2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Sertleşmeyse kasılma olabilir. Benim doktor ultrasondan sonra NTS ye bağlıyor, ultrasonda söylüyor karnın gevşek kasılma yok diye mesela. Demek ki karnın sürekli gergin taş gibi olması farklı...
NST ye ne kadar süreyle bağlıyorlar, belki kısa süre oldugundan kasılmaları yakalayamıyor?

Evet yastık sabitliyor, rahatsan sağa dönme olmuyor zaten.
Benim yastık farklı mı acaba, cıkıntı degil girinti kısmı karnıma geliyor. Karnımın sol yanı yatağa hiç değmiyor.

Kizlar gunaydin

Biraz acikca soracagim kusura bakmayin, az once tuvaletteyken kalkinca farkettim ki tuvaletin on tarafinda acik kirmizi kan akmis, kagida da gecmis baya bi kan. Ama onden mi arkadan mi geldi bilmiyorum buyuk tuvaletimi yaparken cok nadir olabiliyordu boyle kanama ama bu kadar cok degil.. Fikriniz var mii?
Nisan olsa daha sumuksu bir sey olurdu degil mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkürler kaç adet alıyor içine ona göre isteteyim

Ayy hiç hatırlayamadım, sepeti saklıyor olsam bakardım ama ben kaç kişi gelir diye tahmin edip kendi istediğim adette yapmıştım.
Şekerleri ayrı bir poşette götürmüştüm hastaneye. Bittikçe azaldıkça sepetin içine eklemiştim.

canım belli olmazki nişanda olabilir. Pembe açık kırmızı rengi oluyomuş yazılara göre. Istersen bi dr a git. Bana kanaman olursa gel diyo herseferinde

canım, benim bildiğim kadarıyla,nişan normal kanama gibi de olabiliyor...yani başlayıp devam eden...
kontrol et az da olsa,leke şeklinde de olsa devamı olur nişansa.... hem nişansa bile korkma.....nişandan sonra 1-2 gün içinde de doğum olabilir...yani hemen olacak diye birşey yok...

gunaydın kızlarrr :)

nasıl olmus baykuslar :)
son halı bu olmayacak tabı ama 150 tane bıtırdım cok sukur..
hafta sonu baby shower yapılacak.. orada dagıtacagım :)
daha tam bıtmedı bıtınce onun da fotosunu cekıp paylaşacagım sızlerle :)

bu arada son gunlerde kasık agrım epey cogaldı.. gece uyandıracak sevıyede keskın sancılar gırıyor..
hayırlısıyla 9 mayısı bekler ınsallah..:)

Kızlar doktordan geldim benden gelen kahverengi kan nişanmış rahımağzında açılma yok henüz nidilat içmeye devam dedi wn önemliside raporumu kesti artık 35.haftada izne çıkmış oldum dinlen bol bol su iç dedi soluna yat dedi.artık evdeyim bebeğe ciğer geliştirici iğnede yaptırıcakmışım şimdilik haberler böyle

çok şirin olmuşlar ellerine sağlık canımm. Baby showerdanda kesitler isteriz

canım benim dikkat et kendine dr haklı dinlen artık mecbur. Ciğerleri gelişmiş olmuyomuymuşki bu haftalarda

canım benim dikkat et kendine dr haklı dinlen artık mecbur. Ciğerleri gelişmiş olmuyomuymuşki bu haftalarda

Erken doğarsa bu iğnelerden sonra küveze çoğunlukla gerek kalmıyormuş tedbir olarak vurdurucam inşallah bekler bir kaç hafta daha bebeğimde .

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol iznin tadını çıkar tv izle ohh ne güzel

bayıldımmm çok güzel olmuş ellerine sağlık bende yapmak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum çöp adam çizmeyi bile beceremem

Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…