2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
slmm..
güzel anneler birşey öğrenmek istiyorum,
aşağıdaki bebek panosunu nu nasıl yapıyoruz acaba:44:

Canım kendi profiline girip profili düzenleyi seç. Orada kişisel bilgilerde bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih var 03.05.2014 yazıp kaydet. Ondan sonra otomatik görüntülenir.

merhaba arkadaşlar herkesler iyidir umarım.
bizim sayfadaki gebelik haftası ilerde mi?

Canım 8+0 ile 8+6 tarihleri arası 9. hafta olarak hesaplanıyor. Şu şekilde düşün 8. hafta bitmiş. 9. haftadan gün almaya başlıyorsun. Onun için 1 hafta öndeymiş algısı oluşuyor.

Hoşgeldiniz kızlar aramıza. Sağlıklı hamilelikler dilerim. Allah elinize aldırsın bebişlerinizi. Üzülmeyin yanlız değilsiniz. Sizlerle birlikte sizin gibi olan 176 kişiyiz burada. Sizleride listeye ekledim.

yatağının baş ucunda tuzlu bişeyler bulundur canım ayrıca yeşil elma da iyi geliyomuş bi dene istersen.. inşallah rahatlarsın..

yatağının baş ucunda tuzlu bişeyler bulundur canım ayrıca yeşil elma da iyi geliyomuş bi dene istersen.. inşallah rahatlarsın..

sürekli tuzlu kraker yiyorum tık yok normlde de mide rahatsızlığı çeken biriyim Allah razı olsun cnm yeşil elma deniyim bide umarm iyi gelir

selam kızlar bugün kalp atışları için gittim doktora herşey yolunda fakat benim 8+0 olmam gerekirken 7+6 dedi. geriden mi geliyor dedim 1 günden bişey olmaz dedi.
oğlumda da 38 haftalıkken 36 görünüyordu neye bağlı oluyor bu gerileme bilginiz var mı.
benim hesabımla ultrason haftası tutmuyor.

bulantı giderici ilaçları sakın kullanma dedi.
bir hastam vardı ben kullanma dedikçe dramamine kullandı dedi çocuğunun dudağı ve dili yarıklı doğdu dedi.

Öncelikle çok geçmiş olsun, zamanla azalıcak bulantılar inşallah. Her şehirde var mı bu eğitimden araştırayım bende. Bilgileride paylaşırsan gerçekten çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Canım eğitici eğitimleri sadece İstanbul'da bildiğim kadarıyla. Yani geçerli sertifika veren. Ama doğuma hazırlık kursları bir çok farklı şehirde veriliyor. Eşlerle beraber katılabilirsiniz. Gerçekten oldukça yararlı, tabi eğitimi alacağınız kişinin yetkin olduğundan emin olduğumuzda. Facebook'ta pozitif doğum diye bir grup var, oaraya da üyelik tavsiye edebilirim.

Selam arkadaşlar, bulantım falan yok ama ağzımda ki bu tat bulantıdan daha beter sanki

Tatlı bir his var ekşi elma, portakal yeyince kendime geliyorum bu seferde midem ekşiyor.. Şaka gibi ya :))

Ayı günü dert etmeyin, bebiş sağlıklı olsunda ayını haftasına zaten yetişiyor..

Selam kızlar epeydir yazamadım ama sıkı takipteyim :)) bulantım hala yok ama boyle bir miskinlik ve tembellik hat safhada yarında kontrole gitcem bakalım bebişim nasıl hayırlısıyla şu kritik süreci bi atlatsak başka bişey istemiyorum

Son düzenleme:

evet canım o tat berbat bişey, sanki 9 ay böyle olacakmışım gibi hissediyorum. bi akrabam 9 ay boyunca o hissi yaşadı yemek falan zevk vermiyordu canı bişey istemiyordu. inşallah geçer bu durum...

Aynen bendede o tat var ya. Özellikle bişey yedikten 5 dk sonra falan. Hatta sonra o tat gitsin diye bi lokma bişey atıyorum ağzıma sonra 5 dk sonra yine aynı acı ekşi gibi bi tat. Benimde aynı canım mandalina istiyor aşırı ekşi zaten yiyincede 3 saat mide yanması çekiyorum.neyse geçer inş. Bulantım yoktu çalışmaya başlayınca başladı iş yerindeyken oluyor ama sadece .

kızlar kan tahlili verirken aç mı olmak gerekiyor. bugün dedim doktora ayrıntılı kan tahlili istiyorum dedim aç gelmen gerek dedi. kan idrar falan istemedi. yolda gelirken bayılacak gibi oldum hep yere bakarak yürüdüm yoksa bayılacak gibi oluyorum.

folidoce diye bir folic asit verdi, folbiol yeterli değil dedi, sağlıklı olmasını istiyorsan bunu kullan elevitle birlikte dedi.
sağlık ocağının söylediklerini dikkate alma hiçbirşey bilmiyorlar dedi..

Merhaba arkadaşlar. Epeydir yazamıyordum, hatta okumaya bile yetişemiyorum. Sayfalar çok ilerlemiş. Sizlere sorum olacak. Benim 4.haftadayken kahverengi lekelenme olmuştu. Progestana başlamıştık. 2-3 gün sonra geçmişti. Doktorumun önerisiyle 3 gün önce bırakmıştım. Şimdi yeniden başladı. 9.haftanın içindeyim. Aradım doktoru, tekrar progestana başla dedi. Aynısı başına gelen var mı acaba?

Son düzenleme:

Bazı tahliller aç karna yapılıyor canım özellikle hormonlar.tiroid hormonları vs gebelikte bakılması gerekiyor.folbiol neden yeterli değilki Allah Allah bende folik plus kullanıyorum acaba odamı yeterli değildir kafama takıldı şimdi

Canım benim lekelenme olmamıştı ama 6 haftalıkken gittiğimde progesteron hormonunun düşük olduğunu söyledi doktor. Progesteron başladı. Ben progesteron kullanırken kahverengi lekelenme oldu doktor olabilir kırmızı olursa tehlikeli dedi ve kasık ağrımdan dolayı progestanı günde 2 den 3 e çıkardı. Benim doktorum kahverengi lekelenmeyi çok önemsemedi gibi geldi bana

evet canım o tat berbat bişey, sanki 9 ay böyle olacakmışım gibi hissediyorum. bi akrabam 9 ay boyunca o hissi yaşadı yemek falan zevk vermiyordu canı bişey istemiyordu. inşallah geçer bu durum...

Sorma arkadaşım ya hamileliğin başından beridir var, naneli sakız çiğniyorum fazla geçmiyor yine aynı tat ((

İnşallah geçer bu durum yemek yemek bile istemiyorum bir ekmek olsun yeter

folbiol neden yeterli değilmiş canım aklıma takıldı ben sadece onu içiyorum

Hah işte öyle, inşallah bu süreçler çabucak geçer.. Yoksa durum vahim

folik plus belki yeterlidir canım folbiol için yetersiz dedi...

Sorma arkadaşım ya hamileliğin başından beridir var, naneli sakız çiğniyorum fazla geçmiyor yine aynı tat ((

İnşallah geçer bu durum yemek yemek bile istemiyorum bir ekmek olsun yeter

naneli sakız iyi mi geliyor canım, ben ekmek bile çiğneyemiyorum sakızı çiğnersem kusarım herhalde :)

folbiol neden yeterli değilmiş canım aklıma takıldı ben sadece onu içiyorum
içindeki folik asit yetersizmiş canım 12 haftaya kadar kullan dedi. sağlık ocağı 8 haftadan sonra faydası olmaz demişti ama doktor 12 hafta dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…