3 yıl oldu çok değil ama tam hatırlayamadığım şeyler var. Mesela sezeryan yerinin öyle söylendiği gibi uzun sürede iyileşmediğini hatırlıyorum. Hatta bir krem vardı, adını öğrenirim merak edenlere, biraz pahalıydı ama hem iyileşmeyi hızlandırıyordu hem de dikiş izinin az kalmasını sağlıyordu. Ben onu alıp ta sürememiştim ihmalden. Ona rağmen gayet güzel iyileşmişti. Korseyi 1 ay sonra mı taktım, 15 gün sonra mı hatırlayamıyorum yalan olmasın. Sadece tek hatırladıgım korsenın cok cabuk deforme oldugu. Normal halımıze gore kilolu oldugumuz ıcın cok cabuk genısletıyoruz sanırım. Bır de bıraz selulıt olusumunu arttırıyor olabılır. Korse kullandıgınız dönemde dusta soguk suyla masaj, kremlerle masaj yapın ve en azından gece mutlaka cıkarın. Ben sonra cok ugrastım selulıtlerle
Gogus ucu kremlerını ıse hergun olmasa da suruyorum. O da ıhmalden kosturmacadan....
Oğlumda 1 ay oncesınde her gece surdum yatarken, ılk emzırme donemınde cok yara olur kı, ben de cok olmadı.
Buarada en mucizevi formul, emzirme bittikten sonra gogusten 1-2 damla sutu sıkıp gogus ucu uzerınde bırakmaktır bılgınız olsun.
Yara olusmasını beklemeden her emzırme sonrası yapılırsa, yara olusma ıhtımalı cok azalır.
Bebegın bır yerı kızarsa, bır problem olsa anne sutu suruldugunde anında gecer. Yanı anne sutu mucizevi bir iyileştiricidir aynı zamanda.
aaa lutfennn paylasalim hep bana yapmak yokkk))))
wow cok sasirdim bana da bugun korseyi belki korkudanbelki acidan ilk hafta takamaya bilirsin ama kusak flor tarzi selerle sikarsin karnini dediler)) ama nekadar sikilmasi gerekio ki korse kadar nefes aldirmicak kadar mi
Canm gcmis olsunnn yani dogumumu bekliyosun simdi.bnmde bugun adet agrisi tarzi agrilarim var hafiften geli gidiyo korkuyorum cok acaba yalanci sqnvimi bu?dakika tuyayim.diyorum ama tam anlayamiyorum bole rahatsiz edici bi sanci
Hayatım resmını de gorduM oyle kılolu degılsın
Bana sorarsan ıyılesme olana dek hıc kusak ya da korse sıkma
Ben vallahı zamanını hatırlamıyorum ama ıyılesınce tamamen oyle takmıstım
Ise de yaramıstı
Herhalde korsede large ısen medıum alıyorsun bır kucuk bedenı yanı
Bizim şeker kavanozlarmızda hazır kiiiiii:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
YaaaBEN NEDEN GOREMİYORUM ;(( ;((( ;((( ;(((
Ben sana anlatayim pembe yeşil mavi renklerde seker dolu minik kavanozlar var fiyonkla süslenmiş çok şeker. Şimdi daha çok merak ettin dimi
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cokkk kotusun ;,,,(((( onlari napcak sonra mevluttemi dagitcak nie uc renkk niee bol bol kovonozn icinde...pisman oldun dimi cewap werdigine) ) ; )) ;; )
Bizim şeker kavanozlarmızda hazır kiiiiii:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Büyük ihtimalle evde gelene bol bol dagitir üç renk olmasi ise parasiyla degil mi kardes aldim cesit çeşit imaji olabilir ahahah :)) melekim uykumuz kaçtı idare et :))
kızlarr pazartesi günü kontrole gidiyorum doktorum doğum günümü söyleyecek kısmetse çok heycanlıyım sezeryan olucamm :))
Destekleriniz icin cok tesekkur ederim Annisler benim suyum geldi galiba ilk dogumum bilmiom heyecandanda hissetmis olabilirim en kotusude sanci olmamasi bebisde cikio ama benim sancim yok bi kontrole gidioz kanuniye.Dua edin bize.Gelismelerden haberdar edrim sizi ins.
Geçenlerde okadar sancım olduki mayıs topiğimizin 2. Bebişi geliyor dedim ama uslu durup gelmedi benımki yalancı sancı dedikleri şeyi yaşamışımkızlar az önce kanlı sümüksü bir akıntım oldu işteyim eşim geliyor beni almaya belim ağrıyor
Benimki kandırdı canım gelmedi yerinde duruyor şükür.. hala çantam hazır değil sancı yaşadığım an hazırlıyım dedım ama oturucak halim de yoktu doğsaydı eşim yarım yamalak yapmak zorunda kalıcaktı ben yinede son hazırlıkları hızlandırdım inş pazar gününden sonra rahatça beklemede olucam..Ne oldu boyle bırden arkadaslar yuregım agzıma geldı
Nasıl da kaynasmısız, elım telefona gıttı bır anda arayacagım sankı hay illahi beni...
Oferta kendını cok zorluyordu, korkuyordum boyle bırseyden zaten, Allah'ım yardımcısı olsun ınsallah
Papatya nın boyle bır durumu yoktu, cantam hazır değil fılan dıyordu...
ayy gel de haber belle sımdı offfff.......Insallah guzel haberler alırız.
Şükür doğmamış seninkide şimdi gördüm benimki gibi kandırıp durmuş... kendını yormamaya dıkkat et canım ne kadar tutarsak içerde okadar kâr. Doğru zamanda gelirler inşallah ama olurda şimdi gelse ler yine kendılerını kurtarıcaklar inşallahŞimdi çıktım doktordan hemen yazayım dedim merakta bırakmamak için nstde sancı çıkmadı bel ağrım şiddetlenerek devam ediyor ama açılmam yok şimdilik yolunda herşey.nidilat diye bir ilaç verdi gnde üç kere içecekmişim yine kanama olursa gideceğim normalmiş doğuma yakın olabilirmiş öyle dedi doktor.iyi korktum ama yokladı bizimki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?