hoşgeldin canım aramıza Allah sağlıkla eline aldırsın yavrucuğunu. Listemize ekliyorum senide
kızlar ben bu boş gebelikleri okudukça çok korkmaya başladım aklımdan sürekli aynı soru geçiyor benimki de boş olabilir mi diye? boş gebeliğin farkı yok mu yaa ne olur bilenler bir şeyler anlatsın yoksa 11 ekim de gel demişti doktor beklemeden gideceğim. alttan üstten baksınlar diye
Merhaba Mayıs Anneleri bir sorum olacak
8+2 günlük hamileyim doktorum benden hiç detaylı kan tahlili istemedi
doktorunuz sizden istedimi
yada kaçıncı haftada detaylı kan tahlilleri yapılıyor
kızlarrrr bağırsak problemi yaşayanınız varmıdır... ben çok rahatsızım . dışkılama esnasında kan gelecek kadar canım yanmakta. şimdi eşimde bir yerde okumuş gebelikde bağırsak rahatsızlığı dikkat bebeğniz otizimli olabilir diye bir yazı bana baskı yapıp duruyor dr a git git diyeee..zaten cuma veya cumartesi dr a gideceğiz amaa acil gitsemmii.. su içmiyorum onu artırınca düzeliyor bu rahatsızlık birde acıdan uzak durursam bişey kalmaz gibii ne yapsammm halimde yokki dr a gideyim
canım, benimde bağırsak problemim var, 4-5 günde bir gidebiliyorum. su içsek çözülür belki ama ben su içtikçe midem bulanıyor, kusuyorum. bu nedenle günde en fazla 5-6 bardak içebiliyorum
kızlarrrr bağırsak problemi yaşayanınız varmıdır... ben çok rahatsızım . dışkılama esnasında kan gelecek kadar canım yanmakta. şimdi eşimde bir yerde okumuş gebelikde bağırsak rahatsızlığı dikkat bebeğniz otizimli olabilir diye bir yazı bana baskı yapıp duruyor dr a git git diyeee..zaten cuma veya cumartesi dr a gideceğiz amaa acil gitsemmii.. su içmiyorum onu artırınca düzeliyor bu rahatsızlık birde acıdan uzak durursam bişey kalmaz gibii ne yapsammm halimde yokki dr a gideyim
merhaba kızlar
Bende mayıs annesi oluyorum 16 eylülde dr gitmiştim 6+4 günlük demişti ordan hesaplarsam 8+3 günlük oluyor bugün, ama tahmini gebelik haftasında 9+5 günlük çıkıyor SAT 25.07.13 kafam karıştı acaba 1 hafta geri mi gelişiyor diye
Kızlar ben anormal derecede çok meyve tüketiyorum elma mandalina havuç muz vs hem midemi çok rahatlatıyor hem de sindirimle ilgili en ufak bir problemim yok, tavsiye ederim ama biraz da kişinin genetiği de etkileyebilir ben hayatım boyunca bu konuda hiç problem yaşamadım belki de ondan ama meyvenin de faydası var diye düşünüyorum
Günaydın arkadaşlar,
Haftasonu gelemedim, sayfalar akmış, gitmiş yine... Ama bu haftasonu mesleğimden de ötürü doğuma hazırlık eğiticisi ve doğum destekçisi (doula) eğitimine başladım. Süper bilgiler öğrenmeye başladım, yeri geldikçe paylaşırım sizlerle de...
Bir de haftasonu yoğun mide bulantısı ve kusma sonucu tansiyonum düştü ve hastanede açtım gözümü. Aman mide bulantınız varsa, tansiyonunuzu ihmal etmeyin, tuzdan da kesmeyin, bana öyle söylendi...Günler geçmiyor, bulantı bitmiyor...
Herkese kocaman sevgiler!
Kızlar ben anormal derecede çok meyve tüketiyorum elma mandalina havuç muz vs hem midemi çok rahatlatıyor hem de sindirimle ilgili en ufak bir problemim yok, tavsiye ederim ama biraz da kişinin genetiği de etkileyebilir ben hayatım boyunca bu konuda hiç problem yaşamadım belki de ondan ama meyvenin de faydası var diye düşünüyorum
Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım, yazdıklarınızla ve paylaştıklarınızla çok çok yardımcı oldunuz bana, SAT tarihime göre 8+1 ama ultrason ve doktoruma göre 7+1 deyim şuanda, bebeğim kalp atışları çok yavaş seyrediyor, inşallah bebeğim tutunur bende sizler gibi bebeğimin gelmesini beklerim
merhaba kızlar bende mayıs annesi oluyorum 16 eylülde dr gitmiştim 6+4 günlük demişti ordan hesaplarsam 8+3 günlük oluyor bugün ama tahmini gebelik haftasında 9+5 günlük çıkıyor SAT 25.07.13 kafam karıştı acaba 1 hafta geri mi gelişiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?