2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

neden sezeryan oldu ki 10 cm açıklık çok iyi değil mi?

Doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun inşallah. Miniklerinizi şimdiden öpüyorum :)

ay bi de böyle bir şey var ya, kaç hafta sen normal dur son haftada tersine dön
demek ki hayırlısı böyleymiş canım, şimdiden hayırlı doğumun olsun, kilosuda gayet iyiymiş maşallah

aslında bebişle ilgili herşey yolunda 35+5 olmuşuz kilo 2950 boy 49 olmuş suyum falan herşey normalmiş

ama ben çok sinirliyim şuana kadar 11 kğ aldım bende seker sınırda o yüzden hep dikkat ettim ama doktor kızdı kilo almışsın hiç dikkat etmiyomusun falan dedi hayır yani anlamadımki sanki ebru şallıyım ertesi gün podyuma çıkcam resmen gerdi beni yaaa

Maşallahh cidden kısmetliymiş kızın :) Rabim yardımcın olsun. Çok kıskanıyorum yaa daha bizim bir ay var :)

Gerilme canım boşver çok değil kilon gayet iyi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bugun sabah uyandığımdan beri karnımda bir gariplik var. bebişkomun hareketli normal herzamanki gibi yaramaz. ama ben bugun karnımı taşıyamıyorum. ayağa kalktığımda sanki aşağı düşecek gibi. öyl ebir baskı yapıyoki aşağı inmek için sanki. olabilirmiki bebiş kanala falan girmeyemi çalışıyo acaba:26:

Hele şükür kızımın odası geldi şimdi monte ediyorlar. Allahım yarabbim yarın doğumum var odası gelmeyecekti az daha. Çok sevindim ya.

Bu arada bizde heyecan dorukta :)) mucize moonrose bakalım önce kim toparlanıp yazabilecek. Ben kendimden pek umutlu değilim. Nazlı mız mızım biraz. Hemen toparlanamam gibi geliyor.

Bestekız Dr uma sordum uyumak istemiyorum ama ağrı eşiğim çok düşük çok korkuyorum dedim . Nasıl yapalım anesteziyi dedim. Spinal yapalım dedi. Iki gün çnce eşi doğum yapmıştı doktorumun ben eşimide spinal yaptım dedi. fikir olsun diye söylüyorum sana. :)

Aynen bir haftadır bendede oluyor sanki bacaklarım taşıyamayacak belimden ayrılacak gibi oluyor. gerçi bu ara enerjiğim. Ben dün doktora sordum kanala girmiş mi diye evet dedi. Ama alakası varmı bilmiyorum kıskanç melekimm

Canım bebeğin aşağı iniyor olabilir. Benim biraz inmiş annemler öyle diyor. Son günlerde baskıdan sağdan sola dönmemiyordum ağrım vardı çatıda.

Sabaha karşı rüyamda bana sezeryan için belden iğne yapıyorlardı bende bağırıyordum yapmayın vazgeçtim diye :)

kızlar en az sizin kadar heyecanla bekliyoruz meleklerinizi. inşallah sağ salim doğurur burada bize musmutlu doğum hikayeleri yazarsınız. ayyy mis kokulular yarın memenizi cok cok emecek,çok güzel ya:))

bu arada evim hala temizlenmedi,annem gelmedi çünkü,bebişimin eşyaları da yıkanmadı,zaten alışveriş de bitmedi ne benim ne bebeğimin,dolayısıyla hastane çantamızda yok,ama beni gören orta yaş üzeri hatunlar senin bir ayın bile yok dedikçe ben daha bir sallamamaya başlıyorum bu hazırlık işlerinigaliba bebeği battaniyeye sarıp çıkardıgımız kendi üzerimde de babaanne geceliği gördüğüm rüyam sonunda gerçek olacak

ben en son gittiğimde girmemişti ama kafası hemen sağ bacağımın üzerindeydi sağ bacağımıda ondan kaldıramıyomuşum demekki inşallah giriyodurr kanala girsin girsin zaten duramıyom ben artık konuşuyorum kızım 3 4 hafta daha bekle gel sonra daha fazla bekletme beni diyorum kıskanç haaaaa napim bende kuzuma kavuşmak koklamak istiyomm

oyy sen artık kurtuluyosun canım benimmm maşallah. ben böyle ağırlıkla 1 ay daha nasıl gezerim bilmiyorum vallahi. rabbim sağlıkla sıhhatle kutarsn seni inşallaahh

