Son adet tarihi canım..
Canım bende cuma gittim doktora benide 15 gün sonra kalp atışları için çağırdı dr. Tahliller verdi geldiğinde getir dedi yaptırıcam gitmeden bide beslenme listesi verdi ilaç olarakta decavit vitamin verdi sabah tok karnına 1 tane. Ama doğuma kadar saç boyatma diyor benim doktorum. Bol yürüyüş banada dedi ama inan halim yok yürüyüşe kızım ev içinde yetiyor ama valla :)))
Son adet tarihi canım..
Canım bende cuma gittim doktora benide 15 gün sonra kalp atışları için çağırdı dr. Tahliller verdi geldiğinde getir dedi yaptırıcam gitmeden bide beslenme listesi verdi ilaç olarakta decavit vitamin verdi sabah tok karnına 1 tane. Ama doğuma kadar saç boyatma diyor benim doktorum. Bol yürüyüş banada dedi ama inan halim yok yürüyüşe kızım ev içinde yetiyor ama valla :)))
7 mayıs inşallah canım.. Bende çok halsizim gündüz iyiyim ama akşam saat 8 oldumu kızımı uyutuyorm bende yatıyorum valla :)) evet canım ikinci bebeğim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur :))hemen hemen aynı şeyler konuşulmuş.senin muhtemel doğum tarihi ne zaman canım. ben bu cuma kalp atışı için boşuna gideceğim anlaşılan.Bende de bir halsizlik var sorma, akşam hemen uyuyakalıyorum ,gündüz esniyorum sürekli.maşallah 2. bebeğin olacak inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
5 ağustos
Yok canım doktor böyle söyledi bana
canım bunlar rutin test ler her doktor ister gebeliğin başında
Akş, hemogram , T.I.T , TSH, Toxo Igm Igb , Rub Igm , CMU Igm , HBsAg, Anti HCV , Anti HIV , Sedimentasyon .. Canım doktor yazısı okuyabildiğim kadar yazdım doğrudur inşallah :)))
Bilmiyorum canım hatta saklıyorum kızımda yaptırdığım herşeyi baktım aynıları yinebenim 1. gebeliğimde bu testleri yaptırmadılar. bunda da bişey istemediler
teşekkürler cnm. içlerinden bildiğim TSH. galiba hormon testi. ben ilk hamileliğimden önce yaptırmıştım. bebek istiyorum diye.
belki ondan istememişlerdir.
Benimde ağrıyor iş yaptıktan sonra bence normal canımbenim belim ağrıyo aşırı temizlik yaparken yürürken normalmi ???
Canim bence bu sorunun en dogru yanitini doktorun verebilir. Dusuk riski sozkonusu ise dinlenme verecektir ve sen de rapor alarak yasal hakkini kullanmis olursun.ben ilk hamileligimde aktif bir sekilde calistim son haftalarima kadar.ikinci hamileligimde ise elimi yerden kaldiramadim, o kadar zor gecti.derken megersem birseyler dogru gitmiyormus zaten ve dogal dusuk oldu. Bence vucudun da sana nasil hissettigin konusunda sinyaller veriyordur.mesela su an ben 6+2 hamileyim.mide bulantilarim basladi ama enerjim fena sayilmaz.hislerim Allahin izniyle su an itibariyle herseyin yolunda oldugunu soyluyor ama tabi Allah bilir.biz ne yaparsak yapalim gunu olan dogar, olmayan malum5 ay önce 1 düşüğüm var. şuan bilmiyorum. eskiden derdim ki son günüme kadar çalışırım. ama şimdi pimpiriğim :)
cnm hoşgeldin bende clexane kullanıyorum göbek deliğimin 3 parmak etrafına yaıyorum çok dik olmamak koşulu ile yağlı olan kısmı elimle sıkıştırıp yavaşça batırıyorum ve enjekte ediyorum yavaşça zaten bitince otomatik iğne çekiliyor.sen hiç doğum yaptınmı 4.gebelik demişsin ama 2 düşük yapmışsın??sorun buldularmı ben 2 düşük yaptım 6 ve 7 haftalarda şimdi şükür yeni hamileyim inşallah iğneler işe yarar
benim ağrılar hiç gitmiyo ki :)[/
kızlar yaa bugün ilk kontrolüm vardı.şimdi ailemin yanında misafirm o yüzden devlete gittim.kese görünmedi.acaba makinalar çok ii değil diyemi ?tabii ben ağlamaktan mahfoldum.tekrar kan ver dedi doktor yükselirse erken olduğu için görünmemiştir dedi.sonuç 4000 çıktı. bu değerde görünmesi gerekmez mi?bide morale ihtiyacım var kızlar..ben kiloluyum da göbekten görememişte olabilir dimi? aranızda böyle bişey yaşayan oldumu ki
Kızlar Bugün evimin yanındaki devlet hastahanesine gittim. randevu almıştım. İlk kontrolumdü
Beni diyetisyene gönderdi.bir liste oluşturduk.60 kiloyum boyum uzun değil. kilo almak istemediğimi söylemiştim
vajinal ultraonda baktı kese göründü, muhtemel sağlıklı bebeğim olacakmış.
Kalp atışı görünmedi küçükmüş ,haftaya pazartesi dedi ama ben cuma gideceğim
2 idrar tahlili 5 kan tahlili aldı .gebelik öncesi de 7 kan testi almıştı. işlerim 1 saat içinde bitti memnun kaldım.
folidoce kullanıyorum devam et dedi, günde 1 tane alıyorum siz kaç tane alıyorsunuz sormayı unuttum.
saçını 12 haftadan sonra boyat dedi
bol yürüyüş ve yüzme spor olatak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?