kızlar az önce kanlı sümüksü bir akıntım oldu işteyim eşim geliyor beni almaya belim ağrıyor
Kiz annesi hemsire o hamisin, amnesinin hastanesindeler. Ben de mama verdirmegecegim. 3 gun hicbisey yemese bile bebeye bisey olmuyor 1. Gun nedenbu acele, eskiden en fazla sekerli su verilirdisimdi bildigin mamaya baslandi. Hakkimizda hayirlisi.
kızlar az önce kanlı sümüksü bir akıntım oldu işteyim eşim geliyor beni almaya belim ağrıyor
valla canım seni okadar iyi anlıyorum kii annem çalışıyo saat 4 e kadar ama ben şimdiden bütün gün yanımda olamıycak benimle kalamıycak diye düşünüyorum ki annemle mahallelerimiz karşılıklı 4 ten sonra yanımda olur büyük ihtimal ama ben genede üzülüyorumMerhaba canım, ben henuz yapmadım ama yapıyorum. Bıtıren arkadasımız var cok ta guzel olmustu, o sana daha guzel bılgı verır ama ben 50 cc lik şişeler aldım. Ölçtüm ve bugun sticker siparişini dikdörtgenin uzun kenarı 6 cm. Kısa kenarı 3.5 cm olarak .vereceğim..
Sticker baskı merkezi sitesinde bir sürü yuvarlak kavanoz kapakları için sticker örnekleri var. Birini seçip, üzerine yazılacak yazıyı belirleyip, şeklini ve ebatlarını da istediğin gibi söyleyebilirsin.
Pembe renkli kolonya da eyup sabrı tuncer de buyuk boy var. Mavısını arastırmak lazım daha zor bulunuyor.
Ah yok canım öyle deme ınan ıhtıyacım var. Kucuk oglum var daha bılıyorsun. Yuvaya gıdıyor sabahları. Esım de cok calısıyor. Evın duzenını eskısı gıbı surdurebılmem ıcın bır sure destek almam lazım. Allah'tan yenı yardımcım cok cok tatlı ıyı bır kadın:)))) gozunun ıcıne bakıyorum valla.
Ben 99 mezunuyum dusunn:))) ıktısat ben de.
Sağolsun o hep oyle. Kayınvelıdeme karsı fılan cekınıyorum o yuzden. Anne sonucta, kızı doguruyor ama onun umrunda olmayabılıyor. Bozcaada gezımız var dıyor yaaa... Evlenırken de 2-3 benımle kalır mısın, gelın evındentek cıkmak ıstemıyorum annecım demıstı de, hayatımı sızeheba edemem?!?!?? demıs benı aglatmıstı gnlerce......
valla canım seni okadar iyi anlıyorum kii annem çalışıyo saat 4 e kadar ama ben şimdiden bütün gün yanımda olamıycak benimle kalamıycak diye düşünüyorum ki annemle mahallelerimiz karşılıklı 4 ten sonra yanımda olur büyük ihtimal ama ben genede üzülüyorum
benim dayımın karısıda dayımdan ayrılmıştı kıızı 4 yaşındaydı sebepse gençliğini yaşıyamıyomuş elini masaya vurup bunlar için hayatımı heba edemem diyip 2 çocuğunu bırakıp gitmiştidayımsa ona aşıktı resmen
Arkadaslar dr istirahat verdi yat yat sıkildim netde gezerken sunu gordum bundan da yaptirayim dedim of ben bu susleme isini cok abartdim. Mavi renkli bebek sekeri sabunu aldim birde
https://www.facebook.com/EymenNikahSekerleri?ref=br_rs
merhaba sevgili mayıs anneleri,kontrrolümüz vardı bugün 33+6'dayız daha önce de bahsetmiştim bebegimiz önde gidiyordu bugunki ölcümleri 36+6 ile uyumlu,kilomuz 3066 gr.boyumuz da 50 cm..seker problemimiz yok cok sukur ama amniyo sıvısı fazla göründü ilk defa..erken dogum habercisiymis bu durum oyle dedi doktorumuz korkmuyor da degilim acıkcası..rabbim saglıklı dogumlar nasip etsin hepimize insallah..
kontrolümüzü olduk geldik ancak geçmişi bitirebildim bu gün bildiğin uçmuş sayfalar
34+3 olduk bugün geçen haftaki ölçümden daha küçük çıktı kilosu falan geçen cuma 2,400 ken bugün 2,100 çıktı dr bazen makine bir önceki gebenin ölçümlerini baz alıyo ondan olabilir dedi ama haftaya gelirken önceki ultrason kağıdını mutlaka getir dedi...
