aynen canım bende listeme bir tepsi baklava bile koydum düşün yani o kadar
haber ver bizede.allah yardımcın olsun canım.
Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi olsun saglikla gelsin bebegin insallah
çok güzel olmuş canım
ne güzel habereve gelir gelmez resim bekliyoruz
geçmiş olsun canım
paşana çok geçmiş olsun annenide takma artık boşver o kendi halinde anlaşılan
Allah kolay doğum nasip etsin canım
çok güzel olmuşlar
Allah yardım etsin canım
Kizlar destekleriniz icin tesekkur ediyorum.Arba kapida beklioz cok garip bi agri bu yaa.Hem adet agrisi hem kasilma aynanda oluyo kasiklarimda.Neyse Rabbim tum bebislere Saglik annislerede mutluluk versin ins.oferta ne oluyoorrr yaaa allahim hayirli haberlerini beklioruz allahim dualarimdasiniz ne oluosunuz heycan dogurcammm simdiii bende kalbim cikcak yerinden....gece uykusu tamamen bitti bende de sanirim artik uykusuz gecelere tamamen hazir bedenim))) temizligimiz bitti ewde hicbisiyi yerini bulamiom derin nefer almaktan cigerlerim gelisti resmennnn....ama allah razi olsun piril piril oldu heryer ))) )).
gecmis olsun tatlim allah saglikli sihhatli bir dogum ve bebek nasip etsin...simdi gittigini okudum hayirli haberlerini beklioz....
tatlim yaaa nedir bu cati hikayesi eger burdan korkan olur dersen ozelden yazarmisin....ben hazirlikli olmak istiorum bole selere...zahmet olmazsa...
cok ama cok guzelllerrr benim kinden gizel ler kiskandim wallaaa ben terlik degil kizima babba ve band yaptirdim takim olalaim die))
Canm gcmis olsunnn yani dogumumu bekliyosun simdi.bnmde bugun adet agrisi tarzi agrilarim var hafiften geli gidiyo korkuyorum cok acaba yalanci sqnvimi bu?dakika tuyayim.diyorum ama tam anlayamiyorum bole rahatsiz edici bi sanciKizlar yanlis alarmmis.Geldik eve 10 dk da bir adet agrisi birlikte kasilmam oluyo 3dk inmesini beklihoruz simdik.Hareketleri neredeyse hic yok sadece ayaklariyla ittirdigini falan hissediyorum bazen ayaklari oynuo.Bilginiz olsun sizde dikkatli olun die anlatiom canlarim.hayirlisi ins.Hayirli geceler..
kontrolden geldik :)
2 haftada tam 500gr almıs veledim.
boyu aynı 49 cm kalmıs..
2750 gr olmus. suyumuz gayet ıyı :)
bi sürpriz yapmaz haftasıyla uyumlu gelir dedi dr.
83 kg cıktım.. 85 le gelirim artık doğuma dedim, dr daha fazla olur dedı :)))
bilemiyorum.. kendımı yorgun hıssedıyorum ama 1 hafta daha dayanabılırım inşallah.. sonra da dogması ıcın hergun yuruyup hurma yemeyı planlıyorum :)
19unda 37. hafta raporumu almaya gıdıcem :)
nst den nefret edıyorum! bi işe yaradıgı yok sacma sapan yatınca sancı kalmıyokı zaten o kasılmayı ayakta ölçsunler bakalım kac cıkıyor.. sancım yatınca 40 cıkıyor.. zaten 40ta bısey hıssetmıyorumkı.. hele bı ayakta olcsun bakalım.. gorsun halimi..
zaten o yatarak dogurma olayını da hıc anlamıyorum!!! yercekımı sebebıyle bebek ayakta ya da cömelerek daha rahat cıkar.. bence ona gore bı sıstem yapmaları gerekıyor!yatarak ben onu nası ıttırcemkı! ondan sonra "sen ıkınamadın o yuzden sezeryana alcaz" derler...
nıye bu kadar sinir yaptıysam
Sezeryan yerine bi zarari yok mu canim simdi korsenin ne kadar sure sonra kullandin. Acitmaz mi orayi ne bileyim sıkıstıracak ya.
Bide sey bu gogus ucu merhemini ne zaman surmeye baslamaliyiz bulmusken onuda sorim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm allah yardimcin olsun,ama uzulme 37 hafta cok iyi bende 37 haftaya gelmeyi bekliuorum erken dogumriskim var.sol tarafina yat uzan.belkide domtor.alltan bakti diue hafif sancin cogalmistir yada piskolojiktir hakkimda hayirlisi olsunslm arkadaşlar. bugün akşam saat 4 de kontrole gittim. biraz sancım olduğunu söyledim. doktor alttan baktı bir santim açılma var ama bu ayda normal dedi. bebeğim 3 kilo olmuş 49 cm de boyu maşallah. suyu çok iyi dedi.herhangibir sancın olursa muhakkak gel dedi. yarım saat öncesine kadar bir şeyim yoktu. ama şu an sancım var sanki 25 dk da bir geliyor sancı ayağada kalktığımda sanki bebek düşecek gibi hissediyorum ağırlık çöktü iyice aşağı.
bir saat falan bekleyecem. belki suyum veya nişan gelir. ondan önce gitmek istemiyorum. ama olurda artarsa gidecem. dua edin ne olur
. yarın 37 bitiyor. en azından 38 i doldursak iyi olacak.
