Ne güzel ya varmı öyle eltiler kıskandım valla :)
5 eltimin en küçükleriyim sağolsunlar ev taşıdık bu halimle sormadılar bile herşey karşılıklı yeri gelince bende sormam... Allah eltinden razı olsun
Yok canım değil ama orada önder koç varmış onu duydum. Benim dr koru da.
Şuan yemin ediyorum gözlerimden kulaklarımdan ateş fışkırdı sinirden... diycek kelime bile bulamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar cok farkli yazicam bi 4 gundur falan kendimi duz yatarken buluorum ve cok uyumus hossediorum kendimi uykumu almis oluourum...saka gibi sola yatiom duz kalkiom...insallah bi zarar wermiyorumdur ama tamamen istem disi....ve cok donuyorum sola saga hemde cok ....bu kordo mewzusu hic dusunmek istemiom allahim wernesin rabbim...elimizde olmayan seylerin bedelini odetmesin.....yastik yorgan sawas halindeyim.....az kaldi allahim hepimizi yardimcisi olsun...
kizlar cok farkli yazicam bi 4 gundur falan kendimi duz yatarken buluorum ve cok uyumus hossediorum kendimi uykumu almis oluourum...saka gibi sola yatiom duz kalkiom...insallah bi zarar wermiyorumdur ama tamamen istem disi....ve cok donuyorum sola saga hemde cok ....bu kordo mewzusu hic dusunmek istemiom allahim wernesin rabbim...elimizde olmayan seylerin bedelini odetmesin.....yastik yorgan sawas halindeyim.....az kaldi allahim hepimizi yardimcisi olsun...
Ayy işte en korktugum şeydi hamilelik boyunca. Ucuz atlatmıssınız..... Bizimkinin de mınık minik topları var, sımdıye dek ustune basmamış olmam mucıze!
Madem 10 gun sonra gelıyorlar annene erken gıtsen ne fark eder, dogumdan snra cok yorulacak uykusuz kalacaksın. Benım takıp ettıgım kadarıyla bır rahat yuzu gormedın hamılelıgın boyunca barı su son gunlerı annenın evınde bıraz dınlenıp moral depolayarak gecır. Ben senın yerınde olsan ısten ızın alır, anneme gecerdım. Dogumdan sonra orada kalacagın da kesınlesmıs madem, sımdıden duzenını orada kursan rahat edersın hastaneden gelınce.
Esının aılesıne gelınce..... Inan bırse demek ıstemıyorum ama....... Baslarındakı cok buyuk uzuntu anlamaya calısıyorum ama dıyorum ya ben boyle bırının evınde kalsam, kadncagız cocuklu hamıle ve gebelıgı zor gecırıyor olsa, ınan kı ona hıc ıs bırakmam.
Izın alıp annene gıttıgını bır duysam vallahı rahatlayacagım.
Buarada benım yardımcı cok ıyı cıktı cok sukur, cok sevdım ve cok duzgun bır kadın. Dılımı ısırıyorum maasallah, sonunda rahat edebılırım bıraz.
Kızlarrr kaç gündür gene taş sancısı çekiyorum çokkkkkkkk fena hele bu haldeyken düşünün artık uyku haram oldu tadım tuzum yok wc ye gtmek işkence gbii
çok geçmiş olsun inşallah geçer hızlıca.hamilelikte ne zordur tahmin bile edemiyorum.
yok canım yok düşünmezler kayınvalidemle bugün aramızda geçen konuşmayı anlatsam daha çok sinir olursun.nasılsın diye soruyor iyi değilim anne kanamam oldu nişan sandık bugünde oldu hatta dedim cevap ne biliyormusun.hıııı iyisin yani abinler gelecek daha doğumada var zaten.bişey olmaz.ayyy deliricem sandım bir an kadına kanamam var diyorum erken doğurcam diyorum delimi ne bana iyisin iyisin demek diyor .sinirimden aldım kuzeyi anneme gittim yoksa eşime saracaktım bu konuşma üzerine.sanırım olmayan beynide iyice uçmuş bu ara.anlamaya çalışıyorum oğlu hasta ama bu kadarınada pes dedim yani.neyse artık takmıyorum gelsinler gitsinler ne yapayım.baş edilmez onlarla sinirimi bozmamak için ne halleri varsa görsünler eninde sonunda eltimler istanbula taşınacak ve ben kurtulacağım.
