2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
slm arkadaşlar nasılsınız inşallah iyisinizdir. ya benim kafam çok karışık. dün gece saat 4:30 da lavaboya kalktım iç çamaşırımda çok az kan vardı böyle koyu değildi. acaba nişan mı geldi dedim. bu saate kadar da bekledim bir sancı falan yok. bebeğin hareketleri de iyi maşallah. ne yapsam bilemedim. bekliyorum öyle bakalım. hayırlısı olsun.

.ama en son akrabanin olayinda hastane ile alakali olmadigini anladim...yenidogan bakimi bile yetersiz kaldigi durum olabilio ozaman en ii arastirma hastanesine falan gitmek lazim hic bisi yasamamak icin....

Bunda cok haklisin, bu siralar o kadar cok dogum hikayesi okudum ki, cok büyük bi hastaneler zincirinde doğum yapmış biri, bebegi yogun bakima kuvöze almislar, hic gorememis sezeryandan ayaga kalkamamis ilk gün ne kadar üzücü bi durum. bebegi kontrol edecek olan doktor doguma gecikti onun yüzünden diye düsünüp diye bakanliga sikayet etmisler, bakanliktan yazi gelince bebek o gün birden iyilesip! Küvözden cikarilmis, hatta 7 aydir ve 9 aydir küvözde kalan bebekleri bile cikarmislar. Meger para icin saglikli bebekleri küvöze koyuyolarmis, bakanliktan teftise gelecekler diye korkudan cikarmislar saglikli olan bebekleri, sonra da aileye küvöz parasini iade edip sikayetci degiliz diye kagit imzalatmak istemisler, kabul etmemis dava acmis, hastane 10 gün kapanmis, kapiya tadilattan dolayi kapali yazmis pislikler.
Sonucta dagbasinda degiliz, gercekten ihtiyac olursa hemen ambulansla sevkederler -Rabbim hicbirimizi muhtac etmesin- ama artik özel hastanelere güvenim sıfır! Simdilik kontrollere bende ozele gidiyorum ama güvenmiyorum, direk sezeryan diyo bana ne istedigim umrunda bile degil, ama normal dogurabilirim biliyorum. Bu yuzden doguma memlekete gidicem insallah..
Hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallah

Kizlar cok arastirma yaptiniz tecrubelisiniz.
E bebekte KRAFT NOVA TRAVEL bebek arabasi ve pusette indirim var.fikirlerinizi alabilirmiyim

bebek arabası hakkında bir bilgim yok ama joker mağazalarında kampanya var her 300 tl lil alışverişe 100 tl hediye çeki veriliyo.ben bugün araba baktım ordan unuttum şimdi markasını 700 tl.park yatakta alıcam park yatak 50 tl ye gelmiş oluyo.18 mayısa kadar kampanya devam ediyo bi bak derim

Cok kalabalık değil kafam rahat,düzenimide az cok biliyorlar ya da soruyorlar sağolsunlar..iyi geçiyor :)

Canım kuzenimin nişanı 2 gün önce gelmişti..Nedir bilmiyorum senin ki ama illa ki aynı gün gelmez nişan diye biliyorum..Hakkınızda hayırlısı olsun miniğinle..Yalnız kalma :)
Hareketleri iyi demişsin ama için rahat etmezse yine de bi görüş doktorunla..

sakaci seni gidi gidi )) ) gozumu yasinla guldurdunn beni.....sofradan kalktim aglaya aglaya midem bulanio karnim kasilio yatamiom oturamiiom die oturdum agliodum bi bakim dedim...gozumun yasi kurumada guldurdun beni saol))
walla ben okadar nst giriom esentepede para almiolar dorukta parali ve 3..5 lira degil 69 mu 49 lu mu bi rakam dio du yanimdaki kadin....allah buyuk artik hakkimizda hayirlsii olsun...

