2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Her okuduğumla heyecanlanır oldum,bende bu yüzden doğuracam herhalde
Şenlendi topik
Allah herkesin yardımcısı olsun,sağlıkla dönsün herkes evlerine inşallah..

Toparlanırsın annesiiiii,onu görüncee :)) Sağlıklı olun yeter ki..Odanızda hayırlı olsun,güle güle kullanın

4 kiloyu geçen bebek doğurulamazmıymış,bu doktorlar ne ilginç olmaya başladı ya..11 kiloda gayet normal canım..Haklısın sinirlenmekte,insanı 2 arada bırakıyorlar!

O kızları pompayla şişirip yuvarlayasım geldi..Zaten hayal gücüm uçuk durumda..Hamile bile olmasan o ne saygısızlık öyle..Aslında ne kadarda acınacak durumdalar..

Çok güzelmiş ismiiii..İsmiyle yaşasın ufaklık..
Bende şişim artık ya,tombik ellerim var
Ve robot gbyim,çatırdıyorum sürekli..

Hayırlısı olsun canım
Allah yardımcın olsun,en kısa sürede sağlıkla evinize dönersiniz inşallah..

Çok güzelmiş ismiiii..İsmiyle yaşasın ufaklık..
Bende şişim artık ya,tombik ellerim var
Ve robot gbyim,çatırdıyorum sürekli..

teşekkur ederız canım ya Amin inşallah :)

aynen bende çatır çatır çatlıyorum.. onlara pek takmıyorum naptıysam olmuyor zaten yıne de catlıyorum..

tek derdım (hepimizin oldugu gıbı) yavrumun saglıklı sıhhatlı bıan once gelmesı..

Ayy canım senin kadar heyecanlandım emin ol. Bende normal dOğum istiyorum. Ben senden önce doğurmazsam tecrübelerini bizimle paylaş lütfen. Benden önce 1 tane normal doğum olsun yaa

Bende o asagi dusucekmis hissi 2 aydir var hatta komplex yapti bende sanki gercekten dusucek gibi hissediyorum ve karnimi tutuyorum suan hem dusme hissi hemde karnimin tas kesilme durumu var asiri sert oluyor yerimde kalakaliyorum adimlarim miniklesiyor...

Bende 36 yi göreyim de bisey istemem derdim sonra bu 37 oldu suan 38 hala gelmesini istemiyorum 38+ larda olunca icim rahat olucaktir eminim ama suan hala 38 olmama 5 gun var gelme diyorum en saglikli dogumlar 38-39 da olanlardir ortasinda geliversinler iste

Bunlari yasaman normal suan gayet ilerlemis vakittesin bel agrisi cok yasadigim bir durum regl sancisi degilde kasik agrilarim cook var...
Bizim burrda ebeler kontrol eder hamileligimiz boyunca....3 hafta önce ebe sordu kasik agrin ne kadar diye sureklimi oluyor surekliyse doktora gitmem gerekebilirmis erken dogum ihtimaline karsi.... bazen oluyor demistimde göndermemisti doktora...
gecen hafta coook kasik agrim sancim var doktora yolla dedim gayet normal artik dedi doktora da yollamadi

Hamileligimden beri aglamamla gulmem bir oluyor bazen sevinecegim yerde agliyorum agliycagim yerdede guluyorum hic iyi psikojide degilim
Gecen yalanci sanci dedikleri seyi yasadim bide afedersin önceki gecede ishal olunca kesin geliyor dedim neyseki gelmedi esim korktugumu anlamis ki ogun erkenden eve geldi guzelce konustuk... cok korkuyorum dedim gelmesin dedim bana moral veriyor kendince dogum korkulucak bisey degil her kadin dogumu yasiyor okadar zor olsa kimse 1 den fazla getirmezdi vsvs diye moralimi duzeltmeye calisti...
ki ben dogumdan korkmuyorum bebisin erken gelipte kuveze alinmasina korkuyorum sadece diyince guldu gitgide piskopata bagliyorsun dedi bebek gelismistir senin suan dusunmen gereken dogumun olmali diyo ...
normal biri olarak görmuyor beni artik esimle gittigimiz dogum kursunda herkes korktugunu acikca söyluyordu ben haric basima gelmeden bilemiycem cahillik sagolsun

