slmm..
güzel anneler birşey öğrenmek istiyorum,
aşağıdaki bebek panosunu nu nasıl yapıyoruz acaba:44:
merhaba arkadaşlar herkesler iyidir umarım.
bizim sayfadaki gebelik haftası ilerde mi?
arkadaşlar merhaba 6haftalık olduk bugun ilk bebegimi kaybettigim için bunda çok tedirginim hep yatıyorum yine düşük tehlikem var feci şekilde bulantılarım başladı az da olsa hafiflese çok rahatlıcam ne denediysem olmuyor önerileriniz varmııı
bayanlar merhaba,
mayıs ayında boş gebelik yaşadım, ilk gebelik, ilk hüsran... o nedenle bu sefer çok daha temkinliyim kendimi anne moduna sokmadım. biraz önce dr dan geldim 8+2 de ve 1.75 cm olmuşuz :) dr um internete girip habire bişeyleri araştırmamı yasakladı aslında, kafamı çok bulandırıyormuşum ve çok evhamlı oluyormuşum.. haklı aslında ama annemin bile haberi yok bebişten, insan birilerine söylemeden de yapamıyor. 3.5 hafta sonra 2li test için çağırdı dr um, o faslı da geçirelim sonrasında herkese söylerim diye düşünüyorum. 3 aylık dönemi atlatmadan söylememek lazım gibi geliyor bana, anneler biraz kıyameti koparacak ama :)
arkadaşlar merhaba 6haftalık olduk bugun ilk bebegimi kaybettigim için bunda çok tedirginim hep yatıyorum yine düşük tehlikem var feci şekilde bulantılarım başladı az da olsa hafiflese çok rahatlıcam ne denediysem olmuyor önerileriniz varmııı
yatağının baş ucunda tuzlu bişeyler bulundur canım ayrıca yeşil elma da iyi geliyomuş bi dene istersen.. inşallah rahatlarsın..
Öncelikle çok geçmiş olsun, zamanla azalıcak bulantılar inşallah. Her şehirde var mı bu eğitimden araştırayım bende. Bilgileride paylaşırsan gerçekten çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Selam arkadaşlar, bulantım falan yok ama ağzımda ki bu tat bulantıdan daha beter sanki
Tatlı bir his var ekşi elma, portakal yeyince kendime geliyorum bu seferde midem ekşiyor.. Şaka gibi ya :))
Ayı günü dert etmeyin, bebiş sağlıklı olsunda ayını haftasına zaten yetişiyor..
Selam arkadaşlar, bulantım falan yok ama ağzımda ki bu tat bulantıdan daha beter sanki
Tatlı bir his var ekşi elma, portakal yeyince kendime geliyorum bu seferde midem ekşiyor.. Şaka gibi ya :))
Ayı günü dert etmeyin, bebiş sağlıklı olsunda ayını haftasına zaten yetişiyor..
kızlar kan tahlili verirken aç mı olmak gerekiyor. bugün dedim doktora ayrıntılı kan tahlili istiyorum dedim aç gelmen gerek dedi. kan idrar falan istemedi. yolda gelirken bayılacak gibi oldum hep yere bakarak yürüdüm yoksa bayılacak gibi oluyorum.
folidoce diye bir folic asit verdi, folbiol yeterli değil dedi, sağlıklı olmasını istiyorsan bunu kullan elevitle birlikte dedi.
sağlık ocağının söylediklerini dikkate alma hiçbirşey bilmiyorlar dedi..
Merhaba arkadaşlar. Epeydir yazamıyordum, hatta okumaya bile yetişemiyorum. Sayfalar çok ilerlemiş. Sizlere sorum olacak. Benim 4.haftadayken kahverengi lekelenme olmuştu. Progestana başlamıştık. 2-3 gün sonra geçmişti. Doktorumun önerisiyle 3 gün önce bırakmıştım. Şimdi yeniden başladı. 9.haftanın içindeyim. Aradım doktoru, tekrar progestana başla dedi. Aynısı başına gelen var mı acaba?
evet canım o tat berbat bişey, sanki 9 ay böyle olacakmışım gibi hissediyorum. bi akrabam 9 ay boyunca o hissi yaşadı yemek falan zevk vermiyordu canı bişey istemiyordu. inşallah geçer bu durum...
kızlar kan tahlili verirken aç mı olmak gerekiyor. bugün dedim doktora ayrıntılı kan tahlili istiyorum dedim aç gelmen gerek dedi. kan idrar falan istemedi. yolda gelirken bayılacak gibi oldum hep yere bakarak yürüdüm yoksa bayılacak gibi oluyorum.
folidoce diye bir folic asit verdi, folbiol yeterli değil dedi, sağlıklı olmasını istiyorsan bunu kullan elevitle birlikte dedi.
sağlık ocağının söylediklerini dikkate alma hiçbirşey bilmiyorlar dedi..
Aynen bendede o tat var ya. Özellikle bişey yedikten 5 dk sonra falan. Hatta sonra o tat gitsin diye bi lokma bişey atıyorum ağzıma sonra 5 dk sonra yine aynı acı ekşi gibi bi tat. Benimde aynı canım mandalina istiyor aşırı ekşi zaten yiyincede 3 saat mide yanması çekiyorum.neyse geçer inş. Bulantım yoktu çalışmaya başlayınca başladı iş yerindeyken oluyor ama sadece .
Bazı tahliller aç karna yapılıyor canım özellikle hormonlar.tiroid hormonları vs gebelikte bakılması gerekiyor.folbiol neden yeterli değilki Allah Allah bende folik plus kullanıyorum acaba odamı yeterli değildir kafama takıldı şimdi
Sorma arkadaşım ya hamileliğin başından beridir var, naneli sakız çiğniyorum fazla geçmiyor yine aynı tat((
İnşallah geçer bu durumyemek yemek bile istemiyorum bir ekmek olsun yeter
içindeki folik asit yetersizmiş canım 12 haftaya kadar kullan dedi. sağlık ocağı 8 haftadan sonra faydası olmaz demişti ama doktor 12 hafta dedi...folbiol neden yeterli değilmiş canım aklıma takıldı ben sadece onu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?