- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Senin haftanda olupta 20 yi bulanlara ne derdi acaba doktorun:44: sezeryanci oldugu besbelli keske baska doktorada görunebilseydin tabi normal dogumu istiyorsan...Canım sağlığı sıhhati yerinde olsun da inşallah gerisi önemli ddeğil, doktor korkuttu baya şekr problemi olabilir suyun da fazla dedi2 haftada 700 gram almış güya... 12 kilonun ben de çok olmadığını düşünüyorum, dediğin gibi kaç kişi yapabiliyor ki bunu
Senin haftanda olupta 20 yi bulanlara ne derdi acaba doktorun:44: sezeryanci oldugu besbelli keske baska doktorada görunebilseydin tabi normal dogumu istiyorsan...
mayis bebislerin Cicileri topiginede ekledim burayada eklemek istedim cepten cektigim icin göruntu idare gibi....
Herkesin doguma gittigini görunce ve tembelligin kimseye faydasi olmadigini dusununce kalkip serdim bugun bebisimin yatagini
Ama malesef hastane cantam hazir degil henuz esyalari hazir duruyor evde cantaya katicam sadece insallah sancilarimi beklemeden bugun yarin onuda hazirlarim
Eki Görüntüle 1069321 Eki Görüntüle 1069323
Ayip olucak bebise hala yatagi hazir degilmis :) Bizim kendi odamizda durucak olan bu yatagi hazirladik onun odasinda yatagi haric herseyi olucak...bayıldım çok guzel olmuş. nevresım takımı harıka markası ne acaba? ben 3 tane aldım hala doyamadım.cıbındırıkte cok uyumlu olmuş...bız odasını serdık ama asıl yatcagı park yatagı sermedık:)))
Ayip olucak bebise hala yatagi hazir degilmis :) Bizim kendi odamizda durucak olan bu yatagi hazirladik onun odasinda yatagi haric herseyi olucak...
ama suan hazir degil ileride kullanacagi oda bebek bodrumu gibi duruyor suan bebek arabasi, oto koltugu, ana kucagi, oyun halisi vsvs hepsi paketli duruyor paketli hallerinden kurtulup biran önce acilmasini ortaliklarda olmasini görmek istiyorum esyalarini :)))
Birde bu nevresim takimini ebayden siparis ettik.... malesef turkiyede yasamadigim icin ordan ilk hosuma gideni aldim ikinci nevresimi henuz yok onuda ebayden alicam gibi....
Aldigin her takimda cibinlik korumalik vs varmi ? Tekrar alicagim nevresim kac parcadan olusmali yorgan yuzu ve sadece yastiktanmi yoksa en azindan korumalik vs de olmalimi ?
Hadi gözun aydin canim hic korkma Allahin izniyle hersey sorunsuz gecicek yeterki pozitif dusun... Bebisin kilosuda gayet iyiGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Toparlanınca yazarın size mutlaka. Çarşamba sabah 7 de yatış yaptıracağım. Muhtemelen doğumumda 8 civarı olur çünkü Dr polikliniği 9 da başlamadan yapar. Hayırlısı olsun. Önce bu şoku atlatmam lazım :) hala şoktayım çünkü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. 34 +1 günlüğüm bugün itibariyle ve bebeğimin kilosu 2667 gram , doktorum çok iri bir bebek olduğunu, şeker sorunu olabileceğini( şeker yüklemesinde hiçbir sorunum çıkmamıştı ) ve böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi... Bana bu kilo gayet normalmiş gibi geldi, doktora da acayip sinirlendim, zaten en ufak birşeye burun kıvırıyor, 12 kilo aldım ona da çok almışsın ''dikkat etmen şart ''diyor... Sizce bebeğimin kilosu fazlası , szilerin bu haftalarda nasıldı kuzularınızın kiloları... Şimdiden sağolunn :)
mayis bebislerin Cicileri topiginede ekledim burayada eklemek istedim cepten cektigim icin göruntu idare gibi....
Herkesin doguma gittigini görunce ve tembelligin kimseye faydasi olmadigini dusununce kalkip serdim bugun bebisimin yatagini
Ama malesef hastane cantam hazir degil henuz esyalari hazir duruyor evde cantaya katicam sadece insallah sancilarimi beklemeden bugun yarin onuda hazirlarim
Eki Görüntüle 1069321 Eki Görüntüle 1069323
Günaydın canlar heyexan dorukda yarin büyük gün :S
Ben de de pıhtılaşma vardı. İğne vuruldum 0,4 ile başladım 0,8 le bitirdim 30. Haftaya kadar iğne kullandım trpmbositlerim çok düştü kan akışlarıda güzel olunca doktor kesti coraspine başladık ama şimdi onuda kullanmıyorum doğum yaklaştı çünkü
Günaydın canım yarın kavuşuyorsun miniğinle ne güzel allah yardımcın olsun bol bol sütün olsun inşallah
Yarin 3 kisi olduk rabbimin izniyle kurban oldugum Allah im kolay gecit versin hepimizedee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Kızlar doktordan geldim benden gelen kahverengi kan nişanmış rahımağzında açılma yok henüz nidilat içmeye devam dedi wn önemliside raporumu kesti artık 35.haftada izne çıkmış oldum dinlen bol bol su iç dedi soluna yat dedi.artık evdeyim bebeğe ciğer geliştirici iğnede yaptırıcakmışım şimdilik haberler böyle
Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Toparlanınca yazarın size mutlaka. Çarşamba sabah 7 de yatış yaptıracağım. Muhtemelen doğumumda 8 civarı olur çünkü Dr polikliniği 9 da başlamadan yapar. Hayırlısı olsun. Önce bu şoku atlatmam lazım :) hala şoktayım çünkü.
Yarın doğum benimde canım bakalım ne yapacağız :) Allah yardımcımız olsun
Çok güzeller ya hepsininde kendine özel mimikleri var sanki tatlı şaşkın asabi masum diye eline sağlık
Günaydın canım yarın kavuşuyorsun miniğinle ne güzel allah yardımcın olsun bol bol sütün olsun inşallah
Yarin 3 kisi olduk rabbimin izniyle kurban oldugum Allah im kolay gecit versin hepimizedee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Aa sen de mi yarın doğuma gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?