2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım protein s aktivitesi mi yaptırdığın test benim oda düşük çıkmıştı sen kaçlık iğne kullanıyorsun aspirinde kullanıyormusun

Ben 2bebek kaybindan sonra kanimi ankaraya gondermistin orda cikti....0.4 luk igne kullaniyoum en basindan beri.doktor aspirnde ic dedi ama kendi istegimle icmedim.sukurr 34 hafaligim bi sorunum yok simdilik....

ikimizde hemen hemen aynıyız canım 34 hafta 2450 gr bebeğim bende 11 kilo aldım. doktor herşey çok güzel dedi. bence sen bakma doktorun dediğine doğum kolay olsun diye iri demiştir bence boğazından kasma. benim arkadaşım 35 haftalıkken 28 kilo aldı 3600 gr bebek dünyaya getirdi erken doğum yaptı ama günü gelmiş bebek gibi sağlıklıydı maşallah küveze falanda almadılar. bazen doktorların işine gelmiyor canım..

Anladım canım saol, 10 cc ve 25 cc lerde var ya kafsmı karıştırdı biraz. Çok küçük olurlar heralde onlar da değil mi?

Evet canm onlar cok kucuk olur en ideali 50 cc ler bence hatta siseleri ilk gorunce acaba 100luk mu soyleseymisim demistm bi an gozume 50likler bile kucuk gorundu ama 100luklerde buyuk olur hediye olcak sonucta

neden sezeryan oldu ki 10 cm açıklık çok iyi değil mi?
Ebeler odamda ıkındırdı saçını elliyorum falan dediler ama doktor geldi çatıya baktı nedense yumurta kapıya dayanınca.. Çatın dar dedi ben de hem cahil hem sancı içindeydim sezeryana karşı çıkamadım hayırlısı napim insan doktora güvenmek istiyo ama sonradan güvendiğime pişman oldum çok şükür ben de oğlum da sağlıklıydık diyelim artık

Maşallah kosmetli bi bebekmiş ozaman haklısın insan başkaların da görünce de özeniyo iyi olmuş hayırlı olsun :))

Merhaba güzel anneler biz dün doktora gittik sezeryan için gün verecekti.. Dooplere girdim kan verdim nts ye bağlandım vee bebeğim doğum posizyonunu almış artık ters olmadığı için erken doğum riskimin olmadığını öğrendim.. 2.400 gr olmuş kızım 35+2 olarak çıkıyo ultrosonda doktorumuz son kontrol için 9 mayıs için randavu verdi ve 12-13 mayıs gibi doğuma alıcak beni.. Benim çatım dar 3 kiloya kadar normal 3 kiloyu geçerse sezeryanla alırım dedi ama ben sezeryan istediğimi söyledim normal yapamam çokk korkuyorum panik olurum dedim.. Tamam sezeryan yaparız dedi :)) heycanla bekliyorumm melek kızımı heycan dorukta :))

Merhaba güzel anneler biz dün doktora gittik sezeryan için gün verecekti.. Dooplere girdim kan verdim nts ye bağlandım vee bebeğim doğum posizyonunu almış artık ters olmadığı için erken doğum riskimin olmadığını öğrendim.. 2.400 gr olmuş kızım 35+2 olarak çıkıyo ultrosonda doktorumuz son kontrol için 9 mayıs için randavu verdi ve 12-13 mayıs gibi doğuma alıcak beni.. Benim çatım dar 3 kiloya kadar normal 3 kiloyu geçerse sezeryanla alırım dedi ama ben sezeryan istediğimi söyledim normal yapamam çokk korkuyorum panik olurum dedim.. Tamam sezeryan yaparız dedi :)) heycanla bekliyorumm melek kızımı heycan dorukta :))

