Kızlar benim ilkinde sabah 7 gibi nişanım gelmişti 8 gibi hastaneyegitmiştim 4 cm açıklık var yatış yapalım dediler sancım falan olmamıştı sonra bi iki saat sonra sancım başladı şiddetlenerek devam etti 6 cmde epidural yapıldı rahatladım sonra 13 gibi 10 cm oldu normal olmadı sezeryanla doğdu
Biri yazmış ya nişan geldiyse nolmuş yani demiş doktoru yuh diyorum ta i ki hastaneye falan gitmek gerekiyo benim örnekte olduğu gibi 7de nişan 13.25te bebek yani daha nolsun
Kizlar dr geliyoruz 37+1 olduk benim sipam makat gelisine donmus gecen hafta dogum pozisyonundaydi dr sasirdi artik mecburi sezeryan dedi.zaten fitiktan sezeryan olacak gibiydi artik vicdan yapmana gerek yok sezeryanla alacagiz dedi 3100 gram kilosu iyi ama bekleyelim 24nisanda alalim dedi saat 13:00 randevumuzu aldik :)) tabi erken gelmeye niyetlenmezse
Şu an lohusa setbetimi hazirliyoruz annemle :) Mis gibi koktu aklinizda olsun kizlar bize aktar önce gida boyasi verdi daha sonra ogrendikki lohusa sekeri diye bir seker carmis sabun gibi kalip gibi icindede baharatlar var. Onu bulduk aldik . Bence sizde öyle yapin. Küçük kadehler alip altini süslü kurdalelerle susledim.Pembe nazar boncugu yapistirdim silikonla birde fil seklinde surahi aldim super lohusa serbeti takim oldu :) Birde ben antepten bakir lokumluklar aldirmistim onlarin icine lokum koydum tullerle susledim. Kizim o kadar kismetliymiski masalllah eltimde koca bir sepet lavanta kesesi hazirlamis.Birde seker hamurundan toz pembe elbise seklinde kurabiyeler hazirlamis . Hic birsey hazir degilken 1 haftada olduda bitti bütün hazırlıklar :)
aslında bebişle ilgili herşey yolunda 35+5 olmuşuz kilo 2950 boy 49 olmuş suyum falan herşey normalmiş
ama ben çok sinirliyim şuana kadar 11 kğ aldım bende seker sınırda o yüzden hep dikkat ettim ama doktor kızdı kilo almışsın hiç dikkat etmiyomusun falan dedi hayır yani anlamadımki sanki ebru şallıyım ertesi gün podyuma çıkcam resmen gerdi beni yaaa
Maşallahh cidden kısmetliymiş kızın :) Rabim yardımcın olsun. Çok kıskanıyorum yaadaha bizim bir ay var :)
kızlar bugun sabah uyandığımdan beri karnımda bir gariplik var. bebişkomun hareketli normal herzamanki gibi yaramaz. ama ben bugun karnımı taşıyamıyorum. ayağa kalktığımda sanki aşağı düşecek gibi. öyl ebir baskı yapıyoki aşağı inmek için sanki. olabilirmiki bebiş kanala falan girmeyemi çalışıyo acaba:26:
Canım bebeğin aşağı iniyor olabilir. Benim biraz inmiş annemler öyle diyor. Son günlerde baskıdan sağdan sola dönmemiyordum ağrım vardı çatıda.kızlar bugun sabah uyandığımdan beri karnımda bir gariplik var. bebişkomun hareketli normal herzamanki gibi yaramaz. ama ben bugun karnımı taşıyamıyorum. ayağa kalktığımda sanki aşağı düşecek gibi. öyl ebir baskı yapıyoki aşağı inmek için sanki. olabilirmiki bebiş kanala falan girmeyemi çalışıyo acaba:26:
Aynen bir haftadır bendede oluyor sanki bacaklarım taşıyamayacak belimden ayrılacak gibi oluyor. gerçi bu ara enerjiğim. Ben dün doktora sordum kanala girmiş mi diye evet dedi. Ama alakası varmı bilmiyorum kıskanç melekimm
Canım bebeğin aşağı iniyor olabilir. Benim biraz inmiş annemler öyle diyor. Son günlerde baskıdan sağdan sola dönmemiyordum ağrım vardı çatıda.
Sabaha karşı rüyamda bana sezeryan için belden iğne yapıyorlardı bende bağırıyordum yapmayın vazgeçtim diye :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugun sabah uyandığımdan beri karnımda bir gariplik var. bebişkomun hareketli normal herzamanki gibi yaramaz. ama ben bugun karnımı taşıyamıyorum. ayağa kalktığımda sanki aşağı düşecek gibi. öyl ebir baskı yapıyoki aşağı inmek için sanki. olabilirmiki bebiş kanala falan girmeyemi çalışıyo acaba:26:
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. 34 +1 günlüğüm bugün itibariyle ve bebeğimin kilosu 2667 gram , doktorum çok iri bir bebek olduğunu, şeker sorunu olabileceğini( şeker yüklemesinde hiçbir sorunum çıkmamıştı ) ve böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi... Bana bu kilo gayet normalmiş gibi geldi, doktora da acayip sinirlendim, zaten en ufak birşeye burun kıvırıyor, 12 kilo aldım ona da çok almışsın ''dikkat etmen şart ''diyor... Sizce bebeğimin kilosu fazlası , szilerin bu haftalarda nasıldı kuzularınızın kiloları... Şimdiden sağolunn :)
Çok güzelmiş annesi sağlıkla büyüsün içinde inşallah...mayis bebislerin Cicileri topiginede ekledim burayada eklemek istedim cepten cektigim icin göruntu idare gibi....
