Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Toparlanınca yazarın size mutlaka. Çarşamba sabah 7 de yatış yaptıracağım. Muhtemelen doğumumda 8 civarı olur çünkü Dr polikliniği 9 da başlamadan yapar. Hayırlısı olsun. Önce bu şoku atlatmam lazım :) hala şoktayım çünkü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam KIZLAR kontrolden geldik. Haberler çok. Haftaya salı sezeryan ile alınacaktı bebeğim. Bugün kontrolde değişti bu. Nst de ağrı çıktı. Hatta doktor sen nasıl hissetmedin bu ağrıyı dedi. Demekki günlerdir kasılma dediğim şey gerçekten kasılmaymış. Plesentam yaşlanmaya başlamıştı biliyorsunuz daha fazla yaşlanmış. Ve bebeğim kan damarlarına direnç göstermeye başlamış. Doktor haftaya beklemeyelim bu hafta alalım dedi. Biz annemle şok olduk tabiki. Bu arada bebeğim şekerden dolayı fazla gelişmeye başlamış. Arkadaşlar 22 sinde olan doğumum yarından sonraya ayın 16 sına alındı. Çarşamba günü spinal anestezi ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah 37+2 de. Küçüktür diye üzülüyordum ama 3400 gr bebeğim. 2 haftada 800 gr almış. Şimdi evimizde bir hengame temizlik vs annemle kayınvalidem yapacaklar. Bebeğimin odasıda umarım gelir yarın eşime söyledim bitirsinler diye. Bizim için dua edin olur mu? Sağlıkla alayım yavrumu kucağıma. Ben hala şoktayım
çok şirin bu dikiş makinem yok elde dikmem lazım. çok fazla çeşit var gönderdiğin sitede
Eki Görüntüle 1068315
bu da güzel :)
ayy canım Allah razı olsun senden içimi çok rahattın inan yazdığın için çok tşk ederim . banada aynısını söyledi son aylarda 0,8 lik verecekmiş. senin kilon kaçtı canım kiloya göre veriyorlar herhalde bunu. sanırım kanama yapan asripin senin bebek kaybın varmıydı canım sendene sadece mthr 677 mi var
Selam KIZLAR kontrolden geldik. Haberler çok. Haftaya salı sezeryan ile alınacaktı bebeğim. Bugün kontrolde değişti bu. Nst de ağrı çıktı. Hatta doktor sen nasıl hissetmedin bu ağrıyı dedi. Demekki günlerdir kasılma dediğim şey gerçekten kasılmaymış. Plesentam yaşlanmaya başlamıştı biliyorsunuz daha fazla yaşlanmış. Ve bebeğim kan damarlarına direnç göstermeye başlamış. Doktor haftaya beklemeyelim bu hafta alalım dedi. Biz annemle şok olduk tabiki. Bu arada bebeğim şekerden dolayı fazla gelişmeye başlamış. Arkadaşlar 22 sinde olan doğumum yarından sonraya ayın 16 sına alındı. Çarşamba günü spinal anestezi ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah 37+2 de. Küçüktür diye üzülüyordum ama 3400 gr bebeğim. 2 haftada 800 gr almış. Şimdi evimizde bir hengame temizlik vs annemle kayınvalidem yapacaklar. Bebeğimin odasıda umarım gelir yarın eşime söyledim bitirsinler diye. Bizim için dua edin olur mu? Sağlıkla alayım yavrumu kucağıma. Ben hala şoktayım
Raporunu kesmeleri cok iyi olmus.
Benim de nisan geldi sanirsam.. Acilma yok.. Bekleyelim bakalim..
Sen hic bir ise karisma, arada annene git bunalinca, dinleneceksin guzelce oyle dusun.. Ama is yapayim deme lutfen
Northstar; Bebeğin şimdiden hayırlı olsun bebeğinin sağlığı ve moralinin yüksek olması çok önemli lütfen odasını çok fazla kafana yakma hayırlısı ile gelir inşallah, annen ve kayınvaliden halletsin bundan sonrasını inşallah sen elinden geleni yaptın çok heyecanlandım bu arada lütfen bize sık sık yaz..
Lilacsofie; Senin oğluşunun fan ı oldum resmen nasıl duygusal, nasıl düşüneceli bir çocuktur o öyle Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
Oferta; senin yazdıklarının hepsini soluksuz okudum özellikle nişanın gelmesi ile alakalı olan iletileri Allah senin yardımcın olsun lütfen eltin ve kaynın yanına geldiklerinde kendini germe ve üzme bebişin biraz daha dayansın annesi, sana Allah'tan sabırlar diliyorum inşallah zamanında bebeğini kucağına alırsın çok canın da sıkılırsa al oğlunu annene git lütfen daha fazla strese maruz kalma.
