2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
aynen canım bende listeme bir tepsi baklava bile koydum düşün yani o kadar

haber ver bizede.allah yardımcın olsun canım.

Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi olsun saglikla gelsin bebegin insallah

Kizlar destekleriniz icin tesekkur ediyorum.Arba kapida beklioz cok garip bi agri bu yaa.Hem adet agrisi hem kasilma aynanda oluyo kasiklarimda.Neyse Rabbim tum bebislere Saglik annislerede mutluluk versin ins.

Canm gcmis olsunnn yani dogumumu bekliyosun simdi.bnmde bugun adet agrisi tarzi agrilarim var hafiften geli gidiyo korkuyorum cok acaba yalanci sqnvimi bu?dakika tuyayim.diyorum ama tam anlayamiyorum bole rahatsiz edici bi sanci

slm arkadaşlar. bugün akşam saat 4 de kontrole gittim. biraz sancım olduğunu söyledim. doktor alttan baktı bir santim açılma var ama bu ayda normal dedi. bebeğim 3 kilo olmuş 49 cm de boyu maşallah. suyu çok iyi dedi.herhangibir sancın olursa muhakkak gel dedi. yarım saat öncesine kadar bir şeyim yoktu. ama şu an sancım var sanki 25 dk da bir geliyor sancı ayağada kalktığımda sanki bebek düşecek gibi hissediyorum ağırlık çöktü iyice aşağı.
bir saat falan bekleyecem. belki suyum veya nişan gelir. ondan önce gitmek istemiyorum. ama olurda artarsa gidecem. dua edin ne olur
. yarın 37 bitiyor. en azından 38 i doldursak iyi olacak.

Canım benim sakin, doktoruna rica et, de ki ben aktif doğum istiyorum... Nefesle bebeğimi ittirebilirim, zorunlu kalmadıkça beni yatağa almayın diye güzel güzel anlat...Anlatırken onu da onore ederek, suyuna giderek anlat tabi, doktorlar da belli yöntemlere alışmış, bazen farklılıklara kuşkuyla yada kaygıyla yaklaşabiliyorlar..Alışılmışın dışına çıkmak onlar için de zor olabiliyor... "Ben doğurabilirim, ben bir kadınım, siz merak etmeyin" mesajına onların da ihtiyacı olabiliyor... Yatsan bile 45 derecelik acıyla yatıyorsun zaten... Aktif dogum yapacaksan, sürekli NSt nin de takılı olması gerekmiyor, arada takıp bakabiliyorlar. Siz benim doktorumsunuz, size güveniyorum ama benim de bazı ihtiyaçlarım olabilir diyerek yaklaşmak, doktorun da daha ılımlı, daha cesaretli olmasına vesile olabiliyor... ama ne olursa olsun kendine sıkıntı yapma, her şey güzel olacak diye telkin etmeye calıs kendini...

3 yıl oldu çok değil ama tam hatırlayamadığım şeyler var. Mesela sezeryan yerinin öyle söylendiği gibi uzun sürede iyileşmediğini hatırlıyorum. Hatta bir krem vardı, adını öğrenirim merak edenlere, biraz pahalıydı ama hem iyileşmeyi hızlandırıyordu hem de dikiş izinin az kalmasını sağlıyordu. Ben onu alıp ta sürememiştim ihmalden. Ona rağmen gayet güzel iyileşmişti. Korseyi 1 ay sonra mı taktım, 15 gün sonra mı hatırlayamıyorum yalan olmasın. Sadece tek hatırladıgım korsenın cok cabuk deforme oldugu. Normal halımıze gore kilolu oldugumuz ıcın cok cabuk genısletıyoruz sanırım. Bır de bıraz selulıt olusumunu arttırıyor olabılır. Korse kullandıgınız dönemde dusta soguk suyla masaj, kremlerle masaj yapın ve en azından gece mutlaka cıkarın. Ben sonra cok ugrastım selulıtlerle

Gogus ucu kremlerını ıse hergun olmasa da suruyorum. O da ıhmalden kosturmacadan....
Oğlumda 1 ay oncesınde her gece surdum yatarken, ılk emzırme donemınde cok yara olur kı, ben de cok olmadı.
Buarada en mucizevi formul, emzirme bittikten sonra gogusten 1-2 damla sutu sıkıp gogus ucu uzerınde bırakmaktır bılgınız olsun.
Yara olusmasını beklemeden her emzırme sonrası yapılırsa, yara olusma ıhtımalı cok azalır.
Bebegın bır yerı kızarsa, bır problem olsa anne sutu suruldugunde anında gecer. Yanı anne sutu mucizevi bir iyileştiricidir aynı zamanda.

Canm allah yardimcin olsun,ama uzulme 37 hafta cok iyi bende 37 haftaya gelmeyi bekliuorum erken dogumriskim var.sol tarafina yat uzan.belkide domtor.alltan bakti diue hafif sancin cogalmistir yada piskolojiktir hakkimda hayirlisi olsun

sağol canım. ya tabi iyi bir hafta. açıkcası bende heyecanla bekliyorum gelmesini. ama hayırlısı tabi. biraz korkmaya başladım.

Canm gecmis olsun bu tarz agrilar olacak bundan sonra sanirim..bnmde belimde adet sancisi.gibi sanci var.,erken.dogum riski var allah yardimcmiz olsun

Hosbuldumm😊 dogru diyosun dizi izler gibi okudum, yazmanin da iyi gelecegini tahmin etmemistim..
Gecmis olsun kuzuna bu arada😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Papatyadamı doğuma gitti.... bide esila arkadaşımızın suyu gelmişti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sımdılık herkes ıyı ama acılması olan, dogumu yaklastıgı tahmın edılen bır suru arkadasımız var. Sabah uyanınca bebek haberı alsam sasırmayacagım artık. Allah hepımızın yardımcısı olsun kızlar.

selamlar kızlar, karnım doymuyor bir türlü : ) bi sürü şey yedim normalde şişkinlik olması gerekirdi hiiiç öyle bişi yok, daha dünyaları yerimm..
aaa lutfennn paylasalim hep bana yapmak yokkk ))))

wow cok sasirdim bana da bugun korseyi belki korkudanbelki acidan ilk hafta takamaya bilirsin ama kusak flor tarzi selerle sikarsin karnini dediler )) ama nekadar sikilmasi gerekio ki korse kadar nefes aldirmicak kadar mi

Hadi hayırlısı bakalım
Dualarımiz seninle kuzum ama 37 sonrasi miadinda kabul ediliyor bebeğinin de maşallahı var zaten

Oferta cim alıntı yapmıştım gitmiş herseyin yolunda olmasına sevindim aman dikkatli ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi bakalım dayanın dayanabildiğiniz kadar .olur oyle yanlış alarmlar.blgilendirin bizi valla butun gun ben sahsen merak ettim.sağlıcakla kalın..

sağol canım. ya tabi iyi bir hafta. açıkcası bende heyecanla bekliyorum gelmesini. ama hayırlısı tabi. biraz korkmaya başladım.

maaşallah annesi kilonuzda iyiymiş.sizin ilk bebeğinizmiydi bilmiyorum ama acıklıktan korkmayın hatta iyi...normal dusunuyorsanız doğum vakti geldiğinde açılmanız hızlı olcak demektir 1 cm açıklıkla rahat 2 - 3 hafta geciren arkadaşlarım oldu.sadece zorlamayın kendinizi bol bol dinlenin.

evet canım ilk doğum olacak. inşallah öyledir çünkü endişeleniyorum. yani korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…