Bende artık iyice savsakladım diyeti canım hep yasak şeyler yiyorum Bu ara düşün kola bile içiyorum canım istiyor diye. Allah yardımcımız olsun. Diyet niyet yapamıyoruz sona geldikçe. Ben şekerlerime bile düzenli bakmıyorum 2 haftadırunutuyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
artık diyetime hiç dikkat edemiyorum şimdi öğlen yemeğinde de çok kaçırdım şeker almış başını gidiyor artık sabrım kalmadı diyet yapmaya.2 hafta sonra izne çıkacağım ama çok yoruluyorum artık.nasıl dayanıcam bilmiyorum.önümüzdeki hafta geçse sonraki izin heyecanından çabuk geçer artık.bugün havada çok kasvetli hiç bişey yapmak istemiyor canım haftanın yorgunluğuda var.bu arada dün bebeğimin beşiği geldi odamızı yerleştireceğim bu hafta sonu.yarın temizlikte var evde kadın gelecek koşturmaca devam yani hafasonuda bende.
Canm ayni sorun bendede var ayni haftalardayiz senle.ama erken.degilmidir bu baskilar?gerci benimki zaten kanala dayanmis erken.dogum riskim var yatiyorum bende bolbol annenm geldi o bakiyo sagolsun.herkeste baski var diyince acaba diyorum doktorum beni korkuttumu
Canım benım kanamam yok fakat nst de de sancım cıkıyor dr îlac verdi erken dedi doğum için sürekli annem geliyor yanıma sağolsun.dr verdiği ilaç bana çarpıntı ve alerjı yaptı ilacı kesdi dr um sürekli kontroldeyım bu sekılde 38. Haftaya gitmeye çalışıcaz bir aksilik olmazsa tabi...
Sanada çok geçmiş olsun bu son haftaları bu sekilde geçircez çok dıkkat et kendine...
Canm cikisa yakin derken kanaldami demek.istiyorsun? Ya gecenlerde kontrolum vardi doktor oo kafasi gorunuyo neredeyse cok asagida dedi kanal falan lafi gecti gibi eminde degilim o an okadar uzuldumki cok umutsuz konustu doktor tam anlayaamdim kanaldami dedi yoksa yakinmi dediesimde yanimdaydi oysaki o da dikkat etmemis .kanalda olsa ben.hissedermiyim.burdaki arkadaslrin.dedigigibi asagi cok baski var ama herkes ole diyo kanalda olsa farkli ne olurdu caba
canım kanalda olsa hıssedersın oyle degıl.. yanı kanala gırmeye heveslı bır bebek .. azıcık daha ayakta kalsam cıkacak Allah tan oturarak çalışıyorum.. sen uzme kendını.. bugun hastanede bı kızla karsılastım 38. haftasındaymıs.. dr 33.haftada ızne cıkarmıs tehlıke gordugu ıcın.. kızcagız 38ı devırmıs.. :) yanı anlayacagın hıc bellı olmuyor.. sen gonlunu ferah tut bebısın saglıkla sıhhatle dogsun ınsallah :)
Üst dişlerim dişetlerim sızlıyo kızlar kalsiyumsuzluktan mı acaba
Ayy bana da çok zor geliyor artık
Ama mümkün olduğunca bozmuyorum, sadece akşamları arasıra bir kaç lokmalaık kaçamaklar yapıyorum2 bucuk aydır saatle beslenmekten istediğimi yiyememekten parmaklarımı delip durmaktan çok canım sıkılıyor artık. bir de ben insilün kullanmayacağım diye her sabah kahvaltıdan sonra en az 40 dk yürüyüşe çıkıyorum mecbur, yürüyüş yapmadan düşmüyor şekerim. Yürüyüşten de çok yorulmaya başladım. Sağlıkla bi alsak bebişlerimizi artık kucaklarımıza.
