2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Sağolsun,çok şükür ilk günden beri iyi anlaşırız..Benim eşim tekne kazıntısı derler ya onlardan :) 32 yaşında ama abi ve ablayla araları çok,malum eltimde benden çok büyük..
Yaşında etkisi var sanırım..
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın,yavrularımızıda..

Şuan yemin ediyorum gözlerimden kulaklarımdan ateş fışkırdı sinirden... diycek kelime bile bulamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen bende o yüzden çocuğu kaptım anneme kaçtım Allahtan annem sakinleştiriyor beni.

o savaş bendede var her gece.

Bende sık sık düz yatarken buluyorum kendimi ama bazen minik rahat edemiyor mu neyse ayaklarını kaydırıp gıdıklıyor uyandırıyor beni dönüyorum mecburen :))
Kordonu kafana takma canım,çok ani hareketlerde dikkatli olmak gerek derler de zaten hızlı hareket mi edebiliyoruz :)) sağa dönmeye karar vermek bile zmn alıyor :))

Sevindim senin icin gercekten de, sonunda rahatladin biraz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrr kaç gündür gene taş sancısı çekiyorum çokkkkkkkk fena hele bu haldeyken düşünün artık uyku haram oldu tadım tuzum yok wc ye gtmek işkence gbii

Allah yardimcin olsun canim. Insallah cok surmez.

Canim kusura bakma hatirlatmakta istemiyorum tekrar ama merakta ediyorum sorucam babanin durumuna esinin tepkisi ne oldu acaba? Senin kadar anlayisli davranabildimi hamile olmadigi halde....

valla o kadarınıda yapsın artık dimi.annemle çok koşturdu hastanede filan sonra karakolda babamı hiç yalnız bırakmadı ifade filan verirken.hele yapmasın tabiki o kadarda destek olacak aksini düşünmek bile istemiyorum.

Valla bende merak etmistim bunu. Bende aksini dusunmek istemedim:)

hepimiz ayni tedirginligi yasyrz sanrm uykudan uyandgmda eyvah diyorum ezdm mi yavrumu bi panik olyrm snra dua edyrm Rabbm korur insallah diye

Evet yaaa herkesin kaygısı aynı:) Ben solumda yatmaktan nefret ediyorum sağa yatınca çok rahat uyuyorum ve soluma bile yatsam sağdan uyanıyorum üzülüyorum sonra. Doktora da sormuştum gülerek "sen onu rahatsız edemezsin korkma" dedi. Tabi sırt üstü yatma sakın diye tembihledi o ayrı...

aynen canim ya yemin ederim uykum dagilio donme cabam yuzunden...bi taraftan kolay donuorum besik war ona tutunuom ..ama esim tarafinda esimi cekistiriom kolu omzu nesi warsa o an elimin altinda sabah dio ki bari biraz nazik olsan...kiamam kizmio agzini acsa oturup agliom napsin e mecbur ))

Kızlar benim kuzucuk tosuncuk olmuş. En son 26 martta doğum iznimi başlattığımda 1630 grdı. ondan bi onceki hafta 1780 grdı. Doktor normal kilo almamış olabilir demişti bende gıcık oldum adama nasıl kilo almaz üstüne vermiş görünüyor bi yanlışlık olduğunun farkındaydım. bugun annemin eski çalıştığı hastaneye gittik. suyum fazlaymış ve bebiş 1 hafta onden gidiyor 2880 gr olmuş. ekmek makarna pilav ve şekerli şeyler yeme normal doğum zor olur hatta yapamazsın dedi. doğum hakkında konuştuk. normal doğumcu bir doktor bende normal istiyorum bi risk olmadığı sürece. Bana sancın başladığında erken gelme evde biraz sancını çek buraya geldiğinde ben olmazsam seni panikletip sezeyana almasınlar direk ebeyle görüş dedi. suyun fazla olması ve önden gitmesi erken doğum riskimi diye sordum problem değil sen bekle dikkat et hareketlerine dedi beslenmene dikkat et dedi. Rahat bir adam. Bende aşırı relax bi insan olduğumdan sevdim. Doğumu orada yapmaya karar verdim. Odaları bebek odasını falan gezdik, bebek yoğun bakımıda var. Son ayda değişiklik yaptım ama içime sindi.

