2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar cok arastirma yaptiniz tecrubelisiniz.
E bebekte KRAFT NOVA TRAVEL bebek arabasi ve pusette indirim var.fikirlerinizi alabilirmiyim

Oyyy seninki dahada pahaliymis.sizde gule gule kulllanin ins.allah razi olsun annemden herseyimi o aliyo.kosturuyo.bide ben alcak olsam batardim sanirim...kaynanaam daha bi cop bile almadi.rezil ediyo annecigime beni...

küçük şeyler hep pahalı :) benim kayınvalidem ve annemler Allah'tan bayağı aldı da kimse birbirine laf yapamıyor :)

evet canım her zaman yardımcı olurum.bendeki sorun sadece mhtr 677 hetorozigot.doktorum başta 6 lık verdiğinde kanaman olursa değiştiririz demişti ama bende hiç kanama olmayınca devam ettik.kısmetse 37 de bırakacağız.senin sorunun ne canım ?

international de yapalı 9 sene oluyor son doğumu ablam. biz amerikandan normal 5500, sezeryan 6500 fiyat aldık. acıbadem maslaktan ise normal 6500, 8500 dediler. yalnız hastane bu fiyatlar dr ayrı istiyor. biz marphe sigortanın yönetici havuzu diye birseyinden yararlanıcaz. 2000-2500 civarı extra para vericez sigorta üstüne yalnız hastane için. dr ı bizim sigorta hiç karşılamıyor. biz onu ayrıca dr eline sayıcaz...

sezeryan isteyen arkadaşlar, aralarda nisan annelerini okuyun neler yaşadıklarını ve nasıl davrandıklarını yazıyorlar. çok pozitif örnek var. çar çabuk toparlanıyolar.

Okuyunca bile duygulandım ne tatlılıklar yapıyor oğluşun öyle inşallah çok şanslısınızdır :) kıskanmayan çok az abı, abla var..

suan esime wiyaklamaya basladim ilk firsatta yapicam heweslendim ;;))) bakalim bu hafta gidicez soruyum....
Araba için çok geçmiş olsun canım... bizde geçen ay kardeşimin ani gidişiyle 2 milyara yakın para harcadık herşeyimizide son aya bıraktığımız için kötü olmuştu... herşeyde vardır bir hayır

Sağol canım yeni tahlil fln yaptırdığım için bana da öyle geliyor..Çok sık su içiyorum çok sık lavabodayım o konuda içim rahat bari..yarın kurs için hastanedeyim çarşambada kontrol var halledeceğim inşallah :))

Evde büyük temizlik var :)
Annem,eltim ve kızı var,eşimin en küçük yeğeni 18 yaşında :)
Sağolsunlar geldiler,hiçbirşey yapmadan oturmak çok garip oluyormuş..
Temizlikle beraber bütün hersey hazır olacak inşallah..
Birtek kendi yapacağım çok yakınlara hatıra olarak dağıtılacak kuşlu anahtarlıklarımızı ve kapı süsümüzü bitireceğim :)

sağol canım, işin kötüsü benim ikinci olmasına rağmen gerçek sancıları unutmuşum her sancıda tedirgin oluyorum

bahsettiğiniz ı gıcık şeklindeki öksurugu bende uzun senelerdir yaşarım sinuzit kaynaklı ....antıbıyotıksız gecmez ilacı içtikce burun temizliyerak öksurugumu haifiletirdim ama çok zor durumlarda kaldığım zamanlarda oldu bu durumda insan içine çıkamaz duruma gelirdim zira gıcığın ne zaman geleceği belli olmazdı.kızım da aynı benimgibi hele geceleri bangır bngır deriz ya öyle... senelerdeir uygulamadığımız tedavi kalmadı turp bal zencefil kurleri hepsi ...ama en iyi sonucu fındık kabuğundan aldık .....bildiğimiz kuru fındık kabuklarını atmayıp kaynatın kırmızımsı bi su çıkıyor ılkkken bal karıştırıp için gecekten gece iki uygulamada öksurugu yumuşattı.bu ayını antıbiyotıksız attlattık.sizde deneyebilirsiniz..yinede hamileler içebilirmi die bi ön araştırma yapın tabiii acil şifalar ...

canım benimde 677 heterozigot iğne kullanmak konusunda korkularım var sadece aspirine cesaret edemiyorum 70 kg yim banada 0.6'lık iğne verdi canım kanamanın hiç olmaması bana moral oldu günde 1 kez yapıyorsun değilmi akşamları mı yapıyorsun iğneyi canım

Canim beni hatirlaarsin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi yok diye vazgecmistim esentepeden ama kararimi degistirdim carsamba sezeryan olucam esentepede cok dua et bana cok güzel geçsin, herşey yolunda olsun ilk sana yazicam.