doğumuda haftaya konuşucakmışız..
ben dayanamadım danışmaya fiyat sordum tabinormal doğum 300 dedi epidural olursa bir 300 daha ekleniyomuş eşim epidurale ne gerek var dedi moralim bozuldu ben normal doğurmak istemiyorum yaaaaa
bu arada be nst deyken biri doğum yaptı bebeğin ağlamasını falan duymak o kadar iyi geldikiama kadının bağırışlarıda korkutmadı değil tabi:18: oğlumda iki dakka rahat durmadı kalp atışını zor duyduk tam 45 dakika nst de kaldım
aynen canım yaa bende eşime takılıyom çiçeğe böceğe gerek yok bi tepsi baklava bide yaşpasta getir yeter dedimm
bu ğünleri canımızın istediklerini yiyemeden geçirmek gerçekten çok zorrr ooooofffff
gecmis olsun tatlim allah saglikli sihhatli bir dogum ve bebek nasip etsin...simdi gittigini okudum hayirli haberlerini beklioz....Gunaydin canlar.,.Kusura bakmayin gecmise bakamadim alintida yapamadim olanlari anlatm dedim cok yorgunumda..Dun 1:30da randevum vardi bebesim 2.5 kg mis.34+2 bugun uyumlu.Bebegin cok assagida oldugunu soyledi dogumhaneye gonderdi kontrol ettiler Rahim agzinda yumusama varmis.Dogumun ilk evresiymis bu.Yenidoganyogunbakim olan bi hastaneye basvur ded iler.Baska hastanee gittim nstde sancisi coktu.Serum bagladilar 1lt.Yine nstye bagladilar yine sanci.Ben sadece belimde ve karnimda hissediodum bazen assagiya baski yapiodu.Serum baglayip 20 dk aralrla turuncu bi kapsuller icirdiler 3 tans.Yine bagladilar bu sefer sancisi biraz daha indi.gece 1 de eve gonderdiler sanci 3dk ya dustugunde gel dediler.Rahim agzindaki yumusama durmamis sadece acilmayi durdurmuslar..Doktor aslinda seni dogurtturabilirdim cunku bebegin normal bi bebek 34.haftayi bitiren bebekler erken dogum olmuyor ve kuveze konmuyor dedi.Korktugumdan degil sadece 39. Haftasinda sogmasi daha saglikli dedi.Bende tmm dedim simdi yatagimdayim gece 1den beri gozume sadece 1 saat belki uyku girmistir cok kasilikasildikca benide kasio gibi.,.Rabbim tum bebejlere sifa versin ins.
tatlim yaaa nedir bu cati hikayesi eger burdan korkan olur dersen ozelden yazarmisin....ben hazirlikli olmak istiorum bole selere...zahmet olmazsa...Canım çekinecek bişey yok çatı muayenesinde çok müthiş acı veren bişey değil bence en azından örnek olrak dün yediğim kan iğnesi canımı daha çok acıttıerkek diye çekiniyorsan da o doktor sonuçta ve işi zaten bu yani bunda ayıp, günah yok ki bence çekinme ne gerekiyorsa yaptır bi de bak normal doğurmak istiomuşsun ben sezeryan olmasına rağmen yaptırmak zorunda kaldım öyle düşün önemli bişey bu
Eki Görüntüle 1063159 Eki Görüntüle 1063159 kızlar lohusa tacım ve terliğim
Eki Görüntüle 1063212 Eki Görüntüle 1063211
Bunlarda keselerimiz ve kapı süsümüz kapı süsü bizimkinde sidar yazıcak ama bunun aynısı
Çok geçmiş olsun. Doktora gittin mi? Benim dr bu durumda hemen gel demişti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağlıklı günlerde kullanır inşallah bebişin.bende perdeyi 600 tl ye yaptırdım malesef çok pahalı bir tanıdık ve ilk fşyatı 750 tl idi :)
Ben hep sola yatıyorum, sağa donunce benım de cnm cok acıyor.bir de bir şey daha soracağım. hepiniz sola mı yatıyorsunuz? doktor bana sola yat dedi. sola yatıyorum ama ne zaman uyansam üstüm açık bir şekilde sağa dönmüş oluyorum. sağda karnım çok acıyor ama uykuda engel olamıyorum. bebeğe zararı var mıdır acaba. :26:
Kesinlikle sinus rınse yapmalısın cnmburnum tıkalı arkadaslar ağzımdan nefes almaya calışıyorum yetmiyor sanki çok kötu hıssediyorum kendimi ne açar burnumu vicks sursemmi dışına ayyy deli olacam fenalık geçirecek durumdayım zaten cigerler sıkısık rahat değildim şimdide bu off ne yapayım...
