27 Haftamizdayiz henuz :)
Eki Görüntüle 1067572
Burda da buyuduk ve 37 Haftaligiz artik
Eki Görüntüle 1067573
aynen canim ya yemin ederim uykum dagilio donme cabam yuzunden...bi taraftan kolay donuorum besik war ona tutunuom ..ama esim tarafinda esimi cekistiriom kolu omzu nesi warsa o an elimin altinda sabah dio ki bari biraz nazik olsan...kiamam kizmio agzini acsa oturup agliom napsin e mecbur))
Gunaydin canim.Anestol bi krem cesidi uyusturuo aciyi hissetmiyorsun.Bikini bolgesi icin iyi degilmis hamilelikte dun eczaci soyledi ama orasi icinde zararlimi bilmiyorum.,.anestol ne icin canim ilk kez duydum :44: birde yurtdisindayim ya bizim burdakilerden zorla hap istiyorum desem yeridiryinede önemli biseyse sorabilirim
Maşallah size :)) günaydın KIZLAR. Sabahın köründe kalktım yine. Açlıktan ölüyorum :)) acaba kalkıp hazırlasam mı kahvaltı bu saatte :) gece oturdum bi paket patlamış Mısır yedim bittiğinde anneme diyordumki ya anne ben hala açım :S aynı durumda mıyız. İştahınız kontrolünüz dışında aşırı artıyor mu?
Bu arada bizim 8 günümüz kaldı ve bugün Dr amcaya son kontrolümüz için gideceğiz. Umarım iyiyizdir. Haberleri veririm tabi. 37+0 olduk şaka maka :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok isterim bende canim :)2de canim ozaman eger cikmamis olursan super olucak))
Gunaydin tatlim masallah yaa cok sevindim.Sezeryanmi¿?
Amin canim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin insallah rabbim özellikle bizden sonra bizleri yasaticak olan miniklerimizi... ama bence yasla alakasi yok kisilikle alakasi vardir 23 yasindayim buyuk eltimde benden nerdeyse 20 yas kadar buyuk 5 senelik evliligimde iyiligini görmedim ama keske arkamdan konustuklarini iftiralarinida duymasaydim ama malesef herkesin kisiligi bir degil Allaha havale ediyorum onu... digerlerinin faydasi olmadigi gibi zararida yoktur sukur...
Eki Görüntüle 1067572
Eki Görüntüle 1067573
Tesekkurler canm.kucuk bir yerde yasiyorum oyle cok secengim yok netten alicam mecbur bakim bende bir insalla fiyatlri uygundur
aynen canim ya yemin ederim uykum dagilio donme cabam yuzunden...bi taraftan kolay donuorum besik war ona tutunuom ..ama esim tarafinda esimi cekistiriom kolu omzu nesi warsa o an elimin altinda sabah dio ki bari biraz nazik olsan...kiamam kizmio agzini acsa oturup agliom napsin e mecbur))
Günaydın kızlar ben yine hastaneye gidiyorum kahverengi akıntı devam ediyor ara ara başka bir belirtimde yok yinede doktora kontrole gideyim dedim.minik dursun biraz daha dua edin bana.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1067572
Eki Görüntüle 1067573
şekerler sabah sabah neşesinizi kaçırmak istemem ama ben çok fenayım. enerjim tamemen tükendi sanki dün gece karnıma kramplar girdi sanırım nedeni cırcırdı sonra rahatladım ama sol kolum uyuştu sabaha kadar ağrıdı geçmedi otarafa bu tarafa dönmekten helak oldum. sabah hiç kalkasım gelmedi yataktan
Allah ımm bu haftayıda atlatsaydım evimde olmak istiyorum artık dinlenmek istiyorumçok karamsarım bugün. artık sağ bacağımı hiç havaya kaldıramıyorum yakında sürümeye başlıcam yada baston falan kullancam. hepinizden özür dilerimm çok öpüyorum siziiii herkesten hayırlı haberler duymak dileğiyle
Gunaydin kizlar.biri benimtakvimimi kopyalayabilir mi rica etsem
Gecmis olsun. Benimde geceler cok yorucu, kask agrim var. Gaz agrisi gibi agri da hic eksik olmadi.
Ama gunduz ev bosalinca dinleniyorum o iyi. Yoksa calismak falan imkansiz. 1 saat otursambel ve popo agrim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?