2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bende sonda ile tahlil aldilar belki arkadas bundan bahsediyordur.Ama dogum hemen olmuyorki izin veriyorlar tuvalete gitmene die biliom.

Bende cok merak etmeye basladim oglusumu ama cani nezaman isterse ozaman gelsin diom.Ama beni cok bekletmesin istiomda .Zaten doktorumuz gelisimini tamamlamis dedi.Cok agirlastim zaten ysrimden kipirdicak halim yok.Cok bekletsin bizide istemem.,.,

Bende cok merak etmeye basladim oglusumu ama cani nezaman isterse ozaman gelsin diom.Ama beni cok bekletmesin istiomda .Zaten doktorumuz gelisimini tamamlamis dedi.Cok agirlastim zaten ysrimden kipirdicak halim yok.Cok bekletsin bizide istemem.,.,

bu doktorları anlamak mümkün değil.... 35. haftada nasıl gelişimini tamamlamış....birisi 38. haftada bile bir gün kalsa kar der,bir diğeri 34 haftayı doldurunca gelişimini tamamladı der..... 35. haftada gelişim tamamlansaydı hamilelik süresi 40 hafta olmazdı...
kusura bakma arkadasım sseninle alakalı değil sözlerim, yalnız bu doktorlara çok kızıyorum.....

genelde erkek bebekler genelde gününü bekler ya da geçermiş. erken gelmese de bari gününde gelsin. geçen kontrolde de dr. yanlış anlamışız zaten erken gelecek diye biraz panik olmuştum. gerçi herşeyimiz hazır sayılır. kıyafetlerini yıkamaya başladım. hsonu annem ve kayınvalidem ütülemeye gelecek. bir de hastane çantamızı hazırladık mı tamam :))

sağlıcakla gelsinler de biz biraz daha bekleriz artık :)

Canım bebişinin yatağı çok güzelmiş, maşallah güle güle kullanın :)
Ben hala almadım da yatagını bu hafta alacağız artık.
Sizin yatak iki kademeli mi nerden aldınız ?

Maşallah sana canım yaaa, yani bu pozitifliğine :) çok doğru düşünüyorsun, o mis kokulular gelsin de kilolar gelip geçer inşallah...

Masallah bebise,
o zaman dogum agriylami basliyor buyuk olasilikla

Hayırlı olsun canım bu hafta nasıl bi doğum heyecanı var herkeste

hımmm tmm cnm,saol
ya benim de regl sancısı gibi vuruyor,çok da belim ağrıyor
ufff,acayip korkuyorum
Allah yardımcımız olsun
Bel ağrısı da doğum sancısı benim doğumdan bikaç gün önce saatlerce ağrımıştı

Gözün aydın canım güzel heyecanlar bunlar

Bence çok güzel selim benim de içimden geçen isimdi fakat olmayacak sanırım

Umrunda olmuyor zaten agri ve endise zaten tum diger seylerin onune geciyor(utanma, igrenme falan cok arkada). Bir de vucut normal doguma hazirlaniyor. Ben o gun dunyayi yedim ictim( hatta 1 bira ictim hic yapmadigim halde seytan durttu). Dodum baslafiginda bagirsaklar bosalmaya( wc istegi icindesin) ve istifta etmeye basladim. Tum vucut bosaldi. Son gorusmede dr da bunu soyledi vucut direk dogum pozisyonuna gecer ve herseyi bosaltir dedi. Buarada bir diger bilgi alkol alimi sancilari sekteye ugratir dogumu geciktirirmis. Beno gecebira ictim 1 adrt dedigimde dr baslatmaz durdurur aslinda dedi.

Merhaba Anneler,

Normal doğum yapanlara da sezaryen olacaklara da Allah kolaylıklar versin. Gönül ister normal yapmak ama benim için bu seçenek dışı kaldı maalesef. Sezaryen yapacaklar için bir seminer varmış bu perşembe Nişantaşı'nda ama ücretli ben galiba gidemeyeceğim istesem de. İlgilenen olursa yazayım detayını.

Benim pazar gününden beri bacaklarım sızım sızım sızlıyor bir baktım hep varis oluşmaya başlamış. O çorabın içinde de fenalık geçiriyor insan, e ister istemez ayakta veya oturarak iş yapıyor insan. Sizin bir öneriniz var mı?