Hosgeldın cnm daha once yazsaydın bıze keskeAylardir her sayfayi her yazdiginizi okuyorum.
Baslardaki tedirginlikler, ailelerin disardan insanlarin isim baskisi ve her buldugumuz isime elestirileri, aldigimiz kilolara gobege laf edenler, simdiki sancilarimiz, hareket edememelerimiz, ailevi meseleler, kocalar, depresif haller... Tum bu konularda dertliyken yazdiklarinizi okuyarak kimi zaman ohh be normalmis demek, kimi zaman haline sukretmek oyle rahatlatti ki.. Hepinize cok tesekkur ederim, umarim tum sorunlar gecer ve saglikla minnoslarimizi kucagimiza aliriz.
Aylarca burayi okudum dedigim gibi ve Bestekiz'in cok merak ettigim bebis odasini gorme istegim artik uye olup yazmam icin durtukledi. Umarim eklersin de ben de gorebilirim
Mutlaka yapılır bence hıc dogum sonrasını beklemekızlar benm kanal tedavisi yaptığım dişimin dolgusu düştü , ve dişim de dışdan görünen kısmı da kırılmış artık içi dolgu da olmaz ve dlim sürekli takılmaya başladı uğrşıncada biraz acıyo , dişçiye gitsem bişey yapabilir mi , muhtemelen artık dolgu olmaz yeni diş yapıp takmam gerekir , şuan yapılır mı yoksa doğumdan sonraya mı artık
Oglumdan sonra kullandım hıc karnım kalmadı sarkma olmadı. Sezeryan olunsa da kısa sure sonra takılıyorkızlar doğurduktan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz???
annem şal sarmış her doğumundan sonra, çok iyi toparlıyor dedi... gerçi ben daha doktoruma da sormadım ne der acaba...fikri olan???
ben hepsi buradadan bambu bi model beğendim, terletmez yazıyo
Eki Görüntüle 1059471
ne beden alsam bilemedim, eskiden olsa kesin small olur derdim ama medium mu olur acaba???
Selam kızlar nasılsınız doğuranımız var mı?
Ben hep yatıştaydım ama bebeğimin eşyalarını hazırlamaya çalıştım bir kaç gündür kendimce elimden geldiği kadarıyla annemle beraber hastane çantamızı ve odamızı hazırladık. Kuzenim halı almış bize sağ olsun ev çok küçük diye almayacaktık ama dayanamamış almış :) Kzımın kolonylarını sipariş verdim, lavanta keselerini, çikolatalarını ve kapı süsünü halletmeye çalıştım inşallah ben doğurmadan hepsi gelir :) Dolaplardaki eşyalarını sizinle paylaşmak istedim ve halısını :)
Eki Görüntüle 1059729 Eki Görüntüle 1059731
Ben de çok açılmış bir şekilde uyaniyorum gece kalkıp reçel yiyorum artık sarelle falan almıyorum eve yoksa gece usanmadan mutfağa inip bir güzel dibini görüyorum kavanozun...dun bebe biskuvisi dedin bigün gittim aldım yedim bi güzel...cok pis boğaz oldum cok...Aynen bende hep kalkıyorum canım en son saat 8 de uyanıyorum açlıktan ölmüş vaziyette :)eşim rahatsız etmiyor beni ben kendim rahatsızım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olsun 3 kurusun hesabını yapıyorduk o zamanlar ayin 6 sinda akşamdan beklemeye başladım ziraatin önünde bazen erken yatıyordu kredi diye...yok ben eve cıkmıstım calısıyordum aksamları garsonluk yaptım.. hem evın kırası hem harclık cıkıyodu
zordu be.. kimseye müdanaam yoktu (hala da yoktur..) ama yine de ne gerek varmışkı dıyorum sımdı .. yaşasaymısım doya doya hayatımı... şimdi hiçbişeye vaktım yok..gel işte çalış git evde çalış.. bir de kaşınıp cocuk yaptık.. neyın kafasını yasıyorsam artık ..
Hadrake arkadasım o terlikleri yapılmış aldım ben isteğe göresüslüyorlar ister kendın alıp terliğe tutduruyorsun istersen terlikle beraber alıyorsun ben tam takım aldım
Sezeryan yerine bi zarari yok mu canim simdi korsenin ne kadar sure sonra kullandin. Acitmaz mi orayi ne bileyim sıkıstıracak ya.Oglumdan sonra kullandım hıc karnım kalmadı sarkma olmadı. Sezeryan olunsa da kısa sure sonra takılıyor
Iyılesme o ksdar uzun surmuyr kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?