- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
hımmm tmm cnm,saol
ya benim de regl sancısı gibi vuruyor,çok da belim ağrıyor
ufff,acayip korkuyorum
Allah yardımcımız olsun
iki gündür belim çok ağrıyor... sabah da regl sancısıyla uyandım. şimdi iyiyim ama bebeğimin hareketleri yavaş bugün... doktor randevum perşembe...nasıl bekleyeceğim iki gün. bunlar erken doğum sancıları galiba. :44: bu sancıları yaşayan var mı ki bu topicte? daha kimse normal doğum yapmadı sanırım buralarda.
Hele şükür kızımın odası geldi şimdi monte ediyorlar. Allahım yarabbim yarın doğumum var odası gelmeyecekti az daha. Çok sevindim ya.
Bu arada bizde heyecan dorukta :)) mucize moonrose bakalım önce kim toparlanıp yazabilecek. Ben kendimden pek umutlu değilim. Nazlı mız mızım biraz. Hemen toparlanamam gibi geliyor.
Bestekız Dr uma sordum uyumak istemiyorum ama ağrı eşiğim çok düşük çok korkuyorum dedim . Nasıl yapalım anesteziyi dedim. Spinal yapalım dedi. Iki gün çnce eşi doğum yapmıştı doktorumun ben eşimide spinal yaptım dedi.fikir olsun diye söylüyorum sana. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çokta şirin olmuşlar yahu :)) ben ozaman önce kolonyamı şeker mi koyacağıma iyice bir karar vereyim ona göre seçerim 25 yada 50lik olanları. Peki stickerın boyutunu ne kadarlıj yaptın?
Çok güzelmiş annesi sağlıkla büyüsün içinde inşallah...
Allah hepinize kolaylık versin, bol bol süt versin, çok yüksek moral versin, herşey yolunda gider inşallah hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Canım böbrek taşın varsa ondan olabilir benim geçen haftalarda çok vardı meğer taşım oynamış.
Canım gençler insanı genelde bu şekilde aşağılıyor, ben çok zayıftım hamile kalmadan önce 34 beden bile olmuyordu bir dönem o zaman da bana tiksinerek bakıyorlardı. Şimdi arkadaşlarımı görüyorum çok afedersin .ötün ne kadar büyümüş senin öyle diyorlar, yani kilo da alsam zayıf da kalsam hep bir yanım faul, o yüzden saldım gitti :)
Aynı şeyleri ben yazacaktım bende de regl sancısı gibi bir ağrı var ama çok hafif. Bide bebeğim hareket ediyor ama çok yavaş. Dünden beri sert hareketler yapmadı hiç. Normalde endişeli biri değilim ama normalmi acaba bilmiyorum. Normalde hareketleri canımı yakacak derecede sert oluyordu. 2 gündür sadece küçük kımıldanmalar var. Endişeliyim:26::26::18::18:
Bnmde mayısta dogumum inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 33+ 4 te bebeğimin kilosu 2.500 dü normal mi sizce. Şuan 34 + 2 yim.
maşallahbiraz tontiş gibi sanki annesi. benm 34+0 da 2300 çıktı şuan 34+3 üz
Slm kızlaaarr,çok çok çok heyecanlıyım:) ne yazcagımı şaşırdım valla,kontrolden geldik 1 cm açılma var,haftaya salı çantanızla gelin dedi doktorumuz,açılma 3 cm bulursa salı doğum yapıcam Allahın izniyle,doğumdan çok korkuyordum ama doktorum rahatlattı beni,normal doğum olcak inş duruma göre epiduralde yapabiliriz dedi,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım çok sağol en doğru kararı vermeye çalışıyorum canım aslında ne iğne nede aspirin kullanmak istemiyorum çok doğal bir hamilelik geçirmek istiyorum. Daha önceki yazdıklarını okunca çok korktum karaciğer enzimlerin yükselmiş bunun nedeni iğne değildi sanırım
Aminn...Cok tesekkurler canimçok şirinnngüle güle büyüt bebişini içinde canım
Son ayda 1 cm acikligin olabilir canim gayette normalmis...Gunaydinlarrr
vajideki kemiklerim ayriliyor gibi agriyor 1 haftadir.aciliyor muyum neyim.sanci filan yok
Ben hamileligim boyunca 1 kere bile cikarmadim midemde bulanmamisti ama bu son ayda afedersin cikaricak gibi oluyorum ve surekli agzima geliyorkızlar benım son zamanlarda cok mıdem bulanıyor.. karnım aşagı dustu aslında tekmelıyor desem degıl..
