Anladim cnm birde kafami kurcalayan sey burdan bi arkadas bazi.nstler sadece brbek kalp atisini olcer demisti sanci olcmeyenler de varmi ben dikkat etmedim karnima kac prop baglandi iki olmasi gerekmis.bu hafta yine gidicem bu kez sorucam sancida olcuyomu bu diye.kagitta yaziyordu ama ben anlamadigim icin yorum yapamadim.bn nstdeyken bikez sertrsti karnim aksilik gibi normalde bisuru olurdu ciktik nstden hep sertlesti saka gibi
Yeni yeni bizi anlamaya basladilar herhalde benimkide kiyamio eskisu,gibi degil artik zaten ilk zzmanlar gozumun icine bakioddu sonra bibosladi simdi gne gik desem bisimi oldu hadi gel otur bosver dinlen dio.,.hamilelik yaradimi ne
bilmem bakarlarmı ?
aslında bu haftada keşke çalışsaydım onlarla evde olmayı istemiyordum ama ne yapalım kısmet artık.
Cumartesi kontroldeydik yine, minişim bu hafta 80 grammcık almış, haftasına göre ilerde olma durumumuz kalmamış, suyu- kordonu vs iyiymiş...üzüldüm desem yalan olur, normal istediğimden aşırı büyümesinden çekiniyordum...
Çatı muayenemi de oldum... çekinen arkadaşlar, hiç sıkmayın kendinizi max 1 dakika sürdü ve can yakan bir işlem değil...veeee güzel haber normal doğurabilirmişim))))
Nstde acayip sancılı çıktım bu arada ama sürekli olmadığından doktor üzerinde durmadı, haftaya yine gidicez, beklesin minnoşum 2 hafta dahakafamız da kanala dayanmış bu arada... artık hakkımızda hayırlısı
Hepinizi öperiz
canım benimde 677 heterozigot iğne kullanmak konusunda korkularım var sadece aspirine cesaret edemiyorum 70 kg yim banada 0.6'lık iğne verdi canım kanamanın hiç olmaması bana moral oldu günde 1 kez yapıyorsun değilmi akşamları mı yapıyorsun iğneyi canım
haydı hayırlı olsun arkadasım cok sevındım haberlerıne :) sanki 1 dk alttan muayene bana uzun geldı :44:
neyse artık dayanılır yapacak bıse yok :)
bnde ne zaman nst ye gırsem hıcbısey yok .. ayaga kalkıyorum basketbol topu yutmus gıbı oluyorum.. artık umrumda deıl nst ye zaten guvenmıyorum :)
ama senın adına cok sevındım.. hayırlısıyla normal dogurursun ınsallah :)
Eki Görüntüle 1067834
gunaydın kızlarrr :)
nasıl olmus baykuslar :)
son halı bu olmayacak tabı ama 150 tane bıtırdım cok sukur..
hafta sonu baby shower yapılacak.. orada dagıtacagım :)
daha tam bıtmedı bıtınce onun da fotosunu cekıp paylaşacagım sızlerle :)
bu arada son gunlerde kasık agrım epey cogaldı.. gece uyandıracak sevıyede keskın sancılar gırıyor..
hayırlısıyla 9 mayısı bekler ınsallah..:)
iğne kullanmaktan neden korkuyorsun ? hamilemisin ? ben aspirin falan hiçbirşey kullanmıyorum.günde 1 kez yapıyorum.çalıştığım için bana en uygun zaman akşam saat 7 ve 8 arası oluyor.her zaman aynı saatler içinde
yapmaya özen gösteriyorum.bana özelden mesaj atabilirsin canım.
Canım ya ne cok endişe dolusun boyle..nst de 20 dk kalırsın sancı çıkmazsa demekki dogurmuyosun demektir..20 dk dan daha sık ve yüksek sancılar dogum sancısı oluyo..gun icinde sancı yasaman normal hepimiz yasiyoruz..onemli olan sık, şiddetli ve düzenli olması..ben daha cok ikiz anneleriyle konuşuyorum onlar sizler kadar endişeli degil allah askına biraz sakın olun..bebek aşagı inecek tabi bu herkese gore degişir doktorun gerekli tedbiri alır zaten..hamileliğimizin tadını çıkarın bence..
Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladim cnm birde kafami kurcalayan sey burdan bi arkadas bazi.nstler sadece brbek kalp atisini olcer demisti sanci olcmeyenler de varmi ben dikkat etmedim karnima kac prop baglandi iki olmasi gerekmis.bu hafta yine gidicem bu kez sorucam sancida olcuyomu bu diye.kagitta yaziyordu ama ben anlamadigim icin yorum yapamadim.bn nstdeyken bikez sertrsti karnim aksilik gibi normalde bisuru olurdu ciktik nstden hep sertlesti saka gibi
Canım ya ne cok endişe dolusun boyle..nst de 20 dk kalırsın sancı çıkmazsa demekki dogurmuyosun demektir..20 dk dan daha sık ve yüksek sancılar dogum sancısı oluyo..gun icinde sancı yasaman normal hepimiz yasiyoruz..onemli olan sık, şiddetli ve düzenli olması..ben daha cok ikiz anneleriyle konuşuyorum onlar sizler kadar endişeli degil allah askına biraz sakın olun..bebek aşagı inecek tabi bu herkese gore degişir doktorun gerekli tedbiri alır zaten..hamileliğimizin tadını çıkarın bence..