Vücudum çatlamadıda benim,kuyruk sokumu kasıklar fln fenaaa çatırdıyor kemiklerim,ha ayrıldım ha ayrılıyorum ikiye gb düşünüyorum sabahları özellikle

Son düzenleme:
Merhaba kizlar simdi dr dan geldim.efsiyon yokmuş nst de sancım cıktı rahım acıklığım olmadıgı için dr 1 günde kalsa bizim için kar dedi bol istrahat verdi zaten yatıyorum sürekli pzt kadar bekleyelim acıl durumda gel dedi eve gönderdi.

Dogumdan önce bisey takiliyormus icimizi bosaltmasi ve tuvaleti yapmamak icin adini unuttum
gittigim kursta ögrendimki bu yasaklanmis artik vermiyolarmis hastanelerde acaba hastaneye gitmeden evde kullanilabilicek birsey varmidir ?
Ben o sekilde gitmek istemiyorum sirf bu yuzden hastaneye bile gitmek istemiyorum :18:

amin inlşallah!

nasıl oldu ole hemen acılman yahu.. hopladın mı zıpladın mı naptın?

bizim prenses biraz yaramaz çıktı 2 hafta önce sol çatıya başını dayamış bastırıyordu,o günden beri annemde kalıyorum,magnezyum kullandım hep yattım ayakta kalmıycaksın demişti doktorum,geçen haftada evimi temizledik bende biraz uğraştım sancım olmuştu,sanırım açılma o zaman oldu,magnezyumu kestik şimdi,artık yürüyüşede izin verdi doktorum,artık yaramaz prensesimizin gelmesinde bir sakınca yok,heyecanla bekliyoruz,sen çatı muayenesi olmadınmı daha

bir şey takmıyrlar y, lavman yapıyorlar. fitil gibi bir ilaç kullanıyosun. 5 dakikaya kalmadan acilen wc ihtiyacı hiissediyosun... olay bu

canim dr isini okuyunca odayi resme atlamisim....gozu aydin gule gule buyusun kizin artik....bu arada istedigin kadar naz niyaz yapabilirsin hayatim serbestsin al kizinida yanina ohh....bugunler bidaha geri gelmicek hayatim...icini frah tut...

Ayy canım senin kadar heyecanlandım emin ol. Bende normal dOğum istiyorum. Ben senden önce doğurmazsam tecrübelerini bizimle paylaş lütfen. Benden önce 1 tane normal doğum olsun yaa

sanki haftaya salı doğurcam gibi geliyor bana,rüyamdada doğum yapıyordum birkaç gün önce saatinide gördüm 15:00 15:30 arası doğum yapmıştım,bakalım rüyam çıkıcakmı,haftaya salı 9 da burda olun dedi doktorum,yerimde duramıyorum

Vücudum çatlamadıda benim,kuyruk sokumu kasıklar fln fenaaa çatırdıyor kemiklerim,ha ayrıldım ha ayrılıyorum ikiye gb düşünüyorum sabahları özellikle
hmmm
benım catırdamadan cok KATIRDAMA var.. gece sabaha kadar ozellıkle sagdan sola donerken katır kutur sesler gelıyor bel bolgemden ve kasıklarımdan..

