Aaa çok ayıp yaşlı falan...çitirsin sen :) ben Umuttepe de okudum ama herekeyi çok severim zaten tuzlada oturuyorum keşke Hereke de asistan, hoca falan olsam ne güzel trenle gider gelirdim
Geçmiş olsun yaa beklesin bebis biraz daha sen de dikkat et kendine.
E hadi gözün aydın ben de bitirince atacağım resimleri hersey yarım daha...
Canim ya Kıyamam minige tam alerjik rahatsızlıklar mevsimindeyiz inşallah iyilesirsiniz.
Bizde de durum farklı değil eşim yatağın ortasında yatıyor üstüne bir de bana sarılıyor ayakucuna kaçıyorum üstüme çıkıyor bu sefer...her gece kavga kıyamet tuvalete gidip geliyorum yattığım kısıtlı alanı da işgal etmiş oluyor beyim çapraz yatıyor yatakta...ben cemkiriyorum tabi zaten uyku yok dogru duzgun...
Herkes tarih almaya başlamış yaa ne güzel biz daha nst yüzü görmedik pelvik muayene olmadık doğuma ilgili hiç konuşmadık bile...gerçi dr erken doğum riskin yok dedi 37 de yaparız onları dedi...
Bayıldım yaa çok güzel aldın mi yaptirdin mi yaptın mi pembis istiyorum ben de boyle süslü püslü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kontrolden geldik :)
2 haftada tam 500gr almıs veledim.
boyu aynı 49 cm kalmıs..
2750 gr olmus. suyumuz gayet ıyı :)
bi sürpriz yapmaz haftasıyla uyumlu gelir dedi dr.
83 kg cıktım.. 85 le gelirim artık doğuma dedim, dr daha fazla olur dedı :)))
bilemiyorum.. kendımı yorgun hıssedıyorum ama 1 hafta daha dayanabılırım inşallah.. sonra da dogması ıcın hergun yuruyup hurma yemeyı planlıyorum :)
19unda 37. hafta raporumu almaya gıdıcem :)
nst den nefret edıyorum! bi işe yaradıgı yok sacma sapan yatınca sancı kalmıyokı zaten o kasılmayı ayakta ölçsunler bakalım kac cıkıyor.. sancım yatınca 40 cıkıyor.. zaten 40ta bısey hıssetmıyorumkı.. hele bı ayakta olcsun bakalım.. gorsun halimi..
zaten o yatarak dogurma olayını da hıc anlamıyorum!!! yercekımı sebebıyle bebek ayakta ya da cömelerek daha rahat cıkar.. bence ona gore bı sıstem yapmaları gerekıyor!yatarak ben onu nası ıttırcemkı! ondan sonra "sen ıkınamadın o yuzden sezeryana alcaz" derler...
nıye bu kadar sinir yaptıysam
cNm gozunaydin cok sevindim.kizlar bedevi cikmis sanirim.sayfadan bebegi kac haftalikti dogdugunda hatirlyan varmi
2005-2009 - iktisat canım :) sen?
Bosver oylesi daha iyi. Benim annemde dogumda 20 gun kalmisti herseye karisiyolar. Gittikleri zaman zor oluyo ama kafan rahat oluyor en azindan karisan yok kafana gore buyutuyosun bebegini :) bence bana dogumdan sonra kimse gelmesin ben raziyimYok canım nerdee o doğumdan sonra 5 gun kalırım daha uzun kalmam dıyor yanı
Sımdı hayatta gelmezzz
MAŞALLAH TONTİŞEGÖZÜN AYDIN CANIM İYİ BİŞEY ÇIKMAMIŞ. BEBEĞİN KONUMUNDA DEĞİŞİKLİK VARMIYMIŞ ÇIKIŞA ÇOK YAKINDI SANIRIM HALA ÖYLEMİ
Valla gunler yaklasyikca icim bi fena oluo.perdemiz geldii....bugunde duvar steckerin siparisini verdim.hayat coj pahalii..perdeye 400 stickere 100 tl giti.tabi oglum cani saolsun.haftaya besigi aliniyo.onuda begendim.kaldi hastane cantani hszirlamaya.saniim hazirliklarin 36 .haftada tamamen biter.