sorma canım ya bende hep korkuyorum oyuncaklara basmaktan bugün nasıl olduysa bebeğin hastane çantasını hazırlıyordum heycanlandım sanırım aslında hepte önüme bakarım bizim evde de oğlumun oyuncakları her yerde saçılı oluyor çoğu zaman.Nasıl olduysa görmeden basmışım iyi uçtum ama koridora doğru elimle korumaya çalıştım sanırım kendimi biraz bileğim ağrıyor şimdi.bebek iyi hareket ediyor ama belim kasıklarım ağrıyor.düşmekle ilgisi olduğunu sanmıyorum ama sabahtan beri böyleyim.karnımda taş gibi sertleşiyor arada bir.bunlar kasılmaysa çok olmaya başladı.işin ilginci nst de hiç bişey çıkmıyor ama.nidilat diye bir ilaç başladım kasılmaları azaltıyormuş işe yaramadı galiba bende.
anneme ancak doğumdan sonra geçerim öncesinde gidemem.bu defa işten gelince hiç onlara hizmet etmeyi düşünmüyorum ama ben kuzeyi annemden alırken yemekte yerim gerekirse orda onlar düşünsün yani.
senin adına sevindim canım ya çok uğraştın bu kadınlarla gerçekten.inşallah hep böyle devam ederde sende rahat edersin.
Allah yardimcin olsun canim. Insallah cok surmez.
Canim kusura bakma hatirlatmakta istemiyorum tekrar ama merakta ediyorum sorucam babanin durumuna esinin tepkisi ne oldu acaba? Senin kadar anlayisli davranabildimi hamile olmadigi halde....
valla o kadarınıda yapsın artık dimi.annemle çok koşturdu hastanede filan sonra karakolda babamı hiç yalnız bırakmadı ifade filan verirken.hele yapmasın tabiki o kadarda destek olacak aksini düşünmek bile istemiyorum.
hepimiz ayni tedirginligi yasyrz sanrm uykudan uyandgmda eyvah diyorum ezdm mi yavrumu bi panik olyrm snra dua edyrm Rabbm korur insallah diye
Bende sık sık düz yatarken buluyorum kendimi ama bazen minik rahat edemiyor mu neyse ayaklarını kaydırıp gıdıklıyor uyandırıyor beni dönüyorum mecburen :))
Kordonu kafana takma canım,çok ani hareketlerde dikkatli olmak gerek derler de zaten hızlı hareket mi edebiliyoruz :)) sağa dönmeye karar vermek bile zmn alıyor :))
Tek bildigim bebegin amniyon sivinin icinde gayet guvende oldugu eger karnimizda korunmasiz bir sekilde öylece dursaydi bu doktorun dedigi olabilirdi bence dogumla alakali bir durumdur yatis sekliyle degildir diye dusunuyorum..... Esim bunlari cok arastirdi sordu hep simdi bile sagima döndugum saniye kaldirir sola cevirir sirt ustu yatsam yine uyandirir saniyesinde uykusuda hafiftir... soluma yatmaktan uyustum ben sen aliskin oldugun icin sansliymissin ama iyiki karnimin ustune yatamiyorum normalde en sevdigim uyku pozisyonudurKizlar kafami karistirqn bise var..hani doktorlar hep sol tarafaa yatin bebek i cin en iyisi diyolar ya ben zaten onceden beridir sola yatmaya alisigim cok sukur.hamile kalincada sola yatmakta zorlanmadim..hele son zamanlarda hep sola yatiyorum.saga hicc yatmiyorum.nerdeyse grce uyaniyorum sokum uyusmus oluyo ama.kalkip iki dolaniyorum hooppp tekrar sola saga yatim diyorum ama bebisimin ayaklari sagda habire tepik atip duruyo rahat durmuyo yani..korkum su acaba hep sola ytmaktan bebegimde bi sorun olurmu allah.korusun,gecenelrde arkadas korkuttu beni bi tanidigi bebegine hareket yaptiriyomus bebegin sol kolunu. Falan hareket ettiremedigini farketmis doktora sormus oda hamileyken yatis tarzindan olabilr demis cok tedirgin oldum.siz bole bise duydunuzmu ve nasil yatiyosunuz
Nicki unuttum malesef ama bu hafta artik dogurdum diyenleri bekliyorum... sezeryanla olucak arkadaslarin cogunun 7-8 gunleri kaldi...Ay .ne guzel yahu kimin acaba bebis.evi tasidim simdide k.pederim bizde.kanser oldu oda.onla ilgilenmekten hic bakamiyorum.mayis annelerinde erken dogum neredeyse hic olmadi cok sukur.
