canım protein s aktivitesi mi yaptırdığın test benim oda düşük çıkmıştı sen kaçlık iğne kullanıyorsun aspirinde kullanıyormusun
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. 34 +1 günlüğüm bugün itibariyle ve bebeğimin kilosu 2667 gram , doktorum çok iri bir bebek olduğunu, şeker sorunu olabileceğini( şeker yüklemesinde hiçbir sorunum çıkmamıştı ) ve böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi... Bana bu kilo gayet normalmiş gibi geldi, doktora da acayip sinirlendim, zaten en ufak birşeye burun kıvırıyor, 12 kilo aldım ona da çok almışsın ''dikkat etmen şart ''diyor... Sizce bebeğimin kilosu fazlası , szilerin bu haftalarda nasıldı kuzularınızın kiloları... Şimdiden sağolunn :)
Anladım canım saol, 10 cc ve 25 cc lerde var ya kafsmı karıştırdı biraz. Çok küçük olurlar heralde onlar da değil mi?
Ebeler odamda ıkındırdı saçını elliyorum falan dediler ama doktor geldi çatıya baktı nedense yumurta kapıya dayanınca.. Çatın dar dedi ben de hem cahil hem sancı içindeydim sezeryana karşı çıkamadım hayırlısı napim insan doktora güvenmek istiyo ama sonradan güvendiğime pişman oldum çok şükür ben de oğlum da sağlıklıydık diyelim artıkneden sezeryan oldu ki 10 cm açıklık çok iyi değil mi?
Maşallah kosmetli bi bebekmiş ozaman haklısın insan başkaların da görünce de özeniyo iyi olmuş hayırlı olsun :))Amin canim :)
Canim bu benim ikinci yavrum birincide hicbirsey yapamadim kucukdum. Simdi icimde kalan ne varsa yapmak istedim. Şu da var tabi brn aylarca maddi zorluklar yasadim hamileligim hep sikintilarla gecdi bir kac defa yazdim hatta. Bir zibini bile yokdu kizimin 3 hafta oncesine kadar. Son ay ne olduysa oldu. Kismetimizde ne varsa o. Inşallah hep kismetli olur yavrularimiz. :)
Kizlar ben bugün dokunsaniz aglicak kivamdayim keske biraz daha yasasaydim hamileligimi bile dedim. Tabi kucagima alip koklamak bambaşka ama ne biliyim hayatimda hic bir zaman ona bu kadar yakin olamicam... Hamielikde baska güzel bütün sikintilarina ragmen.Az sikin disinizi kizlar
Evet canm onlar cok kucuk olur en ideali 50 cc ler bence hatta siseleri ilk gorunce acaba 100luk mu soyleseymisim demistm bi an gozume 50likler bile kucuk gorundu ama 100luklerde buyuk olur hediye olcak sonucta
Tamamdır canım çok saol doğru söylüyorsun, ben siparişimi vereyim hemen ozaman
ayy yarın dunyaya merhaba diyecek bebişler var....çok sevindim.hayırlısı ile kucağnıza alın inş.tarih alan annelerimiz de var hadi bakalım sırayla... cabuk toparlanıp kendiniz ve bebeğiniz hakkında bilgi verin oldumu? bol sutlu gunler...
Gerilme canım boşver çok değil kilon gayet iyi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
yaa sinir etti beni sabah sabah
ayyyy bu arda yarın bu saatlerde bebiş kucağında olcak inşalllh nee güzell
günler geçmiyo diye diye gününü getirdin valla
Hele şükür kızımın odası geldi şimdi monte ediyorlar. Allahım yarabbim yarın doğumum var odası gelmeyecekti az daha. Çok sevindim ya.
Bu arada bizde heyecan dorukta :)) mucize moonrose bakalım önce kim toparlanıp yazabilecek. Ben kendimden pek umutlu değilim. Nazlı mız mızım biraz. Hemen toparlanamam gibi geliyor.