degısık bı mıde bulantısı.. ben dogum habercısı olduguna ınanıyorum .. çunku kasılmalarım da cok sıddetlı son zamanlarda..
bakalım hayırlısı .. daha vaktı var nasıl olsa.. soguk kanlılıkla beklıyorum yavrumu ..
Hersey hazir artik gelsin bebisler (tabiki vaktinde insallah) benimki daha hastane cantam bile hazir degil o ayriŞu an lohusa setbetimi hazirliyoruz annemle :) Mis gibi koktu aklinizda olsun kizlar bize aktar önce gida boyasi verdi daha sonra ogrendikki lohusa sekeri diye bir seker carmis sabun gibi kalip gibi icindede baharatlar var. Onu bulduk aldik . Bence sizde öyle yapin. Küçük kadehler alip altini süslü kurdalelerle susledim.Pembe nazar boncugu yapistirdim silikonla birde fil seklinde surahi aldim super lohusa serbeti takim oldu :) Birde ben antepten bakir lokumluklar aldirmistim onlarin icine lokum koydum tullerle susledim. Kizim o kadar kismetliymiski masalllah eltimde koca bir sepet lavanta kesesi hazirlamis.Birde seker hamurundan toz pembe elbise seklinde kurabiyeler hazirlamis . Hic birsey hazir degilken 1 haftada olduda bitti bütün hazırlıklar :)
Bu doktorlar da bi hoş 12 ne ki manken miyiz biz.. Ben 25 ten fazla almıştım ilkinde şimdi de 20yi geçtim bünye diye bişi var rahat ol sen abartmış doktor.. Bu seferki doktoruma not aldırdım jer seferinde kilo muhabbeti olmasın diye
Güle güle kullan çok güzeller ilk çpcukta güzelini almak iyi bişi ben ikincide parkyatak ve bi iki giysi bi de ıvır zıvırlar dışında pek bişi almadım ona rağmen bin liraya yakın masraf oldu ilk çocuğumda da çok almamıştım ama almak lazımmış
Öyle hazirlik yapanlarin ne heyecani vardir simdi bende gurbetteyim... kaynanam eltilerim vs var onlar gelirler sadece tabi gelmeleri 10 gun 2 hafta arasi alir... hazir yufkadan bir baklava yapicam sigara böregi hazir buzlukta firina atip ikram edicem bi kac lokum ve cay isimi görucektir sanirim...Yarın üç kişi mi doğuma gidiyor Allah onlara da bebeklerine de sağlık versin yaşasın mayıs bebekleribenim üç haftam var 5 mayıs inş
Way be insanlar ne hazırlıklar yapıyo güle güle kullanın hayırlı olsun biz de inş çikolata alıcaz yeter dimi gurbetteyim zaten annemler gelirse kv sonradan da bikaç arkadaş gelir o kadar
Hayirlisi olsun... hangi turlu gelirlerse keyifleri bilir elbet cikicaklar oradan :))Kizlar dr geliyoruz 37+1 olduk benim sipam makat gelisine donmus gecen hafta dogum pozisyonundaydi dr sasirdi artik mecburi sezeryan dedi.zaten fitiktan sezeryan olacak gibiydi artik vicdan yapmana gerek yok sezeryanla alacagiz dedi 3100 gram kilosu iyi ama bekleyelim 24nisanda alalim dedi saat 13:00 randevumuzu aldik :)) tabi erken gelmeye niyetlenmezse
Bu doktorlari hic anlamiyorum valla bizim burdada ebe kontrollerimizi yapar...bende ebeme 14 kilo aldim deyince 13 olmaliydin 1 kilo fazlan var demisti...aslında bebişle ilgili herşey yolunda 35+5 olmuşuz kilo 2950 boy 49 olmuş suyum falan herşey normalmiş
ama ben çok sinirliyim şuana kadar 11 kğ aldım bende seker sınırda o yüzden hep dikkat ettim ama doktor kızdı kilo almışsın hiç dikkat etmiyomusun falan dedi hayır yani anlamadımki sanki ebru şallıyım ertesi gün podyuma çıkcam resmen gerdi beni yaaa
Canım böbrek taşın varsa ondan olabilir benim geçen haftalarda çok vardı meğer taşım oynamış.
