Cnm hakkinda hayirlisi olsun ama endiselenme.minigin 37 haftalik normal dogum istiyodun sanirim zaten dojtorlar 36 den sonra normal dogum zamani diyolalr,baslayan dogumu durdurmuyolar riskli haftalri atlattin.her an dogabilir dogsada saglikli olur insallah keske bende o haftalari gorebilsem.kızlar benım son zamanlarda cok mıdem bulanıyor.. karnım aşagı dustu aslında tekmelıyor desem degıl..
degısık bı mıde bulantısı.. ben dogum habercısı olduguna ınanıyorum .. çunku kasılmalarım da cok sıddetlı son zamanlarda..
bakalım hayırlısı .. daha vaktı var nasıl olsa.. soguk kanlılıkla beklıyorum yavrumu ..
du gece 5 i de gordum ya artik uykusuzluk degul bu....baska bisi....
Bi sorum olucak diolar ya duz yatmayin die peki ayaklarinizi hafifte yuksekte tutun diolar ya.....ben anlamadim ki hem yan yatip hem ayaklarimi dikemiorum kiii yahu...ama ayaklarimi dikmekte ck ii geliioo napim b simdi
Yarın doğum benimde canım bakalım ne yapacağız :) Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kilolu bir insan da değilim, 12 kiloya çok diyor bana :) göbeğimden başka birşeyim yok :) çok sağol, söylediklerin içimi ferahlattı... İnşallah hepimizin yavruları sağlıcakla gelirler dünyamıza...
canim inşallah amin güzel dualarin icin :)ayy çok güzel yaa yarın koklayacainsallah kuzunu. rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. hemencikte sütün gelsindarısı bizlere artıkk
Amin canim süt konusu gerçekten hassas bir konu bize çok dua edinGünaydın canım yarın kavuşuyorsun miniğinle ne güzel allah yardımcın olsun bol bol sütün olsun inşallah
Canim yazdım ben sana yazdim zaten Görünce Allah yanimizda yar yardimcimiz olsjn insallah.Bu arada yavrularimiz kutlu dogum haftadinda doğacak ne mutlu bize :)Yarın doğum benimde canım bakalım ne yapacağız :) Allah yardımcımız olsun
Günaydın canım yarın kavuşuyorsun miniğinle ne güzel allah yardımcın olsun bol bol sütün olsun inşallah
Yarin 3 kisi olduk rabbimin izniyle kurban oldugum Allah im kolay gecit versin hepimizedee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Bu arada alinti yapma ozurluyum ben mucize sendemi ne güzel arkayi dortluyelim hanimlar yokmu arttiran:)Canım isten çıkman çok iyi olmuş, ama onlarla başbaşa kalman sıkıcı tabi biraz :) acaba izinli olduğunu söylemeden her sabah işe gider gibi annene mi gitsen
Kızlar ikinizede hayırlı olsun, yarın bizim yerimizede koklayin mis kokulu meleklerinizigüzel haberlerinizi bekliyoruz..
Kızlar bu arada akgün züccaciyeden mantarli şişe alacağım ama boyutuna karar veremedim o şişelerden alanlar hangi boyutta aldınız bi zahmet yazar mısınız ya?
