2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

İnanamıyorum gerçekten çok ilginç insanlar ya.. Yani bu kız bu ay doğuracak bu sefer başka bi yere gidelim demek biraz yardımcı olmak çok mu zor anlayamıyorum hakkaten. Allah sabır versin vala arkadaşım en az senin kadar geriliyorum yazdıklarını okurken. Dediğin gibi git annene ohh misler gibi baksın sana da bebişlerinede.. Dünyayı biz mi kurtaracağız anasını satim yaa..

Kızlarrr kaç gündür gene taş sancısı çekiyorum çokkkkkkkk fena hele bu haldeyken düşünün artık uyku haram oldu tadım tuzum yok wc ye gtmek işkence gbii

Canım ya çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm inan allah yardım etsin azcık daha dayan bitecek inşallahhh..

Aynen canım burasıda olmasa depresyonluk olurdum şimdi gurbettwyim birde :) maşallahımız var kimikeri erkwnci mayıs bebekleri dıyor ama maşallahımız var erkenci değiliz nisan annelerine göre... nisan ayının yatısı bitti hala bebişler yok ortada

canm bz 35+3 oldk bana da 28.haftada erken dogm riski dediler ama henuz bi sknti olmadi bilemyrm belki de var.kontrolumuz haftaya bakalm.ama ciddi anlamda yasyrm kaslmalari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi varya yazdıklarını okudukça okadar gerilip sinir oluyorumki anlatamam yazmim yazmim dedim ama dayanamadım artık Rabbim insaf versin vijdan versin onlara tamam hastaları var sıkıntıdalar ama insan bir düşünür bu kadın hamile 1 de oğlu var ayrıca çalışıyo yazık bide biz yük oluyoruz der azcık yardımcı olur olanı biteni yiyip süpürmek yerine bir yemek bari yapalım der bune yaaa hani eşinin hatrı için dayan diycem ama kusura bakma ama eşinde bunu hak ediyomu emin değil eşin hakkında yazdığın bazı şeylerden dolayı onada kızdım ne diyim Allah yardımcın olsun ama asla taviz verme git annene vallahi ben olsam öyle yapardım
dayanamadım kusura bakma kırıcı olduysam özür dilerim

bu arada oyuncağa takılmışsın şimdi iyimisin:18:

hepimiz ayni tedirginligi yasyrz sanrm uykudan uyandgmda eyvah diyorum ezdm mi yavrumu bi panik olyrm snra dua edyrm Rabbm korur insallah diye

Mayıs topiğimizin 2. Bebişi çarşamba günü sezeryanla aramıza katılıcak inşallah hayırlısıyla..
Darısı başımıza

Ay .ne guzel yahu kimin acaba bebis.evi tasidim simdide k.pederim bizde.kanser oldu oda.onla ilgilenmekten hic bakamiyorum.mayis annelerinde erken dogum neredeyse hic olmadi cok sukur.

ay canim kaldiki acil durumlarda doruga gideriz diye basladik allah bizi esentepe gonderdi..annem gordun mu ummadik tas bas yarar demisti......

Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz gecmisi okumaya calistim herkeste ayni sorunlar bas gostermeye baslamis 28. Haftada erken dogum riski var denmisti geldik 35. Haftaya simdilik bi skntı yok sukur ama sanki ben yillardir hamileymisim gibi o kadar bitkinim ki anlatamam ona ragmen yerimde durmuyorum bi temizlik aski basladiki sormayin :) en son 2 hafta once kontrolde 1900 gr di bebisim sali gunu yine gidicez umarim biraz kilo almistir bu arada medipol hastanesi yasemin akalina giden varmi aranizda ???

