ama kafan rahat oluyor en azindan karisan yok kafana gore buyutuyosun bebegini :) bence bana dogumdan sonra kimse gelmesin ben raziyim

Valla gunler yaklasyikca icim bi fena oluo.perdemiz geldii....bugunde duvar steckerin siparisini verdim.hayat coj pahalii..perdeye 400 stickere 100 tl giti.tabi oglum cani saolsun.haftaya besigi aliniyo.onuda begendim.kaldi hastane cantani hszirlamaya.saniim hazirliklarin 36 .haftada tamamen biter.

MAŞALLAH TONTİŞE GÖZÜN AYDIN CANIM İYİ BİŞEY ÇIKMAMIŞ. BEBEĞİN KONUMUNDA DEĞİŞİKLİK VARMIYMIŞ ÇIKIŞA ÇOK YAKINDI SANIRIM HALA ÖYLEMİ

aynen çıkışa çok yakın :) bı degısıklık yok :) ne kadar cok yuruyus ne kadar hurma o kadar cabuk gelen bebek bundan sonra

sağlıklı günlerde kullanır inşallah bebişin.bende perdeyi 600 tl ye yaptırdım malesef çok pahalı bir tanıdık ve ilk fşyatı 750 tl idi :)

Kiz annesi hemsire o hamisin, amnesinin hastanesindeler. Ben de mama verdirmegecegim. 3 gun hicbisey yemese bile bebeye bisey olmuyor 1. Gun nedenbu acele, eskiden en fazla sekerli su verilirdisimdi bildigin mamaya baslandi. Hakkimizda hayirlisi.

Aynen bende hep kalkıyorum canım en son saat 8 de uyanıyorum açlıktan ölmüş vaziyette :)eşim rahatsız etmiyor beni ben kendim rahatsızım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende nefes alamıyorum diyorum sürekli böyle olsak ne yaparız...ateş basıyor çok kötü oluyorum hemen kendimi duşa atıyorum...tez zamanda toparlanırız inşallah

Canım doğum konusunda en çok bizim canımız sıkılıyor oyüzdendir :) hayır olsun canım.

Ayyy hepinize çok teşekkür ederim

Cok begendim..kolonya şişelerini nereden aldın canım? Yada bana bi internet sitesi verebilecek olan var mı?

Kolonya şişelerini akgünzüccaciye . Com dan aldım cnm. Benim bulunduğum şehirde yok böyle şeyler..

Süper olmuş annesi, oğlusun yasadı:))))

Olmuş bence çokta güzel :)

harika olmuş ben çok beğendim ellerine sağlık

çoooook güzel olmuş bayıldım ben de minik kavanozlar aldım içine badem şekeri koyucam pembe olanlardan bitince atarım resmini

Benim onlardan da aklıma geldi de kavanoz kavanoz komik olur dedim. Şekerlemeleri hazır alıcam.resimlerini bekliyorum mutlaka..

çok çok bğendim,bayıldım hatta. malzemeleri nerden aldıgını yazabilir misin sana zahmet,özellikle o papyonuuuu:))

Canım şişeler akgünzüccaciye den papyonu şu ip hobi malzemeleri satan yerlerde var o tarzbiyerden. Stickeride netten yapıp matbaada bastırdım..

Canım benim şişelerim 25 cl stickerlerde çapı 2,5 cm ebadında ama bana küçük geldi biraz. Sanki 3 cm olsaymış daha iyiymiş. Stickeri zazzle. Com baby sticker yaz oradan kendi beğendiğini yap isim yazılıyor içlerine. Sonra bi matbaada bastır. Ben öyle yaptım..

Son düzenleme:

Bende artık iyice savsakladım diyeti canım hep yasak şeyler yiyorum Bu ara düşün kola bile içiyorum canım istiyor diye. Allah yardımcımız olsun. Diyet niyet yapamıyoruz sona geldikçe. Ben şekerlerime bile düzenli bakmıyorum 2 haftadır unutuyorum.

2007-2011 edebiyat benim de bi de yavuz selim de kaldım de de o günleri yad edelim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok ben eve cıkmıstım calısıyordum aksamları garsonluk yaptım.. hem evın kırası hem harclık cıkıyodu
zordu be.. kimseye müdanaam yoktu (hala da yoktur..) ama yine de ne gerek varmışkı dıyorum sımdı .. yaşasaymısım doya doya hayatımı... şimdi hiçbişeye vaktım yok..gel işte çalış git evde çalış.. bir de kaşınıp cocuk yaptık.. neyın kafasını yasıyorsam artık ..

aynen çıkışa çok yakın :) bı degısıklık yok :) ne kadar cok yuruyus ne kadar hurma o kadar cabuk gelen bebek bundan sonra

Canm cikisa yakin derken kanaldami demek.istiyorsun? Ya gecenlerde kontrolum vardi doktor oo kafasi gorunuyo neredeyse cok asagida dedi kanal falan lafi gecti gibi eminde degilim o an okadar uzuldumki cok umutsuz konustu doktor tam anlayaamdim kanaldami dedi yoksa yakinmi dediesimde yanimdaydi oysaki o da dikkat etmemis .kanalda olsa ben.hissedermiyim.burdaki arkadaslrin.dedigigibi asagi cok baski var ama herkes ole diyo kanalda olsa farkli ne olurdu caba

Hadrake arkadasım o terlikleri yapılmış aldım ben isteğe göresüslüyorlar ister kendın alıp terliğe tutduruyorsun istersen terlikle beraber alıyorsun ben tam takım aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…