var var olmazmı benim anlamadığımda o.herşey yolundayken elitim abisinden ablasından çıkmazdı istanbula gelince bize yarım saatliğine uğrarlardı sadece şimdi ne değişti hastalık olunca anlamıyorum.
Kızlarrr kaç gündür gene taş sancısı çekiyorum çokkkkkkkk fena hele bu haldeyken düşünün artık uyku haram oldu tadım tuzum yok wc ye gtmek işkence gbii
Aynen canım burasıda olmasa depresyonluk olurdum şimdi gurbettwyim birde :) maşallahımız var kimikeri erkwnci mayıs bebekleri dıyor ama maşallahımız var erkenci değiliz nisan annelerine göre... nisan ayının yatısı bitti hala bebişler yok ortadaNasılsınız kızlar biz iyiyiz burası iyi geliyo geröekten kocama ay uf yapıyorum naz olsun diye anlamıyo bırada aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak çok büyük nimet
Ya maşallah bizim mayıs bebeklerinin keyfi yerinde kızlar nisan annelerine baktınız mı mart başından itibaren bi sürü doğum olmuş bize maşallah diyelim
İkinci bebeğim olmasına rağmen bazen çok heyecanlanıyorum hele burda okuyunca küt küt atıyo kalbim
Canm kac haftalik hamissin bilmiyorum ama o dedigin kasilmalardan bende gun icinde daha sık oluyo hatta ilac kullaniuorum ben pre par diye..cok fazla azalmadi ama iste idare ediyorum..bnde bikac hafta once baslamisti doktoruma soledugimde normal.demisti.ama.son kontrolde ciddiyeti anladi ilac verdi erken.dogum riskim var bilmiyorum bu kasilmalarmi sebep oldu bebegim kanala dayanmis hakkimizda hayirlisi insallah zamaninda dogarlar saglikla
bide üstüne az önce çocuğun kamyonunu görmedim süperman gibi koridorun ortasına uçtum takılıp.belim kasıklarım ağrıyor şimdide.bebek hareketleri iyi çok şükür.
aslında iş konusunda haklısın izne çıksam iyi olurda evde olmayıda istemiyorum salı günü kaynım ve eltim geliyor yine 10 gün bizdeler onlarla evde olmaktansa işte olmayı tercih ederim doğrusu.ayy bide bugün kayınvalidem aradı doğumda hepsi burda olcakmış kaynımın üçüncü tedavisine denk düşüyor tarih çünkü çoluk çocuk burada olacaklarmış bende eşime dedim kimse kusura bakmasın ben hastaneden direk anneme gideceğim dedim hiç ses etmedi.ilk bebeğimdede bana zehir etmişlerdi bunda izin vermeyeceğim ama.anlayışsız insanlar .
Aynen canm hatta arkama yastikta koyuyorum zaten donecek olunca uyaniyorum hemen.uyusmus oluyo sol yanim wc falan derken.tekrar soldan dewam..evet bende.duydum.cok donmeyin kordon dolanir falan bilmiyorum alakas varmidir..bende uyandigimda karnimda yatagin carsafin izi oluyo cok tedirgin oluyorum eziliyomudr dye demekki herkes ayni annelik iste
Mayıs topiğimizin 2. Bebişi çarşamba günü sezeryanla aramıza katılıcak inşallah hayırlısıyla..
Darısı başımıza
Cihangr cakici doktorum, onun fiyatini henuz konusmadik, yeni degistirdim doktoru
Senin doktor memorialda mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Madem rısklı son hafta, ıstersen bu hafta da ıkısıne bırden gıt son olarak. Hem son bırkez daha alıcı gozle bakar, son sorularını sorarsın.
Anlattıklarına bakılırsa da, dorukta gercekten son derece ılgısız ve kaba davranmıslar. Cok cok daha acıl bır durum olsaydı ne olacaktı?
Canim gel tanisalim benim cikisim persembe bir aksilik olmazsa eğer. Senin kacda randevun ?
bide üstüne az önce çocuğun kamyonunu görmedim süperman gibi koridorun ortasına uçtum takılıp.belim kasıklarım ağrıyor şimdide.bebek hareketleri iyi çok şükür.
aslında iş konusunda haklısın izne çıksam iyi olurda evde olmayıda istemiyorum salı günü kaynım ve eltim geliyor yine 10 gün bizdeler onlarla evde olmaktansa işte olmayı tercih ederim doğrusu.ayy bide bugün kayınvalidem aradı doğumda hepsi burda olcakmış kaynımın üçüncü tedavisine denk düşüyor tarih çünkü çoluk çocuk burada olacaklarmış bende eşime dedim kimse kusura bakmasın ben hastaneden direk anneme gideceğim dedim hiç ses etmedi.ilk bebeğimdede bana zehir etmişlerdi bunda izin vermeyeceğim ama.anlayışsız insanlar .
ay canim kaldiki acil durumlarda doruga gideriz diye basladik allah bizi esentepe gonderdi..annem gordun mu ummadik tas bas yarar demisti......
