2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Toparlanınca yazarın size mutlaka. Çarşamba sabah 7 de yatış yaptıracağım. Muhtemelen doğumumda 8 civarı olur çünkü Dr polikliniği 9 da başlamadan yapar. Hayırlısı olsun. Önce bu şoku atlatmam lazım :) hala şoktayım çünkü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdiden hyırlı olsun canım. niye şoktasın. bebeğine daha çabuk kavuşuyorsun ne güzel. kilosu filan da iyiymiş. ayben de heyecanlandım şimdi :) 35+6yım. bakalım bizim prenses ne zamana gelecek?

anaaaam ciddi misin 2 gün mü kaldı maşallah bebişine, kilosu da çok iyi hayırlısıyla kucağına al inşallah gelişmelerden haberdar etmeyi unutma

çok şirin bu dikiş makinem yok elde dikmem lazım. çok fazla çeşit var gönderdiğin sitede
Eki Görüntüle 1068315
bu da güzel :)

bu cok kolay ama dantelleri keceye ılıstırmen lazım .. ya yapıştırcaksın ya da dıkeceksın ..
o kadar baska hıcbıseyı yok . ten rengı keçe alıp 1 tl yı koyup üstünden çiz. yada kafası daha buyuk olsun ıstıyosan kendın bı yuvarlak cız..ıcıne elyaf koy az bısey ve dik birbirine.siyah pilot kalemle gozlerını ciz.

lacıvert keçeden ve de şeffaf puldan emzıgını bırbırıne yapıştır. sonra da açık mavı keçeyı kafa dısarda kalacak sekılde bırbırıne sar..

yanı aslında kolay.. kalıba da ıhtıyacın yok.. sanırım sadece yapılırken 1 kere gormeye ıhtiyacın var.. :)

Ay ya bugun karnim surekli sert nefes bile.alamiyorum tas gibi herzamanki kasilmalardanfarkli niyeki acep cok endiseliyim bole olan varmii

insallah sag salim alirsn kucagna yavrunu bak yolun sonuna gelmssn sadece dua et.cevrendeki isleri bi seklde hallederler bebegne odaklan sen sadece.hayirli haberlerni duyarz insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Raporunu kesmeleri cok iyi olmus.

Benim de nisan geldi sanirsam.. Acilma yok.. Bekleyelim bakalim..

Sen hic bir ise karisma, arada annene git bunalinca, dinleneceksin guzelce oyle dusun.. Ama is yapayim deme lutfen

evet canım sende dikkat et bendede kasılma yok ama arada adet sancısı gibi ağrılar giriyor kasıklarıma.iş filan tabi yapmayacağım doktor hemen doğsun istiyorsan çalış istesen dedi ben kem küm edince yatıp dinleneceksin başka yolu yok dedi.en azından 10-15 gün dursa bebeğim süper olacakta.artık bunalınca anneme kaçarım ben.zaten ofiste yapmam gereken işlerimide evden tamamlarım vakit geçer bana bir türlü.

canım hiç kafana takma bebek doğmadan asla bilemezsinki ne yapacağını senden çok bile sahiplenip her işini yapabilir bebeğin.üzme kendini şimdi bunlar için.

canım atlat şoku kavuşuyorsun miniğinle ne güzel .çarşamba dualarımız seninle olacak ayrıca spinal sezeryan düşüncelerinide çok merak ediyorum toparlanınca yazarsın bizede.

sen uzman olmuşsun artık yapmaya çalışıcam becerebilirsem hiç hazır almama gerek yok teşekkürler

merhaba kızlar,

1 aydır yoktum artık kendı evıme geldim. geçmişi pek okuyamadım. Ama şöyle baktım. neler neler olmuş. northstar ne güzel kavuşacaksın kızına. senle aramızda 1 hafta vardı. benım sezaryan tarıhım 2 mayıs. malesef 1 myısta özel hastanelerde yenı kanunla dogum yapılamıyormuş((oferta kanaman olmuş geçmiş olsun düşmüşsün allah korumuş..benım bebiş bır aydır hep altta ve hala dönmedi. normalde bu zmna kadar dönmesı gerekmıyormu.. drum normalde dogurabılırsın dedı. ama hala bebek dönmedı ve rıske atmak ıstemıyorum. epıdural sezaryan olcam 2 mayısta:))))son bır ayda çok kılo aldım allahuım doymuyorum(((bebeişin eksıklerı bıttı sonunda.. bır halıları yıkamaya vercem haftaya bır de temızlık. sonrada baklava kurabıye lohusa surubu yapcaz...sonrada oğluma kavussacm ınsallh

