2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Cokk tesekkur ederimm bilgiler icin sizden ogrenecek cok sey var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatım resmını de gorduM oyle kılolu degılsın
Bana sorarsan ıyılesme olana dek hıc kusak ya da korse sıkma
Ben vallahı zamanını hatırlamıyorum ama ıyılesınce tamamen oyle takmıstım
Ise de yaramıstı
Herhalde korsede large ısen medıum alıyorsun bır kucuk bedenı yanı

Canm gcmis olsunnn yani dogumumu bekliyosun simdi.bnmde bugun adet agrisi tarzi agrilarim var hafiften geli gidiyo korkuyorum cok acaba yalanci sqnvimi bu?dakika tuyayim.diyorum ama tam anlayamiyorum bole rahatsiz edici bi sanci

Saol CANIM.Tabi gorunmen iyi olur ama benim adet sancim vardi iki haftadir.Bu sanci biraz daha farkli kasiklarim kasiliodu ayni zamanda ve bunaltI esliginde teleme gibi oluodu.Yinede gorunmende fayda var derim.

Kızlar hayırlısı olsun inş baya heyecanlı gün geçirmişsiniz artık böyle olacak herhalde
İyi geceler herkese
Bebek hazırlıklarınız çok hoş bu arada
Bende bi problem var sanırım pek bi hazırlığım yok

Herkesin bebisi yoklamis nerdeyse :) bende tik yok sadece sıcak basıyor uyuyamiyorum :))

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayyyy tesekkur ederim bim bam bommm kilolu degilsin fazla bu cumle cok ii geldi suan ) ))

Yerim sizi yaaaa:))) öpüldünüzz. Bu arada şimdi okudum geçmişi oferta ve esila arkadaşlarım çok geçmiş olsun dikkat edin uzanın dinlenin. Çok heyecanlanıyorum böyle msjlar okuyunca benmde doğurasım geliyo vallahi sabah olsaydıda bi nst ye girseydim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sana anlatayim pembe yeşil mavi renklerde seker dolu minik kavanozlar var fiyonkla süslenmiş çok şeker. Şimdi daha çok merak ettin dimi

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cokkk kotusun ;,,,(((( onlari napcak sonra mevluttemi dagitcak nie uc renkk niee bol bol kovonozn icinde...pisman oldun dimi cewap werdigine ) ) ;)) ;;)

cokkk kotusun ;,,,(((( onlari napcak sonra mevluttemi dagitcak nie uc renkk niee bol bol kovonozn icinde...pisman oldun dimi cewap werdigine ) ) ;)) ;;)

Büyük ihtimalle evde gelene bol bol dagitir üç renk olmasi ise parasiyla degil mi kardes aldim cesit çeşit imaji olabilir ahahah :)) melekim uykumuz kaçtı idare et :))

Büyük ihtimalle evde gelene bol bol dagitir üç renk olmasi ise parasiyla degil mi kardes aldim cesit çeşit imaji olabilir ahahah :)) melekim uykumuz kaçtı idare et :))

tabi yaaa supermis olan war olmayan war gormeden bile canimiz kaldi surda gorenler napsin ) ) )) napsin yesin bol bol bari .. melekim sekerlerini artik cok bilmis tezeler gibi olduk ) ))

kızlarr pazartesi günü kontrole gidiyorum doktorum doğum günümü söyleyecek kısmetse çok heycanlıyım sezeryan olucamm :))

off benimde tek duymak istedigim bu artik yaaa ) ;)) ciksin surda yatsin gozumun onunde....insallah dr werir sezaryen tarihimi yoksa cok kotu olcak ;(( ;(( ;(( onu dogduguna pisman edicem ((

kızlar az önce kanlı sümüksü bir akıntım oldu işteyim eşim geliyor beni almaya belim ağrıyor
Geçenlerde okadar sancım olduki mayıs topiğimizin 2. Bebişi geliyor dedim ama uslu durup gelmedi benımki yalancı sancı dedikleri şeyi yaşamışım
kısmet sizeymiş inşallah çook güzel haberlerle gelirsiniz..

Benimki kandırdı canım gelmedi yerinde duruyor şükür.. hala çantam hazır değil sancı yaşadığım an hazırlıyım dedım ama oturucak halim de yoktu doğsaydı eşim yarım yamalak yapmak zorunda kalıcaktı ben yinede son hazırlıkları hızlandırdım inş pazar gününden sonra rahatça beklemede olucam..

Şükür doğmamış seninkide şimdi gördüm benimki gibi kandırıp durmuş... kendını yormamaya dıkkat et canım ne kadar tutarsak içerde okadar kâr. Doğru zamanda gelirler inşallah ama olurda şimdi gelse ler yine kendılerını kurtarıcaklar inşallah

Son düzenleme:
Hakkaten ne ekşınlı bi gun olmus...tum sıkınti yasayanlara gecmis olsun.
Mayis bebisleri kandirikci ciktilar.
Ins hepsi en hayirli zamanda gelirler....

Cook heyecanli bi gun olmus.benim de sancim ve kasiklarimda agri artti.ama ben daha 2,3 hafta veriyorum kendime.hepimize vaktinde ve hayirli dogum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…