2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sutten kesenler,
goguslerınız hala dolu mu?
benım 1 hafta oldu emzırmeyelı ama gogusler hala dolu -bı cekılme olmadı-
henuz erken belkı ama artık ınsınler.

kızlar ben bu boş gebelikleri okudukça çok korkmaya başladım aklımdan sürekli aynı soru geçiyor benimki de boş olabilir mi diye? boş gebeliğin farkı yok mu yaa ne olur bilenler bir şeyler anlatsın yoksa 11 ekim de gel demişti doktor beklemeden gideceğim. alttan üstten baksınlar diye

banadaaaa hiç bir şey yaptırmadı doktorr acaba yeni diyemi 5 hafta gibi

işte dedim ben:) yani boştan yere strese sokuyolar insanı.. bazen dinlemicem iyiyiz bi deyip geçeceksin:) maşallah bebişine hadi hayırlı haberler getir inşallahhh

Canım korkma hayırlısı neyse onu yaşıyoruz. sağlıklı değilse ya düşük oluyor ya da boş. boş gebelik normal gebelik gibi seyrediyor. artık kese yeterince büyüyüp bebek yoksa düşüğe çeviriyor o zaman ya kendi düşüyor ya da kürtaj olunuyor.ama herkes bunu yaşayacak diye birşey yok ben iki sefer yaşadım ardından oğlum dünyaya geldi ve şimdi çok şükür yine hamileyim.
sen de acaba diye strese sokma kendini ama kalp atışlarını duyarsın artık bence git için rahatlasın güzel haberle gelirsin inşaallah

herkese günaydın.

Canım günaydın nasılsın bir sağlık sorunun yoktur inşallah?

Bende hamileliğime olduğumdan herşeye ağlarken emin oldum, zaten çok duygusalım bu aralar mektup beni mahvetti :))

Günaydın arkadaşlar,

Haftasonu gelemedim, sayfalar akmış, gitmiş yine... Ama bu haftasonu mesleğimden de ötürü doğuma hazırlık eğiticisi ve doğum destekçisi (doula) eğitimine başladım. Süper bilgiler öğrenmeye başladım, yeri geldikçe paylaşırım sizlerle de...

Bir de haftasonu yoğun mide bulantısı ve kusma sonucu tansiyonum düştü ve hastanede açtım gözümü. Aman mide bulantınız varsa, tansiyonunuzu ihmal etmeyin, tuzdan da kesmeyin, bana öyle söylendi...Günler geçmiyor, bulantı bitmiyor...

Herkese kocaman sevgiler!

kızlarrrr bağırsak problemi yaşayanınız varmıdır... ben çok rahatsızım . dışkılama esnasında kan gelecek kadar canım yanmakta. şimdi eşimde bir yerde okumuş gebelikde bağırsak rahatsızlığı dikkat bebeğniz otizimli olabilir diye bir yazı bana baskı yapıp duruyor dr a git git diyeee..zaten cuma veya cumartesi dr a gideceğiz amaa acil gitsemmii.. su içmiyorum onu artırınca düzeliyor bu rahatsızlık birde acıdan uzak durursam bişey kalmaz gibii ne yapsammm halimde yokki dr a gideyim

canım, benimde bağırsak problemim var, 4-5 günde bir gidebiliyorum. su içsek çözülür belki ama ben su içtikçe midem bulanıyor, kusuyorum. bu nedenle günde en fazla 5-6 bardak içebiliyorum

Canım o ilk başlarda bende de oluyordu, nedeni ise bebeğimi kaybetmemek için alt tarafımı çok fazla kasıyordum ve günlerce tuvalete çıkmadığım oluyordu hatta çok afedersiniz gaz bile çıkarmak istemiyordum, sanki vücudumdan birşeyler çıkarsa bebeğimde beni terk edecekmiş gibi gelirdi. Doktora gittim ve doktor bebeğin yerinin çok güzel olduğunu söylediği günden beri çok rahat tuvalete çıkabiliyorum, korkularım biraz da olsa azaldı. Suyunu artır ve vücüdunu rahatlat eminim çok faydası olacaktır. Şimdiden geçmiş olsun.

kızlar bende de şu başladı, sakat birini görsem hemen etkileniyorum, acıyorum falan ve çok üzülüyorum. bir yandan da korkuyorum sanki bunları çekiyorum çocuğumun başına gelecek gibi geliyor. ne yapmalıyım yardım edin lütfen.
besmele çekip dua ediyorum sadece.

Kizlar ben 10. Haftaya girdim bulanti ve kysmadan yattigim yerden kalkamiyorum naneli sakuzla duruyorum yemeklerden tiksindim ilk cocugumdads 16. Haftaya kadar ayni sorunlari yasadim suan hamileligimi hissetmiyorum kendimde degim gunler gecmiyor ev isi yemek hicbisey ev perisan yemek esim yapmaya calisiyo kizimla bile ilgilenemiyoru. Allah tez vakitte bulantilatdan kurtarsin hepimizi cok zor dr saglikli gebeliklerde bulanti kusma olur desede cpk zor ceken bilirbu arada tahlilerimi hemen yapmisti iyiki yapmis idrar yollari enfeksiyonu cikti bencr tahlilleri gec kalmadan yaptirin onemli bol sivi tuketin kabizlik basliyor ilerleyen haftalarda herkese guzel gunler diliyorum

Ben de inanılmaz duygusalım yolda tv de beni üzecek şeylere bakmamaya çalışıyorum özellikle yolda yürürken etrafıma pek bakmıyorum yola odaklanıyorum görürsem de Rabbim sen koru esirge şifasını ver diyorum .. Üstünde pek durup düşünmüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…