2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Papatyadamı doğuma gitti.... bide esila arkadaşımızın suyu gelmişti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben çok şey bilmiyorum. 2 yeğenim oldu bir de oğlum. 2 yeğenim de refeklatçi idim. ablam international acıbadem de, ben de beylikdüzü medikana da doğum yaptım. biz bişey verdirmedik. ablam da ben de ilk bebeklerde zorlandık benim göyus ucum yoktu, bebeğin tutmaya gucu yoktu. kendi sutumu sağıp kaşıkla verdim hastaneden çıktıktan 3 gun sonra. bebeğim sarılık oldu ama normal hepimizin ki kadar ancak hem erken doğduğuhem de anne sutu (mama ile sarılık daha kolay geçiyor)aldığı için uzun surdu 1 ay surdu. ablamın bebekleri zamanında doğdular 1. sarılık oldu 7 gunde kurtuldu. ona da yalnız anne sutu(sağıp kaşıkla hastaneden çıktıktan sonra) verdik. 2. bebek anne sutunu hemen aldı. sarılık olmadı. yalnız anne sutu aldı. bizim bebeklerden 2 si-1 tanesi de standart 3 gun zorlanmalarını yaşadı- ilk üçgün anne sutunu sakır sakır içemediler(her normal bebek gibi). ama takviye almadılar ben sık sık yazıyorum. bebeğimi yoğun bakıma almak istediklerinde bir başka dr gunde 200 ml sut geçsin bogazından yeter dedi. ve yetti. benim 2 göysumden 2 saatte maximum 15-17 ml sut gelerek besledim. bu benim tercihim (elbette mama alıp birçok arkadaşım gibi 3 saatte bir 90 ml mama verip 3 ay sonra da "ahhhh bebeğim mememi emmedi, ah 1 damla sutum kalmadıyla" biten bir hikayem olabilirdi...) Allah tum bebekleri korusun ama bebeğim ölmedi. açlıktan bayılmadı ve sarılık konusundan asla tehlikeli bir durum yaşamadı. 6 gun sonunda 380 gr kaybedip 2780 den 2400 inmesine ragmen.

özetle her annenin kendi doğruları var, normal doğum sezeryan kararı gibi ilk gunden itibaren 8aman aç kaldı ağlıyor uyumuyor değip mamaya başlatmak gibi, ki 10 bebekten 1-2 si ancak besleniyor ilk gun, hatta ilk 3 gun. binlerce karar alacağız. kendi bebeklerimiz kendi kararlarımız. ben verdiğim kararla, yalnız anne sutu ile ilk 6 ay olmak üzere sonrasında 21(27 toplamay) emzirdim(maşallah). Allah izin verirse bu beğimi de 24 ay emzirmek isterim. normal doğumla dunyaya getirmek isterim. bunlar bebeğim için temnnim.

Şimdi çıktım doktordan hemen yazayım dedim merakta bırakmamak için nstde sancı çıkmadı bel ağrım şiddetlenerek devam ediyor ama açılmam yok şimdilik yolunda herşey.nidilat diye bir ilaç verdi gnde üç kere içecekmişim yine kanama olursa gideceğim normalmiş doğuma yakın olabilirmiş öyle dedi doktor.iyi korktum ama yokladı bizimki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dr bebek aşağıda yat demişti ben bugün biraz şımardım yatmadım da oturmuştum adet ağrısı gibi ağrı var geçmedi bikaç saattir afedersiniz bir de gaz var ne yapsam dr a gitsem mi acile siz de yaşadınız mı böyle şeyler ??

