Gecmis olsun canim.Normaldir herhalde benimde oluyo arasira dikkat et yinede.Bende yatakta donerken nakliyat yapiomusum gibi hissediom.Once karnimi hazirliom sonra bacaklari ve belimi yavas yavas once sirt ustu donuom sonra tekrar hazirliom kendimi bu sefer donus yapiom.Esim uyanio beni seyredio sanki bi yerden bir yere nakliyat yapion dio.
ankara ün.de de var canım da ben popomu kaldırıp gitmedim. yan odaya bile giderken üşeniyorum artık. bu kadar ilgilenildiğini bilsem belki zorla gidebilirdim. ebelerin ve hemşirelerin hep ters olduğu anlatılır ya, seninkiler çok kibar geldi bana. biraz da o yüzden sordum özel mi acaba diye..
?
Evet doğru ılacın adı contratubex:)) bıo oıl ı bılmıyordum, ıyı oldu soyledıgın sagol, bu sefer hepsını kullanıcam dogumdan sonra ıhmal etmeyecegım.
Bugün evde temizlik var sağolsun annecimde yanımda oda yardım ediyor çok mutluyum yarında biraz ütü işim kaldı çantalarımızi hazırlamam lazım.salı günü kaynımla eltim geliyor yine 10 gün bizdeler onlar gidince bir daha kadın gelip temizliyecek sonrada doğumu bekleriz inşallah gerçi doğumda galiba yine burda olacaklar tamda tedavi periyodu denk düşüyor o zamanda anneme gideceğim doğumdan sonra mis gibi tertemiz bebek temizliği yapılmış evde onlar kalacak ama ne yapayım düşünüpte kendimi üzmüyorum artık onlar gram düşünmüyor bizi çünkü.şimdilik herşey istediğim gibi olacak şekilde haraket ediyorum polyannacılık işte.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bosver temizlenmiste kalsinlar, onlar gelecegi zaman kac o evden sen.. Erken dogum riskim var annem bakicak dersin..daha da bisi derletse kendi vicdanlarina kalmis..icin rahat olsun
Hasta adam temiz evde kalmis olur hem..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kizlar nassiniz..bnde aynen yatisa devam buarada netten urunlere bakim.dedim kafam allak bullak oldu..ozellikle biberon emzik vs ve bebek bakim urunlerinde hangi markayi yercih deyim siz ne aldiniz..pisik kremi sampuan vs yardim edermisinizz
canım şu an chicco un kampanyası var şampuan krem falan ne desen var içinde çok şık bir çanta da hediye ediyolar onu aldım ben. biberonu falan da bebedor aldım
Bende öyle duyuyordum hep..Önyargılarım bu yüzdendi,diğer devlet hastanesinde ve polikliniklerdekiler gb hep azarlama havasındadırlar diye düşünüyordum..
Bende son anda yetişebildim denebilir kursa,ebeninde yardımıyla tabii..Sen benden ilerdesin normladir sanırım artık ben bile ağırlaştım..
Öyle düşünme sen yine,yani terslerdir diye..Çok başka bi sıkıntı yapıyor insana,ben atlattım..Onların işi biraz daha kapılar ardında kaldığından sanırım daha sakinler..
Oferta arkadasım bikac zamandir takip ediyoruz ikimizde ayni olaydan muzdaribiz eltim koyden geldi kaynanamla bende kaldi zaten ben sikintili bir hamilelik geciriyorum birde eltim hamile erken dogurcam diye kalkip evinede gitmedi kaynanam asima birakdi gitdi esimde sehir disinda iki hamile kaldik hastayim birde hasta bakar oldum en son esim esini getirdi eltime baksin diye eltim bir aydir erken dogurcam diye diye gezdi ama 10 gunu gecdi enson 3 gun once ozelde sezeryanla dogurdu. Bende 1 haftadir hastayim erken dogum riskim var ve bu eltim tam 3 aydir bende misafir biktim usandim gecen sene bebegimi kaybetdim. Dr esime durumun ciddi oldugunu erken dogum olacagini soyledi esimde kaynanama soyleyince eltimi diger eltime gourduler boyle sorumsuz anlayissiz insanlarin arasinda kaldim birde halime uzuluyorum esim isini birakdi geldi bana bakmaya annesinede cok kizdi zaten esimin azcik hatri olmasa hayatda dayanmazdim bosver takma kendi bildigini yap senin sagligin bebeginin sagligi herseyden onemli ben cok sukur gonderdim evimden hos ben hasta oldukdan sonra gitdiler ama suan tek dusuncem bebegim surekli yatiyoruz sen de uzulme size bisey olmasin herkes allahindan bulsun canim ne diyim.......
