2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Raporunu kesmeleri cok iyi olmus.

Benim de nisan geldi sanirsam.. Acilma yok.. Bekleyelim bakalim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım biz şekerli anneler zaten 40 haftayı dolduramayız biliyorsun,senin bebeşin haftası da kilosu da gayet iyi,bir problem olacagını zannetmiyorum allahın izniyle.. benim bebişte haftasına göre ilkin 2 hafta şimdi ise nerdeyse 4 hafta ilerde,40 ı tamamlayacak olsak 5 kilo olur bizim minnoşlar. seninki kaç hafta ilerde cıktı acaba. ayy insallah sağ salim dogurur yazarsın bize bebeşin koynundayken.

canım bunlar bıraz zor gıbı ama kundaktakı bebekler yapılabılır.. malzemelerını özenle secmen gereklı bır de sufle makası alman gereklı.. bıraz masrafa gırersın ama olur..
kuzular da kolay bulut gıbı bıtane sekıl cız kagıda onu duzgunce kes.. sonra aldıgın polar uzerıne oturtup cızımını yap kes kac tane ıstıyorsan .. dıyelımkı 20 kuzu ıcın 40 tane.. kuzuları ıyıce ınceleyıp aksama sana kalıp cıkarmıs olurum.. ya da kundaktakı bebekler.. :)

Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel

Sen hic bir ise karisma, arada annene git bunalinca, dinleneceksin guzelce oyle dusun.. Ama is yapayim deme lutfen

Northstar; Bebeğin şimdiden hayırlı olsun bebeğinin sağlığı ve moralinin yüksek olması çok önemli lütfen odasını çok fazla kafana yakma hayırlısı ile gelir inşallah, annen ve kayınvaliden halletsin bundan sonrasını inşallah sen elinden geleni yaptın çok heyecanlandım bu arada lütfen bize sık sık yaz..
Lilacsofie; Senin oğluşunun fan ı oldum resmen nasıl duygusal, nasıl düşüneceli bir çocuktur o öyle Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
Oferta; senin yazdıklarının hepsini soluksuz okudum özellikle nişanın gelmesi ile alakalı olan iletileri Allah senin yardımcın olsun lütfen eltin ve kaynın yanına geldiklerinde kendini germe ve üzme bebişin biraz daha dayansın annesi, sana Allah'tan sabırlar diliyorum inşallah zamanında bebeğini kucağına alırsın çok canın da sıkılırsa al oğlunu annene git lütfen daha fazla strese maruz kalma.
Bestekız; Ufak kaza için geçmiş olsun..
Dalokaysmom; Paylaşımlarını takipteyim çok güzel bilgiler paylaşıyorsun..
Daha unuttuğum sancı çeken ve rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum..
Cumartesi günü kontorulümüze gittik, 34+4 günlüktü ve 2468 gr olmuş minik kuzu, bizim kız göbiş yapmış göbişi 35 haftalığın üstüne çıkmış ama kafası küçük kalmış proteine biraz ağrılık verelim dedi, plasentam baya bir yaşlanmış en fazla 3 hafta dayanır dedi, bebeğimizin boynunda malesef 2 kordon halen duruyor bir türlü çözemiyor kordonunu yavrum suyu az olduğu için kordonunu çözmezse zaten mecburi sezaryen olacakmışız, çözerse ve çatı muayenen iyi çıkarsa ve sen de istiyorsan normal doğum yapabilirsin dedi. Bizde durumlar şimdilik böyle ayın 23'üne kontrol verdi, geceleri uyuyamaz duruma geldim artık ben bu bebeğe nasıl bakıcam deyip deyip durmaktan uyuyamıyorum. Eşim de bebeği hep uyutma derdinde gibi, onunla vakit geçirmek sanki eziyet olacakmış gibi tavırlar içinde ve bu da beni çok fazla üzüyor, bebek sürekli kucağa alınmaz, bebek sürekli sallanmaz, bebekle sürekli ilgilenilmez, bebek elini ağzına sokarsaymış elini bacağına bağlarmış vs vs. Ben de bu şekilde yük olarak görürsen zaten yük olur bebeğimizin bakımı senin için dedim, o herşeyiyle bize muhtaç onu bu dünyaya getirmeyi biz seçtik üstelik olmadı tüp bebek yaptık şimdi neden bu şekilde konuşuyorsun dedim. İnşallah bebeğimiz doğunca beni şaşırtır ve boşa üzülmüşüm diye düşünürüm, hepinizi öpüyorum...

çok teşekkürler canım hangisi kolayına kaçarsa onun kalıbını çıkarırsın tabi senin için zor olmayacaksa :) inşallah bende yapabilirim

canım hadi hayırlısı hiç korkma 2 sonra miniş kollarında dualarım seninle sende bize dua et inşallah sağlıklı sıhatli alırsın kucağına inan senin kadar heyecanlıyız

Allah yardımcınız olsun canım ya.. herseyde bı hayır vardır dur bakalım .. sakın canını sıkma herseyin hayırlısı. dualarım senınle ben de şok oldum suan..