Insallah sorun cikmaz bir daha ya ben korktum ne yalan soyleyim zorlama artik kendini

gozunaydın. beklesin miniş.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım biraz daha sabretsin bebiş sende dinlen bol bol

bence git ne olur ne olmaz yada en azından doktorunu ara o seni yönlendirir

bak bu fikrine kesinlikle katiliyorum bende anne sutu wermek istiorum ama 10 anneden 8 inde duydugum ilk gun gelmicegi sutu ve bebegin sarilik olacagi ....eger senin ki gibi az bir milim bile gelse mama wermem cunku cektikce gelirmis ya.....eger hic gelmezse bikac saat gecersede kasikla mama falan werim...ama emmesini cok istiorum bu yuzden sutum bir damla bile gelse yeter diorum hani bebek emmezse gucunden falan dediign gibi kasikla azimle bisiler yapicaz...sende sanslimissinki az da olsa sutu gelmis ilk basta....insallah bu kuzuda da gelir seninde emdigii yil boyunca emziririz bizde napalim.....o hamisin ac hic sutu gelmeyip ac birakiyolar demesi cok garibime gitti...ben sabah biraz gec kahwalti edimm uyim resmen tekmeleyerek uyandirio....o geldi aklima nasildir yawrum simdi deli gibi ac emcek sut yok....e onun ne sucu war die dusundum....uc asa bes yukari hepimizin temennileri ayni hayatim...bende aman emmedi diyip biberonla mama yi agza tikayan annelerden asla olmak istemiorum allah yardimcimiz olsun....

heyoo heyooo allah dedim tamamdir sabah aksam gitcez artik sirayla.....lutfen 2 haftam war deme hala ne olursun istrat et...dinlen dikkatli ol bizim hatrimiz icin.......

Hadi gecmis olsun cok yorma kendini bizide telaslandirdin burda :)

geçmiş olsun canım biraz daha sabretsin bebiş sende dinlen bol bol

bence git ne olur ne olmaz yada en azından doktorunu ara o seni yönlendirir

bugün benim adet günüm tarih olarak kaynanam dediki bu dönemlerde de olabilirmiş ve zaten çok çok azaldı tekrar çıkarsa gideyim ama doğru söylüyosun bu ara herkeste hareketlenmeler başladı allah yavrularımızı sağlıcakla zamanında göndersin

Belki içini rahatlatmak için başka bi doktora daha gidebilirsin ama muhtemelen tüm dr lar antibiyotik verir çünkü enfeksiyon hic istenmeyen bi durum, hele ki son zamanlarda. Ateş falan da yapar o? Gerçi 4 ayrı ilac vermek yerine niye bi tane genis spektrumlu antibiyotik vermedi anlayamadim ama dr daha ii bilir elbette. Bebeğe de zararı olabilir bence ihmal etme git bi doktora daha. Ben de korkuyorum günde 3 kez çamaşır değişiyorum. insallah çarçabuk iyilesirsin ya. Ateşine dikkat et arkadaşım aman...

Canm tam ben bole bi konu acacaktim..ayni seyler bendede var sabah adet sancisi gibi agri ama kasiklarda uzandim gecti..aksamustude adet agriai ama belimde suanda hala var cok korkuyorum.bnmde bebis asagida ve kanala dayanmis erken dogum riskim var yatiyorum genelde ama cok korkuyorum

selamlar kızlar, karnım doymuyor bir türlü : ) bi sürü şey yedim normalde şişkinlik olması gerekirdi hiiiç öyle bişi yok, daha dünyaları yerimm..

Bende korktum bu defa belim kopcak gibi ağrıyor hala diktim bacakları yatıyorum haftasonuda kadın gelecek temizliğe bu halde bişeyde yapamam artık olduğu kadar.oğlumu anneme bıraktım bu akşam dinleneyim biraz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar yanlis alarmmis.Geldik eve 10 dk da bir adet agrisi birlikte kasilmam oluyo 3dk inmesini beklihoruz simdik.Hareketleri neredeyse hic yok sadece ayaklariyla ittirdigini falan hissediyorum bazen ayaklari oynuo.Bilginiz olsun sizde dikkatli olun die anlatiom canlarim.hayirlisi ins.Hayirli geceler..

Son düzenleme:
Canm gecmis olsun bu tarz agrilar olacak bundan sonra sanirim..bnmde belimde adet sancisi.gibi sanci var.,erken.dogum riski var allah yardimcmiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…