2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
papatya teze cook tatlisin ))
ayyy inanmiorum yaaa...heycan tawa yapti bu gecede heycandan uyuyamam bitti sonuna geldik...stres yapma hic tatlim yaaa..tamam mi bol bol yaz dusuncelerini bizede stresi icine atma...allahhh yardimcin olsun hayatim herseydewar bi hayir 3 olarak falan dogar belki2900 falan ama sorun yok....bence normal die duyom hep.....yaz bana bak ozelden falan ilk kendine geldiginde.......hazirim her yaziya..k.insallah oda gelir bi cemkir ara sen onlari )
saol tesekkr ederm canim...

bu ne simdi yaaa nisan ayindan mi hikaye....ne kadar uzuldugumu anlatamam....ama anneye cok kizdim hemde cok...allahin takdiri ilahisi....dokuz ay hastane de yatsanda allah kucagina nasip etmio sa etmez ...tamam ama sen taaa karni ustune dusmussun nie dr.a gitmezsin yarim saatini alir bi nstye baglanmak yaaa....allahim bole selerle sinamasin yasatmasin....

Cok tesekkur ederim. Sonuna geldik gercekten de, inanamiyorum ama..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. 34 +1 günlüğüm bugün itibariyle ve bebeğimin kilosu 2667 gram , doktorum çok iri bir bebek olduğunu, şeker sorunu olabileceğini( şeker yüklemesinde hiçbir sorunum çıkmamıştı ) ve böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi... Bana bu kilo gayet normalmiş gibi geldi, doktora da acayip sinirlendim, zaten en ufak birşeye burun kıvırıyor, 12 kilo aldım ona da çok almışsın ''dikkat etmen şart ''diyor... Sizce bebeğimin kilosu fazlası , szilerin bu haftalarda nasıldı kuzularınızın kiloları... Şimdiden sağolunn :)

Ayyyyy bu topic git gide heyecanlandirmaya basladi :) Neler olmuş böyle:) Northstar kizlarimizin doğum tarihleri syni olucak maşallah :)

Bana da aynen 34. Haftada 2600 dedi, uc hafta onde sezeryan olacaksin dedi. O zamana kadar bir iki hafta onde gidiyordu.
Sonra baska bi yerde baktirdim ertesi gun 1900 cikti! Ben de paranoyaya bagladim bir kez ve doktoru degistirdim. Su an 37. Haftamda 2850 cikiyor, haftasiyla uyumlu, 200 gr oynama olabilecegini soyluyor aletlerde.
Yani moralini bozma ve baska bir yerde daha baktir derim. Ama tabi 4.5 kg dogacak da olsa seker prob yoksa sagligi yerindedir uzme kendini.
Bir de asiri kilo almis da degilsin yani..toplamda 12 kg al diyolar da kac kisi alabiliyor onu acaba..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canm ben de cuma gnü 34+1 dim kontroldeydim hem de ... bebeğimin kilosu 2500 gr dı dr gelişimi gayet güzel dedi , iri falan demedi benm dr ama sadece bu gelişim hızında devam ederse doumda 3.5 u geçer dedi

Canım sağlığı sıhhati yerinde olsun da inşallah gerisi önemli ddeğil, doktor korkuttu baya şekr problemi olabilir suyun da fazla dedi 2 haftada 700 gram almış güya... 12 kilonun ben de çok olmadığını düşünüyorum, dediğin gibi kaç kişi yapabiliyor ki bunu

canm ben de cuma gnü 34+1 dim kontroldeydim hem de ... bebeğimin kilosu 2500 gr dı dr gelişimi gayet güzel dedi , iri falan demedi benm dr ama sadece bu gelişim hızında devam ederse doumda 3.5 u geçer dedi

Baya yakın kiloları canım, hem 3,5 kilo doğum çok ideal bence...Ama benim doktor öyle bir konuştu ki 4- 5 kilo çocuk doğurcam sandım :) suyu fazla, çok iri bir bebek dedi, geldiğimden beri bir şey yiyemiyorum korkumdan

Benimki de tosun gibi. Doktorun bana dediği yanlış olmasın yanılmıyosam bebek 28-35. Haftalarda hızlı gelisebiliyomus. Ben 36. Haftada 18 kilo aldım. Bunu da problem etmiyo. Şekeri var mıdır bilmem ama iri bebek olması niye ille sezeryan gerektirsin? Annemin ilk bebeği abim 5.100 kg olmuş :) Ben kesinlikle farklı doktorlara görünme taraftarıyım.
Bi de başka bir dr dan görüş almak belki seni rahatlatabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alah alah 35 olcan 36 da gerek kalmicak dio ....yani hangisinin yaptigi dogru cok uyuz oluorum bi daha ki hafta nie wuruo ki hersey yolundasa.....yanlis anlama ben bu drlarin ayni olaya farkli bakislarina cok saskin kaliorum....allahh bebeisini en hayirli zaman da wersi kucagina hayatim....solediklerimizi unutma hizmetcilik yok :,,(((

benim dr arama dedi neredeyse, biri gece yarısı aramış bir bozulmuş hatun. ay nişan gelse nolur diyor. doğum başlaması anlamına gelmez, rahmin yumusadığını tıkaçın duştüğünü göstrerir. böyle yani.

