2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hımmm tmm cnm,saol
ya benim de regl sancısı gibi vuruyor,çok da belim ağrıyor
ufff,acayip korkuyorum
Allah yardımcımız olsun

hımmm ben de agrı yok. en son 36 hftada gıttık.15 gun sonra gel dedi. bebek hareketını takıp et. kasılmanı takıp et. gecerse sorun yok. bel kasık regl agrısıyla beraber kasık agrısı olursa ara dedı .... kırmızı pembe yesıl akıntı ve bırden foş dıye su boşalırsa ara dedi. eger kendını yorduysan iş yaptıysan belın agrımıştır.. benım bebek hep asagıda oldugu ıcın genelde uzanıyorum ve iş yapmıyom.. sen bır druna danış cnm her drun yogurt yıyışı farklı

bende bel ağrısı yok ama canım her an regl olacak gibi sancı var, belde oluyo bazen kasık veya üst bacak da oluyo alıştım nerdeyse... Cumartesi Nstde de çıktı zaten ama şiddeti sürekli yüksek değildi... alçalıp yükseliyordu, o yüzden doktorum üzerinde durmadı... inşallah doğumun yaklaştığının habercisidir
tarihini bilmeyince sabretmek çok zor geliyor bana...
psikopata bağladım herhalde çok hoşuma gidiyo bu sancılar şu hamile kafası da bi başka oluyomuş

ustunuze saglik iki yastik la yatmaktan die dusunuorum ki basim tuttu geceden beri iki lokma yeyip parol icmem lazim....insallah migrene cewirmeden durur....zaten psikom berbat kasiklarim midem uykusuzluk bide migren olursa heealde dogururum fenalasip.......
Doguma gidicek fistiklllaaarrr hepinize simdikten ii sanslar bol sutler saglikli gunler diliyorum....allahhhh hepinizin ve hepimizi yardimcisi olsun.......yolun sonuna geldiniz artik allahhaa emanet olun........
Papati sende besiginizde cok tatlsiniz gulr gule kullanin....
Moonst1607 canim cok sansli gercekten kiz bebekleri bizde hayret icindeyiz besik bile nasil aliriz derke masal gibi bir odamiz oldu......icleri agzina kadar dolu kaldiki biz cok az sey aldik biberon emzik ana seleri yani kendi istediklerimizi......haaa sende cok sanslisin ki el birligi olmuslar vizimkiler ancak serbet dagit hastanede kurabiye dagit ancak emir wersinler essek b. onlara )))
Bu persembe randewum war benim yanilmiosam 36 . haftadayim bu da bana da artik bi dahaki hafta sonundan sonraya tarih werir gibi gelio.....ayaklarim titrio
canim dr.nun kendi esine yaptigini tawsiye etmesi cok hos...bu igne bi kez vurulan dimi katater takili olan epidural anestezi idi...bakim bu gittigimde dr.ma sorum buni adam karisina yaptigina gore war bir bildigi cok saol....

Çokta şirin olmuşlar yahu :)) ben ozaman önce kolonyamı şeker mi koyacağıma iyice bir karar vereyim ona göre seçerim 25 yada 50lik olanları. Peki stickerın boyutunu ne kadarlıj yaptın?

Teşekkür ederim. Bende çok beğendim. Kutusuna koyduk. Streçledik hazır hastaneye gitmeyi bekliyorlar ben stickerlerde zazzle baby sticker sitesinden kendim beğenip yaptım. Matbaada bastırdım. Çapı 2,5 cm ama 3 cmde olabilir. Benimkiler biraz küçük olmuş sanki. Herkes iyi diyor ama bilmiyorum..

Ben de uzulmuyorum. Suan aklimdaki tek sey bebegimin saglikla buyumesi. Hamile bile degilken ayda 3-4 kilo aliyorum zaten simdi mi takilicam. Bana gulen ve dalga gecenlere annem dahil, ya evet ne komik gorunuyorum diyip geciyorum. Allah izin verirse kurtaracam kendimi dogumdan sonra kilo derdinden. Bir daha acilmamak uzere.

canım yerleri daraldı artık öyle büyük hareketler beklememek lazım, benimde öyle daha ağır hareket etmeye başladı,endişelenme.

Slm kızlaaarr,çok çok çok heyecanlıyım:) ne yazcagımı şaşırdım valla,kontrolden geldik 1 cm açılma var,haftaya salı çantanızla gelin dedi doktorumuz,açılma 3 cm bulursa salı doğum yapıcam Allahın izniyle,doğumdan çok korkuyordum ama doktorum rahatlattı beni,normal doğum olcak inş duruma göre epiduralde yapabiliriz dedi,Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bnde de öyle bi doğum yapma hevesi varki anlatamam :))) allah yardimcin olsun bi avaz da kurtulursun insallah 😇

enzimlerin yükselmesinin nedeni safra yolu hastalığı imiş :) dahiliyeci dedi. ve bu rahatsızlık gebelikte görülebilirmiş. herkeste görülmeyebilir tabi.

doktor iğnelerin enzimleri yükseltmeyeceğini söyledi.

canım şimdi düşünüyorumda ben çok stres yapmışım, iğneden korktuğum için ve çok panik evhamlı biriyimdir vs...