Anladım canım saol, 10 cc ve 25 cc lerde var ya kafsmı karıştırdı biraz. Çok küçük olurlar heralde onlar da değil mi?Canm ben 50 cc olanini aldm bana yeterli geldi icine kolonya koydum
Şu an lohusa setbetimi hazirliyoruz annemle :) Mis gibi koktu aklinizda olsun kizlar bize aktar önce gida boyasi verdi daha sonra ogrendikki lohusa sekeri diye bir seker carmis sabun gibi kalip gibi icindede baharatlar var. Onu bulduk aldik . Bence sizde öyle yapin. Küçük kadehler alip altini süslü kurdalelerle susledim.Pembe nazar boncugu yapistirdim silikonla birde fil seklinde surahi aldim super lohusa serbeti takim oldu :) Birde ben antepten bakir lokumluklar aldirmistim onlarin icine lokum koydum tullerle susledim. Kizim o kadar kismetliymiski masalllah eltimde koca bir sepet lavanta kesesi hazirlamis.Birde seker hamurundan toz pembe elbise seklinde kurabiyeler hazirlamis . Hic birsey hazir degilken 1 haftada olduda bitti bütün hazırlıklar :)
Günaydın canlar heyexan dorukda yarin büyük gün :S
Günaydın canım yarın kavuşuyorsun miniğinle ne güzel allah yardımcın olsun bol bol sütün olsun inşallah
Yarin 3 kisi olduk rabbimin izniyle kurban oldugum Allah im kolay gecit versin hepimizedee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Yarın doğum benimde canım bakalım ne yapacağız :) Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun kızlar, sağlıkla kavuşun yavrularınıza
Güzel haberlerinizi bekliyoruz, bol sütlü olun inşallah
Bu doktorlar da bi hoş 12 ne ki manken miyiz biz.. Ben 25 ten fazla almıştım ilkinde şimdi de 20yi geçtim bünye diye bişi var rahat ol sen abartmış doktor.. Bu seferki doktoruma not aldırdım jer seferinde kilo muhabbeti olmasın diyeCanım kilolu bir insan da değilim, 12 kiloya çok diyor bana :) göbeğimden başka birşeyim yok :) çok sağol, söylediklerin içimi ferahlattı... İnşallah hepimizin yavruları sağlıcakla gelirler dünyamıza...
mayis bebislerin Cicileri topiginede ekledim burayada eklemek istedim cepten cektigim icin göruntu idare gibi....
Herkesin doguma gittigini görunce ve tembelligin kimseye faydasi olmadigini dusununce kalkip serdim bugun bebisimin yatagini
Ama malesef hastane cantam hazir degil henuz esyalari hazir duruyor evde cantaya katicam sadece insallah sancilarimi beklemeden bugun yarin onuda hazirlarim
Eki Görüntüle 1069321 Eki Görüntüle 1069323
Şu an lohusa setbetimi hazirliyoruz annemle :) Mis gibi koktu aklinizda olsun kizlar bize aktar önce gida boyasi verdi daha sonra ogrendikki lohusa sekeri diye bir seker carmis sabun gibi kalip gibi icindede baharatlar var. Onu bulduk aldik . Bence sizde öyle yapin. Küçük kadehler alip altini süslü kurdalelerle susledim.Pembe nazar boncugu yapistirdim silikonla birde fil seklinde surahi aldim super lohusa serbeti takim oldu :) Birde ben antepten bakir lokumluklar aldirmistim onlarin icine lokum koydum tullerle susledim. Kizim o kadar kismetliymiski masalllah eltimde koca bir sepet lavanta kesesi hazirlamis.Birde seker hamurundan toz pembe elbise seklinde kurabiyeler hazirlamis . Hic birsey hazir degilken 1 haftada olduda bitti bütün hazırlıklar :)
Masallah bebislerimiz geliyorrr.yarin dogum yapacak arkadaslar(alinti beceremedim) ins bebeklerinizi saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz.
Ben de biraz once doktordan geldim.en basindan beri bas asagi duran oglum ters donmus.bu hafta bi degismisti hareketleri zaten afacanin.yarin 34.haftam bitiyor.2 hafta icinde donmesi lazim dedi dr.hayirlisiyla doner ins normal dogum olsun istiyorum:-(
Cnm hakkinda hayirlisi olsun ama endiselenme.minigin 37 haftalik normal dogum istiyodun sanirim zaten dojtorlar 36 den sonra normal dogum zamani diyolalr,baslayan dogumu durdurmuyolar riskli haftalri atlattin.her an dogabilir dogsada saglikli olur insallah keske bende o haftalari gorebilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?