- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Her okuduğumla heyecanlanır oldum,bende bu yüzden doğuracam herhalde
Şenlendi topik
Allah herkesin yardımcısı olsun,sağlıkla dönsün herkes evlerine inşallah..
Toparlanırsın annesiiiii,onu görüncee :)) Sağlıklı olun yeter ki..Odanızda hayırlı olsun,güle güle kullanın
4 kiloyu geçen bebek doğurulamazmıymış,bu doktorlar ne ilginç olmaya başladı ya..11 kiloda gayet normal canım..Haklısın sinirlenmekte,insanı 2 arada bırakıyorlar!
O kızları pompayla şişirip yuvarlayasım geldi..Zaten hayal gücüm uçuk durumda..Hamile bile olmasan o ne saygısızlık öyle..Aslında ne kadarda acınacak durumdalar..
Çok güzelmiş ismiiii..İsmiyle yaşasın ufaklık..
Bende şişim artık ya,tombik ellerim var
Ve robot gbyim,çatırdıyorum sürekli..
Hayırlısı olsun canım
Allah yardımcın olsun,en kısa sürede sağlıkla evinize dönersiniz inşallah..
Şenlendi topik
Allah herkesin yardımcısı olsun,sağlıkla dönsün herkes evlerine inşallah..
Hele şükür kızımın odası geldi şimdi monte ediyorlar. Allahım yarabbim yarın doğumum var odası gelmeyecekti az daha. Çok sevindim ya.
Bu arada bizde heyecan dorukta :)) mucize moonrose bakalım önce kim toparlanıp yazabilecek. Ben kendimden pek umutlu değilim. Nazlı mız mızım biraz. Hemen toparlanamam gibi geliyor.
Bestekız Dr uma sordum uyumak istemiyorum ama ağrı eşiğim çok düşük çok korkuyorum dedim . Nasıl yapalım anesteziyi dedim. Spinal yapalım dedi. Iki gün çnce eşi doğum yapmıştı doktorumun ben eşimide spinal yaptım dedi.fikir olsun diye söylüyorum sana. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Toparlanırsın annesiiiii,onu görüncee :)) Sağlıklı olun yeter ki..Odanızda hayırlı olsun,güle güle kullanın
bence hiçte çok değil benimde öyledi aynı şeyleri söledi 4 kğ geçer doğuramassın falan filan benimki 2 hafta önde gidiyodu onu yeme bunu yeme resmen aç bi hamilelik geçiriyom 11 kilo aldım kadın bana çok almışsın diyo yuhhhh yaaniii şimdi geldim dokordan iki haftadır bebişim çok az kilo almış nerdeyde haftasıyla uyumlu 3 gün falan ilerde valla artık kötü düşünmeye başladım sanki doktorun derdi bebek ne kadar zayıf olusa onunda işi o kadar kolay olacak onun derdinde heralde diye ayyyy ne sinirlenmişim doktoraa
4 kiloyu geçen bebek doğurulamazmıymış,bu doktorlar ne ilginç olmaya başladı ya..11 kiloda gayet normal canım..Haklısın sinirlenmekte,insanı 2 arada bırakıyorlar!
Ben de uzulmuyorum. Suan aklimdaki tek sey bebegimin saglikla buyumesi. Hamile bile degilken ayda 3-4 kilo aliyorum zaten simdi mi takilicam. Bana gulen ve dalga gecenlere annem dahil, ya evet ne komik gorunuyorum diyip geciyorum. Allah izin verirse kurtaracam kendimi dogumdan sonra kilo derdinden. Bir daha acilmamak uzere.
O kızları pompayla şişirip yuvarlayasım geldi..Zaten hayal gücüm uçuk durumda..Hamile bile olmasan o ne saygısızlık öyle..Aslında ne kadarda acınacak durumdalar..
böbrek taşım yoktu canım... o kadar çok susuyorumki çok su içmekten sanırım.. bilmiyorum.. hiç durmadan su ıcıyorum soguk soguk.. su aşerıyorum resmen.. o da mıdemı bulandırıyor sanıırım.. ama bu son zamanlarda türedi.. bakalım kısmet..
ben de hıc kusmadım.. mıdem de cok hafıf 1 hafta kadar bulandı.. sımdı ben de ole cıkaracak gıbı oluyorum.. bir de o kadar sıstımki.. evlere şenlik.. bugun teyzem gordu benı (en son gecen hafta gormustu) nolmus sana dıyo.. 1 haftada öküzella gıbı şiştim valla
bıran once dogurmak ıstıyorum.. biyandan da ıcımde ne kdr kalsa o kadar ıyı , ya besleyemezsem korkusu var..
amaannn hayırlısı olsun.. Allah bilir artık gerisini..
isme de karar verdik sonunda
SELİM EFE
nasıl sizce begendınız mı?
Bende şişim artık ya,tombik ellerim var
Ve robot gbyim,çatırdıyorum sürekli..
Slm kızlaaarr,çok çok çok heyecanlıyım:) ne yazcagımı şaşırdım valla,kontrolden geldik 1 cm açılma var,haftaya salı çantanızla gelin dedi doktorumuz,açılma 3 cm bulursa salı doğum yapıcam Allahın izniyle,doğumdan çok korkuyordum ama doktorum rahatlattı beni,normal doğum olcak inş duruma göre epiduralde yapabiliriz dedi,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Hayırlısı olsun canım
Allah yardımcın olsun,en kısa sürede sağlıkla evinize dönersiniz inşallah..