Hayatim brnde var o yastiktan hani su U seklinde olanlrdan ama yatamadim asla onunlda..o karin destekleyen hafif cikintisi var ya o daha cok batti karnima sanki bizimki tepindi durdu..birde gece kalkmasi bi dert oluyo onunla kocaman yerde kapliyo ama bel ve boyun destegi cok rahatti gercekten sadece karin kismi beni rahatsiz etti alisamaidm kaldirdim duruyo bi kosede hakbuki
Severek almistim ama ..
Çok faydalı bilgiler var burada hemencik okudum.. çok iyi yapmışşın paylaşmakla ellerine sağlık canım
ayyy cok sewindim senin adina uzgunum ama.....birinde daha olduunu bilmek ii geldi...ben cok istifra etmedim bu ne simdi son ay diodum...kakasini falan mi yapti acaba die seneryolara baslamistimCanım aynen ya bu kasılmaların üzerine birde mide bulantıları neyin nesi yaa. Aynı dertten muzdaripiz. Aç olsam midem bulanıyor tok olsam midem bulanıyor ne olacak bu bizim halimiz. Gece bile kaç defa bulantıyla uyandım bugün ben
az kaldi senin de canim yaaa.....amin insallah allah zor dar gunler yasatmasin hayatim...Bestekız benim gittiğim hastanedede küvez yok napalım bişey olursa sevk edilir Allah korusun düşünme bunları hiçte bişey olmayacak inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana dr lar sol sag dedi.....Kizlar kafami karistirqn bise var..hani doktorlar hep sol tarafaa yatin bebek i cin en iyisi diyolar ya ben zaten onceden beridir sola yatmaya alisigim cok sukur.hamile kalincada sola yatmakta zorlanmadim..hele son zamanlarda hep sola yatiyorum.saga hicc yatmiyorum.nerdeyse grce uyaniyorum sokum uyusmus oluyo ama.kalkip iki dolaniyorum hooppp tekrar sola saga yatim diyorum ama bebisimin ayaklari sagda habire tepik atip duruyo rahat durmuyo yani..korkum su acaba hep sola ytmaktan bebegimde bi sorun olurmu allah.korusun,gecenelrde arkadas korkuttu beni bi tanidigi bebegine hareket yaptiriyomus bebegin sol kolunu. Falan hareket ettiremedigini farketmis doktora sormus oda hamileyken yatis tarzindan olabilr demis cok tedirgin oldum.siz bole bise duydunuzmu ve nasil yatiyosunuz
canim walla cok uzuluoyorum sana bi si soyleyince de uzuluyorum ama esinin sessiz kalmasina acayip ayar oldum suan...cok rahatsiz ediosam simdi gideim deseydin...ona sessiz kal buna sessiz kal amaci ne ya....bari busefer ilk hafta gelmesinler banane nerde kalirlarsa kalsinlar ya....bide üstüne az önce çocuğun kamyonunu görmedim süperman gibi koridorun ortasına uçtum takılıp.belim kasıklarım ağrıyor şimdide.bebek hareketleri iyi çok şükür.
Ne güzel ya varmı öyle eltiler kıskandım valla :)
5 eltimin en küçükleriyim sağolsunlar ev taşıdık bu halimle sormadılar bile herşey karşılıklı yeri gelince bende sormam... Allah eltinden razı olsun
çok heyecanlı hadi gelsin bebişler mis kokulu kuzular
Oyy hadi hayırlısıyla al kucağına inşallahhh, ben sanki daha yıllar varmış gibi düşünüyorum doğumuma
Kızlarrr kaç gündür gene taş sancısı çekiyorum çokkkkkkkk fena hele bu haldeyken düşünün artık uyku haram oldu tadım tuzum yok wc ye gtmek işkence gbii
Vallahi varya yazdıklarını okudukça okadar gerilip sinir oluyorumki anlatamam yazmim yazmim dedim ama dayanamadım artıkRabbim insaf versin vijdan versin onlara tamam hastaları var sıkıntıdalar ama insan bir düşünür bu kadın hamile 1 de oğlu var ayrıca çalışıyo yazık bide biz yük oluyoruz der azcık yardımcı olur olanı biteni yiyip süpürmek yerine bir yemek bari yapalım der bune yaaa hani eşinin hatrı için dayan diycem ama kusura bakma ama eşinde bunu hak ediyomu emin değil eşin hakkında yazdığın bazı şeylerden dolayı onada kızdım ne diyim Allah yardımcın olsun ama asla taviz verme git annene vallahi ben olsam öyle yapardım
dayanamadım kusura bakma kırıcı olduysam özür dilerim
bu arada oyuncağa takılmışsın şimdi iyimisin:18:
Ayy işte en korktugum şeydi hamilelik boyunca. Ucuz atlatmıssınız..... Bizimkinin de mınık minik topları var, sımdıye dek ustune basmamış olmam mucıze!