tatlim inanmiorum ya gercekten mi esentepeye karar werdin sizler solemistiniz bana zaten yok die cok uzulmustum hatirliorum demet hanim di sanirim dr.un persembe randewum war benim de )) )) )))

saol canim ewett..takilmamaya calisiorum zaten napimmm...allah buyuk...

kızlar kaç gün oldu takip edemedim var mı doğum yapan , ya da sezeryan tarihi belli olan , nasıl gidiyor korkular başladı mı

cewap weren arkadaslar parmaklariniza saglik.....ben karar wermek degil %60 daha agir basiodu esentepe.....ama en son akrabanin olayinda hastane ile alakali olmadigini anladim...yenidogan bakimi bile yetersiz kaldigi durum olabilio ozaman en ii arastirma hastanesine falan gitmek lazim hic bisi yasamamak icin die dusundum...zaten riskli son haftadiyiz allahi izni ile...bu arada dorugada acil giderken ulasamamistik biliosunuz esim donuste kawga etmeye ugrucaktida allahtan annem wardi yanimizda....esentepe de dr ulasamadigim gecen ay ebe ye baglicam dr ulasana kadar falan dediler ebe beni sakinlestirdi telde tatli ye sakince cik gel nst e bakalim die falan.dorukta kadin dr ulasamadik yapicagim bisi yok diyip yuzume kapadi.....yemin ederim....o yuzden yani hersey para degil diorum.....sanirim esentepe olucak....ama bu seferde persembe esentepe de pazartesi dorukta randewu war artik doruga gitmiyim mi yani hic sizce....bu arada besigimiz de yaptik cibinligi de kapadim kapisinida kapadim toz olmaz heralde...eger sadece siz yapcaksaniz oturdugunuz yerden yaptircak insan yoksa bnm gibi kizlar ertelemeyin papomdan nefes ala ala yaptim resmen...hantallasmisim resmen cok yoruldum...kapimizi susledik yatagimizi yaptik bide yatak odasinin kapisini susledik besigi war ordada malzememiz kaldi die...dayimiz musait olunca atcak albume resimleri....bugun cok duygusalim bole bi hosum dus aldim portakal suyu iciorum dokunsaniz aglicam.....

Nasılsınız kızlar biz iyiyiz burası iyi geliyo geröekten kocama ay uf yapıyorum naz olsun diye anlamıyo bırada aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak çok büyük nimet
Ya maşallah bizim mayıs bebeklerinin keyfi yerinde kızlar nisan annelerine baktınız mı mart başından itibaren bi sürü doğum olmuş bize maşallah diyelim
İkinci bebeğim olmasına rağmen bazen çok heyecanlanıyorum hele burda okuyunca küt küt atıyo kalbim

Canim beni hatirlaarsin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi yok diye vazgecmistim esentepeden ama kararimi degistirdim carsamba sezeryan olucam esentepede cok dua et bana cok güzel geçsin, herşey yolunda olsun ilk sana yazicam.
canim sana arkadaslik ta yollamiyorum ozel msj da nie ki ;(((
canim benim bronsitim sinuzitim wardi oksurmeye basladimi 10dk suruodu 25 igneye gecmemisti olucem sandim....ama tesadufen aywa yapragi demisler babama...ihlamir gibi kurumus aywa yapragi...mesela ufak cezweye 4 yaprak biraz kaynat seker fala koymadan ic ben gunde 5 bardak icmistim....ve 3.gece oksurmeden uyudm mucizedi.....tadi aci ama guzel ihlamur gibi hafif degil yani....ben hala ihlanurun icine atarim....ama tek ic sen simdilik....
tatlım 2 gün hastanede kalmış ama gerek bile yokmuş ikinci güne ben kendimi iyi hissediyodum dio baş ağrısı olmamış sadece ilk gün biraz dikişleri sızlamışş
ayy masallah yaaa allah bizlerede nasip etsin...butun olumsuz hikayelere rahmen ama normal ama sezaryen sakir sakir gulerek gecirelim gunlerimizi....

sorma bende 6 kisi falan wardi da...hala bi poseti yerini bulamiom allah razi olsun binkere tabi..ama bos oturmak muhtac olmak cok garip bi duygu...

sen hiç dorukla karıştırma kafanı tatlım esentepeden memnunsan oraya devam et.doruğa gideeceksin muayene nst derken masraf boşuna iyi kotu bu haftalara geldik korkulcak bişi yok bundan sonra bence.tek yere kanalızee olman daha mantıklı gerci senle korıdorlarda of puf nefes egzersizleri yapacaktık ama olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…