Oyyy seninki dahada pahaliymis.sizde gule gule kulllanin ins.allah razi olsun annemden herseyimi o aliyo.kosturuyo.bide ben alcak olsam batardim sanirim...kaynanaam daha bi cop bile almadi.rezil ediyo annecigime beni...
gofarit merhaba canım seni kan pıhtılaşması ölümünden takip ediyorum birkaç sorum olacaktı sana yardımcı olursan sevinirim
sendeki problem sadece mhtr 677 heterozigottu sanırım ve sadece 0.6 lık iğne kullanıyorsun başından beri bu iğnelerden dolayı hiç kanaman oldumu progestron ilaç fitil yada iğne kullandın mı tşk ederim
DALOKAYSMON arkadasim.2 gun once kardesinin international da dogum yaptigini soylemistin.sezaryen miydi.dogum ne kadara mal oldu memnunmuydunuz doktor kimdi.
Ben acibademe gidiyorum sirketin yaptigi ozel saglik sigortasindan dolayi.ancak policemdeki limit yetmiyor.hastanelerin ikisindede sezaryen icin 8.000 tl ye normal icin 6.000 tl ye anlastik. Normal olursa limitim yetiyor fazla sikinti olmiycak ins.ancak sezaryen olursa birde malum saglik teroru yasaniyor ekstralar olacaktir mutlaka altindan kalkamiycaz.bu saatten sonra doktor hastane degisimi nasil olur bilmiuorum.oncelikle DALOKAYSMON ve bu kurumlardan hizmet alan diger arkadaslarimdan yorumlarinizi bekliyorum
Okuyunca bile duygulandım ne tatlılıklar yapıyor oğluşun öyle inşallah çok şanslısınızdır :) kıskanmayan çok az abı, abla var..İnan aynı gerekçe ve düşüncelerle 30 Mart'tan bir önceki hafta (seçim sebebiyle) öyle bir doğumgünü yaptım ki...
Karnım ve canım burnumdaydı ama süslemeler, hediyeler nelerle uğraştım. Sırf bebek gelince olacak şamatada kendini unutulmus hissetmesin diye.
İçimden bir his Demir alt ıslatma, vb birşey yapmayacak diyor. Bilmiyorum göreceğiz. Şuanda dört gözle kardeşini bekliyor. Hadi anne ne zaman çıkacak bu bebek artık sıkılmıştır diyor. Geçen akşam yatakta uzanmış Deren'in ultrason resimlerine bakaren yakalandım. Eyvah dedim içimden ama o geldi, resimlere şöyle bir baktıktan sonra, anne bebek iyimiymiş dedi. Ben evet oğlum dedim. Resimlere baktı baktı öptü, sonra sarıldı, yastıgın altına koyup ustune yatıp sarılır gibi yaptı. Eridim gittim tabii ben de...... Yani öyle şeyler yapıyor ki, bizi parmağında mı oynatıyor yoksa çok mu şanslıyız bilmiyorum..:))))
Araba için çok geçmiş olsun canım... bizde geçen ay kardeşimin ani gidişiyle 2 milyara yakın para harcadık herşeyimizide son aya bıraktığımız için kötü olmuştu... herşeyde vardır bir hayırsuan esime wiyaklamaya basladim ilk firsatta yapicam heweslendim ;;))) bakalim bu hafta gidicez soruyum....
herkeşlere gunaydın...
evet sevgili arkadaşım böbrekle ilgili olabilir benim idrarımda kan çıkmıştı ama hiççç farketmedim doktor hemen taş kum buyume gibi şikayetler yaşadınmı daha önce die sormuştu halbuki hiç yaşamadım yanma gibi şikayetler bile çook az oldu .kanda bazı enzimler varmış yine bakalım dedi sonuç için hafta içi gidicem hemen gelmene gerek yok bir sonraki konrtolunde değerlendiririz demişti ama bol bol su die uyardı zaten içiyorum daha nereme içeyim
çocklarda buyume atakları olur bilirmisiniz yarım yas yada yıl donumlerinde; benimde haftam buyudukçe sancılanıyorum karnım yırtılacakmış gibi ağrıyor
sabahı gene zor ettim... aynı gunlere denk geliyor çunku ağrılar ne enteresan.
Geçmiş olsun canım. Evet sancılarımız kasılmalarımız başladı artık. Bende gece bazen uyanıyorum acaba kaldırayım mı eşimi gitsekmi acile diyorum. Sonra amaan sıklaşırsa söylerim diyipte geri yatıyorum. Bu gidişle ben bigün sancılarım fazlalaştı diye gideceğim. Bi bakacaklar 7 cm açıklık var sezeryan yapamayız artık normal yapacsksın diyecekler görecem günümü :):):):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar mart sonunda agir grip oldum gecti ama oksuruk kaldi yani boyle cigerden gelen bi oksuruk deil hani gicik tutarda oksuruk olur ya ayni oyle siyah turp bal yaptim gecmedi ihlamur yaptim gecmedi cok rahatsiz oluyorum oksurdukten belli bi sure sora kasiklarima bicak saplaniyo sanki canim yaniyo sizin onerebileceginiz bisi varmi oksurugun gecmesi icin doguma kadar gecirmem lazim cunku sezeryandan sonra oksuremiyosun oksurdugunde dikis patliycakmis gibi oluyo kizimdan biliyorum ayni sikintiyi yasamak istemiyorum varmi tavsiyeleriniz ne yapabilirim gecmesi icin
evet canım her zaman yardımcı olurum.bendeki sorun sadece mhtr 677 hetorozigot.doktorum başta 6 lık verdiğinde kanaman olursa değiştiririz demişti ama bende hiç kanama olmayınca devam ettik.kısmetse 37 de bırakacağız.senin sorunun ne canım ?
