Slm kizlar nassiniz..bnde aynen yatisa devam buarada netten urunlere bakim.dedim kafam allak bullak oldu..ozellikle biberon emzik vs ve bebek bakim urunlerinde hangi markayi yercih deyim siz ne aldiniz..pisik kremi sampuan vs yardim edermisinizz
Çok az kaldı tabii... Bugun hastaneye gidip oda sectik, rezervasyonu yaptırdık 5 Mayıs'a.... Cok fena oldum offf...
Geçen seferki heyecanımı hatırlıyorum da... Bu sefer oğlumu arkamda bırakıp evden çıkmak çok zor gelecek, çok ağlayacağım biliyorum...
Bugun oda bakmaya o da geldi. Buyuk merakla hepsını gezdı. Banyoya gırınce döndü hemşireye burada ya annem düşerse dedi??? Hemşire güldü, merak etme biz annene çok iyi bakacağız düşürmeyeceğiz dedi. Bebek odasının önünden geçerken, bebekler neden ağlıyor dedi. Aşı olmuşlardır belki ondandır dedim. Bizim bebeğimize aşı yapmasınlar anne dedi..... İşte bu da 3 yaşındaki bir meleğin yüreğinden geçenler................... Yüreğimi cızzzz ettirenler.......
benim gittiğim doktorun hemşiresi öyle kibar ve sakin bir kadın ki... aslında orada doğum yapan herkese de sordum. herkes ebeler çok iyi diyor. yine de eskiden anlatılanlardan mıdır nedir bazen endişeleniyorum. çünkü ben susmam kavga çıkarırım. onlarla uğraşayım derken doğumu falan unuturum diye korkuyorum.yine de güzel düşünmek lazım. kötü bir şey duymadım çünkü. sorun yaşamadan doğururuz inşallah.
Çok az kaldı tabii... Bugun hastaneye gidip oda sectik, rezervasyonu yaptırdık 5 Mayıs'a.... Cok fena oldum offf...
Geçen seferki heyecanımı hatırlıyorum da... Bu sefer oğlumu arkamda bırakıp evden çıkmak çok zor gelecek, çok ağlayacağım biliyorum...
Bugun oda bakmaya o da geldi. Buyuk merakla hepsını gezdı. Banyoya gırınce döndü hemşireye burada ya annem düşerse dedi??? Hemşire güldü, merak etme biz annene çok iyi bakacağız düşürmeyeceğiz dedi. Bebek odasının önünden geçerken, bebekler neden ağlıyor dedi. Aşı olmuşlardır belki ondandır dedim. Bizim bebeğimize aşı yapmasınlar anne dedi..... İşte bu da 3 yaşındaki bir meleğin yüreğinden geçenler................... Yüreğimi cızzzz ettirenler.......
Ah yavrum ne güzel vefalı şimdiden.
Bu arada 5 Mayıs için heyecanlanıyorsun ben ne yapayım 22 sinde doğuruyoruz bakalım erken gelmezse :) günler geçmek bilmiyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba mayıs anneleri,gebelik şekeri olan annelere bir sorun olacak evde ölçme cihazı aldım yemeklerden ne kadar sonra ölçüyorsunuz 1 saat sonramı
selam kizlar
Ben herkesinn ii olmasini diliyorum....ama ben hic ii degilim yatis modunda dagilmis bir haldeyim....kasiklarimin altina bicak sokmalarim war sebebini bilmiorum dr.a falan da sormuorum...bebegim daha az hareketli bugun resmen durttummm baya sonra biraz kipirdandi yine tik yok....dr a nie sormuon demeyin cunku NORMAL kelimesini bi kez daha duymak istemiorum da ondan.....arabamiz da 1 milyarlik bir hasar peydah oldu onada cok sikkinim....cana gelcegine mala gelsin ama suan oda bize can kadar onemli.....malum......
YATAKLAR kizlar acaba artik yataklarini yaysakmi napsak ki benim temizlik falan bitti..kapisini susleyip cibinliigini yatagini yapim mi nedersiniz bi akil werin.......
selam kizlar
Ben herkesinn ii olmasini diliyorum....ama ben hic ii degilim yatis modunda dagilmis bir haldeyim....kasiklarimin altina bicak sokmalarim war sebebini bilmiorum dr.a falan da sormuorum...bebegim daha az hareketli bugun resmen durttummm baya sonra biraz kipirdandi yine tik yok....dr a nie sormuon demeyin cunku NORMAL kelimesini bi kez daha duymak istemiorum da ondan.....arabamiz da 1 milyarlik bir hasar peydah oldu onada cok sikkinim....cana gelcegine mala gelsin ama suan oda bize can kadar onemli.....malum......
YATAKLAR kizlar acaba artik yataklarini yaysakmi napsak ki benim temizlik falan bitti..kapisini susleyip cibinliigini yatagini yapim mi nedersiniz bi akil werin.......
Kizlar aklima gelmisken sizlere anlatayim istedim
İlk gebeligimde kaşintilardan dolayi 3 hafta erken dogum yapmak zorunda kaldim
Eger kaşintilariniz fazlaysa karacigerinizde sikinti olabilir doktorunuza danisin.