şimdiki aklım olsa bukadar telaşlanmaz, stres yapmazdım. korkmana hiç gerek yok, benim abartmalarım yüzünden telaşlı bir hamilelik geçirmişim,
sakin bir hamilelik geçirirsin inş.

çok şirinnn güle güle büyüt bebişini içinde canım
Aminn...Cok tesekkurler canim

Gunaydinlarrr
vajideki kemiklerim ayriliyor gibi agriyor 1 haftadir.aciliyor muyum neyim.sanci filan yok
Son ayda 1 cm acikligin olabilir canim gayette normalmis...

Ben hamileligim boyunca 1 kere bile cikarmadim midemde bulanmamisti ama bu son ayda afedersin cikaricak gibi oluyorum ve surekli agzima geliyor
Bebek cok hareketli icimi fena kurcaliyor sirtima kadar gittigini hissediyorum bu veledin cacik gibi oldu icim valla
Kendini korkutma canim ayni belirtilerin hepsi bendede var bir suredir, doguma hazirliktir insallah.. sana en azindan 10 gun banada 4 gun lazim en azindan bebisi icerde tutmamiz icin... olurda gelirlerse sagliklariyla gelsinler insallah ama biz tutmaya calisalim elimizden geldigince ani hareketlerden uzakk

Hersey hazir artik gelsin bebisler (tabiki vaktinde insallah) benimki daha hastane cantam bile hazir degil o ayri insallah kismeti ömur boyu böyle bol olur minik prensesin..

Cok sagol canim... Bizim ilk bebek ve en önemlisi yillarca bekledigimiz ama gelmeyen bir bebek oldugu icin biraz fazla kiymetli olucak gibi tabi abartili bisey almadim sanirim... besigi, bebek arabasi, oto koltugu, ana kucagi, oyun halisi ve alt degistirme masasii aldik bunlari gerekli gördum oda filanda yapmadim dogduktan sonra gerek görunce odasini yapicam gerek görmesem oyun oynuyabilecegi ona göre bir oda yapariz... kiyafetleri cok abartmisim o ayri keske ikiz olsaydi diyorum ikisinede yeterdi 2 kat yorgunluk olucakti ama bir tasla iki kus olurdu :))

Öyle hazirlik yapanlarin ne heyecani vardir simdi bende gurbetteyim... kaynanam eltilerim vs var onlar gelirler sadece tabi gelmeleri 10 gun 2 hafta arasi alir... hazir yufkadan bir baklava yapicam sigara böregi hazir buzlukta firina atip ikram edicem bi kac lokum ve cay isimi görucektir sanirim...

Hayirlisi olsun... hangi turlu gelirlerse keyifleri bilir elbet cikicaklar oradan :))

Bu doktorlari hic anlamiyorum valla bizim burdada ebe kontrollerimizi yapar...bende ebeme 14 kilo aldim deyince 13 olmaliydin 1 kilo fazlan var demisti...
Benimle ayni zamanlarda olan bir arkadasimda 20 kilo almis ebe ne diyor dedim kilona gayet normal diyormus... benimki catlak 1 kilo icin fazlan var denirmi

Canım böbrek taşın varsa ondan olabilir benim geçen haftalarda çok vardı meğer taşım oynamış.

böbrek taşım yoktu canım... o kadar çok susuyorumki çok su içmekten sanırım.. bilmiyorum.. hiç durmadan su ıcıyorum soguk soguk.. su aşerıyorum resmen.. o da mıdemı bulandırıyor sanıırım.. ama bu son zamanlarda türedi.. bakalım kısmet..

ben de hıc kusmadım.. mıdem de cok hafıf 1 hafta kadar bulandı.. sımdı ben de ole cıkaracak gıbı oluyorum.. bir de o kadar sıstımki.. evlere şenlik.. bugun teyzem gordu benı (en son gecen hafta gormustu) nolmus sana dıyo.. 1 haftada öküzella gıbı şiştim valla

bıran once dogurmak ıstıyorum.. biyandan da ıcımde ne kdr kalsa o kadar ıyı , ya besleyemezsem korkusu var..

amaannn hayırlısı olsun.. Allah bilir artık gerisini..
isme de karar verdik sonunda

SELİM EFE

nasıl sizce begendınız mı?

Canim gece saat 4 te bende bi bel agrisiyla uyandim. Sadece belimde vardi saat 6 ya kadar surdu sonra kesildi. Nisan falan gelnedigi icin umursamadim :) dogrumu yaptim bilkiyorumm sanirim doguma hazirlik sancilari

ayy cok sevındım canım yaa

ilk bebekmı?

Allah ım bana da nasıp etse keske..

kızmıydı senınkı erkek mı?

ben de normal dogum ıstıyorum bak heyecanlandım smdı

Adiyla buyusun, masallah selim efe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…