ankara ün.de de var canım da ben popomu kaldırıp gitmedim. yan odaya bile giderken üşeniyorum artık. bu kadar ilgilenildiğini bilsem belki zorla gidebilirdim. ebelerin ve hemşirelerin hep ters olduğu anlatılır ya, seninkiler çok kibar geldi bana. biraz da o yüzden sordum özel mi acaba diye..
cem bey'e gidiyorum canım. sen de mi oraya gidiyorsun?
LİLACSOFİE
Geçen paylaştığım testi nerde bulduğumu anladım şuan :) Takvimlerimizde yazıyormuş..Yarın yazacak :) Hepsine bakayım dedimde yine,aklıma geldi :)
Bu takvime bakıncada garip oluyorum ilk zamanlarda heyecanla okurdum şimdi ne kadar az kalmış,bütün tabloya bakınca daha iyi anlıyorum :)
35. Hafta 6. Gün
13 Nisan 2014
Önümüzdeki günlerde bebeğinizin vücudundaki beyaz yağ oranı %8′e çıkmış olacak. Hamileliğinizin son zamanlarında gece uyurken bacak krampları çok sık görülür. Yorgunluktan kaçınarak ve mümkün olduğunda bacağınızı yükseğe kaldırıp dinlenerek, krampların önüne geçebilirsiniz.
. B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.
kızlar dün öğlrden bu yana girmemiştim, misafirlerim vardı 1 1,5 günde ne çok olaylar olmuş öyle... herkeste bir doğum paniği
tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın ESİLAGLUBB, PAPATYAORJ , OFERTA kesin doğurdular dedim ama sonlara yaklaştıkça rahatladım...malum ne kadar dururlarsa okadar iyi hepsi sağlıkla gelsin inşaAllah
oferta ; özellikle senin günün daha fazla umarım az çok bekler zamanını da üzmez seni kuzun
Çok az kaldı tabii... Bugun hastaneye gidip oda sectik, rezervasyonu yaptırdık 5 Mayıs'a.... Cok fena oldum offf...
Geçen seferki heyecanımı hatırlıyorum da... Bu sefer oğlumu arkamda bırakıp evden çıkmak çok zor gelecek, çok ağlayacağım biliyorum...
Bugun oda bakmaya o da geldi. Buyuk merakla hepsını gezdı. Banyoya gırınce döndü hemşireye burada ya annem düşerse dedi??? Hemşire güldü, merak etme biz annene çok iyi bakacağız düşürmeyeceğiz dedi. Bebek odasının önünden geçerken, bebekler neden ağlıyor dedi. Aşı olmuşlardır belki ondandır dedim. Bizim bebeğimize aşı yapmasınlar anne dedi..... İşte bu da 3 yaşındaki bir meleğin yüreğinden geçenler................... Yüreğimi cızzzz ettirenler.......
inşallah bekler canım şimdilik sorun yok.
ne kadarda heyecanlı artık sona geldik .seni o kadar iyi anlıyorumki bende oğlumu nasıl bırakıcam onu düşünüyorum hastanede bir günden fazla kalmak istemiyorum tabi herşey yolunda giderse.ama ağlayarak evden çıkma sakın sonra oğlun sana kötü bişey olacak zanneder bide ayrı kalacak o gece üzülür sonra eminim bende çok duygulanacağım ama inşallah bende ağlamam sana diyorum ama.biz sabah oğlumu kreşe bırakacağız sonra doğuma gideceğiz akşamda babası evde olacak geçte olsa.ben annemle kalacağım hastanede.tabi bu normal şartlardaki planımız.inşallah ani bir durum gelişmez.tabi bide benim misafirlerim var başımda doğumdada burda olacaklar eminim bende sinir tavan yapacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?