Kizlar yanlis alarmmis.Geldik eve 10 dk da bir adet agrisi birlikte kasilmam oluyo 3dk inmesini beklihoruz simdik.Hareketleri neredeyse hic yok sadece ayaklariyla ittirdigini falan hissediyorum bazen ayaklari oynuo.Bilginiz olsun sizde dikkatli olun die anlatiom canlarim.hayirlisi ins.Hayirli geceler..
Canm gecmis olsun bu tarz agrilar olacak bundan sonra sanirim..bnmde belimde adet sancisi.gibi sanci var.,erken.dogum riski var allah yardimcmiz olsun
slm arkadaşlar. bugün akşam saat 4 de kontrole gittim. biraz sancım olduğunu söyledim. doktor alttan baktı bir santim açılma var ama bu ayda normal dedi. bebeğim 3 kilo olmuş 49 cm de boyu maşallah. suyu çok iyi dedi.herhangibir sancın olursa muhakkak gel dedi. yarım saat öncesine kadar bir şeyim yoktu. ama şu an sancım var sanki 25 dk da bir geliyor sancı ayağada kalktığımda sanki bebek düşecek gibi hissediyorum ağırlık çöktü iyice aşağı.
bir saat falan bekleyecem. belki suyum veya nişan gelir. ondan önce gitmek istemiyorum. ama olurda artarsa gidecem. dua edin ne olur
Şimdi çıktım doktordan hemen yazayım dedim merakta bırakmamak için nstde sancı çıkmadı bel ağrım şiddetlenerek devam ediyor ama açılmam yok şimdilik yolunda herşey.nidilat diye bir ilaç verdi gnde üç kere içecekmişim yine kanama olursa gideceğim normalmiş doğuma yakın olabilirmiş öyle dedi doktor.iyi korktum ama yokladı bizimki
çok şükür dahada iyi olun inşallah.açılma yoksa sanırım bekler. bu arada bende nidilat kullanıyorum işe yarıyor gerçekten.inşallah birazdaha sabrederler
Arkadaşlar sona yaklaştıkça burada heyecan dayanılmaz oldu. Acaba Mayıs anneleri ve bebekleri olarak 40.lı haftaları beklemeyecek miyiz? Diğer topicleri okuyor musunuz hiç onlar ne durumdalar? Ben çok heyecan yapıyorum sizden böyle haberler gelince...
Bir de düşünüdüm ki 9 ay boyunca sürekli kanama, ağrı, sancı, kasılma, açılma vs olmaması için dua ediyoruz, doğal olarak bunlar korkulan, asla olmaması gereken şeyler olarak şartlanıyoruz sonra bır anda doğum zamanı geldi şimdi bunların hepsi olacak diyorlar sanırım doğumun yarattıgı endişe de buradan geliyor ilk olarak, ne dersiniz?
Ben hep sola yatıyorum, sağa donunce benım de cnm cok acıyor.
Kesinlikle sinus rınse yapmalısın cnm
Hosgeldın cnm daha once yazsaydın bıze keske
Mutlaka yapılır bence hıc dogum sonrasını bekleme
Oglumdan sonra kullandım hıc karnım kalmadı sarkma olmadı. Sezeryan olunsa da kısa sure sonra takılıyor
Iyılesme o ksdar uzun surmuyr kı
Cok guzeller cnm gule gulek ullanın ve maasallah
Papatyadamı doğuma gitti.... bide esila arkadaşımızın suyu gelmişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa lutfennn paylasalim hep bana yapmak yokkkselamlar kızlar, karnım doymuyor bir türlü : ) bi sürü şey yedim normalde şişkinlik olması gerekirdi hiiiç öyle bişi yok, daha dünyaları yerimm..
