Ay ya bugun karnim surekli sert nefes bile.alamiyorum tas gibi herzamanki kasilmalardanfarkli niyeki acep cok endiseliyim bole olan varmii
evet canım alttan kanamadan bahsediyordum canım cok tşk ederim açıklayıcı yazdığın için birkaç sorum olacaktı 1-aspirin doktor vermişti peki sen neden kullanmadın ? doz ayarınını hangi test ile yapıyor biliyormusun? bide kaçıncı haftada dozu arttırdı? senin doktorun çok ilgliymiş şanslısın canım
Cok teskkur edrim canim bi deneyelim bakalim cok.tesekkur ederim.Gitgide dusuyo yaa en son gittigimde sinrin altindan daha assagiya inmisti.Peraembe gunu tekrar takibim var kan sayimi.;-)
Herkese selam...pihtilasnadan bahsetmissiniz bendede var.daha once bir kurtaj bi dusugum oldu...hamileligim basindan beri cleaxan kullaniyorum. Ama hic dozumu yukseltme konusunda doktorum bisi demedi.sadece doguma kadar kullanacaksin dedi.bende protein s eksikligi cikti.inanin ne oldugunu bile tam anlamis diilim....33+4 GUNlugum persenbe randevum var.bilmiyorum doktor ne diycek...karnim sertlesiyo benimde korkuyorum.bide nezaman ben yürüyüş yapsam yada biraz yorulsam.bebek oynamiyo.sadece dinlenmemi istiyo oglum simdiden anasini dusunuyo kelebeegim....noonstar arkadasim hayirli dogunlar diliyorum
genetik uzmanının ve profesörün rahat yaklaşımı (onlara göre ne iğneye ne aspirine gerek yoktu, 677 mutasyonunu normal görüyorlardı) yüzünden iğneyi bile kullanmak
istemedim aslında ama doktorum riske atmayalım deyince her ikisini de kullandım ilk haftalarda.
8. haftada karaciğer enzimlerim tavan yapmıştı, doktorum hemen aspirini,
folic asiti ve düşük iğnesini bıraktırdı, bunlar mı neden oldu acaba diye.
yaklaşık 3 hafta sonrasında (dahiliyeye falan gittim) nedenin safra kesesinden dolayı
olduğu anlaşılınca tekrar başlattı ilaçlara. işte o zamandan sonra kullanmadım bende aspirini.
ayrıca o bahsettiğim akrabamızın da ileri derecede pıhtılaşması olduğu halde aspirini kullanmadığını
bildiğimden bende devam etmedim o gündür.
doz ayarını aptt ve trombin zamanı isimli testlere göre ayarlıyor doktor.
sanırım 25. haftadan sonra yükseltti dozu.
bu arada 34. haftada aspirini bırak dedi :) clexane' ye devam ediyorum, onun için birşey demedi henüz.
haklısın doktorum ilgili ve çokkk garantici biri, zaten hastası çok, genelde düşük yapanlar hemen onu tercih ediyor.
ama sen benim yazdıklarıma göre hareket etme canım, lütfen,
yanlış yönlendirmek istemem.
Sana ve prensesinede gecmis olsun canim bi deniyim bestekizda ayva yapragi demis yarin deniyim bi
Canim bildigim kadariyla nisan geldikten sonra 10 gun icinde dogum olurmus kac haftaliksin sen
ayy yazdim silinmis tekrar yaziom......nasil tanicam seni ozel msj da gelmio sana.....ay ben heycanlandim sen nasilsin acaba...Çok isterim bende canim :)
Kızlar doktordan geldim benden gelen kahverengi kan nişanmış rahımağzında açılma yok henüz nidilat içmeye devam dedi wn önemliside raporumu kesti artık 35.haftada izne çıkmış oldum dinlen bol bol su iç dedi soluna yat dedi.artık evdeyim bebeğe ciğer geliştirici iğnede yaptırıcakmışım şimdilik haberler böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese selam...pihtilasnadan bahsetmissiniz bendede var.daha once bir kurtaj bi dusugum oldu...hamileligim basindan beri cleaxan kullaniyorum. Ama hic dozumu yukseltme konusunda doktorum bisi demedi.sadece doguma kadar kullanacaksin dedi.bende protein s eksikligi cikti.inanin ne oldugunu bile tam anlamis diilim....33+4 GUNlugum persenbe randevum var.bilmiyorum doktor ne diycek...karnim sertlesiyo benimde korkuyorum.bide nezaman ben yürüyüş yapsam yada biraz yorulsam.bebek oynamiyo.sadece dinlenmemi istiyo oglum simdiden anasini dusunuyo kelebeegim....noonstar arkadasim hayirli dogunlar diliyorum
ayy yazdim silinmis tekrar yaziom......nasil tanicam seni ozel msj da gelmio sana.....ay ben heycanlandim sen nasilsin acaba...
