2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

genetik uzmanının ve profesörün rahat yaklaşımı (onlara göre ne iğneye ne aspirine gerek yoktu, 677 mutasyonunu normal görüyorlardı) yüzünden iğneyi bile kullanmak
istemedim aslında ama doktorum riske atmayalım deyince her ikisini de kullandım ilk haftalarda.
8. haftada karaciğer enzimlerim tavan yapmıştı, doktorum hemen aspirini,
folic asiti ve düşük iğnesini bıraktırdı, bunlar mı neden oldu acaba diye.
yaklaşık 3 hafta sonrasında (dahiliyeye falan gittim) nedenin safra kesesinden dolayı
olduğu anlaşılınca tekrar başlattı ilaçlara. işte o zamandan sonra kullanmadım bende aspirini.
ayrıca o bahsettiğim akrabamızın da ileri derecede pıhtılaşması olduğu halde aspirini kullanmadığını
bildiğimden bende devam etmedim o gündür.

doz ayarını aptt ve trombin zamanı isimli testlere göre ayarlıyor doktor.

sanırım 25. haftadan sonra yükseltti dozu.

bu arada 34. haftada aspirini bırak dedi :) clexane' ye devam ediyorum, onun için birşey demedi henüz.

haklısın doktorum ilgili ve çokkk garantici biri, zaten hastası çok, genelde düşük yapanlar hemen onu tercih ediyor.

ama sen benim yazdıklarıma göre hareket etme canım, lütfen,
yanlış yönlendirmek istemem.

Cok teskkur edrim canim bi deneyelim bakalim cok.tesekkur ederim.Gitgide dusuyo yaa en son gittigimde sinrin altindan daha assagiya inmisti.Peraembe gunu tekrar takibim var kan sayimi.;-)

Benimkide oyleydi hamileligin basinda 123 tu. Gecen hafta 79a dusmustu bu hafta 96 cikti:) iki hafta sureyle yenileckmis bi haftada bu kadar artti. Ben dogurana kadar yerim artik:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım.
protein S ve protein C önemli testler, genetik tahlillerimiz yapılırken mutlaka yaptırmamızı söylemişti genetik uzmanı,
bulunduğum şehirdeki tıp fakültesinde yapılmıyormuş bu testler, bizde özel hastaneye yaptırmıştık.
ve herhangi birinin eksikliği pıhtılaşmayı tetikliyormuş.

canım çok sağol en doğru kararı vermeye çalışıyorum canım aslında ne iğne nede aspirin kullanmak istemiyorum çok doğal bir hamilelik geçirmek istiyorum. Daha önceki yazdıklarını okunca çok korktum karaciğer enzimlerin yükselmiş bunun nedeni iğne değildi sanırım

Çok isterim bende canim :)
ayy yazdim silinmis tekrar yaziom......nasil tanicam seni ozel msj da gelmio sana.....ay ben heycanlandim sen nasilsin acaba...

canim artik dinlenirsin bol bolll ..... walla cok ii yapmis dr.un hele bi yor kendini artik o kaynin bi odada sen bi odada yatarsin.....walla hasta muamelesi yap kendine....
Bu arada ben34 haftadaydim dogum kasilmam basladi serum verdi hap werdi ii guzel de bu igneyi nie vurmadi...34.den sonra gerekli degildi hani ay bu drlar deli etcek bni yaaa erken dogsadi cocum cigeri gelismemis mi olcakti..ne zaman sonra etki ediomus bu ilac acaba ....

canım protein s aktivitesi mi yaptırdığın test benim oda düşük çıkmıştı sen kaçlık iğne kullanıyorsun aspirinde kullanıyormusun

bimemki bende doktorum bu hafta yapalım bu iğneden eğer erken doğarsa sorun olmasın dedi.eğer bir hafta içinde doğum olmazsa haftaya bir kere daha yapacakmışız bu iğneden sonra 36. hafta biteceği için gerekte kalmayacakmış zaten.

iyi akşamlar cannlar. nasılsınız umarım iyisinizdir. oferda çok geçmiş olsun canım . doktor dinlenmen gerekir demekte çok doğru söylemiş. yat dinlen bebeklerimiz herşeyden değerli. ben bugün kötü hissediyorum kendimi. aslında sabah çok dinçtim. ama yaklaşık 2 sattir kötüym kasılmalrım arttı sanki karnım hep sert ve benim hareketimi olduğundan fazla kısıtlıyor.