maşallah prensesimize..
benım daha alttan muayenem olmadı.. sanırım cts gunu bakar artık.. bilemiyorum.. önce usg ıle ustten bakıyor eger kı orada anormal bısey gorurse alttan bakacagını soylemıstı.. bılmıyorum bu haftasonu bakarmı..
bu hafta ızne ayrıldıktan sonra bı elımde hurma bı elımde suyla yuruyup durmayı planlıyorum.. hayırlısı artık :)

canim bence sen kafai yedin panikletme lutfen kendini durup dururken....normal dogurmaktan korkmuosu lahmadan mi korktun ilahi seni...buyuk abdesti bagirsaklardan bosaltsin die su weriolar buyuk abdestini yaptigin yerden 5 e kadar say bitio...sonra wc gidiosun buyuk abdestini yapiosun...iste bitti....tualetin gelmesin die derken de sondayimi kast ettin anlamadim ama oda cisini yaptigi yere takilio amilyattan sonra ilk yarim saat 1 saat sonra ayaga kalkamazsin die ona yapiosun cisini )) ikisinide yasamis weee nedenli pimpirikli oldugumu biliosun hic canin yanmio...yasadiklarimiz ve yasicaklarimiz arasinda inan bana dewede kulak degil dewede pire..( cok acik oldu ozur dlrm anla icin rhat olsn die)
bir şey takmıyrlar y, lavman yapıyorlar. fitil gibi bir ilaç kullanıyosun. 5 dakikaya kalmadan acilen wc ihtiyacı hiissediyosun... olay bu

bu ne ki turkiyeden mi bahsediosun arkadasim ilk kez duydum...

merhaba arkadaşlar...
bu haftalarda hala coraspin kullanmaya devam eden var mı benim gibi?
doktorum 36. haftaya kadar kullanacağız dedi...

selam annişler,

konular çok hızlı ilerlemiş nerdeyse okumam gereken 50 sayfa olmuş ama sanırım okuyamacağım. inşallah herkesin keyifleri yerindedir.
işler yoğun bu ara, bugün de tek başımayım yoruldum vallahi. birde bende hafiften grip olmuşum, boğazlarım ağrıyor

dün bizde oğluşumuzu görmeye gittik. önceki kontrolde plesenta yaşlanmaya başlamış, gerekirse çalışabilir raporunu yarıda keserim demişti. biz de biraz panik olmuştuk ama meğersem yaşlanma normalmiş sadece kireçlenmeye başlayınca erken doğum olabilirmiş. o da şimdilik yok çok şükür. 2020 gr olmuşuz. herşeyi haftasıyla uyumlu maşallah. bizimki gününü bile geçebilirmiş belki. bana kızanlar olacaktır elbet ama hep içimden 1 hafta 10 gün erken gelse diyorum. bakalım bizim beyin kefi ne zaman gelmek isteyecek :))

son olarak doğumların %2 si suyu gelince, %3 nişan gelince başlar dedi. ama sende ikisini de beklemiyorum dedi. şimdi hissettiğin sertleşmeler ve kasılmalara ek olarak belden ağrı girmesiyle başlar dedi. benim son öğrendiklerim bunlar :)

yahu nolcak. sıkma canını.. tek derdın bu olsun.. hıc dusunemem valla işedim mi .ıçtım mı!
lavman mı ne yapacaklarmış sanırım ama gece 12 den sonra yemek yemezsen yapmıyorlarmış.. e zaten ben saat 9 - 10 gıbı yatakta oluyorum :) sadece cok su ıcıyorum uyku arasında bıle içiyorum.. onu da sayarlar mı bılmıyorum da umrumda da degıl ! :)

Yok canim korkma ins.Benim nstde sancim cikti duzenli ve siddetli 34+1dim doktor istersen doguma albilirim ama 39 olmasi daha iyidir dedi.Kuveze 34 haftanin assagidakiler giriyor dedi senin bebisin erken dogum maz normal.dogum olur bi problem cikmazsa kuvezede konmaz demisti.Istemedim buyumesi herseyde iyidir die.Buhune kadar gelebildik hamdolsun.Ama okadar agirlastimki simdi yatagima yattim dinlenmek.icin harket edemiom.Serumlarla tuttu doktorda.,.

hayırlısı olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…