- 10 Ocak 2014
- 291
- 132
- 133
hos geldin canim.ama biraz gec kalmissin sanki.dogum ne zaman
.ama en son akrabanin olayinda hastane ile alakali olmadigini anladim...yenidogan bakimi bile yetersiz kaldigi durum olabilio ozaman en ii arastirma hastanesine falan gitmek lazim hic bisi yasamamak icin....
Kizlar cok arastirma yaptiniz tecrubelisiniz.
E bebekte KRAFT NOVA TRAVEL bebek arabasi ve pusette indirim var.fikirlerinizi alabilirmiyim
canim sana arkadaslik ta yollamiyorum ozel msj da nie ki ;(((
canim benim bronsitim sinuzitim wardi oksurmeye basladimi 10dk suruodu 25 igneye gecmemisti olucem sandim....ama tesadufen aywa yapragi demisler babama...ihlamir gibi kurumus aywa yapragi...mesela ufak cezweye 4 yaprak biraz kaynat seker fala koymadan ic ben gunde 5 bardak icmistim....ve 3.gece oksurmeden uyudm mucizedi.....tadi aci ama guzel ihlamur gibi hafif degil yani....ben hala ihlanurun icine atarim....ama tek ic sen simdilik....
ayy masallah yaaa allah bizlerede nasip etsin...butun olumsuz hikayelere rahmen ama normal ama sezaryen sakir sakir gulerek gecirelim gunlerimizi....
sorma bende 6 kisi falan wardi da...hala bi poseti yerini bulamiom allah razi olsun binkere tabi..ama bos oturmak muhtac olmak cok garip bi duygu...
slm arkadaşlar nasılsınız inşallah iyisinizdir. ya benim kafam çok karışık. dün gece saat 4:30 da lavaboya kalktım iç çamaşırımda çok az kan vardı böyle koyu değildi. acaba nişan mı geldi dedim. bu saate kadar da bekledim bir sancı falan yok. bebeğin hareketleri de iyi maşallah. ne yapsam bilemedim. bekliyorum öyle bakalım. hayırlısı olsun.
sen hiç dorukla karıştırma kafanı tatlım esentepeden memnunsan oraya devam et.doruğa gideeceksin muayene nst derken masraf boşuna iyi kotu bu haftalara geldik korkulcak bişi yok bundan sonra bence.tek yere kanalızee olman daha mantıklıgerci senle korıdorlarda of puf nefes egzersizleri yapacaktık ama olsun...
Cok kalabalık değil kafam rahat,düzenimide az cok biliyorlar ya da soruyorlar sağolsunlar..iyi geçiyor :)
Canım kuzenimin nişanı 2 gün önce gelmişti..Nedir bilmiyorum senin ki ama illa ki aynı gün gelmez nişan diye biliyorum..Hakkınızda hayırlısı olsun miniğinle..Yalnız kalma :)
Hareketleri iyi demişsin ama için rahat etmezse yine de bi görüş doktorunla..
Bunda cok haklisin, bu siralar o kadar cok dogum hikayesi okudum ki, cok büyük bi hastaneler zincirinde doğum yapmış biri, bebegi yogun bakima kuvöze almislar, hic gorememis sezeryandan ayaga kalkamamis ilk gün ne kadar üzücü bi durum. bebegi kontrol edecek olan doktor doguma gecikti onun yüzünden diye düsünüp diye bakanliga sikayet etmisler, bakanliktan yazi gelince bebek o gün birden iyilesip! Küvözden cikarilmis, hatta 7 aydir ve 9 aydir küvözde kalan bebekleri bile cikarmislar. Meger para icin saglikli bebekleri küvöze koyuyolarmis, bakanliktan teftise gelecekler diye korkudan cikarmislar saglikli olan bebekleri, sonra da aileye küvöz parasini iade edip sikayetci degiliz diye kagit imzalatmak istemisler, kabul etmemis dava acmis, hastane 10 gün kapanmis, kapiya tadilattan dolayi kapali yazmis pislikler.
Sonucta dagbasinda degiliz, gercekten ihtiyac olursa hemen ambulansla sevkederler -Rabbim hicbirimizi muhtac etmesin- ama artik özel hastanelere güvenim sıfır! Simdilik kontrollere bende ozele gidiyorum ama güvenmiyorum, direk sezeryan diyo bana ne istedigim umrunda bile degil, ama normal dogurabilirim biliyorum. Bu yuzden doguma memlekete gidicem insallah..
Hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallah
Dr un kim arkadaşum ona ne kadar vereceksuniz?
kizlar gun icinde 6-7 kez karnm top gbi oluyo kaskati kesilio karnm o anlarda nefes almak da guclesio benm icin. bu kaslma mi oluyo neyin nesi.erken mi gelicek kuzum yoksa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde oluyor galiba kasılma ama benim daha sık oluyor sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün yine akıntım oldu kahverengi bu defa.doktorumu aramadım nasılsa normal diyecek.abime sordum (kadın doğum uzmanı kendiside) nişan olabilirde olmayabilirde dedi.illaki kırmızı olması şart değil dedi ama bazen kılcal damar çatlamalarıda böyle şeylere sebeb oluyormuş ağrın artmadıkça bişey olmaz dedi ağrım var biraz ama öyle adet sancısı gibi filan değil tarif edemiyorum sanki karnımı aşağıya çekiyor gibi birisi .yarın işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum .bebek hareketleri iyi takip etmeliymişim bizde haberler böyle.
kizlar gun icinde 6-7 kez karnm top gbi oluyo kaskati kesilio karnm o anlarda nefes almak da guclesio benm icin. bu kaslma mi oluyo neyin nesi.erken mi gelicek kuzum yoksa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim beni hatirlaarsin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi yok diye vazgecmistim esentepeden ama kararimi degistirdim carsamba sezeryan olucam esentepede cok dua et bana cok güzel geçsin, herşey yolunda olsun ilk sana yazicam.
Kizlar kafami karistirqn bise var..hani doktorlar hep sol tarafaa yatin bebek i cin en iyisi diyolar ya ben zaten onceden beridir sola yatmaya alisigim cok sukur.hamile kalincada sola yatmakta zorlanmadim..hele son zamanlarda hep sola yatiyorum.saga hicc yatmiyorum.nerdeyse grce uyaniyorum sokum uyusmus oluyo ama.kalkip iki dolaniyorum hooppp tekrar sola saga yatim diyorum ama bebisimin ayaklari sagda habire tepik atip duruyo rahat durmuyo yani..korkum su acaba hep sola ytmaktan bebegimde bi sorun olurmu allah.korusun,gecenelrde arkadas korkuttu beni bi tanidigi bebegine jateket yaptiriyomus bebegin sol kolunu. Falan hareket ettiremedigini farketmis doktora sormus oda hamileyken yatis tarzindan olabilr demis cok tedirgin oldum.siz bole bise duydunuzmu ve nasil yatiyosunuz
bugün yine akıntım oldu kahverengi bu defa.doktorumu aramadım nasılsa normal diyecek.abime sordum (kadın doğum uzmanı kendiside) nişan olabilirde olmayabilirde dedi.illaki kırmızı olması şart değil dedi ama bazen kılcal damar çatlamalarıda böyle şeylere sebeb oluyormuş ağrın artmadıkça bişey olmaz dedi ağrım var biraz ama öyle adet sancısı gibi filan değil tarif edemiyorum sanki karnımı aşağıya çekiyor gibi birisi .yarın işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum .bebek hareketleri iyi takip etmeliymişim bizde haberler böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?