Benim doktorum son zamanlarda bu hastaligin cok arttigini soledi.hastaligin adi gebelik kolestazi
Ben cok cektim baskalari cekmesin
selam kizlar
NE güzel işte,iyi düşün kendini bunca şeyin içinde endişelendirme
İnşallah güzel güzel doğum hikayelerimizi paylaşacaz :) Mayıs anneleri olarak,doğumlarda sağlıkla sorunsuz gececek inşallah :) Cümlemizin tabii..
Deren'i çok güçlü bir anne ve abi bekliyor :)
Gözlerim doldu..Zaten hemen kısa sürede Demir'i de göreceksin canım,kendini çok yıpratma..Sen bunu ona çok iyi bir şekilde anlatacaksın zaten ve eminim o zamanda en büyük destekçin olacak..
Zaten bu konuya takilmis durumdayim hepten kopardin beniÇok az kaldı tabii... Bugun hastaneye gidip oda sectik, rezervasyonu yaptırdık 5 Mayıs'a.... Cok fena oldum offf...
Zaten bu konuya takilmis durumdayim hepten kopardin benicarsambaya sezeryan gunu aldim ama cok uzgunum kizimi evde birakicam cunku 07:30da hastanefe olucaz o saatte onu kaldiramam birde doktorum seni biraz toparlanmis gorsun dedi yani ayaklaninca gelsinler hastaneye dedi oglumun sekerlerinin yanina 30 tanede pembe yaptirdim sticker inada ceren abla oldu yazdirdim doktorum bile cok sadirdi nekadar ince fikir diye ayrica kizims hastaneye gelirken giymesi icin cok guzel ciciler ayakkabi filan aldim yani sklim hep onda bende cok aglicam biliyorum hem giderken hemde ciktiktan sonra kizim herseyimm rabbim sagsalim dogurup saglikla kucagimiza almayi sonrada kardesleri bulusturmayi nasip etsinn hepiize:44:
Buarda cantalarimizi ayirdim oglumla cok kalabalik olmusru cunku onunhemen giyeceklerini bir bohcs yaptim yedek kiyafetlerini bir bo hca yaptim mama bez pisik kremi filanda koydum cantadina kendiminkinede 1gecelik 2 pijama takimi 2sal bol iccsmasiri parfum kolonya ped makyay urunlerim terligim esimin kiyafet ve esyalari biskuvi kuruyemis vs aklima geldikce atiyorum cantsya a bide dis fircalarimiz gogus pedi ve kremi sut sagma makinem biberon emzik baskada aklima gelmiyor sizce eksigim varmi 3 tanede battaniye ve 1 sari tulbent
Slm kizlar nassiniz..bnde aynen yatisa devam buarada netten urunlere bakim.dedim kafam allak bullak oldu..ozellikle biberon emzik vs ve bebek bakim urunlerinde hangi markayi yercih deyim siz ne aldiniz..pisik kremi sampuan vs yardim edermisinizz
Öyle yapacağım zaten doğumda burda olurlarsa hastaneden direk anneme gideceğim.evet mis gibi evimide onlara bırakacağım.temiz insanlar olsa sorun değilde evimi ahır gibi kullanıyorlar sorun o.artık sürekli temizlikçi gelecek o kadar çalışıyorum hakediyorum bunu eşimde başka bir çare bulsun geçinmek için artık babasındanmı ister ne yapar banane yani.ne kadar fedakar olsamda yaranamıyorum nasılsa.bir karar daha aldım bebeğe normalde annem bakıcak ama ben de yarım günlük bir yardımcı bulacağım ona yazık annem hem kuzeye hemde bebeğe nasıl baksın dimi ama.benimde canlarım kıymetli benim maaşımdan elini çekicek azıcık eşim bundan böyle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anne olarak aynı şeyleri yaşıyoruz. Oferta da yazdı bak aynılarını demek ki genel durum bu...
Yani düşünmek bile istemiyorum inan, krize girip oğlumu da doğuma götürmeye kalkabilirim kendime hiç güvenmiorum.
Zaman azaldı buna bır cozum bulsam ıyı olacak((((((
Oferta arkadasım bikac zamandir takip ediyoruz ikimizde ayni olaydan muzdaribiz eltim koyden geldi kaynanamla bende kaldi zaten ben sikintili bir hamilelik geciriyorum birde eltim hamile erken dogurcam diye kalkip evinede gitmedi kaynanam asima birakdi gitdi esimde sehir disinda iki hamile kaldik hastayim birde hasta bakar oldum en son esim esini getirdi eltime baksin diye eltim bir aydir erken dogurcam diye diye gezdi ama 10 gunu gecdi enson 3 gun once ozelde sezeryanla dogurdu. Bende 1 haftadir hastayim erken dogum riskim var ve bu eltim tam 3 aydir bende misafir biktim usandim gecen sene bebegimi kaybetdim. Dr esime durumun ciddi oldugunu erken dogum olacagini soyledi esimde kaynanama soyleyince eltimi diger eltime gourduler boyle sorumsuz anlayissiz insanlarin arasinda kaldim birde halime uzuluyorum esim isini birakdi geldi bana bakmaya annesinede cok kizdi zaten esimin azcik hatri olmasa hayatda dayanmazdim bosver takma kendi bildigini yap senin sagligin bebeginin sagligi herseyden onemli ben cok sukur gonderdim evimden hos ben hasta oldukdan sonra gitdiler ama suan tek dusuncem bebegim surekli yatiyoruz sen de uzulme size bisey olmasin herkes allahindan bulsun canim ne diyim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?