canim artik dinlenirsin bol bolll ..... walla cok ii yapmis dr.un hele bi yor kendini artik o kaynin bi odada sen bi odada yatarsin.....walla hasta muamelesi yap kendine....
Bu arada ben34 haftadaydim dogum kasilmam basladi serum verdi hap werdi ii guzel de bu igneyi nie vurmadi...34.den sonra gerekli degildi hani ay bu drlar deli etcek bni yaaa erken dogsadi cocum cigeri gelismemis mi olcakti..ne zaman sonra etki ediomus bu ilac acaba ....
senin haftanda ilerlemiş aman dikkat et canım inşallah hayırlısıyla az kaldı hepimizin doğumuna.iyi akşamlar cannlar. nasılsınız umarım iyisinizdir. oferda çok geçmiş olsun canım . doktor dinlenmen gerekir demekte çok doğru söylemiş. yat dinlen bebeklerimiz herşeyden değerli. ben bugün kötü hissediyorum kendimi. aslında sabah çok dinçtim. ama yaklaşık 2 sattir kötüym kasılmalrım arttı sanki karnım hep sert ve benim hareketimi olduğundan fazla kısıtlıyor.
senin haftanda ilerlemiş aman dikkat et canım inşallah hayırlısıyla az kaldı hepimizin doğumuna.
of of kizlar geldim yoktum bugun ortalikta......5te uyuyup 1 de uyandim sonra 3 kez misafir agarladim.....saka gibi sadece kahwe ikramedebildim bska bisi yoktu ama o bile stelreslidi......
Yokkk gobegin asada inmis heran dogurabilirsinlerrr yokkk ben 2 kez sezaryenle dogurdum simdiki aklim olsa normal dogururdum aptallik salaklik etme normal dogur...dicem sen nie yaptigin o aptalligi ama nasil diyim kac yasinda senede bi kere gelmis..nie geldise kizin odasini gormege ha ha ha .......
Sizene kardesim benim gobegimden sana mi tasitcam sana ne yaa beni ne geriosun...sana ne nasil dogurcamdan sen mi dogurcan bnm yerime....allahim ben napicam yaaaa bu insanlarla lanet olsun...lohusadaken daha zor zaten yeterice gergin bi donem olucak....
evet canım zaten dün sabah da nişan geldi herhalde bekliyorum sancı biraz daha olursa giderim.
Cnm gitsene son zamanlar ihmale gelmeziyi akşamlar cannlar. nasılsınız umarım iyisinizdir. oferda çok geçmiş olsun canım . doktor dinlenmen gerekir demekte çok doğru söylemiş. yat dinlen bebeklerimiz herşeyden değerli. ben bugün kötü hissediyorum kendimi. aslında sabah çok dinçtim. ama yaklaşık 2 sattir kötüym kasılmalrım arttı sanki karnım hep sert ve benim hareketimi olduğundan fazla kısıtlıyor.
canım nasıldı ne renk geldi nasıl anladın nişan olduğunu .şimdi bende de oldu ya merak ettim.bir yandan da okuyorum netten nişan geldiğinde saatller sonra doğum olacağı gibi haftalarda sürebiliyormuş hiç belli olmazmış.benim doktor nidilata devam et dinlen dedi 10-15 gün daha tutmam lazım bebeği çünkü.suyun gelebilir korkma ama demeyide ihmal etmedi.sancıların artarsa doktora git canım açılma filan olursa kontrol ederler
canım protein s aktivitesi mi yaptırdığın test benim oda düşük çıkmıştı sen kaçlık iğne kullanıyorsun aspirinde kullanıyormusun
Cnm gitsene son zamanlar ihmale gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?