2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Slm kizlar nassiniz..bnde aynen yatisa devam buarada netten urunlere bakim.dedim kafam allak bullak oldu..ozellikle biberon emzik vs ve bebek bakim urunlerinde hangi markayi yercih deyim siz ne aldiniz..pisik kremi sampuan vs yardim edermisinizz

Bayan alırken hepsini anlatmıştı eşimde Sebamed tercih etti canım şampuan,yağ vsde,ama ben birşeyle sınırlı değildim chicconunkilerde kampanya oluyor çantayla..
Emzik biberon chicco aldık ikiside çok ufak ve açıkçası lazım olursa diye almıştım ama dün ebemiz hiç önermedi..Daha en basından kandırmayın çok gerek olmazsa dedi..Sağdığımız sütleride biberonla vermek yerine alternatif şekilleri anlattı..

Ah yavrum ne güzel vefalı şimdiden.

Bu arada 5 Mayıs için heyecanlanıyorsun ben ne yapayım 22 sinde doğuruyoruz bakalım erken gelmezse :) günler geçmek bilmiyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

NE güzel işte,iyi düşün kendini bunca şeyin içinde endişelendirme
İnşallah güzel güzel doğum hikayelerimizi paylaşacaz :) Mayıs anneleri olarak,doğumlarda sağlıkla sorunsuz gececek inşallah :) Cümlemizin tabii..

Deren'i çok güçlü bir anne ve abi bekliyor :)
Gözlerim doldu..Zaten hemen kısa sürede Demir'i de göreceksin canım,kendini çok yıpratma..Sen bunu ona çok iyi bir şekilde anlatacaksın zaten ve eminim o zamanda en büyük destekçin olacak..

Çok başka bir çocuk gerçekten. Sezeryanla doğum tarihi verilmesi de bir garip oluyor değil mi? Sonra da oturup geri sayım yapıyorsun ve sabah kalkıp doğuma diye gidiyorsun. Dediğin gibi sürpriz yapmazlarsa inşallah....
Burada doğum tarihi belli olan, ya da her an doğuracak gibi olan herkes için heyecan katsayımız arttıkça artıyor.

merhaba mayıs anneleri,gebelik şekeri olan annelere bir sorun olacak evde ölçme cihazı aldım yemeklerden ne kadar sonra ölçüyorsunuz 1 saat sonramı

canim benim tahlillerimde 2.saat toklugum yuksek cikti die sanirim....bana acken ve tokluk 2. saati olc dedi onu sen bi dr na danis derim...

selam kizlar

Ben herkesinn ii olmasini diliyorum....ama ben hic ii degilim yatis modunda dagilmis bir haldeyim....kasiklarimin altina bicak sokmalarim war sebebini bilmiorum dr.a falan da sormuorum...bebegim daha az hareketli bugun resmen durttummm baya sonra biraz kipirdandi yine tik yok....dr a nie sormuon demeyin cunku NORMAL kelimesini bi kez daha duymak istemiorum da ondan.....arabamiz da 1 milyarlik bir hasar peydah oldu onada cok sikkinim....cana gelcegine mala gelsin ama suan oda bize can kadar onemli.....malum......
YATAKLAR kizlar acaba artik yataklarini yaysakmi napsak ki benim temizlik falan bitti..kapisini susleyip cibinliigini yatagini yapim mi nedersiniz bi akil werin.......

mrb canım benimde senin sölediğin gibi sanki alttan bir parca kopartılıyo gibi batmalarım oluyo bazen.profosore sordum hemsireye sordum normal dediler son zamanlara doğru olur dediler.doguma hazırlıkmıs.benimde ayak alttarıma yururken batma oluyo.topugum cekiliyo.ayaklarımın altı gece yanıyo.bende gidince sorcam bakalım

Biz besigi hazirliyoruz, ama ustunu carsafla ortucem toz gelmesin diye. Uyku setini yikadik annem utuleyecek, sonra kapaticaz.

ah o kaşıntılardan 32 .haftada ne cektim ben.tahlilllerim temiz cıktı ama safraya bakılmadı safra sıkışmasından dolayıda kana karışan enzimlerde bu kaşıntyı yapıyormuş surekli su altındaydım.konrtrollerde farklı nedenlerden dolayı ciğer geliştirici iğne yapıldı iğne içinde stereoid var kaşıntına da iyi gelecek dedi doktorum gercekten akşamına bişey kalmadı imdilerde hala var kaşıntılarım sadec akşamları oluyor tatlı tatlı ama dusunmemeye kaşımamaya çalışıyorum.kendimi kaptırırsam yara oluyor.kiimisinin çok daha kotu oluyormuş neyseki benimki öyle değil.

Araba için çok geçmiş olsun canım,nazarlığınız olsun inşallah. Bence kapısı, cibinliği vs herseyi yap artık. Beşiğin üstüne temiz bir çarşaf örtersin toz olmaz, ben öyle yaptım.
Bugun benım kız da cok hareketsızdı (dunden berı) Hastaneye gıtmısken NTS ye de gırdım. Bır sorun yoktu cok sukur. Sancıları, hareketsızlıgı bır sorsan cnm doktoruna.

Ah canım bunu gel de yuregıme anlat. Dogumundan berı sadece bır gece ayrı yattık. Ankara'da cok yakın bır arkadamın dugunune gıtmıstım, gıtmem gerekıyordu cok yakındık. Cok aglamıstım, ertesı gun eve gelısımı gormelıydınız.

