2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ayy bana da çok zor geliyor artık
Ama mümkün olduğunca bozmuyorum, sadece akşamları arasıra bir kaç lokmalaık kaçamaklar yapıyorum 2 bucuk aydır saatle beslenmekten istediğimi yiyememekten parmaklarımı delip durmaktan çok canım sıkılıyor artık. bir de ben insilün kullanmayacağım diye her sabah kahvaltıdan sonra en az 40 dk yürüyüşe çıkıyorum mecbur, yürüyüş yapmadan düşmüyor şekerim. Yürüyüşten de çok yorulmaya başladım. Sağlıkla bi alsak bebişlerimizi artık kucaklarımıza.
Ben doğumdan çıkınca odada beni kocaman bi pasta beklemesini umuyorum :)

Canım benım kanamam yok fakat nst de de sancım cıkıyor dr îlac verdi erken dedi doğum için sürekli annem geliyor yanıma sağolsun.dr verdiği ilaç bana çarpıntı ve alerjı yaptı ilacı kesdi dr um sürekli kontroldeyım bu sekılde 38. Haftaya gitmeye çalışıcaz bir aksilik olmazsa tabi...
Sanada çok geçmiş olsun bu son haftaları bu sekilde geçircez çok dıkkat et kendine...

Canm bend egecenlerde nst ye girdim cok kasilmalarim vardi ama dr sorun yok dedi prepar diye ilac verdi yarimsar uc.kes onu aliyorum oda bana carpinti yapiyor ama kullaniyorum ite kalka.37 gorirsek.ii olur dedi.kontrolu bir ay sonraya ama nst her hafta istedi.kafami karistiran burdan bi arkadas bazi nstler sadece kalp atisi olcer sanci olculmeyen nst lerde var dedi kafam karisti.haftaya ilk isim sancida olcuyimu bu nst olacak.ins vakitlice dogururuz

Destekleriniz icin cok tesekkur ederim Annisler benim suyum geldi galiba ilk dogumum bilmiom heyecandanda hissetmis olabilirim en kotusude sanci olmamasi bebisde cikio ama benim sancim yok bi kontrole gidioz kanuniye.Dua edin bize.Gelismelerden haberdar edrim sizi ins.

canım kanalda olsa hıssedersın oyle degıl.. yanı kanala gırmeye heveslı bır bebek .. azıcık daha ayakta kalsam cıkacak Allah tan oturarak çalışıyorum.. sen uzme kendını.. bugun hastanede bı kızla karsılastım 38. haftasındaymıs.. dr 33.haftada ızne cıkarmıs tehlıke gordugu ıcın.. kızcagız 38ı devırmıs.. :) yanı anlayacagın hıc bellı olmuyor.. sen gonlunu ferah tut bebısın saglıkla sıhhatle dogsun ınsallah :)

inş. sizde tamamlarsınız haftanızı....kanala yakınlığını usg ilemi ölçtu arkadaşım yoksa alttan usg ilemi.bana ilk 32.haftada doğum yapacağım doktorum alltan muayene ettiğinde rahim boyunu 2.7 mm olçmuşbunu tehlike işareti olarak görmuş ve pregestoruna başlatmış ciğer iğnesi filan yaptırmıştı.sonraki hafta kontrol amaçlı gittiğim ve tecrubesine guvendiğim bi doktorumdaha var ona bahsettim ...2.7 iyi 2.5 daha tehlikelibuluruz ayrıca bu haftalarda artık bu çok normal hiç endişelenme ama ilaçına devam et demişti.34 .haftadaki konrtolumde ise dğum ypacağım doktorum ilaca gerek yok artık bebek daha kanala oturmamış rahat ol dedi.oda normal karşıladı ve alttan muayeneye bile gerek görmedi.şimdi şukur 35 i bile gorduk ..geriside gelir inş. hepimiz için...bazen diyorum zaten olması gereken bişeyi ifade karışıklığı ile bizmi yanlış anlıyoruz telaş yapıyoruz anlamıyorumki.

Üst dişlerim dişetlerim sızlıyo kızlar kalsiyumsuzluktan mı acaba

bende bide kanama var surekli fırcalamk ve gargara yapmak iyi geliyor gece bazen usenip fırçalamadan yatıyorum sabah kaktığımda dişlerimin arasında kan tortusu oluyor.ne yaptımsa geciremedim.ıykk

aynen canım bende listeme bir tepsi baklava bile koydum düşün yani o kadar

haber ver bizede.allah yardımcın olsun canım.

bende bide kanama var surekli fırcalamk ve gargara yapmak iyi geliyor gece bazen usenip fırçalamadan yatıyorum sabah kaktığımda dişlerimin arasında kan tortusu oluyor.ne yaptımsa geciremedim.ıykk

Ne zamandır var arkadaşım bi doktora danışsaydın korkutuc bu diş işleri de benim ilk çocuğumu emzirirken 2 azı dişimi çektirdim biri 20likti bu gidişle diş kalmayacak

Çatlakların sebebi belli oldu sonunda..bebegim hizli buyumus son 2 haftada hem de cok hizli :) 33+5 de maşallah maşallah 3 kilo 50 cm dedi doktorumuz :) bizim tosbik icerde body calisiyo sanirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi olsun saglikla gelsin bebegin insallah

çok sey bılmek her zaman sorun yaratır canım.. :)
gereksız bıton bılgı veren dr da cok hıc bılgı vermeyen dr da cok.. bı ortası yok.. kımısı konusmadı dıye ılgılenmedı derız kımısı olasılıkları soyledı dıye kendı kendımızı yerız :) bıze yaranılmaz.. benım de 3 cm rahım boyum var.. erken doguma cok yatkın demıstı dr.. ama gayet ıyı duruyor suan :) bakalım kısmet .. cokta dusunmemek lazım aslında :)

haklısınız...

