2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Senin haftanda olupta 20 yi bulanlara ne derdi acaba doktorun:44: sezeryanci oldugu besbelli keske baska doktorada görunebilseydin tabi normal dogumu istiyorsan...

Senin haftanda olupta 20 yi bulanlara ne derdi acaba doktorun:44: sezeryanci oldugu besbelli keske baska doktorada görunebilseydin tabi normal dogumu istiyorsan...

Evet canım nasip olursa normal istiyorum... bu haftaya kadar geldim doktor da değiştiremem ki...Bakalım hayırlısı artık, kuzum sağlıklı olsun da , gerisi önemli değil artık

mayis bebislerin Cicileri topiginede ekledim burayada eklemek istedim cepten cektigim icin göruntu idare gibi....
Herkesin doguma gittigini görunce ve tembelligin kimseye faydasi olmadigini dusununce kalkip serdim bugun bebisimin yatagini
Ama malesef hastane cantam hazir degil henuz esyalari hazir duruyor evde cantaya katicam sadece insallah sancilarimi beklemeden bugun yarin onuda hazirlarim

Son düzenleme:

bayıldım çok guzel olmuş. nevresım takımı harıka markası ne acaba? ben 3 tane aldım hala doyamadım.cıbındırıkte cok uyumlu olmuş...bız odasını serdık ama asıl yatcagı park yatagı sermedık:)))

Ayip olucak bebise hala yatagi hazir degilmis :) Bizim kendi odamizda durucak olan bu yatagi hazirladik onun odasinda yatagi haric herseyi olucak...
ama suan hazir degil ileride kullanacagi oda bebek bodrumu gibi duruyor suan bebek arabasi, oto koltugu, ana kucagi, oyun halisi vsvs hepsi paketli duruyor paketli hallerinden kurtulup biran önce acilmasini ortaliklarda olmasini görmek istiyorum esyalarini :)))
Birde bu nevresim takimini ebayden siparis ettik.... malesef turkiyede yasamadigim icin ordan ilk hosuma gideni aldim ikinci nevresimi henuz yok onuda ebayden alicam gibi....
Aldigin her takimda cibinlik korumalik vs varmi ? Tekrar alicagim nevresim kac parcadan olusmali yorgan yuzu ve sadece yastiktanmi yoksa en azindan korumalik vs de olmalimi ?

canım bızımkının odasının yatagı perdesı halısı her esyası hazır. yıkandı utulendi. odasındakı yatagın yan korumaları var.nevresım takımıda yan korumalar perde lambası kırlı torbası ve alt acmasını komple takım aldık.aybı bebe octopus modelı

ayrıca odası ıcın ıkı tane cottonboxdan netten tasıt ve penguen modellı ıkı tane nevresım takımı aldım. yan korumaları yok...ıkı tarafındada resımler var. ıkı yastıgı var ve desenlerı ıkı taraflı bız bu kadar kalıtelı cıkcagını ummamıştık dokumasıda yumusak

oyunparkının ıcınede yorgancıoğlundan yan korumalı aldık. ama yan korumalarını kışın sercem mayısta hava sıcak olur

bence bır tane yan korumalı yeter. dıgerlerı nevresım takımı olabılır. nevresım takında 1 carsaf, 2 yastık, bır de yorgan yuzu var cnm...ben cıbınlık hıc almadım..

Hadi gözun aydin canim hic korkma Allahin izniyle hersey sorunsuz gecicek yeterki pozitif dusun... Bebisin kilosuda gayet iyi
pozitif dogum hikayenizle gelirsiniz insallah...
Birde 2 önerim var leblebi ve tahin helvasini cok önerdiler hastane cantama katmak icin aldim gecenlerde... sutun hem cogalmasina hemde cabuk gelmesine yardimci sende elinin altinda bulundurabilirsin :) Guzel haberlerini bekliyoruz minik Duruyla

canım bend eyeni gittim 34+0 da 2300 gr haftasıyla uyumlu dedi. benim şeker yüklememde yüksek çıkmıştı ama ben hiç takmadım 1 2 hafta önden gidebilir bebiş yapı meselesi illa şekermi olması gerekiyomuş 12 kiloda gayet iyi canım sıkma canını sen dr lar bazen pinpirikli oluyolar ama onların görevide o zaten bakar şekerine yüksek çıkmazsa zaten bi sorun olmaz çıksada şu saatten sonra bişey olmaz.ben rahatım bu konuda vallahi

çok şirinnn güle güle büyüt bebişini içinde canım

canım sendeki problem neydi

Gunaydinlarrr
vajideki kemiklerim ayriliyor gibi agriyor 1 haftadir.aciliyor muyum neyim.sanci filan yok

Artık eltim kaynım bennnn otururuz evde ne güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım isten çıkman çok iyi olmuş, ama onlarla başbaşa kalman sıkıcı tabi biraz :) acaba izinli olduğunu söylemeden her sabah işe gider gibi annene mi gitsen

Günaydın canlar heyexan dorukda yarin büyük gün :S

Yarın doğum benimde canım bakalım ne yapacağız :) Allah yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ikinizede hayırlı olsun, yarın bizim yerimizede koklayin mis kokulu meleklerinizi güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Son düzenleme:
Kızlar bu arada akgün züccaciyeden mantarli şişe alacağım ama boyutuna karar veremedim o şişelerden alanlar hangi boyutta aldınız bi zahmet yazar mısınız ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…