Son 8 gun kaldi desene darisi basimiza hayirlisiyla :) Su son gunlerde hic gecmez.Sağolun kızlar darısı başınıza (tabi zamanı gelince )
çok geçmiş olsun inşallah geçer hızlıca.hamilelikte ne zordur tahmin bile edemiyorum.
yok canım yok düşünmezler kayınvalidemle bugün aramızda geçen konuşmayı anlatsam daha çok sinir olursun.nasılsın diye soruyor iyi değilim anne kanamam oldu nişan sandık bugünde oldu hatta dedim cevap ne biliyormusun.hıııı iyisin yani abinler gelecek daha doğumada var zaten.bişey olmaz.ayyy deliricem sandım bir an kadına kanamam var diyorum erken doğurcam diyorum delimi ne bana iyisin iyisin demek diyor .sinirimden aldım kuzeyi anneme gittim yoksa eşime saracaktım bu konuşma üzerine.sanırım olmayan beynide iyice uçmuş bu ara.anlamaya çalışıyorum oğlu hasta ama bu kadarınada pes dedim yani.neyse artık takmıyorum gelsinler gitsinler ne yapayım.baş edilmez onlarla sinirimi bozmamak için ne halleri varsa görsünler eninde sonunda eltimler istanbula taşınacak ve ben kurtulacağım.
sorma canım ya bende hep korkuyorum oyuncaklara basmaktan bugün nasıl olduysa bebeğin hastane çantasını hazırlıyordum heycanlandım sanırım aslında hepte önüme bakarım bizim evde de oğlumun oyuncakları her yerde saçılı oluyor çoğu zaman.Nasıl olduysa görmeden basmışım iyi uçtum ama koridora doğru elimle korumaya çalıştım sanırım kendimi biraz bileğim ağrıyor şimdi.bebek iyi hareket ediyor ama belim kasıklarım ağrıyor.düşmekle ilgisi olduğunu sanmıyorum ama sabahtan beri böyleyim.karnımda taş gibi sertleşiyor arada bir.bunlar kasılmaysa çok olmaya başladı.işin ilginci nst de hiç bişey çıkmıyor ama.nidilat diye bir ilaç başladım kasılmaları azaltıyormuş işe yaramadı galiba bende.
anneme ancak doğumdan sonra geçerim öncesinde gidemem.bu defa işten gelince hiç onlara hizmet etmeyi düşünmüyorum ama ben kuzeyi annemden alırken yemekte yerim gerekirse orda onlar düşünsün yani.
senin adına sevindim canım ya çok uğraştın bu kadınlarla gerçekten.inşallah hep böyle devam ederde sende rahat edersin.
Amin canim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin insallah rabbim özellikle bizden sonra bizleri yasaticak olan miniklerimizi... ama bence yasla alakasi yok kisilikle alakasi vardir 23 yasindayim buyuk eltimde benden nerdeyse 20 yas kadar buyuk 5 senelik evliligimde iyiligini görmedim ama keske arkamdan konustuklarini iftiralarinida duymasaydim ama malesef herkesin kisiligi bir degil Allaha havale ediyorum onu... digerlerinin faydasi olmadigi gibi zararida yoktur sukur...Sağolsun,çok şükür ilk günden beri iyi anlaşırız..Benim eşim tekne kazıntısı derler ya onlardan :) 32 yaşında ama abi ve ablayla araları çok,malum eltimde benden çok büyük..
