2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım ya ne cok endişe dolusun boyle..nst de 20 dk kalırsın sancı çıkmazsa demekki dogurmuyosun demektir..20 dk dan daha sık ve yüksek sancılar dogum sancısı oluyo..gun icinde sancı yasaman normal hepimiz yasiyoruz..onemli olan sık, şiddetli ve düzenli olması..ben daha cok ikiz anneleriyle konuşuyorum onlar sizler kadar endişeli degil allah askına biraz sakın olun..bebek aşagı inecek tabi bu herkese gore degişir doktorun gerekli tedbiri alır zaten..hamileliğimizin tadını çıkarın bence..

Yeni yeni bizi anlamaya basladilar herhalde benimkide kiyamio eskisu,gibi degil artik zaten ilk zzmanlar gozumun icine bakioddu sonra bibosladi simdi gne gik desem bisimi oldu hadi gel otur bosver dinlen dio.,.hamilelik yaradimi ne

yarım dunya olunca hareket etmenın ne kadar zor oldugunu bu haftlarda anlamaya başladılarda ondan...gecen haftalarda bi arkadaş ters donmuş hamam boceği esprisi yapmıştı çok gulmuştuk....şimdiise ters donmuş kaplumbağa gibiyiz...

kızlar herkese mutlu haftalar ...iyisiniz inşaAllah dün hiç giremedim , merak ediyorum doğum falan yok demi
şimdide sayfaları okumadan hemen çıkıcam çok işim var inşaAllah akşam yada yarın bir nefeste okurum
öpüyorum hepinizi nanaktan

haydı hayırlı olsun arkadasım cok sevındım haberlerıne :) sanki 1 dk alttan muayene bana uzun geldı :44:
neyse artık dayanılır yapacak bıse yok :)

bnde ne zaman nst ye gırsem hıcbısey yok .. ayaga kalkıyorum basketbol topu yutmus gıbı oluyorum.. artık umrumda deıl nst ye zaten guvenmıyorum :)

ama senın adına cok sevındım.. hayırlısıyla normal dogurursun ınsallah :)

iğne kullanmaktan neden korkuyorsun ? hamilemisin ? ben aspirin falan hiçbirşey kullanmıyorum.günde 1 kez yapıyorum.çalıştığım için bana en uygun zaman akşam saat 7 ve 8 arası oluyor.her zaman aynı saatler içinde
yapmaya özen gösteriyorum.bana özelden mesaj atabilirsin canım.

hamilelik öncesi vajinal ultrason tecrübem de vardı ona kıyasla hiçbir şey diyebilirim, ona göre kıyaslayın canlarım yoksa alttan muayene dünyanın en ferahlatıcı hissi değil tabiiki doktorcumla samimiyeti artırdık mecburen doğurtsa bi artık)

çok teşekkür ederim, âmin inşallah... Allah hepimize gönlümüzdeki gibi sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

harikalar

canım iğne olmaktan kanama olurmu diye korkuyorum ama senin hiç kanama falan olmamış inş. bende hamile kalırım ve benimde olmaz. bana aspirinde verdi ama aspirin kullanmak konsunda kararsızım

Benım gibi göğüs sızlaması yaşayan varmı ? Özellikle banyodan sonra çok acıyo

Canm kis benim yapim boyle sadece hamilelikte degil herzaman. Evhamliyimdir hamilelikte dahada artti.sakin olayim diyorum ama brceremiyorum iyiki boyle bi site var azcik rahatliyorum arkadaslar sayesinde allahim yardimcimiz olsun insallah gecer bugunler

Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ise gidiyorum diye cikip annene gitsen? Esine soyledinmi bilmiyorumda en azindan cok bunalinca isyerinden aradilar de git.

Canim sanciyi hepsi olcuyo. Farkli olan bebegin kalp atisiyla hareketi. Mesela benim devlette hareketine bakiyorlar ozelde kalp atisina.

Sen daha dogurmadinmii masallahhh sana:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyyy olur mu gerçekten birkaç model göndereyim hangisi olursa artık

ama zor yapılır gibi değil mi bu arada çok çok teşekkür ederimmmm

Son düzenleme:
Selam KIZLAR kontrolden geldik. Haberler çok. Haftaya salı sezeryan ile alınacaktı bebeğim. Bugün kontrolde değişti bu. Nst de ağrı çıktı. Hatta doktor sen nasıl hissetmedin bu ağrıyı dedi. Demekki günlerdir kasılma dediğim şey gerçekten kasılmaymış. Plesentam yaşlanmaya başlamıştı biliyorsunuz daha fazla yaşlanmış. Ve bebeğim kan damarlarına direnç göstermeye başlamış. Doktor haftaya beklemeyelim bu hafta alalım dedi. Biz annemle şok olduk tabiki. Bu arada bebeğim şekerden dolayı fazla gelişmeye başlamış. Arkadaşlar 22 sinde olan doğumum yarından sonraya ayın 16 sına alındı. Çarşamba günü spinal anestezi ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah 37+2 de. Küçüktür diye üzülüyordum ama 3400 gr bebeğim. 2 haftada 800 gr almış. Şimdi evimizde bir hengame temizlik vs annemle kayınvalidem yapacaklar. Bebeğimin odasıda umarım gelir yarın eşime söyledim bitirsinler diye. Bizim için dua edin olur mu? Sağlıkla alayım yavrumu kucağıma. Ben hala şoktayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benım gibi göğüs sızlaması yaşayan varmı ? Özellikle banyodan sonra çok acıyo

Oluyor... Olacak cnm... Süt kanalları süt doluyor ondandır... Alışana dek ilk emzirmelerde de deli gibi karıncalanır, süt gelirken:)))

çok heyecanladım hadi hayırlı olsun ikinci bebeğimizde geliyor.maşallah kocamanda olmuş bebeğin allah yardımcın olsun.

hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah,bbeğin haaftasıda kilosuda iyi bişey olmaz merak etme

canım belli olmazki nişanda olabilir. Pembe açık kırmızı rengi oluyomuş yazılara göre. Istersen bi dr a git. Bana kanaman olursa gel diyo herseferinde

Tesekkur ederim kizlar. Doktora gittim hala kanala girmemis, basini sag catima dayamis gecmeye calisiyormus:) acilma da yok dedi. Nisan gelmis muhtemelen, %70 48 saat icinde dogum olur ama sende oyle bir belirti yok dedi. Normalde uc hafta var ama eger arkadan gelmediyse o kanama bi haftaya doguruyorum demek:18:

Bir de kasilma mi bu acaba diye dusundugum sey nstye bagliyken oldu, kasilma degilmis, sinirime bastiriyor olabilirmis cocukum:) boyle basima kadar damarim atiyo gibi kalbim hizlaniyo gibi bir seyler oluyor tam tarif edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…