Ya bu çatı muayenesi, nst vs. Nedir? herkese bakılıyo mu? Benim 36 bitti, Perşembe de randevum var dr böyle biseyden bahsetmedi ama yapacak mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

of of kizlar geldim yoktum bugun ortalikta......5te uyuyup 1 de uyandim sonra 3 kez misafir agarladim.....saka gibi sadece kahwe ikramedebildim bska bisi yoktu ama o bile stelreslidi......
Yokkk gobegin asada inmis heran dogurabilirsinlerrr yokkk ben 2 kez sezaryenle dogurdum simdiki aklim olsa normal dogururdum aptallik salaklik etme normal dogur...dicem sen nie yaptigin o aptalligi ama nasil diyim kac yasinda senede bi kere gelmis..nie geldise kizin odasini gormege ha ha ha .......
Sizene kardesim benim gobegimden sana mi tasitcam sana ne yaa beni ne geriosun...sana ne nasil dogurcamdan sen mi dogurcan bnm yerime....allahim ben napicam yaaaa bu insanlarla lanet olsun...lohusadaken daha zor zaten yeterice gergin bi donem olucak....

senin haftanda ilerlemiş aman dikkat et canım inşallah hayırlısıyla az kaldı hepimizin doğumuna.

aman canım takma sen söylenenleri.heleki lohusayken hiç takma tıka kulaklarını bildiğini yap sen.içinden nasıl geliyorsa öyle doğuracaksın tabi kime ne ya.

evet canım zaten dün sabah da nişan geldi herhalde bekliyorum sancı biraz daha olursa giderim.

canım nasıldı ne renk geldi nasıl anladın nişan olduğunu .şimdi bende de oldu ya merak ettim.bir yandan da okuyorum netten nişan geldiğinde saatller sonra doğum olacağı gibi haftalarda sürebiliyormuş hiç belli olmazmış.benim doktor nidilata devam et dinlen dedi 10-15 gün daha tutmam lazım bebeği çünkü.suyun gelebilir korkma ama demeyide ihmal etmedi.sancıların artarsa doktora git canım açılma filan olursa kontrol ederler

Cnm gitsene son zamanlar ihmale gelmez

canım ben cuma günü doktor kontrolüne gittim. alttan muane etti bir cm açılma var bugün akşam olduğuna da inan ayın sonunu bulduğuna da inan dedi. cumayı cumaresiye bağlayan gece iki defa bulantıyla uyandım saat 4:30 da da lavaboya kaltım iç çamaşırında koyu pembe iki damla kadar bir akıntı gördüm. o zamandan beri bekliyorum sancı gelir diye. doktoru aradım olabilir sancını bekle. kişiden kişiye değişir bu nişan olayı dedi kimisinde geldikten bir kaç saat sonra başlar doğum kimisinde de günler hatta haftalar sürebilir dedi. hayırlısı olsun. bekliyorum öyle.

canım protein s aktivitesi mi yaptırdığın test benim oda düşük çıkmıştı sen kaçlık iğne kullanıyorsun aspirinde kullanıyormusun

Ben de de pıhtılaşma vardı. İğne vuruldum 0,4 ile başladım 0,8 le bitirdim 30. Haftaya kadar iğne kullandım trpmbositlerim çok düştü kan akışlarıda güzel olunca doktor kesti coraspine başladık ama şimdi onuda kullanmıyorum doğum yaklaştı çünkü

Cnm gitsene son zamanlar ihmale gelmez

canım dayanamayacak gibi değil ki. eğer doğum sancısıysa zaten hastahanede de bekleyecem. ve orada daha çok strese girerim diye bekliyorum. bir de gittim her yarım saat başı alttan bakacaklar o yüzden. sıklaşırsa gidecem zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…