2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar az önce kanlı sümüksü bir akıntım oldu işteyim eşim geliyor beni almaya belim ağrıyor

Kiz annesi hemsire o hamisin, amnesinin hastanesindeler. Ben de mama verdirmegecegim. 3 gun hicbisey yemese bile bebeye bisey olmuyor 1. Gun nedenbu acele, eskiden en fazla sekerli su verilirdisimdi bildigin mamaya baslandi. Hakkimizda hayirlisi.

25 yasindayim ilk kez 3 gun bisi werilmezse bisi olmaz lafi duydum )) saskinim 3 saat emmezse sarilik olan kani sekeri dusen bebekler ne oluo ozaman....bana hic bi guc 3 gun ac biraktiramaz o cocugu..en fazla 1)2 saat oda acikirsa cok ceker belki die.....kaldiki herkes ister bebei emsinn ama ozaman sutu yoksa mamadan once cektir cektir gelmiisa mama wrr bidahakine cektir cektir sutunu gelmiosa mama wer...tabiki tecrubeler istekler birbirini tutmaz herkese saygim sonsuz ....

valla canım seni okadar iyi anlıyorum kii annem çalışıyo saat 4 e kadar ama ben şimdiden bütün gün yanımda olamıycak benimle kalamıycak diye düşünüyorum ki annemle mahallelerimiz karşılıklı 4 ten sonra yanımda olur büyük ihtimal ama ben genede üzülüyorum

benim dayımın karısıda dayımdan ayrılmıştı kıızı 4 yaşındaydı sebepse gençliğini yaşıyamıyomuş elini masaya vurup bunlar için hayatımı heba edemem diyip 2 çocuğunu bırakıp gitmiştidayımsa ona aşıktı resmen

Annelik duygusu doğum yapan her kadına otomatik olarak verilmiyor işte, farklı örnekler de var. Bizimkiler de ayrıldılar, ikisi de evlilik yaptılar. Çocukların doğumgünü, sünnetler, düğünler, doğumlar vs. hangisini çağırsak, nasıl yapsak diye düşünmekten canımız çıkıyor. Biz bu yaşa sek birgün bile dert olmadık onlara ama onlrın bizi epeyce üzmüşlüğü vardır...

Arkadaslar dr istirahat verdi yat yat sıkildim netde gezerken sunu gordum bundan da yaptirayim dedim of ben bu susleme isini cok abartdim. Mavi renkli bebek sekeri sabunu aldim birde
https://www.facebook.com/EymenNikahSekerleri?ref=br_rs

Hangisi canım burda bır suru resım var?

Ben de malzemelerı aldım aldım eve doldurdum, bakalım ne zaman yapacagım:))
Kolonya sıselerı, kavanozda bebek sekerı, bır de cok yakınlara ayna yapacagım.

kızlar az önce kanlı sümüksü bir akıntım oldu işteyim eşim geliyor beni almaya belim ağrıyor

yuksek ihtimal nişan arkadaşım .bi dr gorun ama doğum hemen olmayabilir akşamına sabaha bir iki gune değişebiliyor.umarım doktoruna ulaşabilirsin en doğru bilgiyı o verir açılığa bakar nstye bağlar ...duruma gore eve bile gonderebilir..
haydi hayırlısı bakalım..meraktayız ay bi annemiz daha gitmişti suyum geldi die doktora pıtır pıtır herkesten guzel haberler gelcek galiba...
okuyabillirsen surekli tekrarla summes sebile yessarah....

Korkma, birazcık daha sabırlı olur inşallah bebeklerimiz...

Eşine kızdım içimden, ağrıyı acıyı çekecek olan sensin; kafadan ne gerek var diye eşin... Olur mu böyle şey. İnsanın inadına en pahalı olanı neyse onu isteyesi geliyorr.

