2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

çok saol canım olmadı bende bittikçe içine eklerim herkes hücum edip gelmez aniden heralde :)

Bende bunu merak ediyorum bnmde karnimda sertlesmeler cok oluyo gun icinde nstye giriyorum kasilma falan cikmiyo acaba yakalayamiyormu yada nstye baglandigimda sanciya denk gelmuyidami boyle oluyo..oyleyse nst pekte guvenilir degil ozaman sureklu nstde kalmamaiz gerekki ancak kasilmanin siddetini ogrenebilelim dimi

bayıldımmm çok güzel olmuş ellerine sağlık bende yapmak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum çöp adam çizmeyi bile beceremem

becerırsın ya cok basıt ınankı..! annemler bana 50 tane bıle yapamazsın falan demıslerdı.. hatta "kendını yorma tıkandıgın noktada bız yaparız " dedıler.. :) 150 tane bıttı cok sukur.. daha da yapasım var :)
onemlı olan kalıp cıkarmak. sonra kumasın ustune koy kalıbı cız , kes , dik ! işte bu kadar :) içi elyaf dolu tabıkı :)

Çok az kasılma varsa yani hazırlık sancıları ise yakalayamıyordur. Sizi rahatsız edecek düzeyde ise bence daha uzun süre kalabilirsiniz.
Mesela ben kendimi test etmek için kasılma olarak hissettim şeyleri sayıyorum. Doktorun yanına gidince kaç kere hissetti isem onu söylüyorum, teyit ediyorum demek k doğru anlıorum diye. Şmdilik 1 en fazla 2 kasılma çıkıyor.
Benm bebişin hareketleri azaldı ya da benım hissetmem azaldı. Oğlumda da böyle olmuştu. 35. Haftadan sonra kaç kere beni hastaneye gitmeye mecbur etmişti. Nts ye yatar yatmaz hareketlenirdi dalga geçer gibi benimle.

Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm ayni haftalardayiz nitildat kullaniyorum demissin.kac kez aliyosun nitildati birde doktorun ne icin vermisti..bnde prepar diye ilac kullaniyorum erken.dogum riskim var birde karnim cok sık sertlesiyor kasilmalarim var yarimsar iciyorum gunde 3 kez ama bisye yaramiyor hala dewam ediyo kasilmalar..doktor bana 37 haftayi gorsrk iyi olur dedi insallah goruruz ya.nstye giriyorum kasilma falan.cikmiyo acaba yalanci sancimi

Bende günde üç kere içiyorum erken doğum riski için benim doktorda hiç olmazsa 36 olabilsen diyor.bebek 2500gr olmuş bugün doğsa bir iki gün küvezde kalır belki ama sorun olmaz dedi

Gelmez bence hem eklersiniz ne olacak ki. Öbür türlü hepsini koysanız bu sefer de kaynımın görümcesinin dedesine de alıyımmm diyenler olabilir:))

valla en korktuğum şey :) nikah şekerimde komşumun dayısının kızına bile istemişlerdi

Anladim cnm birde kafami kurcalayan sey burdan bi arkadas bazi.nstler sadece brbek kalp atisini olcer demisti sanci olcmeyenler de varmi ben dikkat etmedim karnima kac prop baglandi iki olmasi gerekmis.bu hafta yine gidicem bu kez sorucam sancida olcuyomu bu diye.kagitta yaziyordu ama ben anlamadigim icin yorum yapamadim.bn nstdeyken bikez sertrsti karnim aksilik gibi normalde bisuru olurdu ciktik nstden hep sertlesti saka gibi

inşallah canım 3hafta daha beklesin annesi dinlen sen yat bolbol o beklerr

bebek şekerini yaptın mı ben ilk keçe kumaşından yapayım dedim ama beceremem diye hazır almayı düşünüyorum bir de kalıp çıkarmak nasıl zor mu bi arkadaşım var yardım etse yaparım da kpssye hazırlanıyor kıyamıyorum ona

Masalh senin minise kilosu.iyi bnm en son 2 kilo civariydi kac oldu bilmiyorum beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum bmm bebek cok asagi inmis kanaldaymis nerdeyse birde suyu azalmis ama tehlikeli boyutta degil dedi dr.ama bu haftalarda bi miktar su azalabilir diyo internette bazi sitelerde kafam karisik baska.bi ilde baska bi doktora gorunsrm diyorum ama yolculuktan korkuyorum naapsam bilemedim

Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel

Mecbur kalmasan daha gidecektin işe bu halde ((

Sana bakarlar mı acaba durumun böyle olunca, yoksa bırsey olmaz artık dogarsa dogsun mantıgında mı olurlar????

Merhabalar Kızlar,

doğuran yok dimi
pazar günü gezdim tozdum son son geziyorum doğurunca gezemicem
bu hafta annem gelecek haftaya izne çıkıyorum herşey yolunda çok şükür

Selam şekerler, herşey yolundadır umarım

Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık... minişin bekler korkma sen, o çıkış antremanı yapıyor say

geçmiş olsun canım, izne çıkmana sevindim... bebiş biraz daha sabreder içeride inşallah

canım ben iki kez girdim nst'ye, önceki hafta kasılma değeri 40ı aşmazken bu Cumartesi min 40'tı, 100 bile gördü... ancak doktor sürekli olmadığı için endişelenecek bişey yok dedi... gün içinde karnımdaki sertleşmenin, giren sancının sayısını bile tutamıyorum ama sürekli olmadığı için üzerinde durmuyorum... sen de kalbini ferah tut...doğum sancısı gelse anlarız kesin)

nasıl yardım edebılırım sana bılemedım.. bılgısayar ortamında hazırlasam cıktı alıp ona gore yapsan olur aslında.. ama ben onu hangı programda nasıl hazırlarım onu bılemedım.. akşama eşime bi sorayım da yapabılırsek sana atayım buradan kalıplarımı.. tabı baykus yapacaksan.. baska bısey yapacaksan ona gore kalıp cıkarmaya calısayım bana resmını at.. yapabılırsem yardımcı olmaya calısırım :)

sağolasın canım inşallah :)

Cumartesi kontroldeydik yine, minişim bu hafta 80 grammcık almış, haftasına göre ilerde olma durumumuz kalmamış, suyu- kordonu vs iyiymiş...üzüldüm desem yalan olur, normal istediğimden aşırı büyümesinden çekiniyordum...

Çatı muayenemi de oldum... çekinen arkadaşlar, hiç sıkmayın kendinizi max 1 dakika sürdü ve can yakan bir işlem değil...veeee güzel haber normal doğurabilirmişim))))

Nstde acayip sancılı çıktım bu arada ama sürekli olmadığından doktor üzerinde durmadı, haftaya yine gidicez, beklesin minnoşum 2 hafta daha kafamız da kanala dayanmış bu arada... artık hakkımızda hayırlısı

Hepinizi öperiz

Mecbur kalmasan daha gidecektin işe bu halde ((

Sana bakarlar mı acaba durumun böyle olunca, yoksa bırsey olmaz artık dogarsa dogsun mantıgında mı olurlar????

bilmem bakarlarmı ?

aslında bu haftada keşke çalışsaydım onlarla evde olmayı istemiyordum ama ne yapalım kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…