2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Madem rısklı son hafta, ıstersen bu hafta da ıkısıne bırden gıt son olarak. Hem son bırkez daha alıcı gozle bakar, son sorularını sorarsın.
Anlattıklarına bakılırsa da, dorukta gercekten son derece ılgısız ve kaba davranmıslar. Cok cok daha acıl bır durum olsaydı ne olacaktı?

Cevap icin cok tesekkur ederim cnm,

Cnmm cok tesekkurler cevap icin.gazete ekinde jokerin promosyon eki gelmis eve.inceledim sabah

hay Allah hiçte oyle şey duymadım açıkçası son ahftalarda olduğumuz için artık sola yatamak bile işkence artık hepimiz için... akşam en son üç dört yastıkla oturur vaziyette uyuyayım dedim boynumu destekliyerek biraz içim geçmiş bu seferde uyku sersemi dusecekmiş gibi hissettim kendimi...son artık ne yapayım kızım amudamı kalakayım diye soyniyormusum eşim sabret hayatım az kaldı deyince kendime geldim.sabah ezanına muteakip uyumusum işte.saga kesinlikle yatırmıyor baldırım uyuşunca biraz sırt ustu yatıyorum sonra kendime gelip yine sola yatış...:111:

Aynen canm hatta arkama yastikta koyuyorum zaten donecek olunca uyaniyorum hemen.uyusmus oluyo sol yanim wc falan derken.tekrar soldan dewam..evet bende.duydum.cok donmeyin kordon dolanir falan bilmiyorum alakas varmidir..bende uyandigimda karnimda yatagin carsafin izi oluyo cok tedirgin oluyorum eziliyomudr dye demekki herkes ayni annelik iste

Aslında hamilelik yastığıyla muthıs bır yatıs pozısyonu var. Hem sola yatılıor hem de hıc ezılme olmayacak sekılde ama onun ıcerıde nasıl rahat edıp etmeyeceği ancak bır pencere olsa anlayabılırız kımbılır kı? Belk de bızım en rahat sandıgımız bır anda cok rahatsız?

bide üstüne az önce çocuğun kamyonunu görmedim süperman gibi koridorun ortasına uçtum takılıp.belim kasıklarım ağrıyor şimdide.bebek hareketleri iyi çok şükür.
aslında iş konusunda haklısın izne çıksam iyi olurda evde olmayıda istemiyorum salı günü kaynım ve eltim geliyor yine 10 gün bizdeler onlarla evde olmaktansa işte olmayı tercih ederim doğrusu.ayy bide bugün kayınvalidem aradı doğumda hepsi burda olcakmış kaynımın üçüncü tedavisine denk düşüyor tarih çünkü çoluk çocuk burada olacaklarmış bende eşime dedim kimse kusura bakmasın ben hastaneden direk anneme gideceğim dedim hiç ses etmedi.ilk bebeğimdede bana zehir etmişlerdi bunda izin vermeyeceğim ama.anlayışsız insanlar .

canm basligini cok begendim yastik kardesligi..ben.karnimin altina yastik falanda koymuyorum oyke daha cok.eziliyo saniyorum yavrum..bnmde sol baldir eziliyo gece inliyomus agridan sonra kalkiyorum masaj falan derken.zaten.saat basi uyaniyorum deliksiz uyku yok ama iste sizin de fikirlerinizi aliyim.dedim demeki sizde aynisiniz hep sola yatisa dewam ozaman :))

Kızlarrrrrrr 9 ay değil 9 hafta değil yalnızca 9 günüm kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :18:

Hayatim brnde var o yastiktan hani su U seklinde olanlrdan ama yatamadim asla onunlda..o karin destekleyen hafif cikintisi var ya o daha cok batti karnima sanki bizimki tepindi durdu..birde gece kalkmasi bi dert oluyo onunla kocaman yerde kapliyo ama bel ve boyun destegi cok rahatti gercekten sadece karin kismi beni rahatsiz etti alisamaidm kaldirdim duruyo bi kosede hakbuki
Severek almistim ama ..

Son düzenleme:
Çok faydalı bilgiler var burada hemencik okudum.. çok iyi yapmışşın paylaşmakla ellerine sağlık canım

Sana ve prensesinede gecmis olsun canim bi deniyim bestekizda ayva yapragi demis yarin deniyim bi

Canim bildigim kadariyla nisan geldikten sonra 10 gun icinde dogum olurmus kac haftaliksin sen

ah kıyamam. yanık acısı da büyük acı ama canım onla kıyaslama. doğum daha kolay olur zaten bebeği kucamıza almanın heyecanı ile acı önemsiz kalır belki de

Sorma cnm ya yaşadığım en ufak acıyla doğumu karşılaştırır oldum bu sıralar.. Çok karışık ruh halleri içindeyim vala :) umarım dediğin gibi olurda o heyecanla hiçbişey anlamadan alıveririz bebişlerimizi kucağımıza.. Saol desteğin için

Ohh ne güzel haberleer.. Darısıda başımıza :)

Ne kadar duyarsız, bencil insan var ettafta allahım yaa! Nolur yüz vermeyin böyle insanlara çok geç bile kalmışsın durumunu anlatmak için. Geçmiş olsun vala bundan sonra sadece kendi keyfine bak canım yazık günah sanada..

Ya oferta başka kimse yok mu gidebilecekleri allah aşkına? Yani sadece siz mi varsınız koskoca şehirde? Bide cümbür cemaat geliyorlar çok ilginç gerçekten.. Kendinden ve çocuklarından başka kimseyi düşünme bi süre, çok önemli bi dönemdesin yazık sana da..
Bu arada düştükten sonra bi sıkıntı olmamıştır inşallah? Yolunda herşey değil mi?

Oyy hadi hayırlısıyla al kucağına inşallahhh, ben sanki daha yıllar varmış gibi düşünüyorum doğumuma

var var olmazmı benim anlamadığımda o.herşey yolundayken elitim abisinden ablasından çıkmazdı istanbula gelince bize yarım saatliğine uğrarlardı sadece şimdi ne değişti hastalık olunca anlamıyorum.

Kızlarrr kaç gündür gene taş sancısı çekiyorum çokkkkkkkk fena hele bu haldeyken düşünün artık uyku haram oldu tadım tuzum yok wc ye gtmek işkence gbii

Ne güzel ya varmı öyle eltiler kıskandım valla :)
5 eltimin en küçükleriyim sağolsunlar ev taşıdık bu halimle sormadılar bile herşey karşılıklı yeri gelince bende sormam... Allah eltinden razı olsun

kızlar kaç gün oldu takip edemedim var mı doğum yapan , ya da sezeryan tarihi belli olan , nasıl gidiyor korkular başladı mı
Mayıs topiğimizin 2. Bebişi çarşamba günü sezeryanla aramıza katılıcak inşallah hayırlısıyla..
Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…