Ben ilk bebek erken gelince bu 36 olsun bana yeter diyordum basladim simdi 38 dolsun yok 39 olsun demeye. Gunu dolsun saglikla 1 gun bile
Muhim icerde.

Bunu doktoruma sormustum bende kiziodum ama simdi degil artik anliyorum doktorum hormonlu yiyeceklerden oldugunu soylesi hormonsuz yiyeceklerin kalmadigini soyledi bu yuzde bu yil dogan bebekler maLesef gununu doldurmadan gelisimini tamamliyor ve gelisimi tamamlandiktan sonra dogumu olmazsa bebek icerde bunalip anneyede zarar veriyiemus..,.Maalesef artik dogal yiyecek die bisi kalmadi ben evlenmeden once bi tatil koyu gibi bi sehirds yasiyordum kjcuk bi yer kocaelide karamurselde evimizin inunds kucuk bi bahcemiz vardi hic hoemonlu yememisimdir simdiye kadar ama evlendim istanbuldayim kisin eve domates girdi maalssef.,

Aynen canım ya tek dertleri rahat doğum yaptırmak... 11- 12 kiloya da çok diyorlar ya, ona çok sinirleniyorum... 10 kilodan fazlası alınmazmış, kim becerebiliyor bunu sanki :))) Rabbim bize ve meleklerimize sağlık sıhhat versin de artık doktoru takmamaya çalışıcam....

Bence çok güzel selim benim de içimden geçen isimdi fakat olmayacak sanırım

Sağol canm. seninki ne olacak? karar verbildiniz mi?

valla ben cesaret edemezdım son aylarımda içkiye. ilk 1 aylık hamıleyken ıctım son bırayı.. daha da ıcmedım .. sigara ıckı bıttı de köpek gıbı cay kahve ıcıyorum o ayrı.. bılmıyorum ne olur dogumda ve veledıme nasıl etkı eder.. ama vucudun kendını bosaltmasına sevındım :)

Bende henuz ilk evlendigim siralarda 19 yaslarimdayken asiri sismistim yasitlarim kiyafet secerken ben göbegimi saklamanin derdindeydim :))
bu yillarca bu sekilde devam etti hep göbekli hafif tombiktim birde minyon bir insan olunca hic cekilmiyor top gibi oluyorum...
en son tup bebek tedavime ara verelim dedik esimle spora basladim 2 ayda 9 kilo vermistim 65 ten 56 ya dustum sonra tatile gittik derken 3 ay citir kalabilmistim :)) dönuste tup bebege devam edeyim derken surpriz bir sekilde hamile kaldigimi ögrendim iyikide hamile kalmisim hayatta en cok istedigim seydi...
5.. ayima kadar 3 kilo aldim sonra sistim suan 70 leri geciyorum ama 56 ya dustukten sonra fazla yemege tövbe ettim bende insallah dogumdan sonra yine 56 olucam... hersey beynimizde bitiyor yeterki isteyelim her kadinin ya asiri sisman yada asiri zayif oldugu dönemler oluyor moralimizi bozmaya gerek yok Allah saglik versin yeterki gerisi bizim elimizde :)

Canim erken gelmesin tam zamaninda gelsin insallah, nisan annelerinin cogu artik olsun diyenler keske 1 gun daha kaldaydi diyorlar. Agiz kaslari ne kadar guclu o kadar iyi.

Ayy ne heyecanli bizi habersiz birakma sorunsuz bir dogum gecirirsin de alirsin minigini eline insallah...
topigimizin ilk normal dogumu senden gelicek sanirim...
pozitif dogum hikayenle bekliyoruz

hee olabılır.. ama ben normal doguma gıttı aklım.. sezeryanda sondayı ıllakı takıyorlar zaten..

Normal dogumda labobaya izin vsriyorlardi degilmi yaa.Sezeryanda sonda takiyorlar ama isteraen galiba en rahatsizlandigimda dogum servisine yatirmislardi oda arkadasimda sezeryanliydi refakatcisi yardim edip lavobaya kadar goturuyordu.,.

Selim ismini hep begenmisimdir canim Efede gayet uyumlu olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…