2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
akşamdan beri belim çok ağrıyor. uyuyamıyorum da... bu bel ağrısı beni öldürecek. o öldürmezse zaten mide yanması öldürecek.

Son düzenleme:
27 Haftamizdayiz henuz :)
Eki Görüntüle 1067572
Burda da buyuduk ve 37 Haftaligiz artik
Eki Görüntüle 1067573

Maşallah size :)) günaydın KIZLAR. Sabahın köründe kalktım yine. Açlıktan ölüyorum :)) acaba kalkıp hazırlasam mı kahvaltı bu saatte :) gece oturdum bi paket patlamış Mısır yedim bittiğinde anneme diyordumki ya anne ben hala açım :S aynı durumda mıyız. İştahınız kontrolünüz dışında aşırı artıyor mu?

Bu arada bizim 8 günümüz kaldı ve bugün Dr amcaya son kontrolümüz için gideceğiz. Umarım iyiyizdir. Haberleri veririm tabi. 37+0 olduk şaka maka :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni yeni bizi anlamaya basladilar herhalde benimkide kiyamio eskisu,gibi degil artik zaten ilk zzmanlar gozumun icine bakioddu sonra bibosladi simdi gne gik desem bisimi oldu hadi gel otur bosver dinlen dio.,.hamilelik yaradimi ne

anestol ne icin canim ilk kez duydum :44: birde yurtdisindayim ya bizim burdakilerden zorla hap istiyorum desem yeridir yinede önemli biseyse sorabilirim
Gunaydin canim.Anestol bi krem cesidi uyusturuo aciyi hissetmiyorsun.Bikini bolgesi icin iyi degilmis hamilelikte dun eczaci soyledi ama orasi icinde zararlimi bilmiyorum.,.

Gunaydin tatlim masallah yaa cok sevindim.Sezeryanmi¿?

Gunaydin kizlar com merak ediyom ya dogum olacagi gun bebek hareket edermi etmezmi bilginiz varmi acep¿?

Zararları olmasında faydası olmasada olur bosver :) En önemlisi es,o iyise gerisi teferruat :)

27 Haftamizdayiz henuz :)
Eki Görüntüle 1067572
Burda da buyuduk ve 37 Haftaligiz artik
Eki Görüntüle 1067573

masallah ikinizedee :)
cok sirin görünüyor..
Özleyecem ben göbegimi galiba :))

tam beni anlatmışsın. yatakta dönerken canım yandığı için tuaf tuaf sesler çıkartırdım eşim korkarak uyanırdı ne oluyo diye şimdi ona tutunup dönüyorum oda alıştı artık uyanmıyo bile bazen uyansın diye sarsıyorum ses veriyorum yinede banamısın demiyor

Günaydın kızlar ben yine hastaneye gidiyorum kahverengi akıntı devam ediyor ara ara başka bir belirtimde yok yinede doktora kontrole gideyim dedim.minik dursun biraz daha dua edin bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah

şekerler sabah sabah neşesinizi kaçırmak istemem ama ben çok fenayım. enerjim tamemen tükendi sanki dün gece karnıma kramplar girdi sanırım nedeni cırcırdı sonra rahatladım ama sol kolum uyuştu sabaha kadar ağrıdı geçmedi otarafa bu tarafa dönmekten helak oldum. sabah hiç kalkasım gelmedi yataktan
Allah ımm bu haftayıda atlatsaydım evimde olmak istiyorum artık dinlenmek istiyorum çok karamsarım bugün. artık sağ bacağımı hiç havaya kaldıramıyorum yakında sürümeye başlıcam yada baston falan kullancam. hepinizden özür dilerimm çok öpüyorum siziiii herkesten hayırlı haberler duymak dileğiyle

Gecmis olsun. Benimde geceler cok yorucu, kask agrim var. Gaz agrisi gibi agri da hic eksik olmadi.
Ama gunduz ev bosalinca dinleniyorum o iyi. Yoksa calismak falan imkansiz. 1 saat otursambel ve popo agrim oluyor.

Gunaydin kizlar.biri benimtakvimimi kopyalayabilir mi rica etsem

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-05-2014
Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 20 gün kaldı.
Bebeğinizin bağırsaklarında önemli miktarda mekonyum denilen ilk dışkı birikti. Koyu yeşil renkteki mekonyum içinde, bebeğin karaciğeri, pankreası ve safra kesesinin ürettiği artıklar bulunur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 34-36 cm. civarında ve ağırlığı yaklaşık 2600-3000 gr. aralığında. Genişleme ve açılmayı takip etmek için vajinal muayene mutlaka yapılmaldır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)

Gecmis olsun. Benimde geceler cok yorucu, kask agrim var. Gaz agrisi gibi agri da hic eksik olmadi.
Ama gunduz ev bosalinca dinleniyorum o iyi. Yoksa calismak falan imkansiz. 1 saat otursambel ve popo agrim oluyor.

aynen canım bide pc başındayım sürekli bel sırt ppopo kalmıyo akşama kadar allah ım yardımcımız olsun

bebeğime düşündüğüm bebek şekerleri kendim alıp yapıcaktım ama bunun maliyeti daha düşük nasıl sizcene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…