Dayanın canlar az kaldı.

oferta ne oluyoorrr yaaa allahim hayirli haberlerini beklioruz allahim dualarimdasiniz ne oluosunuz heycan dogurcammm simdiii bende kalbim cikcak yerinden....gece uykusu tamamen bitti bende de sanirim artik uykusuz gecelere tamamen hazir bedenim ))) temizligimiz bitti ewde hicbisiyi yerini bulamiom derin nefer almaktan cigerlerim gelisti resmennnn....ama allah razi olsun piril piril oldu heryer ))) )). gecmis olsun tatlim allah saglikli sihhatli bir dogum ve bebek nasip etsin...simdi gittigini okudum hayirli haberlerini beklioz....
tatlim yaaa nedir bu cati hikayesi eger burdan korkan olur dersen ozelden yazarmisin....ben hazirlikli olmak istiorum bole selere...zahmet olmazsa...

Eki Görüntüle 1063212 Eki Görüntüle 1063211
Bunlarda keselerimiz ve kapı süsümüz kapı süsü bizimkinde sidar yazıcak ama bunun aynısı

cok ama cok guzelllerrr benim kinden gizel ler kiskandim wallaaa ben terlik degil kizima babba ve band yaptirdim takim olalaim die ))

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Doktora gittin mi? Benim dr bu durumda hemen gel demişti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim gittim canım bugün doktor tam 4 tane ilaç verdi. Nasıl içeyim antibiyotik değil mi deyince bi de azarladı biz veriyosak bir şey biliyoruzdur dedi. ben de bi şey diyemedim ama cesaret edip içemiyorum bebeğe zarar verir diye... acıya katlanırım ama ya bu türlü de zarar veriyosam? bilemedim ki şimdi...

sağlıklı günlerde kullanır inşallah bebişin.bende perdeyi 600 tl ye yaptırdım malesef çok pahalı bir tanıdık ve ilk fşyatı 750 tl idi :)

Oyyy seninki dahada pahaliymis.sizde gule gule kulllanin ins.allah razi olsun annemden herseyimi o aliyo.kosturuyo.bide ben alcak olsam batardim sanirim...kaynanaam daha bi cop bile almadi.rezil ediyo annecigime beni...

Ben hep sola yatıyorum, sağa donunce benım de cnm cok acıyor.
Kesinlikle sinus rınse yapmalısın cnm
Hosgeldın cnm daha once yazsaydın bıze keske

Mutlaka yapılır bence hıc dogum sonrasını bekleme
Oglumdan sonra kullandım hıc karnım kalmadı sarkma olmadı. Sezeryan olunsa da kısa sure sonra takılıyor
Iyılesme o ksdar uzun surmuyr kı

Cok guzeller cnm gule gulek ullanın ve maasallah

Ben de çok açılmış bir şekilde uyaniyorum gece kalkıp reçel yiyorum artık sarelle falan almıyorum eve yoksa gece usanmadan mutfağa inip bir güzel dibini görüyorum kavanozun...dun bebe biskuvisi dedin bigün gittim aldım yedim bi güzel...cok pis boğaz oldum cok...
Olsun 3 kurusun hesabını yapıyorduk o zamanlar ayin 6 sinda akşamdan beklemeye başladım ziraatin önünde bazen erken yatıyordu kredi diye...
Hadrake arkadasım o terlikleri yapılmış aldım ben isteğe göresüslüyorlar ister kendın alıp terliğe tutduruyorsun istersen terlikle beraber alıyorsun ben tam takım aldım

Pek güzellermis...Güle güle kullan inşallah

Oferta EsilaGuluBb haber bekliyoruz sizden merak içindeyim

Ne oldu boyle bırden arkadaslar yuregım agzıma geldı
Nasıl da kaynasmısız, elım telefona gıttı bır anda arayacagım sankı hay illahi beni...

Oferta kendını cok zorluyordu, korkuyordum boyle bırseyden zaten, Allah'ım yardımcısı olsun ınsallah
Papatya nın boyle bır durumu yoktu, cantam hazır değil fılan dıyordu...

ayy gel de haber belle sımdı offfff.......Insallah guzel haberler alırız.

Oglumdan sonra kullandım hıc karnım kalmadı sarkma olmadı. Sezeryan olunsa da kısa sure sonra takılıyor
Iyılesme o ksdar uzun surmuyr kı
Sezeryan yerine bi zarari yok mu canim simdi korsenin ne kadar sure sonra kullandin. Acitmaz mi orayi ne bileyim sıkıstıracak ya.
Bide sey bu gogus ucu merhemini ne zaman surmeye baslamaliyiz bulmusken onuda sorim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…