çok geçmiş olsun inşallah geçer hızlıca.hamilelikte ne zordur tahmin bile edemiyorum.
yok canım yok düşünmezler kayınvalidemle bugün aramızda geçen konuşmayı anlatsam daha çok sinir olursun.nasılsın diye soruyor iyi değilim anne kanamam oldu nişan sandık bugünde oldu hatta dedim cevap ne biliyormusun.hıııı iyisin yani abinler gelecek daha doğumada var zaten.bişey olmaz.ayyy deliricem sandım bir an kadına kanamam var diyorum erken doğurcam diyorum delimi ne bana iyisin iyisin demek diyor .sinirimden aldım kuzeyi anneme gittim yoksa eşime saracaktım bu konuşma üzerine.sanırım olmayan beynide iyice uçmuş bu ara.anlamaya çalışıyorum oğlu hasta ama bu kadarınada pes dedim yani.neyse artık takmıyorum gelsinler gitsinler ne yapayım.baş edilmez onlarla sinirimi bozmamak için ne halleri varsa görsünler eninde sonunda eltimler istanbula taşınacak ve ben kurtulacağım.
sorma canım ya bende hep korkuyorum oyuncaklara basmaktan bugün nasıl olduysa bebeğin hastane çantasını hazırlıyordum heycanlandım sanırım aslında hepte önüme bakarım bizim evde de oğlumun oyuncakları her yerde saçılı oluyor çoğu zaman.Nasıl olduysa görmeden basmışım iyi uçtum ama koridora doğru elimle korumaya çalıştım sanırım kendimi biraz bileğim ağrıyor şimdi.bebek iyi hareket ediyor ama belim kasıklarım ağrıyor.düşmekle ilgisi olduğunu sanmıyorum ama sabahtan beri böyleyim.karnımda taş gibi sertleşiyor arada bir.bunlar kasılmaysa çok olmaya başladı.işin ilginci nst de hiç bişey çıkmıyor ama.nidilat diye bir ilaç başladım kasılmaları azaltıyormuş işe yaramadı galiba bende.
anneme ancak doğumdan sonra geçerim öncesinde gidemem.bu defa işten gelince hiç onlara hizmet etmeyi düşünmüyorum ama ben kuzeyi annemden alırken yemekte yerim gerekirse orda onlar düşünsün yani.
senin adına sevindim canım ya çok uğraştın bu kadınlarla gerçekten.inşallah hep böyle devam ederde sende rahat edersin.
bebeğime düşündüğüm bebek şekerleri kendim alıp yapıcaktım ama bunun maliyeti daha düşük nasıl sizcene?
Eki Görüntüle 1067727 Eki Görüntüle 1067728 Eki Görüntüle 1067729
Yok canm gayet iyi anlatmissin yani karin.kismina gelen.o cikinti beni rahatsiz etti aslinda karnimi oraya bi turlu yerlestiremedim ya altinda kalip ezilme oldu gibi ya da ustune olup skisma hissi.oldu..birde geceleri sık kalkiyorum yastik alanimi daraltiyo kalkamiyorum srn.nasil kalkiyosun?o yastik sayesinde sende hep sola yatanlardansin ozaman cunku saga xonmek zor onunla.dimi
Aaaa benim oğlumda yaptığım şekerleri koyduğum arabanın aynısı:)))))) Etrafından tül geçirmiştim. Güle güle kullanın..
27 Haftamizdayiz henuz :)
Eki Görüntüle 1067572
Burda da buyuduk ve 37 Haftaligiz artik
Eki Görüntüle 1067573
çok teşekkürler kaç adet alıyor içine ona göre isteteyim
kizlar gunaydin
biraz acikca soracagim kusura bakmayin, az once tuvaletteyken kalkinca farkettim ki tuvaletin on tarafinda acik kirmizi kan akmis, kagida da gecmis baya bi kan. Ama onden mi arkadan mi geldi bilmiyorumbuyuk tuvaletimi yaparken cok nadir olabiliyordu boyle kanama ama bu kadar cok degil.. Fikriniz var mii?
Nisan olsa daha sumuksu bir sey olurdu degil mi?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar gunaydin
Biraz acikca soracagim kusura bakmayin, az once tuvaletteyken kalkinca farkettim ki tuvaletin on tarafinda acik kirmizi kan akmis, kagida da gecmis baya bi kan. Ama onden mi arkadan mi geldi bilmiyorumbuyuk tuvaletimi yaparken cok nadir olabiliyordu boyle kanama ama bu kadar cok degil.. Fikriniz var mii?
Nisan olsa daha sumuksu bir sey olurdu degil mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
27 Haftamizdayiz henuz :)
Eki Görüntüle 1067572
Burda da buyuduk ve 37 Haftaligiz artik
Eki Görüntüle 1067573
Eki Görüntüle 1067834
gunaydın kızlarrr :)
nasıl olmus baykuslar :)
son halı bu olmayacak tabı ama 150 tane bıtırdım cok sukur..
Hafta sonu baby shower yapılacak.. Orada dagıtacagım :)
daha tam bıtmedı bıtınce onun da fotosunu cekıp paylaşacagım sızlerle :)
bu arada son gunlerde kasık agrım epey cogaldı.. Gece uyandıracak sevıyede keskın sancılar gırıyor..
Hayırlısıyla 9 mayısı bekler ınsallah..:)
kızlar doktordan geldim benden gelen kahverengi kan nişanmış rahımağzında açılma yok henüz nidilat içmeye devam dedi wn önemliside raporumu kesti artık 35.haftada izne çıkmış oldum dinlen bol bol su iç dedi soluna yat dedi.artık evdeyim bebeğe ciğer geliştirici iğnede yaptırıcakmışım şimdilik haberler böyle
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim dikkat et kendine dr haklı dinlen artık mecbur. Ciğerleri gelişmiş olmuyomuymuşki bu haftalarda
çok şirin olmuşlar ellerine sağlık canımm. Baby showerdanda kesitler isteriz
Kızlar doktordan geldim benden gelen kahverengi kan nişanmış rahımağzında açılma yok henüz nidilat içmeye devam dedi wn önemliside raporumu kesti artık 35.haftada izne çıkmış oldum dinlen bol bol su iç dedi soluna yat dedi.artık evdeyim bebeğe ciğer geliştirici iğnede yaptırıcakmışım şimdilik haberler böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-05-2014
Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 20 gün kaldı.
Bebeğinizin bağırsaklarında önemli miktarda mekonyum denilen ilk dışkı birikti. Koyu yeşil renkteki mekonyum içinde, bebeğin karaciğeri, pankreası ve safra kesesinin ürettiği artıklar bulunur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 34-36 cm. civarında ve ağırlığı yaklaşık 2600-3000 gr. aralığında. Genişleme ve açılmayı takip etmek için vajinal muayene mutlaka yapılmaldır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)[/QOTE]
MELEKIM19 çokkkkk teşekkür ederimm.
Eki Görüntüle 1067834
gunaydın kızlarrr :)
nasıl olmus baykuslar :)
son halı bu olmayacak tabı ama 150 tane bıtırdım cok sukur..
hafta sonu baby shower yapılacak.. orada dagıtacagım :)
daha tam bıtmedı bıtınce onun da fotosunu cekıp paylaşacagım sızlerle :)
bu arada son gunlerde kasık agrım epey cogaldı.. gece uyandıracak sevıyede keskın sancılar gırıyor..
hayırlısıyla 9 mayısı bekler ınsallah..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?