Ayy işte en korktugum şeydi hamilelik boyunca. Ucuz atlatmıssınız..... Bizimkinin de mınık minik topları var, sımdıye dek ustune basmamış olmam mucıze!
Madem 10 gun sonra gelıyorlar annene erken gıtsen ne fark eder, dogumdan snra cok yorulacak uykusuz kalacaksın. Benım takıp ettıgım kadarıyla bır rahat yuzu gormedın hamılelıgın boyunca barı su son gunlerı annenın evınde bıraz dınlenıp moral depolayarak gecır. Ben senın yerınde olsan ısten ızın alır, anneme gecerdım. Dogumdan sonra orada kalacagın da kesınlesmıs madem, sımdıden duzenını orada kursan rahat edersın hastaneden gelınce.
Esının aılesıne gelınce..... Inan bırse demek ıstemıyorum ama....... Baslarındakı cok buyuk uzuntu anlamaya calısıyorum ama dıyorum ya ben boyle bırının evınde kalsam, kadncagız cocuklu hamıle ve gebelıgı zor gecırıyor olsa, ınan kı ona hıc ıs bırakmam.
Izın alıp annene gıttıgını bır duysam vallahı rahatlayacagım.
Buarada benım yardımcı cok ıyı cıktı cok sukur, cok sevdım ve cok duzgun bır kadın. Dılımı ısırıyorum maasallah, sonunda rahat edebılırım bıraz.

Ben de ıkı hamılelıkte de mısıl mısıl uyudum onun sayesınde. Karnı hıc ezmıyor aslında ama kullanıs seklıyle mı ılgılı acaba?
Basımın altına ıkı yastık koyuyorum kaydırarak. Soluma hafıfce dönüyorum. Yastıgın bır ucunu kolumun altından gecırıp yandan karnım yataga hıc degmeyecek sekılde destek yapıyorum yarısını da bacak arasından atıp popomun havada kalan boslugunu dolduruyorum. Bu resmen havada ucarak uyuyor gıbı rahat oluyorsun. Ama muhtemelen anlatamadım karısık oldu degıl mı:)

Çok faydalı bilgiler var burada hemencik okudum.. çok iyi yapmışşın paylaşmakla ellerine sağlık canım

yararlı olur inşallah,
1. de çok sey okudum çok blog takip ettim. çok fazla bilgi var. denemek ve bebeğe en uygun olana karar vermek lazım. bebekte yol gösteriyor bir orta yol bulunuyor.
örneğin Ağlatma tekniğini (dr ferber)de denedim. 45 dk ağlayarak böyle uyumam dedi. başka yöntemleri mix ederek kendimizce en sağlıklı uyku düzenine kavuştuk.

alıntı blogcuanneden,

Ferber yönteminin esasları kısaca şöyle özetlenebilir:

- Bebeğinizi uykuya hazırlamak için günlük ritüelleri yerine getirirsiniz.
- Uyku zamanı geldiğinde bebeği yatağına koyarak odadan çıkarsınız.
- Bebeğinizin ağlaması durumunda giderek artan aralıklarla odasına dönerek onunla konuşur, orada olduğunuzu hissettirirsiniz. Ancak bebeğinizi kucağınıza almazsınız. (Bu artan aralıklar sizin tespit edeceğiniz şekilde, bebeğinizin tahammül sınırına göre belirlenmekle birlikte örneğin ilk gece önce üç dakika sonra, sonra beş dakika sonra, sonra yedi dakika sonra … gibi, bebeğiniz uyuyana kadar devam edebilir.)
- Sonraki her gece bebeğinizi rahatlatmak için odaya geri dönme işlemini bir önceki geceden daha uzun aralıklarla tekrarlarsınız. Örneğin ikinci gece önce beş dakika sonra, sonra on dakika sonra, sonra on iki dakika sonra gibi…

ayyy cok sewindim senin adina uzgunum ama.....birinde daha olduunu bilmek ii geldi...ben cok istifra etmedim bu ne simdi son ay diodum...kakasini falan mi yapti acaba die seneryolara baslamistim ))
az kaldi senin de canim yaaa.....amin insallah allah zor dar gunler yasatmasin hayatim...
bana dr lar sol sag dedi.....
canim walla cok uzuluoyorum sana bi si soyleyince de uzuluyorum ama esinin sessiz kalmasina acayip ayar oldum suan...cok rahatsiz ediosam simdi gideim deseydin...ona sessiz kal buna sessiz kal amaci ne ya....bari busefer ilk hafta gelmesinler banane nerde kalirlarsa kalsinlar ya....

