2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hemen hemen aynı şeyler konuşulmuş.senin muhtemel doğum tarihi ne zaman canım. ben bu cuma kalp atışı için boşuna gideceğim anlaşılan.Bende de bir halsizlik var sorma, akşam hemen uyuyakalıyorum ,gündüz esniyorum sürekli.maşallah 2. bebeğin olacak inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

5 ağustos
buna göremi kalp atışları belli oluyo

7 mayıs inşallah canım.. Bende çok halsizim gündüz iyiyim ama akşam saat 8 oldumu kızımı uyutuyorm bende yatıyorum valla :)) evet canım ikinci bebeğim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur :))
5 ağustos
Yok canım doktor böyle söyledi bana

canım bunlar rutin test ler her doktor ister gebeliğin başında

benim 1. gebeliğimde bu testleri yaptırmadılar. bunda da bişey istemediler

Akş, hemogram , T.I.T , TSH, Toxo Igm Igb , Rub Igm , CMU Igm , HBsAg, Anti HCV , Anti HIV , Sedimentasyon .. Canım doktor yazısı okuyabildiğim kadar yazdım doğrudur inşallah :)))

teşekkürler cnm. içlerinden bildiğim TSH. galiba hormon testi. ben ilk hamileliğimden önce yaptırmıştım. bebek istiyorum diye.
belki ondan istememişlerdir.

Bilmiyorum canım hatta saklıyorum kızımda yaptırdığım herşeyi baktım aynıları yine
benim belim ağrıyo aşırı temizlik yaparken yürürken normalmi ???
Benimde ağrıyor iş yaptıktan sonra bence normal canım

5 ay önce 1 düşüğüm var. şuan bilmiyorum. eskiden derdim ki son günüme kadar çalışırım. ama şimdi pimpiriğim :)
Canim bence bu sorunun en dogru yanitini doktorun verebilir. Dusuk riski sozkonusu ise dinlenme verecektir ve sen de rapor alarak yasal hakkini kullanmis olursun.ben ilk hamileligimde aktif bir sekilde calistim son haftalarima kadar.ikinci hamileligimde ise elimi yerden kaldiramadim, o kadar zor gecti.derken megersem birseyler dogru gitmiyormus zaten ve dogal dusuk oldu. Bence vucudun da sana nasil hissettigin konusunda sinyaller veriyordur.mesela su an ben 6+2 hamileyim.mide bulantilarim basladi ama enerjim fena sayilmaz.hislerim Allahin izniyle su an itibariyle herseyin yolunda oldugunu soyluyor ama tabi Allah bilir.biz ne yaparsak yapalim gunu olan dogar, olmayan malum

ilk hamileliğimden kızım var 5 yaşında ama prelampsi oldum erken doğum yaptım çocuk beslenemedi çok zayıf doğdu. ondan sonra doktor bebe aspirini kullanacaksın demişti. sonraki 2 gebeliğimde başka bir doktor baktı
doğan hastanesi serdar bey hiç gerek yok dedi gebelik normal vs. ama kalbi durdu. ben ısrarla kan pıhtılaşması olabilirmi dedim yok dedi. sonra kürtajımı nasıl yaptıysa rahim yapışıklığı oldu o ameliyatımı yapan doktorum clexane verdi. keseyi görür görmez başlayacağız dedi. ama herhangi bir test yapmadım. zaten benim gibi olanların çoğunda aynı şikayet oluyormuş. umarım bu sefer bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız cnm.

ben 75 kiloyum cnm beim göründü. ama makine çok fark ediyor. diğer gebeliğimde doktor göremedi hatta ben dedimki bu kese değilmi olabilir ama net değil demişti :)) makine fii tarihinden kalmaydı

cnm listeni yazarmısın banada. bende 75 le kaldım hamile ve acayip iştahım açıldı ((

birilerii bel ağrısı mı dediiiiiiiiii geberiyorum gazdan bel ağrısından off...

kızlar midesi bulanıp çıkaran var mı?? benimde kaşıntım var sanırım 3 hamilelikte hep kustum bunda bir şey olmayınca bşr tuhaflık seziyorum :)))

kızlar inşallah bu gebeliğimde çok kilo almam yediklerime dikkat etmek istiyorum...bebek için sağlıklı ve gerekli şeyler yemek istiyorum umarım başarabilirim. ilk gebeligimde 26 kilo almıştım umarım bunda o kadar almam :44:

Benim bel ağrısının yanında kasık ağrısı da var ilk hamileliğimde de çok olmuştu.
Günde 3 tane folic plus 3 tanede progestan alıyorum doktorunuz sizede verdi mi

Selam kızlar ben sabah tahlil için gittim, yalnız benden sadece idrar tahlili aldılar doktorum böyle yazmış sadece, kan tahlili yapılmadı..

Sonuç pozitif ama niye böyle yazmış bilmiyorum, yarın götürecem yanına sevk yazacak bakalım doktoa gitmek ne zaman kısmet olacak :'/

Benim de canım habire su istiyor :) ayakta fazla durunca kasıklarım sancıyor.. Göğüslerim yaylım yaylım yayıldı onlara hala inanamıyorum..

İnşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…