Ayy hiç hatırlayamadım, sepeti saklıyor olsam bakardım ama ben kaç kişi gelir diye tahmin edip kendi istediğim adette yapmıştım.
Şekerleri ayrı bir poşette götürmüştüm hastaneye. Bittikçe azaldıkça sepetin içine eklemiştim.
Sertleşmeyse kasılma olabilir. Benim doktor ultrasondan sonra NTS ye bağlıyor, ultrasonda söylüyor karnın gevşek kasılma yok diye mesela. Demek ki karnın sürekli gergin taş gibi olması farklı...
NST ye ne kadar süreyle bağlıyorlar, belki kısa süre oldugundan kasılmaları yakalayamıyor?
çok saol canım olmadı bende bittikçe içine eklerim herkes hücum edip gelmez aniden heralde :)
bayıldımmm çok güzel olmuş ellerine sağlık bende yapmak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum çöp adam çizmeyi bile beceremem
Bende bunu merak ediyorum bnmde karnimda sertlesmeler cok oluyo gun icinde nstye giriyorum kasilma falan cikmiyo acaba yakalayamiyormu yada nstye baglandigimda sanciya denk gelmuyidami boyle oluyo..oyleyse nst pekte guvenilir degil ozaman sureklu nstde kalmamaiz gerekki ancak kasilmanin siddetini ogrenebilelim dimi
Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm ayni haftalardayiz nitildat kullaniyorum demissin.kac kez aliyosun nitildati birde doktorun ne icin vermisti..bnde prepar diye ilac kullaniyorum erken.dogum riskim var birde karnim cok sık sertlesiyor kasilmalarim var yarimsar iciyorum gunde 3 kez ama bisye yaramiyor hala dewam ediyo kasilmalar..doktor bana 37 haftayi gorsrk iyi olur dedi insallah goruruz ya.nstye giriyorum kasilma falan.cikmiyo acaba yalanci sancimi
Gelmez bence hem eklersiniz ne olacak ki. Öbür türlü hepsini koysanız bu sefer de kaynımın görümcesinin dedesine de alıyımmm diyenler olabilir:))
Çok az kasılma varsa yani hazırlık sancıları ise yakalayamıyordur. Sizi rahatsız edecek düzeyde ise bence daha uzun süre kalabilirsiniz.
Mesela ben kendimi test etmek için kasılma olarak hissettim şeyleri sayıyorum. Doktorun yanına gidince kaç kere hissetti isem onu söylüyorum, teyit ediyorum demek k doğru anlıorum diye. Şmdilik 1 en fazla 2 kasılma çıkıyor.
Benm bebişin hareketleri azaldı ya da benım hissetmem azaldı. Oğlumda da böyle olmuştu. 35. Haftadan sonra kaç kere beni hastaneye gitmeye mecbur etmişti. Nts ye yatar yatmaz hareketlenirdi dalga geçer gibi benimle.
erken doğarsa bu iğnelerden sonra küveze çoğunlukla gerek kalmıyormuş tedbir olarak vurdurucam inşallah bekler bir kaç hafta daha bebeğimde .
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-05-2014
hamileliğimin 38. Haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 20 gün kaldı.
Bebeğinizin bağırsaklarında önemli miktarda mekonyum denilen ilk dışkı birikti. Koyu yeşil renkteki mekonyum içinde, bebeğin karaciğeri, pankreası ve safra kesesinin ürettiği artıklar bulunur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 34-36 cm. Civarında ve ağırlığı yaklaşık 2600-3000 gr. Aralığında. Genişleme ve açılmayı takip etmek için vajinal muayene mutlaka yapılmaldır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - yaklaşık boyu : 49.8 cm. (baştan topuğa)[/qote]
melekım19 çokkkkk teşekkür ederimm.
rica ederim canımmmm
becerırsın ya cok basıt ınankı..! annemler bana 50 tane bıle yapamazsın falan demıslerdı.. hatta "kendını yorma tıkandıgın noktada bız yaparız " dedıler.. :) 150 tane bıttı cok sukur.. daha da yapasım var :)
onemlı olan kalıp cıkarmak. sonra kumasın ustune koy kalıbı cız , kes , dik ! işte bu kadar :) içi elyaf dolu tabıkı :)
Bende günde üç kere içiyorum erken doğum riski için benim doktorda hiç olmazsa 36 olabilsen diyor.bebek 2500gr olmuş bugün doğsa bir iki gün küvezde kalır belki ama sorun olmaz dedi
Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel
Eki Görüntüle 1067834
gunaydın kızlarrr :)
nasıl olmus baykuslar :)
son halı bu olmayacak tabı ama 150 tane bıtırdım cok sukur..
hafta sonu baby shower yapılacak.. orada dagıtacagım :)
daha tam bıtmedı bıtınce onun da fotosunu cekıp paylaşacagım sızlerle :)
bu arada son gunlerde kasık agrım epey cogaldı.. gece uyandıracak sevıyede keskın sancılar gırıyor..
hayırlısıyla 9 mayısı bekler ınsallah..:)
Kızlar doktordan geldim benden gelen kahverengi kan nişanmış rahımağzında açılma yok henüz nidilat içmeye devam dedi wn önemliside raporumu kesti artık 35.haftada izne çıkmış oldum dinlen bol bol su iç dedi soluna yat dedi.artık evdeyim bebeğe ciğer geliştirici iğnede yaptırıcakmışım şimdilik haberler böyle
Bende bunu merak ediyorum bnmde karnimda sertlesmeler cok oluyo gun icinde nstye giriyorum kasilma falan cikmiyo acaba yakalayamiyormu yada nstye baglandigimda sanciya denk gelmuyidami boyle oluyo..oyleyse nst pekte guvenilir degil ozaman sureklu nstde kalmamaiz gerekki ancak kasilmanin siddetini ogrenebilelim dimi
bebek şekerini yaptın mı ben ilk keçe kumaşından yapayım dedim ama beceremem diye hazır almayı düşünüyorum bir de kalıp çıkarmak nasıl zor mu bi arkadaşım var yardım etse yaparım da kpssye hazırlanıyor kıyamıyorum ona
Selam şekerler, herşey yolundadır umarım
Çok güzel olmuşlarellerine sağlık... minişin bekler korkma sen, o çıkış antremanı yapıyor say
geçmiş olsun canım, izne çıkmana sevindim... bebiş biraz daha sabreder içeride inşallah
canım ben iki kez girdim nst'ye, önceki hafta kasılma değeri 40ı aşmazken bu Cumartesi min 40'tı, 100 bile gördü... ancak doktor sürekli olmadığı için endişelenecek bişey yok dedi... gün içinde karnımdaki sertleşmenin, giren sancının sayısını bile tutamıyorum ama sürekli olmadığı için üzerinde durmuyorum... sen de kalbini ferah tut...doğum sancısı gelse anlarız kesin)
Mecbur kalmasan daha gidecektin işe bu halde((
Sana bakarlar mı acaba durumun böyle olunca, yoksa bırsey olmaz artık dogarsa dogsun mantıgında mı olurlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?