QUOTE=PaPAtyaOrj;34875789]Benım gibi göğüs sızlaması yaşayan varmı ? Özellikle banyodan sonra çok acıyo[/QUOTE]

canım, hamileliğimin başından beri acıyordu uçları ama bir haftadır daha da arttı acısı, gün içinde ara ara sızlıyorlar. acaba diyorum sütmü oluşuyor, yada doğummu yaklaşıyor, bilemedim...

ayy dualarımız seninle canım, 37+2 çok güzel bir hafta, kilosunada maşaallah. heyecan yaptım inşaallah bizde görürüz 37 leri 38 leri...

bende 30. haftadan beri günde 3 tane nidilat alıyorum, kasılmaları engellemek için, 30. haftada sancım 75 lerde çıkmıştı, sonrasında 2 kez daha girdim nst ye ve sancılar sıfır, sanırım etkisi var ilacın.

canım bulunduğum şehirde nidilatı zor buldum, bugün eşim ilçeden buldu bir kutu daha, piyasada yokmuş ilaç, sen bulabiliyormusun ilacı.

canım dinlen bol bol, demek nişanmış o lekeler, ayy yavaş yavaş doğum belirtileri başlıyor, heyecanda artıyor....ciğer geliştirici iğneyi ben de kullandım erken doğum riski nedeniyle, son kontrolde ciğerlerinin iyi olduğunu söyledi doktor, şöyle 37 lere bir gelebilsek, hatta 38 falan...
Gunaydin kizlar com merak ediyom ya dogum olacagi gun bebek hareket edermi etmezmi bilginiz varmi acep¿?

doğum zamanında hareket etmezmiş diye duydum ama bilgisi olan varsa yazsın, çünkü dün bende bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım 2 saat kadar ve doğuyormu acaba dedim, ama bu arada çok hareketliydi bebeğim, bir tarafımda rahattı bu yüzden

aynı mutasyon bende de var. başlangıçta 0.6 olan iğne son 2 ayda 0.8 e çıktı, aspirinde verdi doktor ama ben hiç kullanmadım aspirini, doktorun haberi yok :) iğne kanama yapmıyor, ilk başlarda morarma oluyordu, iyice yöntemini öğrenince şimdi oda yok, Allah kolaylık versin canım, iğnenin i' sinden korkan ben için 31 haftadır iğne kullanmak büyük cesaret, bebeklerimiz için mecbur katlanıyoruz...

Son düzenleme:

Her sey cok guzel olacak merak etmee :)) cok az kalmis kavusmaniza :)

Âmin canım cümlemizin bebekleri sağlıkla doğsun inşallah. 2 hafta önde çıktı canım

Allah tamamına erdirsin cnm, bebeğin sağlıklı ve artık gelişimi iyi,maşallah. hasretiniz bitiyor. çok heyecanlı. erken olması da bazen iyi oluyor. çok gerilmeden bebişi alıp geleceksin yuvana.

cnm bebek oluncayı düşünüp plan yapmak okadar anlamsız ki. çocukla öğrendiğim ilk kural asla plan yapma, büyük konuşma. çocuklar özellikle bebekler herzaman lafını yutturuyor. eşinin durumu komik. bebeği böyle kedi köpekle karıştırmamak gerekiyor. çok guçlü çok inatçı ve umduğumuzdan çok daha çok tahmin edilemez oluyorlar. yani ben şöyle yaparım böyle yaparım cümleleri, Allahım 5 dk dursun da yemek yiyeyim, 10 dk izin verse bir gözlerimi kapasama dönüşebilir.
eşine ne üzül ne yorum yap. dereyi görmeden paçaları sıvamak onun ki. ayrıca bebekle anne arasındaki muhtesem bağa yaklaşamayıp kenardan izleyecek, sonra yavaş yavaş aranıza girip muhtesem duygulara ortak olacak. benimkinin olaya girmesi 3 seneyi buldu ama ben suan çok memnunum geç olsun guç olmasın.

Allah bebeğine sağlıkla kavuştursun, harika gunler var önünüzde, zor ama harika...

Hayırlısiyla Rabbim kucaginiza almayı nasip etsin. Maşallah kocaman olmuş minik kuzun :) Allah yardimcin olsun arkadaşim.

Eki Görüntüle 1068274
bunlar da olabılır.. bunlar elde dıkılmıs mesela..

çok guzellll, bayıldım. keske azıcık sabırlı olsam azıcık özençli. yok kardeşim, mimarlık eğitimi bitirdi beni(6.5 sene de surdu).... incik boncuk minik minik ıvır zıvırla uğarşınca içimdeki el işi ruhu tıkandı...

ya ınankı evde boş oturunca cok sıkılıyorum.. hele bır de sımdı ızne cıkıyorum bu hafta son.. ınankı ne yapsam dıye dusunuyorum.. normalde cok puzzle yaparım ama bu sefer bunlara merak saldım.. :)
dıkıs makınesı de aldım nasılsa :) baykuslar bıttı ama bunları yapmaya devam edebılrıım :)
cok hoşuma gıttı kuzucuklar :) aslında sen de bı baslasan alıskanlık yapıyor cok zevklı oluyor :)

ben bile şoktayımcanım benim hayırlısı olsun tabiki bebeğin dışarıda daha iyi olacaksa gelsin biran evvel. maşallah kilosuda çok güzelmiş zaten güzel haberlerinle haberdar et bizi. odasıda hemencik gelsin artık .. ayy çok heycanlııııı bend edoğurmak istiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…