war ama benim eltim degil annemin eltisi...bana temizligee annemi eltisi kizi teyzemler geldi ))

Kızlarrr kaç gündür gene taş sancısı çekiyorum çokkkkkkkk fena hele bu haldeyken düşünün artık uyku haram oldu tadım tuzum yok wc ye gtmek işkence gbii

çok geçmiş olsun inşallah geçer hızlıca.hamilelikte ne zordur tahmin bile edemiyorum.

yok canım yok düşünmezler kayınvalidemle bugün aramızda geçen konuşmayı anlatsam daha çok sinir olursun.nasılsın diye soruyor iyi değilim anne kanamam oldu nişan sandık bugünde oldu hatta dedim cevap ne biliyormusun.hıııı iyisin yani abinler gelecek daha doğumada var zaten.bişey olmaz.ayyy deliricem sandım bir an kadına kanamam var diyorum erken doğurcam diyorum delimi ne bana iyisin iyisin demek diyor .sinirimden aldım kuzeyi anneme gittim yoksa eşime saracaktım bu konuşma üzerine.sanırım olmayan beynide iyice uçmuş bu ara.anlamaya çalışıyorum oğlu hasta ama bu kadarınada pes dedim yani.neyse artık takmıyorum gelsinler gitsinler ne yapayım.baş edilmez onlarla sinirimi bozmamak için ne halleri varsa görsünler eninde sonunda eltimler istanbula taşınacak ve ben kurtulacağım.

sorma canım ya bende hep korkuyorum oyuncaklara basmaktan bugün nasıl olduysa bebeğin hastane çantasını hazırlıyordum heycanlandım sanırım aslında hepte önüme bakarım bizim evde de oğlumun oyuncakları her yerde saçılı oluyor çoğu zaman.Nasıl olduysa görmeden basmışım iyi uçtum ama koridora doğru elimle korumaya çalıştım sanırım kendimi biraz bileğim ağrıyor şimdi.bebek iyi hareket ediyor ama belim kasıklarım ağrıyor.düşmekle ilgisi olduğunu sanmıyorum ama sabahtan beri böyleyim.karnımda taş gibi sertleşiyor arada bir.bunlar kasılmaysa çok olmaya başladı.işin ilginci nst de hiç bişey çıkmıyor ama.nidilat diye bir ilaç başladım kasılmaları azaltıyormuş işe yaramadı galiba bende.
anneme ancak doğumdan sonra geçerim öncesinde gidemem.bu defa işten gelince hiç onlara hizmet etmeyi düşünmüyorum ama ben kuzeyi annemden alırken yemekte yerim gerekirse orda onlar düşünsün yani.

senin adına sevindim canım ya çok uğraştın bu kadınlarla gerçekten.inşallah hep böyle devam ederde sende rahat edersin.

Yok canm gayet iyi anlatmissin yani karin.kismina gelen.o cikinti beni rahatsiz etti aslinda karnimi oraya bi turlu yerlestiremedim ya altinda kalip ezilme oldu gibi ya da ustune olup skisma hissi.oldu..birde geceleri sık kalkiyorum yastik alanimi daraltiyo kalkamiyorum srn.nasil kalkiyosun?o yastik sayesinde sende hep sola yatanlardansin ozaman cunku saga xonmek zor onunla.dimi

Şuan yemin ediyorum gözlerimden kulaklarımdan ateş fışkırdı sinirden... diycek kelime bile bulamıyorum

kizlar cok farkli yazicam bi 4 gundur falan kendimi duz yatarken buluorum ve cok uyumus hossediorum kendimi uykumu almis oluourum...saka gibi sola yatiom duz kalkiom...insallah bi zarar wermiyorumdur ama tamamen istem disi....ve cok donuyorum sola saga hemde cok ....bu kordo mewzusu hic dusunmek istemiom allahim wernesin rabbim...elimizde olmayan seylerin bedelini odetmesin.....yastik yorgan sawas halindeyim.....az kaldi allahim hepimizi yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…