çok sağol canım. hayırlısı bakalım.

ayyy allahimmerhametli insanlarla karsilastirsin insallah....ne kadar korkunc bisi....bizim burda dewlet hastanesinde dogumu kaldirmislar yani 5 te mi dr gidio iste o saatte sonra yok mus dr....nst falanda yok....sozde yasadigi yer bursanin en buyuk sehirlerinden ama lafta....allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin....dun de biun de yarinda endiselerimiz hoc bitmicek cesitleri degiscek )))

Canım aynen ya bu kasılmaların üzerine birde mide bulantıları neyin nesi yaa. Aynı dertten muzdaripiz. Aç olsam midem bulanıyor tok olsam midem bulanıyor ne olacak bu bizim halimiz. Gece bile kaç defa bulantıyla uyandım bugün ben

kizlar gun icinde 6-7 kez karnm top gbi oluyo kaskati kesilio karnm o anlarda nefes almak da guclesio benm icin. bu kaslma mi oluyo neyin nesi.erken mi gelicek kuzum yoksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bugün yine akıntım oldu kahverengi bu defa.doktorumu aramadım nasılsa normal diyecek.abime sordum (kadın doğum uzmanı kendiside) nişan olabilirde olmayabilirde dedi.illaki kırmızı olması şart değil dedi ama bazen kılcal damar çatlamalarıda böyle şeylere sebeb oluyormuş ağrın artmadıkça bişey olmaz dedi ağrım var biraz ama öyle adet sancısı gibi filan değil tarif edemiyorum sanki karnımı aşağıya çekiyor gibi birisi .yarın işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum .bebek hareketleri iyi takip etmeliymişim bizde haberler böyle.

Bestekız benim gittiğim hastanedede küvez yok napalım bişey olursa sevk edilir Allah korusun düşünme bunları hiçte bişey olmayacak inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde oluyor galiba kasılma ama benim daha sık oluyor sanki

Benimde oluyor galiba kasılma ama benim daha sık oluyor sanki

ya benm de gttkce sklasmaya basladi aslnda legen kemigmde kasklarmda da bi baski hissi.ilk hamilelgm oldgndan ayrt edemyrm nedir ne degildir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım. aynı şey gece bende de oldu. bende bekliyorum sancı falan yok ama sadece sertleşmeler var karnımda.

Canm kac haftalik hamissin bilmiyorum ama o dedigin kasilmalardan bende gun icinde daha sık oluyo hatta ilac kullaniuorum ben pre par diye..cok fazla azalmadi ama iste idare ediyorum..bnde bikac hafta once baslamisti doktoruma soledugimde normal.demisti.ama.son kontrolde ciddiyeti anladi ilac verdi erken.dogum riskim var bilmiyorum bu kasilmalarmi sebep oldu bebegim kanala dayanmis hakkimizda hayirlisi insallah zamaninda dogarlar saglikla

Kizlar kafami karistirqn bise var..hani doktorlar hep sol tarafaa yatin bebek i cin en iyisi diyolar ya ben zaten onceden beridir sola yatmaya alisigim cok sukur.hamile kalincada sola yatmakta zorlanmadim..hele son zamanlarda hep sola yatiyorum.saga hicc yatmiyorum.nerdeyse grce uyaniyorum sokum uyusmus oluyo ama.kalkip iki dolaniyorum hooppp tekrar sola saga yatim diyorum ama bebisimin ayaklari sagda habire tepik atip duruyo rahat durmuyo yani..korkum su acaba hep sola ytmaktan bebegimde bi sorun olurmu allah.korusun,gecenelrde arkadas korkuttu beni bi tanidigi bebegine hareket yaptiriyomus bebegin sol kolunu. Falan hareket ettiremedigini farketmis doktora sormus oda hamileyken yatis tarzindan olabilr demis cok tedirgin oldum.siz bole bise duydunuzmu ve nasil yatiyosunuz

Son düzenleme:
Canim beni hatirlaarsin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi yok diye vazgecmistim esentepeden ama kararimi degistirdim carsamba sezeryan olucam esentepede cok dua et bana cok güzel geçsin, herşey yolunda olsun ilk sana yazicam.

Ben de hep soluma yatıyorum. Oğlumda da soluma yatmıstım.
Bazen yastıklar kayıyor ve soluma cok yaslanmıs oluyorum. Uyanınca ay acaba ezdım mı yavrucagı dıyorum ama mantıken sacma gelıyor. Kımı de gece saga sola ağsureklı donmeyn kordon dolanır dıyor. Yanı bunlar sehır efsanesı. Maazallah beebkte bır sorun olursa sundan bundan dıye her kafadan bır ses cıkıyor.

Bence yıne de doktorunu ara cnm, normal dese de en azından haberı olur. Sonucta surecı takıp edıp dogumu yaptıracak kısı...
Dıger taraftan sen boyleyken hala ıse gıtmek ıstıyorsun, bılmıyorum kı kendını neden bu kadar zorluyorsun. Yapmasan artık ben cok uzuluyorum buradan vallahı((
Senden bır yazı gorunce yuregım agzıma gelerek okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…