Canm dikkat et kndine fazla yorulma dedigin seyler bemde iki haftadir var son kontrolumde ozamandi doktorum bebek cok asagida dedi kanala dayanmis dedi erken.dogum dedi cok moralim bozuldu yatacaksin dedi.37 haftayi gormemiz lazim.dedi annemi cagirdim obakiyo sagolsun sende yorulma seninde kanala dayanmis olabilir surpriz yapmasin bebissin insallah vakitli dogarlar.bizimkilerin kanala girmasi icin cok erken.daha en az 37 38 olmamiz lazimmis sanirim aceleciiler

bence hiçte çok değil benimde öyledi aynı şeyleri söledi 4 kğ geçer doğuramassın falan filan benimki 2 hafta önde gidiyodu onu yeme bunu yeme resmen aç bi hamilelik geçiriyom 11 kilo aldım kadın bana çok almışsın diyo yuhhhh yaaniii şimdi geldim dokordan iki haftadır bebişim çok az kilo almış nerdeyde haftasıyla uyumlu 3 gün falan ilerde valla artık kötü düşünmeye başladım sanki doktorun derdi bebek ne kadar zayıf olusa onunda işi o kadar kolay olacak onun derdinde heralde diye ayyyy ne sinirlenmişim doktoraa

Çok güzelmiş annesi sağlıkla büyüsün içinde inşallah...

Günaydın canlar heyexan dorukda yarin büyük gün :S

Yarin 3 kisi olduk rabbimin izniyle kurban oldugum Allah im kolay gecit versin hepimizedee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Yarın doğum benimde canım bakalım ne yapacağız :) Allah yardımcımız olsun

Allah hepinize kolaylık versin, bol bol süt versin, çok yüksek moral versin, herşey yolunda gider inşallah hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Canım böbrek taşın varsa ondan olabilir benim geçen haftalarda çok vardı meğer taşım oynamış.

Canım gençler insanı genelde bu şekilde aşağılıyor, ben çok zayıftım hamile kalmadan önce 34 beden bile olmuyordu bir dönem o zaman da bana tiksinerek bakıyorlardı. Şimdi arkadaşlarımı görüyorum çok afedersin .ötün ne kadar büyümüş senin öyle diyorlar, yani kilo da alsam zayıf da kalsam hep bir yanım faul, o yüzden saldım gitti :)

Maşallah ne güzel bitmiş herşey, ömrü boyunca böyle kısmetli olsun inşallah minik prenses..
Amin canim :)

Canim bu benim ikinci yavrum birincide hicbirsey yapamadim kucukdum. Simdi icimde kalan ne varsa yapmak istedim. Şu da var tabi brn aylarca maddi zorluklar yasadim hamileligim hep sikintilarla gecdi bir kac defa yazdim hatta. Bir zibini bile yokdu kizimin 3 hafta oncesine kadar. Son ay ne olduysa oldu. Kismetimizde ne varsa o. Inşallah hep kismetli olur yavrularimiz. :)
Maşallahh cidden kısmetliymiş kızın :) Rabim yardımcın olsun. Çok kıskanıyorum yaa daha bizim bir ay var :)
Kizlar ben bugün dokunsaniz aglicak kivamdayim keske biraz daha yasasaydim hamileligimi bile dedim. Tabi kucagima alip koklamak bambaşka ama ne biliyim hayatimda hic bir zaman ona bu kadar yakin olamicam... Hamielikde baska güzel bütün sikintilarina ragmen.Az sikin disinizi kizlar

Aynen kanala girsinde beklesin orda bende diyorum 36 bitmeden gelme ama çokta bekleme hem O'nu çok merak ediyorum hem kavuşmak istiyorum. Kocamı özledim, evimi özledim, yatağımı özledim artık hiç uyuyamıyorum oturduğum yerden ne kadar uyuyabilirsem :) Onu kucağıma alıp gezmelere gitmek istiyorum. Cicilerini giydirmek istiyorum:) İnan bende çok kıskanıyorumm

ayy yarın dunyaya merhaba diyecek bebişler var.... çok sevindim.hayırlısı ile kucağnıza alın inş.tarih alan annelerimiz de var hadi bakalım sırayla...cabuk toparlanıp kendiniz ve bebeğiniz hakkında bilgi verin oldumu? bol sutlu gunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…