Bestekız; Ufak kaza için geçmiş olsun..
Dalokaysmom; Paylaşımlarını takipteyim çok güzel bilgiler paylaşıyorsun..
Daha unuttuğum sancı çeken ve rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum..
Cumartesi günü kontorulümüze gittik, 34+4 günlüktü ve 2468 gr olmuş minik kuzu, bizim kız göbiş yapmış göbişi 35 haftalığın üstüne çıkmış ama kafası küçük kalmış proteine biraz ağrılık verelim dedi, plasentam baya bir yaşlanmış en fazla 3 hafta dayanır dedi, bebeğimizin boynunda malesef 2 kordon halen duruyor bir türlü çözemiyor kordonunu yavrum suyu az olduğu için kordonunu çözmezse zaten mecburi sezaryen olacakmışız, çözerse ve çatı muayenen iyi çıkarsa ve sen de istiyorsan normal doğum yapabilirsin dedi. Bizde durumlar şimdilik böyle ayın 23'üne kontrol verdi, geceleri uyuyamaz duruma geldim artık ben bu bebeğe nasıl bakıcam deyip deyip durmaktan uyuyamıyorum. Eşim de bebeği hep uyutma derdinde gibi, onunla vakit geçirmek sanki eziyet olacakmış gibi tavırlar içinde ve bu da beni çok fazla üzüyor, bebek sürekli kucağa alınmaz, bebek sürekli sallanmaz, bebekle sürekli ilgilenilmez, bebek elini ağzına sokarsaymış elini bacağına bağlarmış vs vs. Ben de bu şekilde yük olarak görürsen zaten yük olur bebeğimizin bakımı senin için dedim, o herşeyiyle bize muhtaç onu bu dünyaya getirmeyi biz seçtik üstelik olmadı tüp bebek yaptık şimdi neden bu şekilde konuşuyorsun dedim. İnşallah bebeğimiz doğunca beni şaşırtır ve boşa üzülmüşüm diye düşünürüm, hepinizi öpüyorum...
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Toparlanınca yazarın size mutlaka. Çarşamba sabah 7 de yatış yaptıracağım. Muhtemelen doğumumda 8 civarı olur çünkü Dr polikliniği 9 da başlamadan yapar. Hayırlısı olsun. Önce bu şoku atlatmam lazım :) hala şoktayım çünkü.
bu cok kolay ama dantelleri keceye ılıstırmen lazım .. ya yapıştırcaksın ya da dıkeceksın ..
o kadar baska hıcbıseyı yok . ten rengı keçe alıp 1 tl yı koyup üstünden çiz. yada kafası daha buyuk olsun ıstıyosan kendın bı yuvarlak cız..ıcıne elyaf koy az bısey ve dik birbirine.siyah pilot kalemle gozlerını ciz.
lacıvert keçeden ve de şeffaf puldan emzıgını bırbırıne yapıştır. sonra da açık mavı keçeyı kafa dısarda kalacak sekılde bırbırıne sar..