Tek bildigim bebegin amniyon sivinin icinde gayet guvende oldugu eger karnimizda korunmasiz bir sekilde öylece dursaydi bu doktorun dedigi olabilirdi bence dogumla alakali bir durumdur yatis sekliyle degildir diye dusunuyorum..... Esim bunlari cok arastirdi sordu hep simdi bile sagima döndugum saniye kaldirir sola cevirir sirt ustu yatsam yine uyandirir saniyesinde uykusuda hafiftir... soluma yatmaktan uyustum ben sen aliskin oldugun icin sansliymissin ama iyiki karnimin ustune yatamiyorum normalde en sevdigim uyku pozisyonudur
hem bebekler kolunu öylece birakmazlar daha cok kendini bukup duruyorlar yoksa 50-60 cm arasi bir bebek kucucuk karnimizda nasil durabilirdi ki

Ay .ne guzel yahu kimin acaba bebis.evi tasidim simdide k.pederim bizde.kanser oldu oda.onla ilgilenmekten hic bakamiyorum.mayis annelerinde erken dogum neredeyse hic olmadi cok sukur.
Nicki unuttum malesef ama bu hafta artik dogurdum diyenleri bekliyorum... sezeryanla olucak arkadaslarin cogunun 7-8 gunleri kaldi...
Allah kayinbabana acil sifa versin... burayi takip edemesende hasta var diye hamileligini de ihmal etmemeye calis

Sağolun kızlar darısı başınıza (tabi zamanı gelince )
Son 8 gun kaldi desene darisi basimiza hayirlisiyla :) Su son gunlerde hic gecmez.

Allah yardimcin olsun buyuk sabirlar versin okudukca uzuluyorum keske artik isyerinden izin alip annenlere gecsen dogumada ordan gitsen daha guzel olurdu... Son gunlerin zaten kaynananinki bencillikten baska birsey degil oglu zor durumda ama senin karnindaki bebeginde erkenden gelebilicek durumda... Hakkinda hayirlisi olsun canim esinde sana karsi haksizlik yapiyor sesini cikartamiyor... keske en azindan eltin eve sahip ciksa yemeginizi pisirse temizliginizi yapsa nede olsa hamile kadin onun evinde kaliyoruz bari isini yapayim diye dusunmesi gerekirdi bunuda dusunemiyorsa arkana bile bakmadan al oglunuda git annenlere diyorum baskada bundan daha mantikli birsede dusunemiyorum senin icin ...

Amin canim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin insallah rabbim özellikle bizden sonra bizleri yasaticak olan miniklerimizi... ama bence yasla alakasi yok kisilikle alakasi vardir 23 yasindayim buyuk eltimde benden nerdeyse 20 yas kadar buyuk 5 senelik evliligimde iyiligini görmedim ama keske arkamdan konustuklarini iftiralarinida duymasaydim ama malesef herkesin kisiligi bir degil Allaha havale ediyorum onu... digerlerinin faydasi olmadigi gibi zararida yoktur sukur...

Gunaydin tatlim.Bebisinin orada biraz daha vakit gecirmesine sevindim canim.Bide anestol kullansan nasil olur denedinmi hic¿
anestol ne icin canim ilk kez duydum :44: birde yurtdisindayim ya bizim burdakilerden zorla hap istiyorum desem yeridir yinede önemli biseyse sorabilirim

Umarim 37-38i sorunsuz tamamlariz. Artik telefona yetisemezsem dogurdum saniyor millet. Yakinda hala dogurmadinmilar baslayacak kizlar hazir olun
Bana o tur sorular gelmeye basladi bile kaynanam bi kac gunde bir yoklar her aradigindada kac gun kaldi diye sorar anneminde ondan geri kalir yani yok bukadar sorduklari icin tele cevap veresim gelmiyor

Bidahaki sefere ciktiginda pudrayla deniycem canim bu sefer tutarsa kulagini dualarimla cinlaticam valla yeterki jilet illetinden kurtulayim

Seni cok iyi anliyorum canim ben 1 bucuk seneden fazla bebegimle kalabilicem ve kalabildigim sure boyunca isim olmamasina ragmen her ay iyi bir maasimda gelicek ama 1 yasindan sonra krese gitmesi gerekicek simdiden kara kara dusunuyorum bu kres meselesini.... cocugumu bu isvec kulturunde buyutmek istemiyorum bizim kulturun tam tersi soguk bencil özgurlugune duskunler herseyi kafalarina göre yaparlar burada buyuyen eltilerimin cocuklarida o sekilde... korkmuyor degilim krese yollamasamda ayri bir dert okulum var nasil yapicam bilmiyorum... ne olursa olsun insanin kendi ulkesinde kendi kulturunu ögretmesi bir ayricalik her ne kadar avrupada standart iyi olsada... orada coook zorluk var ilk zamanlar ama buradaki zorluklarda sonradan basliyor canim minik bebek yetiskin bir birey oldugunda... Allah yardimcimiz olsun ve miniklerimizi iyi insanlarla karsilastirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…