Canim beni hatirlaarsin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi yok diye vazgecmistim esentepeden ama kararimi degistirdim carsamba sezeryan olucam esentepede cok dua et bana cok güzel geçsin, herşey yolunda olsun ilk sana yazicam.
Araba için çok geçmiş olsun canım... bizde geçen ay kardeşimin ani gidişiyle 2 milyara yakın para harcadık herşeyimizide son aya bıraktığımız için kötü olmuştu... herşeyde vardır bir hayır
canim sana arkadaslik ta yollamiyorum ozel msj da nie ki ;(((Canim beni hatirlaarsin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi yok diye vazgecmistim esentepeden ama kararimi degistirdim carsamba sezeryan olucam esentepede cok dua et bana cok güzel geçsin, herşey yolunda olsun ilk sana yazicam.
canim benim bronsitim sinuzitim wardi oksurmeye basladimi 10dk suruodu 25 igneye gecmemisti olucem sandim....ama tesadufen aywa yapragi demisler babama...ihlamir gibi kurumus aywa yapragi...mesela ufak cezweye 4 yaprak biraz kaynat seker fala koymadan ic ben gunde 5 bardak icmistim....ve 3.gece oksurmeden uyudm mucizedi.....tadi aci ama guzel ihlamur gibi hafif degil yani....ben hala ihlanurun icine atarim....ama tek ic sen simdilik....Merhaba arkadaslar mart sonunda agir grip oldum gecti ama oksuruk kaldi yani boyle cigerden gelen bi oksuruk deil hani gicik tutarda oksuruk olur ya ayni oyle siyah turp bal yaptim gecmedi ihlamur yaptim gecmedi cok rahatsiz oluyorum oksurdukten belli bi sure sora kasiklarima bicak saplaniyo sanki canim yaniyo sizin onerebileceginiz bisi varmi oksurugun gecmesi icin doguma kadar gecirmem lazim cunku sezeryandan sonra oksuremiyosun oksurdugunde dikis patliycakmis gibi oluyo kizimdan biliyorum ayni sikintiyi yasamak istemiyorum varmi tavsiyeleriniz ne yapabilirim gecmesi icin
ayy masallah yaaa allah bizlerede nasip etsin...butun olumsuz hikayelere rahmen ama normal ama sezaryen sakir sakir gulerek gecirelim gunlerimizi....tatlım 2 gün hastanede kalmış ama gerek bile yokmuş ikinci güne ben kendimi iyi hissediyodum dio baş ağrısı olmamış sadece ilk gün biraz dikişleri sızlamışş
Evde büyük temizlik var :)
Annem,eltim ve kızı var,eşimin en küçük yeğeni 18 yaşında :)
Sağolsunlar geldiler,hiçbirşey yapmadan oturmak çok garip oluyormuş..
Temizlikle beraber bütün hersey hazır olacak inşallah..
Birtek kendi yapacağım çok yakınlara hatıra olarak dağıtılacak kuşlu anahtarlıklarımızı ve kapı süsümüzü bitireceğim :)
cewap weren arkadaslar parmaklariniza saglik.....ben karar wermek degil %60 daha agir basiodu esentepe.....ama en son akrabanin olayinda hastane ile alakali olmadigini anladim...yenidogan bakimi bile yetersiz kaldigi durum olabilio ozaman en ii arastirma hastanesine falan gitmek lazim hic bisi yasamamak icin die dusundum...zaten riskli son haftadiyiz allahi izni ile...bu arada dorugada acil giderken ulasamamistik biliosunuz esim donuste kawga etmeye ugrucaktida allahtan annem wardi yanimizda....esentepe de dr ulasamadigim gecen ay ebe ye baglicam dr ulasana kadar falan dediler ebe beni sakinlestirdi telde tatli ye sakince cik gel nst e bakalim die falan.dorukta kadin dr ulasamadik yapicagim bisi yok diyip yuzume kapadi.....yemin ederim....o yuzden yani hersey para degil diorum.....sanirim esentepe olucak....ama bu seferde persembe esentepe de pazartesi dorukta randewu war artik doruga gitmiyim mi yani hic sizce....bu arada besigimiz de yaptik cibinligi de kapadim kapisinida kapadim toz olmaz heralde...eger sadece siz yapcaksaniz oturdugunuz yerden yaptircak insan yoksa bnm gibi kizlar ertelemeyin papomdan nefes ala ala yaptim resmen...hantallasmisim resmen cok yoruldum...kapimizi susledik yatagimizi yaptik bide yatak odasinin kapisini susledik besigi war ordada malzememiz kaldi die...dayimiz musait olunca atcak albume resimleri....bugun cok duygusalim bole bi hosum dus aldim portakal suyu iciorum dokunsaniz aglicam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?