Bestekız Dr uma sordum uyumak istemiyorum ama ağrı eşiğim çok düşük çok korkuyorum dedim . Nasıl yapalım anesteziyi dedim. Spinal yapalım dedi. Iki gün çnce eşi doğum yapmıştı doktorumun ben eşimide spinal yaptım dedi.fikir olsun diye söylüyorum sana. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm dikkat et kndine fazla yorulma dedigin seyler bemde iki haftadir var son kontrolumde ozamandi doktorum bebek cok asagida dedi kanala dayanmis dedi erken.dogum dedi cok moralim bozuldu yatacaksin dedi.37 haftayi gormemiz lazim.dedi annemi cagirdim obakiyo sagolsun sende yorulma seninde kanala dayanmis olabilir surpriz yapmasin bebissin insallah vakitli dogarlar.bizimkilerin kanala girmasi icin cok erken.daha en az 37 38 olmamiz lazimmis sanirim aceleciiler
merhaba arkadaşlar
doğum yapacak arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun,darısı bize inşallah
kızlar
2,3 gündür vajinal akıntım krem gibi akmaya başladı,sizler de nasıl
bi de bebiş yer değiştirirken acayip kasılmalarım oluyor,sizin nasıl geçiyor
Anladim cnm birde kafami kurcalayan sey burdan bi arkadas bazi.nstler sadece brbek kalp atisini olcer demisti sanci olcmeyenler de varmi ben dikkat etmedim karnima kac prop baglandi iki olmasi gerekmis.bu hafta yine gidicem bu kez sorucam sancida olcuyomu bu diye.kagitta yaziyordu ama ben anlamadigim icin yorum yapamadim.bn nstdeyken bikez sertrsti karnim aksilik gibi normalde bisuru olurdu ciktik nstden hep sertlesti saka gibi
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Toparlanınca yazarın size mutlaka. Çarşamba sabah 7 de yatış yaptıracağım. Muhtemelen doğumumda 8 civarı olur çünkü Dr polikliniği 9 da başlamadan yapar. Hayırlısı olsun. Önce bu şoku atlatmam lazım :) hala şoktayım çünkü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu arada akgün züccaciyeden mantarli şişe alacağım ama boyutuna karar veremedim o şişelerden alanlar hangi boyutta aldınız bi zahmet yazar mısınız ya?
iki gündür belim çok ağrıyor... sabah da regl sancısıyla uyandım. şimdi iyiyim ama bebeğimin hareketleri yavaş bugün... doktor randevum perşembe...nasıl bekleyeceğim iki gün. bunlar erken doğum sancıları galiba. :44: bu sancıları yaşayan var mı ki bu topicte? daha kimse normal doğum yapmadı sanırım buralarda.
Canım geç oldu ama ben yazmıştım onu. Nst sancıyı ölçüyor ama doktor istemediği sürece sancıya bakmıyorlar sadece kalp atışı ve bebek hareketlerine bakıyorlar. Ama sende erken doğum riski varsa bakıyorlardır mutlaka. Yanlış hatırlamıyorsam toco yada togo diye bir değer var onun karşısında değer olması lazım. Benim netlerde onun karşısı boş oluyo. Ona dikkat edebilirsin..
Canım ne güzel bir haber. Erken diye endişelenme bence demekti zamanı gelmiş. Benim arkadaşım 14 Nisan'a gün almıştı 7 Nisan gecesi suyu geldi. Apar topar doğuma gittiler. Öylesi daha zor inanki.
Bu arada diğer doğum yapacak olan arkadaşlarda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Ne güzel kavuşuyorsunuz bebeklerinize. Darısı bize inşallah.
Canım ben 25 cclik aldım. 50 cc yi gördüm kolonya için bana büyük gibi gelmişti. Şeker için ideal olabilir. Yaptıklarımı buraya koymuştum fotoğraflarını senin için yine koyayım dur.
canım benım 2 aydır beyaz krem gıbı gelıyor ama cok asırı degıl. drum normal dedi.. pembe kırmızı ve yesil olursa hemen ara dedi. beyaz kremsı şey rahım kendını koruyormuş ..ben bebegın sadece cok buyuk hareketlerını hıssedıyorum. nstde cok hareketlı cıkıyor hemşire nasıl hıssetmıyorsun dıye sasırıyor.içte karında hıssedınce buttona basılıyor ya. ben hıc hıssetmıyorum ama karnım kıpırdıyor hemşire hıssetmemen enteresa dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?