nasıl yardım edebılırım sana bılemedım.. bılgısayar ortamında hazırlasam cıktı alıp ona gore yapsan olur aslında.. ama ben onu hangı programda nasıl hazırlarım onu bılemedım.. akşama eşime bi sorayım da yapabılırsek sana atayım buradan kalıplarımı.. tabı baykus yapacaksan.. baska bısey yapacaksan ona gore kalıp cıkarmaya calısayım bana resmını at.. yapabılırsem yardımcı olmaya calısırım :)
Cumartesi kontroldeydik yine, minişim bu hafta 80 grammcık almış, haftasına göre ilerde olma durumumuz kalmamış, suyu- kordonu vs iyiymiş...üzüldüm desem yalan olur, normal istediğimden aşırı büyümesinden çekiniyordum...
Çatı muayenemi de oldum... çekinen arkadaşlar, hiç sıkmayın kendinizi max 1 dakika sürdü ve can yakan bir işlem değil...veeee güzel haber normal doğurabilirmişim))))
Nstde acayip sancılı çıktım bu arada ama sürekli olmadığından doktor üzerinde durmadı, haftaya yine gidicez, beklesin minnoşum 2 hafta dahakafamız da kanala dayanmış bu arada... artık hakkımızda hayırlısı
Hepinizi öperiz
Benım gibi göğüs sızlaması yaşayan varmı ? Özellikle banyodan sonra çok acıyo
Benım gibi göğüs sızlaması yaşayan varmı ? Özellikle banyodan sonra çok acıyo
Selam KIZLAR kontrolden geldik. Haberler çok. Haftaya salı sezeryan ile alınacaktı bebeğim. Bugün kontrolde değişti bu. Nst de ağrı çıktı. Hatta doktor sen nasıl hissetmedin bu ağrıyı dedi. Demekki günlerdir kasılma dediğim şey gerçekten kasılmaymış. Plesentam yaşlanmaya başlamıştı biliyorsunuz daha fazla yaşlanmış. Ve bebeğim kan damarlarına direnç göstermeye başlamış. Doktor haftaya beklemeyelim bu hafta alalım dedi. Biz annemle şok olduk tabiki. Bu arada bebeğim şekerden dolayı fazla gelişmeye başlamış. Arkadaşlar 22 sinde olan doğumum yarından sonraya ayın 16 sına alındı. Çarşamba günü spinal anestezi ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah 37+2 de. Küçüktür diye üzülüyordum ama 3400 gr bebeğim. 2 haftada 800 gr almış. Şimdi evimizde bir hengame temizlik vs annemle kayınvalidem yapacaklar. Bebeğimin odasıda umarım gelir yarın eşime söyledim bitirsinler diye. Bizim için dua edin olur mu? Sağlıkla alayım yavrumu kucağıma. Ben hala şoktayım
hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah,bbeğin haaftasıda kilosuda iyi bişey olmaz merak etmeSelam KIZLAR kontrolden geldik. Haberler çok. Haftaya salı sezeryan ile alınacaktı bebeğim. Bugün kontrolde değişti bu. Nst de ağrı çıktı. Hatta doktor sen nasıl hissetmedin bu ağrıyı dedi. Demekki günlerdir kasılma dediğim şey gerçekten kasılmaymış. Plesentam yaşlanmaya başlamıştı biliyorsunuz daha fazla yaşlanmış. Ve bebeğim kan damarlarına direnç göstermeye başlamış. Doktor haftaya beklemeyelim bu hafta alalım dedi. Biz annemle şok olduk tabiki. Bu arada bebeğim şekerden dolayı fazla gelişmeye başlamış. Arkadaşlar 22 sinde olan doğumum yarından sonraya ayın 16 sına alındı. Çarşamba günü spinal anestezi ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah 37+2 de. Küçüktür diye üzülüyordum ama 3400 gr bebeğim. 2 haftada 800 gr almış. Şimdi evimizde bir hengame temizlik vs annemle kayınvalidem yapacaklar. Bebeğimin odasıda umarım gelir yarın eşime söyledim bitirsinler diye. Bizim için dua edin olur mu? Sağlıkla alayım yavrumu kucağıma. Ben hala şoktayım
canım belli olmazki nişanda olabilir. Pembe açık kırmızı rengi oluyomuş yazılara göre. Istersen bi dr a git. Bana kanaman olursa gel diyo herseferinde
canım, benim bildiğim kadarıyla,nişan normal kanama gibi de olabiliyor...yani başlayıp devam eden...
kontrol et az da olsa,leke şeklinde de olsa devamı olur nişansa.... hem nişansa bile korkma.....nişandan sonra 1-2 gün içinde de doğum olabilir...yani hemen olacak diye birşey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?