Ben doğumdan çıkınca odada beni kocaman bi pasta beklemesini umuyorum :)
Destekleriniz icin cok tesekkur ederim Annisler benim suyum geldi galiba ilk dogumum bilmiom heyecandanda hissetmis olabilirim en kotusude sanci olmamasi bebisde cikio ama benim sancim yok bi kontrole gidioz kanuniye.Dua edin bize.Gelismelerden haberdar edrim sizi ins.
Destekleriniz icin cok tesekkur ederim Annisler benim suyum geldi galiba ilk dogumum bilmiom heyecandanda hissetmis olabilirim en kotusude sanci olmamasi bebisde cikio ama benim sancim yok bi kontrole gidioz kanuniye.Dua edin bize.Gelismelerden haberdar edrim sizi ins.[/QUhadi bakalım hayırlısı rabbim yardımcınız olsun.
bende bide kanama var surekli fırcalamk ve gargara yapmak iyi geliyor gece bazen usenip fırçalamadan yatıyorum sabah kaktığımda dişlerimin arasında kan tortusu oluyor.ne yaptımsa geciremedim.ıykk
Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi olsun saglikla gelsin bebegin insallahDestekleriniz icin cok tesekkur ederim Annisler benim suyum geldi galiba ilk dogumum bilmiom heyecandanda hissetmis olabilirim en kotusude sanci olmamasi bebisde cikio ama benim sancim yok bi kontrole gidioz kanuniye.Dua edin bize.Gelismelerden haberdar edrim sizi ins.
inş. sizde tamamlarsınız haftanızı....kanala yakınlığını usg ilemi ölçtu arkadaşım yoksa alttan usg ilemi.bana ilk 32.haftada doğum yapacağım doktorum alltan muayene ettiğinde rahim boyunu 2.7 mm olçmuşbunu tehlike işareti olarak görmuş ve pregestoruna başlatmış ciğer iğnesi filan yaptırmıştı.sonraki hafta kontrol amaçlı gittiğim ve tecrubesine guvendiğim bi doktorumdaha var ona bahsettim ...2.7 iyi 2.5 daha tehlikelibuluruz ayrıca bu haftalarda artık bu çok normal hiç endişelenme ama ilaçına devam et demişti.34 .haftadaki konrtolumde ise dğum ypacağım doktorum ilaca gerek yok artık bebek daha kanala oturmamış rahat ol dedi.oda normal karşıladı ve alttan muayeneye bile gerek görmedi.şimdi şukur 35 i bile gorduk ..geriside gelir inş. hepimiz için...bazen diyorum zaten olması gereken bişeyi ifade karışıklığı ile bizmi yanlış anlıyoruz telaş yapıyoruz anlamıyorumki.
çok sey bılmek her zaman sorun yaratır canım.. :)
gereksız bıton bılgı veren dr da cok hıc bılgı vermeyen dr da cok.. bı ortası yok.. kımısı konusmadı dıye ılgılenmedı derız kımısı olasılıkları soyledı dıye kendı kendımızı yerız :) bıze yaranılmaz.. benım de 3 cm rahım boyum var.. erken doguma cok yatkın demıstı dr.. ama gayet ıyı duruyor suan :) bakalım kısmet .. cokta dusunmemek lazım aslında :)
Kızlaaarr yaptım yaptım bakın nasıl olmuş. Mavi bulamadım bende yeşil kolonya koydum. Olmamışmı. Ben çok beğendim
Eki Görüntüle 1062631 Eki Görüntüle 1062632 Eki Görüntüle 1062633 Eki Görüntüle 1062634
Iyigeceler kızlarrrrPazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza
