2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar benım son zamanlarda cok mıdem bulanıyor.. karnım aşagı dustu aslında tekmelıyor desem degıl..

degısık bı mıde bulantısı.. ben dogum habercısı olduguna ınanıyorum .. çunku kasılmalarım da cok sıddetlı son zamanlarda..

bakalım hayırlısı .. daha vaktı var nasıl olsa.. soguk kanlılıkla beklıyorum yavrumu ..

Cnm hakkinda hayirlisi olsun ama endiselenme.minigin 37 haftalik normal dogum istiyodun sanirim zaten dojtorlar 36 den sonra normal dogum zamani diyolalr,baslayan dogumu durdurmuyolar riskli haftalri atlattin.her an dogabilir dogsada saglikli olur insallah keske bende o haftalari gorebilsem.

Hay agzina saglik,ben.soracaktim bu sorulari.biri bizi aydinlatsinnnnnn..banada ayaklarini dik yat diyolar sirtustu ama sirtustu yatmak sakincaliydi hani..nst ye giriyorum sirtustu yatana kadar.neler cekiyorum dinlenirken hayatta yatamam..brn sirtimi kanepeye dayiyorum yastiklarla hafif yatar pozisyonda ayaklarimida uzatiyorum insallah bunun bi zarari yokturr

Yarın doğum benimde canım bakalım ne yapacağız :) Allah yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok heyecanlı ne güzel yavaş yavaş geliyor mis kokulu bebişlerimiz

Ben bildigin dev gibiyim suan. 173 boy 113 kg. Birbirini Durtup beni gosteriyorlar yolda insanlar. Bir grup kiz ogrenci gulusuyorlardi aralarindan gecerken, bi tanesi aaa hamileymis yazik dedi, sustular. Bu durumdayim. Cok takilmiyorum, hala iyi hissediyorum, masallah. Bir dogsun bebek dogum kilolari gider en azindan. 95 le hamiS kaldim:)

günaydın kızlar,
ne güzel bebişler çoğalıyor git gide, tecrübelerinizi yazmayı unutmayın bize

ayy çok güzel yaa yarın koklayacainsallah kuzunu. rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. hemencikte sütün gelsin darısı bizlere artıkk
canim inşallah amin güzel dualarin icin :)
Günaydın canım yarın kavuşuyorsun miniğinle ne güzel allah yardımcın olsun bol bol sütün olsun inşallah

Amin canim süt konusu gerçekten hassas bir konu bize çok dua edin
Yarın doğum benimde canım bakalım ne yapacağız :) Allah yardımcımız olsun

Canim yazdım ben sana yazdim zaten Görünce Allah yanimizda yar yardimcimiz olsjn insallah.Bu arada yavrularimiz kutlu dogum haftadinda doğacak ne mutlu bize :)

Şu an lohusa setbetimi hazirliyoruz annemle :) Mis gibi koktu aklinizda olsun kizlar bize aktar önce gida boyasi verdi daha sonra ogrendikki lohusa sekeri diye bir seker carmis sabun gibi kalip gibi icindede baharatlar var. Onu bulduk aldik . Bence sizde öyle yapin. Küçük kadehler alip altini süslü kurdalelerle susledim.Pembe nazar boncugu yapistirdim silikonla birde fil seklinde surahi aldim super lohusa serbeti takim oldu :) Birde ben antepten bakir lokumluklar aldirmistim onlarin icine lokum koydum tullerle susledim. Kizim o kadar kismetliymiski masalllah eltimde koca bir sepet lavanta kesesi hazirlamis.Birde seker hamurundan toz pembe elbise seklinde kurabiyeler hazirlamis . Hic birsey hazir degilken 1 haftada olduda bitti bütün hazırlıklar :)

Maşallah ne güzel bitmiş herşey, ömrü boyunca böyle kısmetli olsun inşallah minik prenses..

Günaydın canlar heyexan dorukda yarin büyük gün :S

Bu doktorlar da bi hoş 12 ne ki manken miyiz biz.. Ben 25 ten fazla almıştım ilkinde şimdi de 20yi geçtim bünye diye bişi var rahat ol sen abartmış doktor.. Bu seferki doktoruma not aldırdım jer seferinde kilo muhabbeti olmasın diye

Güle güle kullan çok güzeller ilk çpcukta güzelini almak iyi bişi ben ikincide parkyatak ve bi iki giysi bi de ıvır zıvırlar dışında pek bişi almadım ona rağmen bin liraya yakın masraf oldu ilk çocuğumda da çok almamıştım ama almak lazımmış

En anlaşılmaz sıkıntılarımız bu haftalarda oluyor sanırım :))

Benimde kasılma sık oluyor,karnım sertleşip nefesim daralıyor gb..
Uykudada midem kalkıyor,öyle uyanıyorum..Yarın kontrolümüz ve son dersim var,diğer bütün ebelerlede tanıştıracak ebemiz

Tarihleri belli olanlar,Allah yardımcınız olsun,en kısa zamanda sağlıkla evlerinize dönün inşallah

Masallah bebislerimiz geliyorrr.yarin dogum yapacak arkadaslar(alinti beceremedim) ins bebeklerinizi saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz.

Ben de biraz once doktordan geldim.en basindan beri bas asagi duran oglum ters donmus.bu hafta bi degismisti hareketleri zaten afacanin.yarin 34.haftam bitiyor.2 hafta icinde donmesi lazim dedi dr.hayirlisiyla doner ins normal dogum olsun istiyorum:-(

Yarın üç kişi mi doğuma gidiyor Allah onlara da bebeklerine de sağlık versin yaşasın mayıs bebekleri benim üç haftam var 5 mayıs inş

Way be insanlar ne hazırlıklar yapıyo güle güle kullanın hayırlı olsun biz de inş çikolata alıcaz yeter dimi gurbetteyim zaten annemler gelirse kv sonradan da bikaç arkadaş gelir o kadar

döner canım merak etme. son gün dönenler bile var. hayırlısı neyse o olsun senin için .. hepimiz için

sağol canım benım ınsallah gorursun :)
endıselenmıyorum da aslında daha cok merak edıyorum... bısey mı oldu da mıdem bulanıyor dıye.. normaldir inşallah

Kızlar benim ilkinde sabah 7 gibi nişanım gelmişti 8 gibi hastaneyegitmiştim 4 cm açıklık var yatış yapalım dediler sancım falan olmamıştı sonra bi iki saat sonra sancım başladı şiddetlenerek devam etti 6 cmde epidural yapıldı rahatladım sonra 13 gibi 10 cm oldu normal olmadı sezeryanla doğdu
Biri yazmış ya nişan geldiyse nolmuş yani demiş doktoru yuh diyorum ta i ki hastaneye falan gitmek gerekiyo benim örnekte olduğu gibi 7de nişan 13.25te bebek yani daha nolsun

Kizlar dr geliyoruz 37+1 olduk benim sipam makat gelisine donmus gecen hafta dogum pozisyonundaydi dr sasirdi artik mecburi sezeryan dedi.zaten fitiktan sezeryan olacak gibiydi artik vicdan yapmana gerek yok sezeryanla alacagiz dedi 3100 gram kilosu iyi ama bekleyelim 24nisanda alalim dedi saat 13:00 randevumuzu aldik :)) tabi erken gelmeye niyetlenmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…