- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
papatya teze cook tatlisin ))
)
bu ne simdi yaaa nisan ayindan mi hikaye....ne kadar uzuldugumu anlatamam....ama anneye cok kizdim hemde cok...allahin takdiri ilahisi....dokuz ay hastane de yatsanda allah kucagina nasip etmio sa etmez ...tamam ama sen taaa karni ustune dusmussun nie dr.a gitmezsin yarim saatini alir bi nstye baglanmak yaaa....allahim bole selerle sinamasin yasatmasin....
ayyy inanmiorum yaaa...heycan tawa yapti bu gecede heycandan uyuyamam bitti sonuna geldik...stres yapma hic tatlim yaaa..tamam mi bol bol yaz dusuncelerini bizede stresi icine atma...allahhh yardimcin olsun hayatim herseydewar bi hayir 3 olarak falan dogar belki2900 falan ama sorun yok....bence normal die duyom hep.....yaz bana bak ozelden falan ilk kendine geldiginde.......hazirim her yaziya..k.insallah oda gelir bi cemkir ara sen onlariSelam KIZLAR kontrolden geldik. Haberler çok. Haftaya salı sezeryan ile alınacaktı bebeğim. Bugün kontrolde değişti bu. Nst de ağrı çıktı. Hatta doktor sen nasıl hissetmedin bu ağrıyı dedi. Demekki günlerdir kasılma dediğim şey gerçekten kasılmaymış. Plesentam yaşlanmaya başlamıştı biliyorsunuz daha fazla yaşlanmış. Ve bebeğim kan damarlarına direnç göstermeye başlamış. Doktor haftaya beklemeyelim bu hafta alalım dedi. Biz annemle şok olduk tabiki. Bu arada bebeğim şekerden dolayı fazla gelişmeye başlamış. Arkadaşlar 22 sinde olan doğumum yarından sonraya ayın 16 sına alındı. Çarşamba günü spinal anestezi ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah 37+2 de. Küçüktür diye üzülüyordum ama 3400 gr bebeğim. 2 haftada 800 gr almış. Şimdi evimizde bir hengame temizlik vs annemle kayınvalidem yapacaklar. Bebeğimin odasıda umarım gelir yarın eşime söyledim bitirsinler diye. Bizim için dua edin olur mu? Sağlıkla alayım yavrumu kucağıma. Ben hala şoktayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol tesekkr ederm canim...Northstar; Bebeğin şimdiden hayırlı olsun bebeğinin sağlığı ve moralinin yüksek olması çok önemli lütfen odasını çok fazla kafana yakma hayırlısı ile gelir inşallah, annen ve kayınvaliden halletsin bundan sonrasını inşallah sen elinden geleni yaptın çok heyecanlandım bu arada lütfen bize sık sık yaz..
Lilacsofie; Senin oğluşunun fan ı oldum resmen nasıl duygusal, nasıl düşüneceli bir çocuktur o öyle Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
Oferta; senin yazdıklarının hepsini soluksuz okudum özellikle nişanın gelmesi ile alakalı olan iletileri Allah senin yardımcın olsun lütfen eltin ve kaynın yanına geldiklerinde kendini germe ve üzme bebişin biraz daha dayansın annesi, sana Allah'tan sabırlar diliyorum inşallah zamanında bebeğini kucağına alırsın çok canın da sıkılırsa al oğlunu annene git lütfen daha fazla strese maruz kalma.
Bestekız; Ufak kaza için geçmiş olsun..
Dalokaysmom; Paylaşımlarını takipteyim çok güzel bilgiler paylaşıyorsun..
Daha unuttuğum sancı çeken ve rahatsız olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum..
Cumartesi günü kontorulümüze gittik, 34+4 günlüktü ve 2468 gr olmuş minik kuzu, bizim kız göbiş yapmış göbişi 35 haftalığın üstüne çıkmış ama kafası küçük kalmış proteine biraz ağrılık verelim dedi, plasentam baya bir yaşlanmış en fazla 3 hafta dayanır dedi, bebeğimizin boynunda malesef 2 kordon halen duruyor bir türlü çözemiyor kordonunu yavrum suyu az olduğu için kordonunu çözmezse zaten mecburi sezaryen olacakmışız, çözerse ve çatı muayenen iyi çıkarsa ve sen de istiyorsan normal doğum yapabilirsin dedi. Bizde durumlar şimdilik böyle ayın 23'üne kontrol verdi, geceleri uyuyamaz duruma geldim artık ben bu bebeğe nasıl bakıcam deyip deyip durmaktan uyuyamıyorum. Eşim de bebeği hep uyutma derdinde gibi, onunla vakit geçirmek sanki eziyet olacakmış gibi tavırlar içinde ve bu da beni çok fazla üzüyor, bebek sürekli kucağa alınmaz, bebek sürekli sallanmaz, bebekle sürekli ilgilenilmez, bebek elini ağzına sokarsaymış elini bacağına bağlarmış vs vs. Ben de bu şekilde yük olarak görürsen zaten yük olur bebeğimizin bakımı senin için dedim, o herşeyiyle bize muhtaç onu bu dünyaya getirmeyi biz seçtik üstelik olmadı tüp bebek yaptık şimdi neden bu şekilde konuşuyorsun dedim. İnşallah bebeğimiz doğunca beni şaşırtır ve boşa üzülmüşüm diye düşünürüm, hepinizi öpüyorum...
Dogum hikayelerinde okudum, aslinda olumsuz seyleri paylasmak istemiyorum ama kendimize dikkat etmemiz lazim, anlatan cok üzgündü, evde ayagi kaymis karninin üstüne düsmüs, dojtoru arayinca kanaman yoksa bisey olmaz demis ( gıcık oldum sorumsuz adama, olacagin önüne gecilmez ama tedbir takdiri bozar) aksam kanama baslayinca hastaneye gitmis, plasenta yerinden ayrilmis diye acil sezeryana almislar, o kadar saat sonra kanama cok artmis tabi durduramayinca rahmini almislar. Bebehi de küveze koymuslar ama hic gorememisyasamamis.
Okuyunca cok üzüldüm ama daha tedbirli davranmaya basladim Allah korusun.
Oferta sen de düstün, daha dikkatli ol artik annene gidip yatta rapor aldigina degsin bari
bu ne simdi yaaa nisan ayindan mi hikaye....ne kadar uzuldugumu anlatamam....ama anneye cok kizdim hemde cok...allahin takdiri ilahisi....dokuz ay hastane de yatsanda allah kucagina nasip etmio sa etmez ...tamam ama sen taaa karni ustune dusmussun nie dr.a gitmezsin yarim saatini alir bi nstye baglanmak yaaa....allahim bole selerle sinamasin yasatmasin....