Ben hamileligim boyunca 1 kere bile cikarmadim midemde bulanmamisti ama bu son ayda afedersin cikaricak gibi oluyorum ve surekli agzima geliyor
Bebek cok hareketli icimi fena kurcaliyor sirtima kadar gittigini hissediyorum bu veledin cacik gibi oldu icim valla
Kendini korkutma canim ayni belirtilerin hepsi bendede var bir suredir, doguma hazirliktir insallah.. sana en azindan 10 gun banada 4 gun lazim en azindan bebisi icerde tutmamiz icin... olurda gelirlerse sagliklariyla gelsinler insallah ama biz tutmaya calisalim elimizden geldigince ani hareketlerden uzakk
iki gündür belim çok ağrıyor... sabah da regl sancısıyla uyandım. şimdi iyiyim ama bebeğimin hareketleri yavaş bugün... doktor randevum perşembe...nasıl bekleyeceğim iki gün. bunlar erken doğum sancıları galiba. :44: bu sancıları yaşayan var mı ki bu topicte? daha kimse normal doğum yapmadı sanırım buralarda.
Slm kızlaaarr,çok çok çok heyecanlıyım:) ne yazcagımı şaşırdım valla,kontrolden geldik 1 cm açılma var,haftaya salı çantanızla gelin dedi doktorumuz,açılma 3 cm bulursa salı doğum yapıcam Allahın izniyle,doğumdan çok korkuyordum ama doktorum rahatlattı beni,normal doğum olcak inş duruma göre epiduralde yapabiliriz dedi,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bnde de öyle bi doğum yapma hevesi varki anlatamam :))) allah yardimcin olsun bi avaz da kurtulursun insallah 😇
böbrek taşım yoktu canım... o kadar çok susuyorumki çok su içmekten sanırım.. bilmiyorum.. hiç durmadan su ıcıyorum soguk soguk.. su aşerıyorum resmen.. o da mıdemı bulandırıyor sanıırım.. ama bu son zamanlarda türedi.. bakalım kısmet..
ben de hıc kusmadım.. mıdem de cok hafıf 1 hafta kadar bulandı.. sımdı ben de ole cıkaracak gıbı oluyorum.. bir de o kadar sıstımki.. evlere şenlik.. bugun teyzem gordu benı (en son gecen hafta gormustu) nolmus sana dıyo.. 1 haftada öküzella gıbı şiştim valla
bıran once dogurmak ıstıyorum.. biyandan da ıcımde ne kdr kalsa o kadar ıyı , ya besleyemezsem korkusu var..
amaannn hayırlısı olsun.. Allah bilir artık gerisini..
isme de karar verdik sonunda
SELİM EFE
nasıl sizce begendınız mı?
ayy cok sevındım canım yaa
ilk bebekmı?
Allah ım bana da nasıp etse keske..
kızmıydı senınkı erkek mı?
ben de normal dogum ıstıyorum bak heyecanlandım smdı
Adiyla buyusun, masallah selim efe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?