nisan annelerine bakindim bir sayfa okudum ciktim.....keyfim ii ce kacti sutu gelmiomus hala emzirtiolarmis mama werdirmiomus hemsire kuzuma bisi olcak die korkuom ama war bi bildikleri dio...yazik kiza sanirim bilgisi yok yada agzi dili baglanio insanin allah yardimcisi olsun.....ben o hemsireyi gebertirim sanane yaaa denerim denerim gelmiosa ölsun mu bu cocuk sarilik mi olsun pes yani gerekirse gizli werim yada ona ne yaaa hastaneyi bile terk edebilrim asabaimi bozmasinlar benim
BU ARADA SEZARYEN OLMUS biride korkutugm gibi olmadi hic bisi 3.gun kendim baktim dio)
Ayyy kızlar resmen geceleri uyurken çok zorlanıyorum yaaaa zaten nefes alamıyorum rahat dönemiyorum bi de yatakta eşim olunca iyice sıkılıyorum yaaaa kıyamam üzülüyorum bunu yazarken ama resmen o yokken süper rahat uyuyorum o varken yok ne mümkün uyumak adam resmen yatağı ortalıo uyurken zaten olmuşum bi dünya bi de kenara kıyıya sıkışıcam derken iyice heba oluyorum zaten kalmış hemen hemen 10 günüm acaba söylesem mi bi hafta ayrı yatalım diye ama sonra pişman olur muyum ki o da özünde çok tatlış bi insan sonuçtayatağından rahatından etmek istemem hem o benden istese ayrı yatalım diye çok bozulurdum doğrusu bilemedim :44:
Eki Görüntüle 1063212 Eki Görüntüle 1063211
Bunlarda keselerimiz ve kapı süsümüz kapı süsü bizimkinde sidar yazıcak ama bunun aynısı
Aynen bende hep kalkıyorum canım en son saat 8 de uyanıyorum açlıktan ölmüş vaziyette :)eşim rahatsız etmiyor beni ben kendim rahatsızım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün bütün gün depresyonda gibiydim nasılsın desen ağlıycam o derece... gece yatmadan doğumu düşünüp ağladım eşim rahatlatmaya çalıştı... sonra bütün gece rüyamda nontstar niçki doğru yazdımmı emin değilim :) seninle uğraştım doğum hakkında birileri canını sıkmış seni rahatlatmaya çalışıyodum...ondan önceki gecede bestekız aynı şekilde seni görmüştüm rüyamda
Cok begendim..kolonya şişelerini nereden aldın canım? Yada bana bi internet sitesi verebilecek olan var mı?
Süper olmuş annesi, oğlusun yasadı:))))
Olmuş bence çokta güzel :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
harika olmuş ben çok beğendim ellerine sağlık
çoooook güzel olmuş bayıldım ben de minik kavanozlar aldım içine badem şekeri koyucam pembe olanlardan bitince atarım resmini
çok çok bğendim,bayıldım hatta. malzemeleri nerden aldıgını yazabilir misin sana zahmet,özellikle o papyonuuuu:))
isim olarak hatırlamıyorum ama biriniz mantar kapaklı şişe de kolonya yapmıştı. ben şimdi verdiği adreslere girdim beğendim ancak sticker olayına kafam takıldı. mantar şişelere hangi ebatlarda sticker hazırlattın acaba? verdiği adresteki kavanozlar için ve çapı 4 cm, ama mantar şişenin tüm çapı 3cm sanırım.
hangi ebatlarda şişe ve sticker hazırlattın acaba, hatırlıyor musun?
artık diyetime hiç dikkat edemiyorum şimdi öğlen yemeğinde de çok kaçırdım şeker almış başını gidiyor artık sabrım kalmadı diyet yapmaya.2 hafta sonra izne çıkacağım ama çok yoruluyorum artık.nasıl dayanıcam bilmiyorum.önümüzdeki hafta geçse sonraki izin heyecanından çabuk geçer artık.bugün havada çok kasvetli hiç bişey yapmak istemiyor canım haftanın yorgunluğuda var.bu arada dün bebeğimin beşiği geldi odamızı yerleştireceğim bu hafta sonu.yarın temizlikte var evde kadın gelecek koşturmaca devam yani hafasonuda bende.
2007-2011 edebiyat benim de bi de yavuz selim de kaldım de de o günleri yad edelim :)
aynen çıkışa çok yakın :) bı degısıklık yok :) ne kadar cok yuruyus ne kadar hurma o kadar cabuk gelen bebek bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?