geçmiş olsun canımGunaydin canlar.,.Kusura bakmayin gecmise bakamadim alintida yapamadim olanlari anlatm dedim cok yorgunumda..Dun 1:30da randevum vardi bebesim 2.5 kg mis.34+2 bugun uyumlu.Bebegin cok assagida oldugunu soyledi dogumhaneye gonderdi kontrol ettiler Rahim agzinda yumusama varmis.Dogumun ilk evresiymis bu.Yenidoganyogunbakim olan bi hastaneye basvur ded iler.Baska hastanee gittim nstde sancisi coktu.Serum bagladilar 1lt.Yine nstye bagladilar yine sanci.Ben sadece belimde ve karnimda hissediodum bazen assagiya baski yapiodu.Serum baglayip 20 dk aralrla turuncu bi kapsuller icirdiler 3 tans.Yine bagladilar bu sefer sancisi biraz daha indi.gece 1 de eve gonderdiler sanci 3dk ya dustugunde gel dediler.Rahim agzindaki yumusama durmamis sadece acilmayi durdurmuslar..Doktor aslinda seni dogurtturabilirdim cunku bebegin normal bi bebek 34.haftayi bitiren bebekler erken dogum olmuyor ve kuveze konmuyor dedi.Korktugumdan degil sadece 39. Haftasinda sogmasi daha saglikli dedi.Bende tmm dedim simdi yatagimdayim gece 1den beri gozume sadece 1 saat belki uyku girmistir cok kasilikasildikca benide kasio gibi.,.Rabbim tum bebejlere sifa versin ins.
Kuzucuğum çok öksürüyoo, sesi kısıldı, genizi dolu, şimdi doktora götürüyorum. Bitkisel çözümler işe yaramadı. Doğuma az var diye heyecan yapıyorum. Bakamazlar kuzuma iki güncük, daha da kötü olur. Benım de bogaz berbat(
Annem dün aramıs, meak etme ben doğumdan sonra 5 gün!!!!!! kalırım diyor. Allllaahhhh razı olsun. 19 Mayısta kcasıyla bozcaada gezileri varmış!!! Allah buyuk, gun olup devran dönecek, onların bize muhtac oldugu gunler de gelecek..
Buarada hasta çocuğunu yuvaya gönderip, diğerlerini umursamayan annelere de sinir oluyorummm!!!!
kısmetse 2 hafta sonra bugün bende bebeğime kavuşacağım
Eki Görüntüle 1063212 Eki Görüntüle 1063211
Bunlarda keselerimiz ve kapı süsümüz kapı süsü bizimkinde sidar yazıcak ama bunun aynısı
Allah yardım etsin canımDestekleriniz icin cok tesekkur ederim Annisler benim suyum geldi galiba ilk dogumum bilmiom heyecandanda hissetmis olabilirim en kotusude sanci olmamasi bebisde cikio ama benim sancim yok bi kontrole gidioz kanuniye.Dua edin bize.Gelismelerden haberdar edrim sizi ins.
aynen canım bende listeme bir tepsi baklava bile koydum düşün yani o kadar
haber ver bizede.allah yardımcın olsun canım.
isim olarak hatırlamıyorum ama biriniz mantar kapaklı şişe de kolonya yapmıştı. ben şimdi verdiği adreslere girdim beğendim ancak sticker olayına kafam takıldı. mantar şişelere hangi ebatlarda sticker hazırlattın acaba? verdiği adresteki kavanozlar için ve çapı 4 cm, ama mantar şişenin tüm çapı 3cm sanırım.hangi ebatlarda şişe ve sticker hazırlattın acaba, hatırlıyor musun?
Bosver oylesi daha iyi. Benim annemde dogumda 20 gun kalmisti herseye karisiyolar. Gittikleri zaman zor oluyo ama kafan rahat oluyor en azindan karisan yok kafana gore buyutuyosun bebegini :) bence bana dogumdan sonra kimse gelmesin ben raziyim
2005-2009 o kadar da değilim sanki:))
çok güzel olmuş canım
ne güzel habereve gelir gelmez resim bekliyoruz
geçmiş olsun canım
paşana çok geçmiş olsun annenide takma artık boşver o kendi halinde anlaşılan
Allah kolay doğum nasip etsin canım
çok güzel olmuşlar
Allah yardım etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?