Madem 10 gun sonra gelıyorlar annene erken gıtsen ne fark eder, dogumdan snra cok yorulacak uykusuz kalacaksın. Benım takıp ettıgım kadarıyla bır rahat yuzu gormedın hamılelıgın boyunca barı su son gunlerı annenın evınde bıraz dınlenıp moral depolayarak gecır. Ben senın yerınde olsan ısten ızın alır, anneme gecerdım. Dogumdan sonra orada kalacagın da kesınlesmıs madem, sımdıden duzenını orada kursan rahat edersın hastaneden gelınce.
Esının aılesıne gelınce..... Inan bırse demek ıstemıyorum ama....... Baslarındakı cok buyuk uzuntu anlamaya calısıyorum ama dıyorum ya ben boyle bırının evınde kalsam, kadncagız cocuklu hamıle ve gebelıgı zor gecırıyor olsa, ınan kı ona hıc ıs bırakmam.
Izın alıp annene gıttıgını bır duysam vallahı rahatlayacagım.
Buarada benım yardımcı cok ıyı cıktı cok sukur, cok sevdım ve cok duzgun bır kadın. Dılımı ısırıyorum maasallah, sonunda rahat edebılırım bıraz.
Ben de ıkı hamılelıkte de mısıl mısıl uyudum onun sayesınde. Karnı hıc ezmıyor aslında ama kullanıs seklıyle mı ılgılı acaba?
Basımın altına ıkı yastık koyuyorum kaydırarak. Soluma hafıfce dönüyorum. Yastıgın bır ucunu kolumun altından gecırıp yandan karnım yataga hıc degmeyecek sekılde destek yapıyorum yarısını da bacak arasından atıp popomun havada kalan boslugunu dolduruyorum. Bu resmen havada ucarak uyuyor gıbı rahat oluyorsun. Ama muhtemelen anlatamadım karısık oldu degıl mı:)
çok geçmiş olsun inşallah geçer hızlıca.hamilelikte ne zordur tahmin bile edemiyorum.
yok canım yok düşünmezler kayınvalidemle bugün aramızda geçen konuşmayı anlatsam daha çok sinir olursun.nasılsın diye soruyor iyi değilim anne kanamam oldu nişan sandık bugünde oldu hatta dedim cevap ne biliyormusun.hıııı iyisin yani abinler gelecek daha doğumada var zaten.bişey olmaz.ayyy deliricem sandım bir an kadına kanamam var diyorum erken doğurcam diyorum delimi ne bana iyisin iyisin demek diyor .sinirimden aldım kuzeyi anneme gittim yoksa eşime saracaktım bu konuşma üzerine.sanırım olmayan beynide iyice uçmuş bu ara.anlamaya çalışıyorum oğlu hasta ama bu kadarınada pes dedim yani.neyse artık takmıyorum gelsinler gitsinler ne yapayım.baş edilmez onlarla sinirimi bozmamak için ne halleri varsa görsünler eninde sonunda eltimler istanbula taşınacak ve ben kurtulacağım.
sorma canım ya bende hep korkuyorum oyuncaklara basmaktan bugün nasıl olduysa bebeğin hastane çantasını hazırlıyordum heycanlandım sanırım aslında hepte önüme bakarım bizim evde de oğlumun oyuncakları her yerde saçılı oluyor çoğu zaman.Nasıl olduysa görmeden basmışım iyi uçtum ama koridora doğru elimle korumaya çalıştım sanırım kendimi biraz bileğim ağrıyor şimdi.bebek iyi hareket ediyor ama belim kasıklarım ağrıyor.düşmekle ilgisi olduğunu sanmıyorum ama sabahtan beri böyleyim.karnımda taş gibi sertleşiyor arada bir.bunlar kasılmaysa çok olmaya başladı.işin ilginci nst de hiç bişey çıkmıyor ama.nidilat diye bir ilaç başladım kasılmaları azaltıyormuş işe yaramadı galiba bende.
anneme ancak doğumdan sonra geçerim öncesinde gidemem.bu defa işten gelince hiç onlara hizmet etmeyi düşünmüyorum ama ben kuzeyi annemden alırken yemekte yerim gerekirse orda onlar düşünsün yani.
senin adına sevindim canım ya çok uğraştın bu kadınlarla gerçekten.inşallah hep böyle devam ederde sende rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?