Bn taş sancılaryla uğraşırke n burda neler oldu kimler doğuma gidiooo

odanın nihayet gelmesine çokkk sevindimm bunda da var bi hayır demekki

canım inşallah cumadan sonra yatacağım bende artık. bu hafta son evde çalışcam artık. ordada yarım saat çalışırım 1 saat yatarım vallahi korkmuyo değilim canımcım ama ben hep diyorum 37 haftalık olsunda ne zman isterse gelsin bebeğim. gelmek istediği zaman önüne durmam

merhaba arkadaşlar
doğum yapacak arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun,darısı bize inşallah
kızlar
2,3 gündür vajinal akıntım krem gibi akmaya başladı,sizler de nasıl
bi de bebiş yer değiştirirken acayip kasılmalarım oluyor,sizin nasıl geçiyor

iki gündür belim çok ağrıyor... sabah da regl sancısıyla uyandım. şimdi iyiyim ama bebeğimin hareketleri yavaş bugün... doktor randevum perşembe... nasıl bekleyeceğim iki gün. bunlar erken doğum sancıları galiba. :44: bu sancıları yaşayan var mı ki bu topicte? daha kimse normal doğum yapmadı sanırım buralarda.

canım benım 2 aydır beyaz krem gıbı gelıyor ama cok asırı degıl. drum normal dedi.. pembe kırmızı ve yesil olursa hemen ara dedi. beyaz kremsı şey rahım kendını koruyormuş ..ben bebegın sadece cok buyuk hareketlerını hıssedıyorum. nstde cok hareketlı cıkıyor hemşire nasıl hıssetmıyorsun dıye sasırıyor.içte karında hıssedınce buttona basılıyor ya. ben hıc hıssetmıyorum ama karnım kıpırdıyor hemşire hıssetmemen enteresa dedi:)

Canım geç oldu ama ben yazmıştım onu. Nst sancıyı ölçüyor ama doktor istemediği sürece sancıya bakmıyorlar sadece kalp atışı ve bebek hareketlerine bakıyorlar. Ama sende erken doğum riski varsa bakıyorlardır mutlaka. Yanlış hatırlamıyorsam toco yada togo diye bir değer var onun karşısında değer olması lazım. Benim netlerde onun karşısı boş oluyo. Ona dikkat edebilirsin..

Canım ne güzel bir haber. Erken diye endişelenme bence demekti zamanı gelmiş. Benim arkadaşım 14 Nisan'a gün almıştı 7 Nisan gecesi suyu geldi. Apar topar doğuma gittiler. Öylesi daha zor inanki.

Bu arada diğer doğum yapacak olan arkadaşlarda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Ne güzel kavuşuyorsunuz bebeklerinize. Darısı bize inşallah.

Kızlar bu arada akgün züccaciyeden mantarli şişe alacağım ama boyutuna karar veremedim o şişelerden alanlar hangi boyutta aldınız bi zahmet yazar mısınız ya?

Canım ben 25 cclik aldım. 50 cc yi gördüm kolonya için bana büyük gibi gelmişti. Şeker için ideal olabilir. Yaptıklarımı buraya koymuştum fotoğraflarını senin için yine koyayım dur.

Eklentiler

• $image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 62

Aynı şeyleri ben yazacaktım bende de regl sancısı gibi bir ağrı var ama çok hafif. Bide bebeğim hareket ediyor ama çok yavaş. Dünden beri sert hareketler yapmadı hiç. Normalde endişeli biri değilim ama normalmi acaba bilmiyorum. Normalde hareketleri canımı yakacak derecede sert oluyordu. 2 gündür sadece küçük kımıldanmalar var. Endişeliyim:26::26::18::18:

Çokta şirin olmuşlar yahu :)) ben ozaman önce kolonyamı şeker mi koyacağıma iyice bir karar vereyim ona göre seçerim 25 yada 50lik olanları. Peki stickerın boyutunu ne kadarlıj yaptın?

hımmm tmm cnm,saol
ya benim de regl sancısı gibi vuruyor,çok da belim ağrıyor
ufff,acayip korkuyorum
Allah yardımcımız olsun

Dogum yapacak olan arkadaslara hayirli olsun olsuun ne guzel yarin mis kokulari kucaklarinda olcak insallah darisi biz bekleyenlere sagsalim kavusalim. 35+0 bugun itibariyle arkadaslar bugun dr. Kontrolumz var bi kac saat sonra . 1 saat once akintiyla birlikte acik kahverengi lekeler gordum ic camasirimda erken dpgum.habercisimi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…