Herkesin doguma gittigini görunce ve tembelligin kimseye faydasi olmadigini dusununce kalkip serdim bugun bebisimin yatagini
Ama malesef hastane cantam hazir degil henuz esyalari hazir duruyor evde cantaya katicam sadece insallah sancilarimi beklemeden bugun yarin onuda hazirlarim
Eki Görüntüle 1069321 Eki Görüntüle 1069323
Günaydın canlar heyexan dorukda yarin büyük gün :S
Yarin 3 kisi olduk rabbimin izniyle kurban oldugum Allah im kolay gecit versin hepimizedee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Allah hepinize kolaylık versin, bol bol süt versin, çok yüksek moral versin, herşey yolunda gider inşallah hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.Yarın doğum benimde canım bakalım ne yapacağız :) Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım böbrek taşın varsa ondan olabilir benim geçen haftalarda çok vardı meğer taşım oynamış.kızlar benım son zamanlarda cok mıdem bulanıyor.. karnım aşagı dustu aslında tekmelıyor desem degıl..
degısık bı mıde bulantısı.. ben dogum habercısı olduguna ınanıyorum .. çunku kasılmalarım da cok sıddetlı son zamanlarda..
bakalım hayırlısı .. daha vaktı var nasıl olsa.. soguk kanlılıkla beklıyorum yavrumu ..
Canım gençler insanı genelde bu şekilde aşağılıyor, ben çok zayıftım hamile kalmadan önce 34 beden bile olmuyordu bir dönem o zaman da bana tiksinerek bakıyorlardı. Şimdi arkadaşlarımı görüyorum çok afedersin .ötün ne kadar büyümüş senin öyle diyorlar, yani kilo da alsam zayıf da kalsam hep bir yanım faul, o yüzden saldım gitti :)Ben bildigin dev gibiyim suan. 173 boy 113 kg. Birbirini Durtup beni gosteriyorlar yolda insanlar. Bir grup kiz ogrenci gulusuyorlardi aralarindan gecerken, bi tanesi aaa hamileymis yazik dedi, sustular. Bu durumdayim. Cok takilmiyorum, hala iyi hissediyorum, masallah. Bir dogsun bebek dogum kilolari gider en azindan. 95 le hamiS kaldim:)
Amin canim :)Maşallah ne güzel bitmiş herşey, ömrü boyunca böyle kısmetli olsun inşallah minik prenses..
Canim bu benim ikinci yavrum birincide hicbirsey yapamadim kucukdum. Simdi icimde kalan ne varsa yapmak istedim. Şu da var tabi brn aylarca maddi zorluklar yasadim hamileligim hep sikintilarla gecdi bir kac defa yazdim hatta. Bir zibini bile yokdu kizimin 3 hafta oncesine kadar. Son ay ne olduysa oldu. Kismetimizde ne varsa o. Inşallah hep kismetli olur yavrularimiz. :)Yarın üç kişi mi doğuma gidiyor Allah onlara da bebeklerine de sağlık versin yaşasın mayıs bebekleribenim üç haftam var 5 mayıs inş
Way be insanlar ne hazırlıklar yapıyo güle güle kullanın hayırlı olsun biz de inş çikolata alıcaz yeter dimi gurbetteyim zaten annemler gelirse kv sonradan da bikaç arkadaş gelir o kadar
Kizlar ben bugün dokunsaniz aglicak kivamdayim keske biraz daha yasasaydim hamileligimi bile dedim. Tabi kucagima alip koklamak bambaşka ama ne biliyim hayatimda hic bir zaman ona bu kadar yakin olamicam... Hamielikde baska güzel bütün sikintilarina ragmen.Az sikin disinizi kizlarMaşallahh cidden kısmetliymiş kızın :) Rabim yardımcın olsun. Çok kıskanıyorum yaadaha bizim bir ay var :)
ben en son gittiğimde girmemişti ama kafası hemen sağ bacağımın üzerindeydi sağ bacağımıda ondan kaldıramıyomuşum demekkiinşallah giriyodurr kanala girsin girsin zaten duramıyom ben artık konuşuyorum kızım 3 4 hafta daha bekle gel sonra daha fazla bekletme beni diyorum kıskanç haaaaa napim bende kuzuma kavuşmak koklamak istiyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?