2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ahh canım benim panik yapma o düşük bir ihtimal ben de sen,in gibi acaba boş mu diye çok stres yapıyordum gayet de doluymuş gönlünü ferah tut randevu gününü bekle bence :)

Merhaba Mayıs Anneleri bir sorum olacak
8+2 günlük hamileyim doktorum benden hiç detaylı kan tahlili istemedi
doktorunuz sizden istedimi
yada kaçıncı haftada detaylı kan tahlilleri yapılıyor

ben şuan 6. haftamdayım benden tüm kan sayımı hormon ve idrar istedi verdim bugün..

canım, benimde bağırsak problemim var, 4-5 günde bir gidebiliyorum. su içsek çözülür belki ama ben su içtikçe midem bulanıyor, kusuyorum. bu nedenle günde en fazla 5-6 bardak içebiliyorum

arkadaşlar bu cok önemli bi sorun sabah iki tane kuru kayısı yiyin lütfen ilk 3 ay metobolizmanın en cok calıstığı dönem
sonraki dönemlerde zaten dahada yavas calısacak ileride vucudunuza zrarı olabiir

Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım, yazdıklarınızla ve paylaştıklarınızla çok çok yardımcı oldunuz bana, SAT tarihime göre 8+1 ama ultrason ve doktoruma göre 7+1 deyim şuanda, bebeğim kalp atışları çok yavaş seyrediyor, inşallah bebeğim tutunur bende sizler gibi bebeğimin gelmesini beklerim

Günaydın..

Tuvalet problemi bir çoğumuzda var sanırım..Bu çok normal..demir ilacı kullanmaya başladığımızda dahada artıcakmış.
Ben sabahları işe gelince sütle beraber 2-3 kuru kayısı yiyorum,su zaten çok içiyorum,ama yinede eskisi gibi düzenli gidemiyorum.Bu zor süreçleri atıcaz inşallah..

Bizde herşey yolunda,sütü zor içiyorum,mide bulantılarım ara ara çoğalıyor,onun dışında kilo almadım vermedim de..
Akşamları dr. izin verdiği için yarım saat yürüyorum,belime çok iyi geliyor..Karnım çıkmış demiştim,ama şuan yok indi,sanırım idrar yolu enfeksiyonu olduğu için çıkmıştı ,geçtiği için indi..

Aramıza gelenler hoşgeldiniz..Gidenler bebeğini kaybedenler var ,sağlıklı yeni bir gebelik inşallah yine nasip olur üzülmeyin dua edin..Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin..

Hamilelikte herkesin sorunu nerdeyse her sabah ac karnina iki kuru kayisi uzerine su iciyorum farkediyor.bu cok onemli ilerde daha da zorlasacak

merhaba kızlar bende mayıs annesi oluyorum 16 eylülde dr gitmiştim 6+4 günlük demişti ordan hesaplarsam 8+3 günlük oluyor bugün ama tahmini gebelik haftasında 9+5 günlük çıkıyor SAT 25.07.13 kafam karıştı acaba 1 hafta geri mi gelişiyor diye

merhaba kızlar

Bende mayıs annesi oluyorum 16 eylülde dr gitmiştim 6+4 günlük demişti ordan hesaplarsam 8+3 günlük oluyor bugün, ama tahmini gebelik haftasında 9+5 günlük çıkıyor SAT 25.07.13 kafam karıştı acaba 1 hafta geri mi gelişiyor diye

Kızlar ben anormal derecede çok meyve tüketiyorum elma mandalina havuç muz vs hem midemi çok rahatlatıyor hem de sindirimle ilgili en ufak bir problemim yok, tavsiye ederim ama biraz da kişinin genetiği de etkileyebilir ben hayatım boyunca bu konuda hiç problem yaşamadım belki de ondan ama meyvenin de faydası var diye düşünüyorum

slmm..
güzel anneler birşey öğrenmek istiyorum,
aşağıdaki bebek panosunu nu nasıl yapıyoruz acaba:44:

Burda bi çok kişi senin gibi ben de korkmuştum geç döllenme olduğu için o şekilde çıkıyor haftası yumurtanın Çatlama zamanı vs. Geç döllenmeye sebep olabiliyor ve bunun bebeğe hiç bir zararı yok sadece doktorun döllenmenin olduğu tarihi yeni sat olarak belirliyor ve öyle 40 haftayı sayıyorsun ...

Son düzenleme:

Meyve bende yiyorum,işyerinde 2 kez yerim karışık ne varsa..Akşamda mutlaka bir tanede olsa yerim..Tatlı yemiyorum,şeker hiç tüketmiyorum,sadece şeker katılmadan yapılmış doğal dut pekmezi yiyorum..o yüzden şekeri doğaldan almam lazım.

Herşeyden az az yememiz lazım,balık canım istemiyor henüz tiskintim yok ama yiyorum ..
Cevizim bitmiş 2-3 gündür sallıyorum,dr. yer fıstığı günde 1 tane demişti, unuttum almıyorum..
Boğazına çok düşkün biri olmadığım için ekstra bişeyleri tüketmek benim için zor ..

Bende 9 haftalığım ama sata göre 10 haftalığım o bi sorun teşkil etmiyor canım doktor şu kadarlık dediğinde o andan sonra o tarih geçerli diğerini unutacaksın. Gelişim geriliği olsa doktor söyler zaten

arkadaşlar merhaba 6haftalık olduk bugun ilk bebegimi kaybettigim için bunda çok tedirginim hep yatıyorum yine düşük tehlikem var feci şekilde bulantılarım başladı az da olsa hafiflese çok rahatlıcam ne denediysem olmuyor önerileriniz varmııı

bayanlar merhaba,

mayıs ayında boş gebelik yaşadım, ilk gebelik, ilk hüsran... o nedenle bu sefer çok daha temkinliyim kendimi anne moduna sokmadım. biraz önce dr dan geldim 8+2 de ve 1.75 cm olmuşuz :) dr um internete girip habire bişeyleri araştırmamı yasakladı aslında, kafamı çok bulandırıyormuşum ve çok evhamlı oluyormuşum.. haklı aslında ama annemin bile haberi yok bebişten, insan birilerine söylemeden de yapamıyor. 3.5 hafta sonra 2li test için çağırdı dr um, o faslı da geçirelim sonrasında herkese söylerim diye düşünüyorum. 3 aylık dönemi atlatmadan söylememek lazım gibi geliyor bana, anneler biraz kıyameti koparacak ama :)

Öncelikle çok geçmiş olsun, zamanla azalıcak bulantılar inşallah. Her şehirde var mı bu eğitimden araştırayım bende. Bilgileride paylaşırsan gerçekten çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Ben normalde hiç meyve yemem ama aşırı meyve tüketmeye başladım sürekli elimde bir meyve eşim şaşırıyor bu duruma:) çok şükür benimde sindirim problemim yok bol bol elma yiyin kızlaaaar....

Hoş geldiniz kızlar aramıza sizleride listeye ekliyorum. Geç döllenme olabilirsiniz her ikinizde bir sonraki kontrolde bebek ultrasonda 1 hafta geriden geldiği tespit edilirse sat tarihinizi ultrasondaki tarihe göre değiştirir doktorunuz merak etmeyin endişe edilecek bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…