çok güzel olmuş canım

Iyigeceler kızlarrrr Pazartesi sabah duru eve geliyor nihayet biz kavuşuyoruz darısı başınıza

ne güzel haber eve gelir gelmez resim bekliyoruz

geçmiş olsun canım

paşana çok geçmiş olsun annenide takma artık boşver o kendi halinde anlaşılan

kısmetse 2 hafta sonra bugün bende bebeğime kavuşacağım

Allah kolay doğum nasip etsin canım

Eki Görüntüle 1063212 Eki Görüntüle 1063211
Bunlarda keselerimiz ve kapı süsümüz kapı süsü bizimkinde sidar yazıcak ama bunun aynısı

çok güzel olmuşlar

Allah yardım etsin canım

merhaba sevgili mayıs anneleri,kontrrolümüz vardı bugün 33+6'dayız daha önce de bahsetmiştim bebegimiz önde gidiyordu bugunki ölcümleri 36+6 ile uyumlu,kilomuz 3066 gr.boyumuz da 50 cm..seker problemimiz yok cok sukur ama amniyo sıvısı fazla göründü ilk defa..erken dogum habercisiymis bu durum oyle dedi doktorumuz korkmuyor da degilim acıkcası..rabbim saglıklı dogumlar nasip etsin hepimize insallah..

kontrolümüzü olduk geldik ancak geçmişi bitirebildim bu gün bildiğin uçmuş sayfalar
34+3 olduk bugün geçen haftaki ölçümden daha küçük çıktı kilosu falan geçen cuma 2,400 ken bugün 2,100 çıktı dr bazen makine bir önceki gebenin ölçümlerini baz alıyo ondan olabilir dedi ama haftaya gelirken önceki ultrason kağıdını mutlaka getir dedi...
doğumuda haftaya konuşucakmışız..
ben dayanamadım danışmaya fiyat sordum tabi normal doğum 300 dedi epidural olursa bir 300 daha ekleniyomuş eşim epidurale ne gerek var dedi moralim bozuldu ben normal doğurmak istemiyorum yaaaaa
bu arada be nst deyken biri doğum yaptı bebeğin ağlamasını falan duymak o kadar iyi geldiki ama kadının bağırışlarıda korkutmadı değil tabi:18: oğlumda iki dakka rahat durmadı kalp atışını zor duyduk tam 45 dakika nst de kaldım

aynen canım bende listeme bir tepsi baklava bile koydum düşün yani o kadar

haber ver bizede.allah yardımcın olsun canım.

aynen canım yaa bende eşime takılıyom çiçeğe böceğe gerek yok bi tepsi baklava bide yaşpasta getir yeter dedimm
bu ğünleri canımızın istediklerini yiyemeden geçirmek gerçekten çok zorrr ooooofffff

Merhaba canım, ben henuz yapmadım ama yapıyorum. Bıtıren arkadasımız var cok ta guzel olmustu, o sana daha guzel bılgı verır ama ben 50 cc lik şişeler aldım. Ölçtüm ve bugun sticker siparişini dikdörtgenin uzun kenarı 6 cm. Kısa kenarı 3.5 cm olarak .vereceğim..
Sticker baskı merkezi sitesinde bir sürü yuvarlak kavanoz kapakları için sticker örnekleri var. Birini seçip, üzerine yazılacak yazıyı belirleyip, şeklini ve ebatlarını da istediğin gibi söyleyebilirsin.
Pembe renkli kolonya da eyup sabrı tuncer de buyuk boy var. Mavısını arastırmak lazım daha zor bulunuyor.

Bosver oylesi daha iyi. Benim annemde dogumda 20 gun kalmisti herseye karisiyolar. Gittikleri zaman zor oluyo ama kafan rahat oluyor en azindan karisan yok kafana gore buyutuyosun bebegini :) bence bana dogumdan sonra kimse gelmesin ben raziyim

Ah yok canım öyle deme ınan ıhtıyacım var. Kucuk oglum var daha bılıyorsun. Yuvaya gıdıyor sabahları. Esım de cok calısıyor. Evın duzenını eskısı gıbı surdurebılmem ıcın bır sure destek almam lazım. Allah'tan yenı yardımcım cok cok tatlı ıyı bır kadın:)))) gozunun ıcıne bakıyorum valla.

2005-2009 o kadar da değilim sanki :))

Ben 99 mezunuyum dusunn:))) ıktısat ben de.

Sağolsun o hep oyle. Kayınvelıdeme karsı fılan cekınıyorum o yuzden. Anne sonucta, kızı doguruyor ama onun umrunda olmayabılıyor. Bozcaada gezımız var dıyor yaaa... Evlenırken de 2-3 benımle kalır mısın, gelın evındentek cıkmak ıstemıyorum annecım demıstı de, hayatımı sızeheba edemem?!?!?? demıs benı aglatmıstı gnlerce......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…