Demir'i doğururken son gün Allah'ım 9 ay karnımda tasıdım bu emanet canı. Bugun eğer bırsey olacaksa ona degıl, bana olsun diye dualar etmıstım.

Şimdi Allah'ım beni evlatlarıma,onları da bana bağışla; onları bir kere daha görmeyi bana nasip et diye dua edeceğim.....

Anne olarak doğuma gitmek çok farklıymıs çookkkkk.....

Zaten bu konuya takilmis durumdayim hepten kopardin beni carsambaya sezeryan gunu aldim ama cok uzgunum kizimi evde birakicam cunku 07:30da hastanefe olucaz o saatte onu kaldiramam birde doktorum seni biraz toparlanmis gorsun dedi yani ayaklaninca gelsinler hastaneye dedi oglumun sekerlerinin yanina 30 tanede pembe yaptirdim sticker inada ceren abla oldu yazdirdim doktorum bile cok sadirdi nekadar ince fikir diye ayrica kizims hastaneye gelirken giymesi icin cok guzel ciciler ayakkabi filan aldim yani sklim hep onda bende cok aglicam biliyorum hem giderken hemde ciktiktan sonra kizim herseyimm rabbim sagsalim dogurup saglikla kucagimiza almayi sonrada kardesleri bulusturmayi nasip etsinn hepiize:44:
Buarda cantalarimizi ayirdim oglumla cok kalabalik olmusru cunku onunhemen giyeceklerini bir bohcs yaptim yedek kiyafetlerini bir bo hca yaptim mama bez pisik kremi filanda koydum cantadina kendiminkinede 1gecelik 2 pijama takimi 2sal bol iccsmasiri parfum kolonya ped makyay urunlerim terligim esimin kiyafet ve esyalari biskuvi kuruyemis vs aklima geldikce atiyorum cantsya a bide dis fircalarimiz gogus pedi ve kremi sut sagma makinem biberon emzik baskada aklima gelmiyor sizce eksigim varmi 3 tanede battaniye ve 1 sari tulbent

Anne olarak aynı şeyleri yaşıyoruz. Oferta da yazdı bak aynılarını demek ki genel durum bu...
Yani düşünmek bile istemiyorum inan, krize girip oğlumu da doğuma götürmeye kalkabilirim kendime hiç güvenmiorum.
Zaman azaldı buna bır cozum bulsam ıyı olacak((((((

Slm kizlar nassiniz..bnde aynen yatisa devam buarada netten urunlere bakim.dedim kafam allak bullak oldu..ozellikle biberon emzik vs ve bebek bakim urunlerinde hangi markayi yercih deyim siz ne aldiniz..pisik kremi sampuan vs yardim edermisinizz

Biberon olarak anne memesine en yakin diye medela aldim.
Sampuan ve yag olarak parfum vs zararli hic bir sey icermedigi den burt's bees aldim.
Bir de sanirim ilk aylarda yag onermiyorlarmis, yerine losyon oneriyorlarmis..

En dogrusunu yaparsin canim, kendine iyi bakicaksin ki iki yavruya da bakabilesin. Hem sagligin hem psikolojin onemli. E calisip iki cocuga bakip evle misafirlerle ilgilenmek.. Bir de ustune sen halledersin muamelesi gormek.. Kendi caninin kiymetini bil ki onlar da bilsin. Bu saatten sonra huyunu degistirip nazli gelin olamazsin belki ama tavrini koyarsin pek de guzel

bende aynısını düşündüm yanımda götürsemmi diye.aslında biz ayrı durmaya alışığız oğlum anneannede kalır canı istedikçe ama doğum ürkütüyor beni oğlumu arkada bırakacak olmak geriyor düşündürüyor gerçektende.allah yardımcımız olsun zor gerçekten durum

Ne rahat insanlar var ya anlayamiyorum.. Rahat demek az gerci..

kızlarrr şimdi bi arkadaşımla konuştum 3 nisanda doğum yapmıştı anca muhabbet edebilecek zamanımız oldu

suyu azaldığı için sezryen olmuş tabi epidurallisinden iki gün hastane de kalmış ilk gün dikişleri biraz sızlamış ama şuan çoook iyiymiş çokk çabuk kalktım diyo şuan bütün işinide yapabiliyomuşş

tek sıkıntı ilk gün sütü gelmemiş ama öyle korkulduğu gibi sarılık falanda olmamış mama vermişler şimdi sütüde gayet iyiymiş

eve geldiğinde de 8 kğ gitmiş haldeymişş haberler bölee o normal istiyodu ama şimdi iyiki sezryan olmuşum çok rahatım diyooo

haberler böle arkadaşlar sezaryn günü yaklaşan arkadaşlar için yazdım hikaye bana çook pozitif geldii

Kizlar ilk cocuklari evde birakip doguma gitmekten bahsetmissiniz. Okurken bile gozumden yas geldi. Benim kizim o kadar mazlum ki karsima gecip gozlerini suzse aglaya aglaya vir hal olurum herhalde. Dusundukce gozlerim doluyor. Beni oyle gorurse uzun sure aklindan da cikaramaz uzulsun istemiyorum o yuzden onu ablama birakacagim. Dogumdan sonra toparlaninca gelsin istiyorum. Evde de babasi ve halasiyla kalacak. Birkac parca hediye alip guzelce giydirecegim onu da. Insallah hersey planladigimiz gibi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…