aman canım takma sen söylenenleri.heleki lohusayken hiç takma tıka kulaklarını bildiğini yap sen.içinden nasıl geliyorsa öyle doğuracaksın tabi kime ne ya.

ah canim ah kucuk yerde yasayip yerlisi olmak cok zor....keske kimsenin kimseyi tanimadigi buyuk bi memlekette yasasm.ama ailem yanimda tabiki.....daha ne kadar aglama krizleri ile yazarim size kafanizi patlicam biliorum...

eminecim valla benim sancılar başladığuında başka türlü birşey zaten karışmıyor adetle falan. dr sordum öyle anlamama falan diye bir durum olabilirmi dedi 8 doğum yapsan, 3cm açıklıkla bile dolaşsan ağrısız doğum olmaz dedi.

Slm kizlar bende bu saatte yatamadim hala sancim var sabah kontrole gidicem zaten nst de de cikiyor bugun hep yattim yinede siklasti sancilar sanirim bizim oglan dayanamiyor gelicek erkenden

Canım doktorlar artık uğraşmıyorlar ki hem daha çok para almak hem de uğraşmamak için direkt sezaryen diyorlar. Sezaryen olmaktan korkmuyorum, hangisi hayırlıysa Rabbim onu nasip elbette, önemli olan bebeklerimiz ve bizlerin sağlığı... Ancak doktor biraz korkuttu, ben de fazlasıyla takıntılı bir insanım, çok mu iri olacak,sağlıksız mı, bir sorunu mu var diye kafaya takıyorum işte başka doktora gidip aklımı iyice karıştırmak da istemiyorum, az kaldı doğuma zaten bakalım canım hakkımızda hayırlısı inşallah

valla tam hatırlamıyorum ama bana da sanırım 32. haftada 2400 dendi tabi bir sürü korkunç seyle beraber, benim de 13 kg dı ozaman. adam sende tansiyonda vardır falan dedi hatta. neyse şişman hastalardan iğreniyorum diyemedi, şişman hamileler 85 le hamile kalır 80 le doğumdan çıkar benim kontrolümdekiler dedi ben o iyimiş dedim içimden...

neyse, ben de seker yok yani var(3 ölçümden 1 tanesi sınırı geçmişti) dendi ben kontrol ettim 3 ay boyunca sırınırların altında kaldı değerlerim. e bebek bir anormal buyuk dendi bir 10 gun, bir normal. 3 dr gördü hepsi başka sey söledi. bebek borsa gibi bir buyuyor bir kuculuyor. bıraktım artık. he diyom ne derlerse. yalnız sağlıklı mı o önemli.bak 37 haftada 1 hafta önde dendi en son. normal doğum için bişey demiyor dr. kısmet tabi herşey. nisan annelerinden bir tanesine bebeğiniz çok buyuk çok iri dediler dediler 37.4 bebek 3200 ve 51 cm doğdu. yani 3 hafta daha dursa ancak 4 kg bulucaktı. kızı bir panik yaptılar imkansız normal olması demişti.
özetle bekle panik yapma sekerli gıdaları kes. normal beslenmene devam et bence 36 da dengelenir. bizimki öyle oldu.

34+4 te 2680 gr çıktı bebeğim. Şuan 35.haftadayım. Mayıs ayı bebekleri biraz iri herhalde

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kilolu bir insan da değilim, 12 kiloya çok diyor bana :) göbeğimden başka birşeyim yok :) çok sağol, söylediklerin içimi ferahlattı... İnşallah hepimizin yavruları sağlıcakla gelirler dünyamıza...

Haklisin canim emzirme kursundada bize surekli dedikleri sey "Hersey beyinde bitiyor memede degil" biz pozitif dusununce beynimiz sute giden damarlari uyarip sut uretimi icin uyari veriyormus hep uyari verdikcede sutumuz geliyormus....

birde zaten hepimiz biliyoruzdur sadece 1 delikten degil bi kac delikten sut gelir ve bazen bunlar kapanabiliyormus olurda kapandigini hissedersek bebegin cenesini gögsumuzun koyu bölgelerine surmemiz yeterliymis o an gögsumuze bebegin cenesi deyince yine ayni sekilde beyni uyariyor ve bu bebegin sute ihtiyaci oldugunu söyluyormus ve kanallar o bebegin cenesi sayesinde aciliyormus ilginc bende cok sasirmistim
ama su an alistim Allahin buyuklugu tartisilmaz....
ama ben yinede catlaklik edip negatif dusunuyorum bazen her anne gibi bebegime yeticekmiyim sutum yeticekmi iyi bir anne olucak miyim vs diye... insallah iyi bir anne olabilirim :)

Son düzenleme:
du gece 5 i de gordum ya artik uykusuzluk degul bu....baska bisi....
Bi sorum olucak diolar ya duz yatmayin die peki ayaklarinizi hafifte yuksekte tutun diolar ya.....ben anlamadim ki hem yan yatip hem ayaklarimi dikemiorum kiii yahu...ama ayaklarimi dikmekte ck ii geliioo napim b simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…