Yaşında etkisi var sanırım..
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın,yavrularımızıda..
anestol ne icin canim ilk kez duydum :44: birde yurtdisindayim ya bizim burdakilerden zorla hap istiyorum desem yeridirGunaydin tatlim.Bebisinin orada biraz daha vakit gecirmesine sevindim canim.Bide anestol kullansan nasil olur denedinmi hic¿
Bana o tur sorular gelmeye basladi bile kaynanam bi kac gunde bir yoklar her aradigindada kac gun kaldi diye sorar anneminde ondan geri kalir yani yok bukadar sorduklari icin tele cevap veresim gelmiyorUmarim 37-38i sorunsuz tamamlariz. Artik telefona yetisemezsem dogurdum saniyor millet. Yakinda hala dogurmadinmilar baslayacak kizlar hazir olun
Bidahaki sefere ciktiginda pudrayla deniycem canim bu sefer tutarsa kulagini dualarimla cinlaticam vallaCanim bildiğin bebe pudrasi agda dan önce yapacağın yere bolca sür terleme yapmasın sonra agda sonra bez sonra cırrrrt :)
Ayy nasıl hesap soruyorum yaa :)ben izmitte okudum da ondan heyecan yaptım
Inşallah bi sorun olmaz arada gelişimleri yavaşlıyor arada hızlanıyor
Geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlar
Ay Hayır ya tam ciciklerimin altından bir basket topu başlıyor çok yukarda benimki nefes alamıyorum hep batıyor göğüs kafesim
Geçmiş olsun dikkat et ihlamur zencefil bal limon...topigimizin meşhur hasta çayını iç
Anammm çok heyecanlandim şimdi bak....allah sıhhatle kucağına aldırsın inşallah
Maşallah suphanallah tu tu tu... hem kızına hem çalışanına...Bu arada adını ne koyacaktin kizcenin
Canim okyanus suyu kullanabilirsin bende oldu bir süre devamli tikaliydi burnum dayanamayıp ortivine kullandım azıcık sıkıp hemen yikadim o bile rahatlattı
Aynısını yaşıyorum bebek yukarda olduğu için kaburgalari acıtıyor...bahsettiğin aynı acıyı çekiyorum birebir...birkaç haftaya geçecek inşallah az kaldı bu arada ekliyorum seni
çocuk parası oluyor galiba dediğiniz almanyadada öyl euygulamalar var sanırım.özellikle değinmek istediğim konu aslında çalışan anneye destek;yani sen yeterki çocugunla kaliteli vakit geçir ben sana maaşını gene vericem diyormuş.çocuk uç yaşına gelince zaten bakımı daha kolay kreşti ana okulu derken buyuyorlar yani dadı yada anane babane gibi gerek kalmıyor.işin tabiii başka başka boyutları sıkıntıları vs muhakkak vardır ...ama bizde oylemi hele ki memur anneler çalışmak zorunda olan anneler doğum öncesi ve doğum sonrası az olan izinler bebekten ayrılmak kim bakacak ;benim gibi bakabilecekmi endişesi!!!bu konuyla ilgili daha önce konuşulmuş hatta bi gerginlik sezmiştimburalarda :) neyse farklı dusunceler tabii olacaktır.
bu aralar nieyse kendimi rahat hissediyorum hareketleri azaldı uyuduğu zamanlar uzadı sanırım.ama aşağıya baskı yok yukaroya baskı yok tam ortada sanki.hissedilir derecede akıntılarım azaldı.sadece gece çok gergin oluyorum yani karnım ..kasılmalar arttı ama sancı yok agrısız yani.sadece yoğut yemek işkence bi gaz sancısıki insana heh şimdi doğuruyorum dedirtiorkeyifliyim yane kısa sureceğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?