yanı aslında kolay.. kalıba da ıhtıyacın yok.. sanırım sadece yapılırken 1 kere gormeye ıhtiyacın var.. :)
Kızlar doktordan geldim benden gelen kahverengi kan nişanmış rahımağzında açılma yok henüz nidilat içmeye devam dedi wn önemliside raporumu kesti artık 35.haftada izne çıkmış oldum dinlen bol bol su iç dedi soluna yat dedi.artık evdeyim bebeğe ciğer geliştirici iğnede yaptırıcakmışım şimdilik haberler böyle
Benım gibi göğüs sızlaması yaşayan varmı ? Özellikle banyodan sonra çok acıyo
hoş geldin canım... benimde hala dönmedi dönmesede sezeryan olsam bende diyorum vallahimerhaba kızlar,
1 aydır yoktum artık kendı evıme geldim. geçmişi pek okuyamadım. Ama şöyle baktım. neler neler olmuş. northstar ne güzel kavuşacaksın kızına. senle aramızda 1 hafta vardı. benım sezaryan tarıhım 2 mayıs. malesef 1 myısta özel hastanelerde yenı kanunla dogum yapılamıyormuş((oferta kanaman olmuş geçmiş olsun düşmüşsün allah korumuş..benım bebiş bır aydır hep altta ve hala dönmedi. normalde bu zmna kadar dönmesı gerekmıyormu.. drum normalde dogurabılırsın dedı. ama hala bebek dönmedı ve rıske atmak ıstemıyorum. epıdural sezaryan olcam 2 mayısta:))))son bır ayda çok kılo aldım allahuım doymuyorum (((bebeişin eksıklerı bıttı sonunda.. bır halıları yıkamaya vercem haftaya bır de temızlık. sonrada baklava kurabıye lohusa surubu yapcaz...sonrada oğluma kavussacm ınsallh
Nisan topiğinde eklemiş kimileri çok tatlılar maşallah sıra bizimkilerde gelsin mayıs bebişleriÇok güzel maşallah bebişlerimizin de resmi i paylaşalım çok merak ediyorum nasıl bişi çıkcak
hoş geldin canım... benimde hala dönmedi dönmesede sezeryan olsam bende diyorum vallahi
Çok güzeller ya hepsininde kendine özel mimikleri var sanki tatlı şaşkın asabi masum diye eline sağlıkEki Görüntüle 1067834
gunaydın kızlarrr :)
nasıl olmus baykuslar :)
son halı bu olmayacak tabı ama 150 tane bıtırdım cok sukur..
hafta sonu baby shower yapılacak.. orada dagıtacagım :)
daha tam bıtmedı bıtınce onun da fotosunu cekıp paylaşacagım sızlerle :)
bu arada son gunlerde kasık agrım epey cogaldı.. gece uyandıracak sevıyede keskın sancılar gırıyor..
hayırlısıyla 9 mayısı bekler ınsallah..:)
Bide henüz 20. Haftalardayken göğsümden sutten acık renkte bir sıvı gelmişti... o günden beri sütyen takıyorum gelmesin diye... hiç gelmedi sütüm gelmeden bitti dedim kendimce ama 1 haftadır sızlıyor süt giriyordur insallah dediğin gibiOluyor... Olacak cnm... Süt kanalları süt doluyor ondandır... Alışana dek ilk emzirmelerde de deli gibi karıncalanır, süt gelirken:)))
Oferta herseyde bi hayir var, senin adina cok sevindim.
Sen simdi kötüsün ya doktor dinlen dedi, hatta cok kötüsün hic kalkma dedi, artik yemek bile yapamazsin haniondan sebeepp simdi herseyini toplaa oglunu da al bi güzel annene gec annen sana bi güzel baksiiinn..
Sende doguma kadar aman eltimdi kaynimdi kocayla tartismaydi cocugun yaninda bagrismaydi hiiicc birini düsünmek zorunda kalmaaa.. hazir eline firsat gecmis hemen degerlendir. Sonra onlar gelince yasadigin her sorun kafanda çığ gibi büyüycek, ise gidip gündüzleri de kurtulamiycaksin, bide üstüne sülalece beraber gelecekler zivanadan cikacaksin. Onlarin yüzünden bebek erken dogarsa son pismanligin fayda etmez, keske anneme gitsem bunlarin hicbirini yasamazdim dersin ama geri gelmez.En iyisi o eve hiicc temizlikci falan cagirma simdi, temiz evimi batirdilar stresine de girme, dogumdan sonra onlar gidince temizletir mis gibi oturursun.
Doktor evde yat guzelce dinlen diye erken verdi o raporu, eyvah yine geliyolar napsamki, eltime yemek mi yapsam kocanin suratini mi ceksem diye moralini boz diye vermedi. Eltin gelene kadar kocan aksam yemeklerinde yaniniza gelir, hem hasret iyidir iyidir.. belki kocan da aklini basina alir yoklugunda biraz düzelir.
Tesekkur ederim kizlar. Doktora gittim hala kanala girmemis, basini sag catima dayamis gecmeye calisiyormus:) acilma da yok dedi. Nisan gelmis muhtemelen, %70 48 saat icinde dogum olur ama sende oyle bir belirti yok dedi. Normalde uc hafta var ama eger arkadan gelmediyse o kanama bi haftaya doguruyorum demek:18:
Bir de kasilma mi bu acaba diye dusundugum sey nstye bagliyken oldu, kasilma degilmis, sinirime bastiriyor olabilirmis cocukum:) boyle basima kadar damarim atiyo gibi kalbim hizlaniyo gibi bir seyler oluyor tam tarif edemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?