öncelikle çok geçmiş olsun... ama işe gitmiycek olmana çok sevindim ne yalan söylim. dinlen biraz artık kaynın falan gelincede yat dinlen kalkma benim yatmam lazım de baktın olmuyo eşine benim bakıma ihtiyacım dinlenmem lazım bana yada bebeğime bişey olsa kimseye bişey olmaz benim içim yanar de ve annene git

Benım gibi göğüs sızlaması yaşayan varmı ? Özellikle banyodan sonra çok acıyo

olmazmı 2 haftadır benimde uçları sızlıyo başından beri büyüme falan olmamıştı acaba sütüm gelmiycekmi diyodum şimdi biraz sızlama falan olunca rahatladım:)) tabi bazen çok acıyo ama krem sürüyorum hafifliyo

hayırlısı olsun canım ne güzel kavuşucaksın yavruna haftasıda kilosuda iyi maşallah hiç kendini sitrese sokma onu kucağına alıcağın anı düşün

hoş geldin canım... benimde hala dönmedi dönmesede sezeryan olsam bende diyorum vallahi

Oferta herseyde bi hayir var, senin adina cok sevindim.
Sen simdi kötüsün ya doktor dinlen dedi, hatta cok kötüsün hic kalkma dedi, artik yemek bile yapamazsin hani ondan sebeepp simdi herseyini toplaa oglunu da al bi güzel annene gec annen sana bi güzel baksiiinn..
Sende doguma kadar aman eltimdi kaynimdi kocayla tartismaydi cocugun yaninda bagrismaydi hiiicc birini düsünmek zorunda kalmaaa.. hazir eline firsat gecmis hemen degerlendir. Sonra onlar gelince yasadigin her sorun kafanda çığ gibi büyüycek, ise gidip gündüzleri de kurtulamiycaksin, bide üstüne sülalece beraber gelecekler zivanadan cikacaksin. Onlarin yüzünden bebek erken dogarsa son pismanligin fayda etmez, keske anneme gitsem bunlarin hicbirini yasamazdim dersin ama geri gelmez. En iyisi o eve hiicc temizlikci falan cagirma simdi, temiz evimi batirdilar stresine de girme, dogumdan sonra onlar gidince temizletir mis gibi oturursun.
Doktor evde yat guzelce dinlen diye erken verdi o raporu, eyvah yine geliyolar napsamki, eltime yemek mi yapsam kocanin suratini mi ceksem diye moralini boz diye vermedi. Eltin gelene kadar kocan aksam yemeklerinde yaniniza gelir, hem hasret iyidir iyidir.. belki kocan da aklini basina alir yoklugunda biraz düzelir.

Dogum hikayelerinde okudum, aslinda olumsuz seyleri paylasmak istemiyorum ama kendimize dikkat etmemiz lazim, anlatan cok üzgündü, evde ayagi kaymis karninin üstüne düsmüs, dojtoru arayinca kanaman yoksa bisey olmaz demis ( gıcık oldum sorumsuz adama, olacagin önüne gecilmez ama tedbir takdiri bozar) aksam kanama baslayinca hastaneye gitmis, plasenta yerinden ayrilmis diye acil sezeryana almislar, o kadar saat sonra kanama cok artmis tabi durduramayinca rahmini almislar. Bebehi de küveze koymuslar ama hic gorememis yasamamis.
Okuyunca cok üzüldüm ama daha tedbirli davranmaya basladim Allah korusun.
Oferta sen de düstün, daha dikkatli ol artik annene gidip yatta rapor aldigina degsin bari

Çok güzeller ya hepsininde kendine özel mimikleri var sanki tatlı şaşkın asabi masum diye eline sağlık

Oluyor... Olacak cnm... Süt kanalları süt doluyor ondandır... Alışana dek ilk emzirmelerde de deli gibi karıncalanır, süt gelirken:)))
Bide henüz 20. Haftalardayken göğsümden sutten acık renkte bir sıvı gelmişti... o günden beri sütyen takıyorum gelmesin diye... hiç gelmedi sütüm gelmeden bitti dedim kendimce ama 1 haftadır sızlıyor süt giriyordur insallah dediğin gibi

çok katılıyorum

ay canım heyecanın çok normal, sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah...tabiiki dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun

hakkında hayırlısı canım... herşey yolunda gitsin inşallah

ufak ufak bebişlerimiz geliyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…