3 yıl oldu çok değil ama tam hatırlayamadığım şeyler var. Mesela sezeryan yerinin öyle söylendiği gibi uzun sürede iyileşmediğini hatırlıyorum. Hatta bir krem vardı, adını öğrenirim merak edenlere, biraz pahalıydı ama hem iyileşmeyi hızlandırıyordu hem de dikiş izinin az kalmasını sağlıyordu. Ben onu alıp ta sürememiştim ihmalden. Ona rağmen gayet güzel iyileşmişti. Korseyi 1 ay sonra mı taktım, 15 gün sonra mı hatırlayamıyorum yalan olmasın. Sadece tek hatırladıgım korsenın cok cabuk deforme oldugu. Normal halımıze gore kilolu oldugumuz ıcın cok cabuk genısletıyoruz sanırım. Bır de bıraz selulıt olusumunu arttırıyor olabılır. Korse kullandıgınız dönemde dusta soguk suyla masaj, kremlerle masaj yapın ve en azından gece mutlaka cıkarın. Ben sonra cok ugrastım selulıtlerle
Gogus ucu kremlerını ıse hergun olmasa da suruyorum. O da ıhmalden kosturmacadan....
Oğlumda 1 ay oncesınde her gece surdum yatarken, ılk emzırme donemınde cok yara olur kı, ben de cok olmadı.
Buarada en mucizevi formul, emzirme bittikten sonra gogusten 1-2 damla sutu sıkıp gogus ucu uzerınde bırakmaktır bılgınız olsun.
Yara olusmasını beklemeden her emzırme sonrası yapılırsa, yara olusma ıhtımalı cok azalır.
Bebegın bır yerı kızarsa, bır problem olsa anne sutu suruldugunde anında gecer. Yanı anne sutu mucizevi bir iyileştiricidir aynı zamanda.
Hadi hayırlısı bakalımKizlar yanlis alarmmis.Geldik eve 10 dk da bir adet agrisi birlikte kasilmam oluyo 3dk inmesini beklihoruz simdik.Hareketleri neredeyse hic yok sadece ayaklariyla ittirdigini falan hissediyorum bazen ayaklari oynuo.Bilginiz olsun sizde dikkatli olun die anlatiom canlarim.hayirlisi ins.Hayirli geceler..
Dualarımiz seninle kuzum ama 37 sonrasi miadinda kabul ediliyor bebeğinin de maşallahı var zatenslm arkadaşlar. bugün akşam saat 4 de kontrole gittim. biraz sancım olduğunu söyledim. doktor alttan baktı bir santim açılma var ama bu ayda normal dedi. bebeğim 3 kilo olmuş 49 cm de boyu maşallah. suyu çok iyi dedi.herhangibir sancın olursa muhakkak gel dedi. yarım saat öncesine kadar bir şeyim yoktu. ama şu an sancım var sanki 25 dk da bir geliyor sancı ayağada kalktığımda sanki bebek düşecek gibi hissediyorum ağırlık çöktü iyice aşağı.
aaa lutfennn paylasalim hep bana yapmak yokkk))))
paylaşalım tabii yoksa ben çok tombik bir anne olucam : )
Kizlar yanlis alarmmis.Geldik eve 10 dk da bir adet agrisi birlikte kasilmam oluyo 3dk inmesini beklihoruz simdik.Hareketleri neredeyse hic yok sadece ayaklariyla ittirdigini falan hissediyorum bazen ayaklari oynuo.Bilginiz olsun sizde dikkatli olun die anlatiom canlarim.hayirlisi ins.Hayirli geceler..
sağol canım. ya tabi iyi bir hafta. açıkcası bende heyecanla bekliyorum gelmesini. ama hayırlısı tabi. biraz korkmaya başladım.
maaşallah annesi kilonuzda iyiymiş.sizin ilk bebeğinizmiydi bilmiyorum ama acıklıktan korkmayın hatta iyi...normal dusunuyorsanız doğum vakti geldiğinde açılmanız hızlı olcak demektir 1 cm açıklıkla rahat 2 - 3 hafta geciren arkadaşlarım oldu.sadece zorlamayın kendinizi bol bol dinlenin.
Şimdi çıktım doktordan hemen yazayım dedim merakta bırakmamak için nstde sancı çıkmadı bel ağrım şiddetlenerek devam ediyor ama açılmam yok şimdilik yolunda herşey.nidilat diye bir ilaç verdi gnde üç kere içecekmişim yine kanama olursa gideceğim normalmiş doğuma yakın olabilirmiş öyle dedi doktor.iyi korktum ama yokladı bizimki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
nidilat yanlış hatırlamıyorsam kasılmalar için değilmi arkadaşım kasılmaları yavaşlatarak doğumu biraz daha geri atmaya yonelikti sanırım...hadi bakalım vaktinde gelsin bebişiniz.ağrılarınızda haifiler umarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
nidilat yanlış hatırlamıyorsam kasılmalar için değilmi arkadaşım kasılmaları yavaşlatarak doğumu biraz daha geri atmaya yonelikti sanırım...hadi bakalım vaktinde gelsin bebişiniz.ağrılarınızda haifiler umarım
evet kasılmaları geciktirmek içinmiş 3-4 gün kullan bırak dedi doktorum sanırım tedbir amaçlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?